Παράθεση:
Originally posted by Giabbass
"Δεν μας φτάνει το άγχος μίας μόνο σχέσης...να έχουμε το άγχος δύο σχέσεων; Με τίποτε."
Εδώ δεν λέω ότι διαφωνώ , αλλά γιατί έχεις άγχος όταν έχεις μιά σχέση?Γιατί σε αγχώνει μιά σχέση?????
"Εξάλλου, εδώ, τίθεται θέμα σεβασμού, εντιμότητας και αλήθειας τόσο για σένα τον ίδιο, όσο και για τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ' αυτή την ιστορία."
Μάλλον δεν κατάλαβες την ιστορία...
"Καλύτερα φίλε μου, να μην εμπλακείς ποτέ ξανά σε τέτοια υπόθεση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο πόνος και η οργή, τόσο η δική σου, όσο και των άλλων προσώπων."
Και πάλι δεν κατάλαβες το θέμα...
"Γνωρίζεις, βέβαια, ότι αυτή η κατάσταση δεν τιμά τον δημιουργό της και καλό θα είναι να μην το αναφέρεις στο βιογραφικό των σχέσεών σου...εκτός κι αν μπορείς να δικαιολογήσεις με επιχειρήματα την όλη στάση σου."
"Εγώ έχω το θάρρος να αναφέρω στο βιογραφικό μου και τα καλά αλλά και όλα τα άσχημα και να προσπαθώ να βελτιώσω όχι μόνο τα άσχημα αλλά και τα καλά... οπότε δεν χρειάζομαι τέτοιου είδους συμβουλή....Αλλά μερικοί δέν έχουν καν το θάρρος να τα αναφέρουν κάποια πράγματα έχοντας τόσο εγωισμό μερικές φορές να θεωρούν τον εαυτό τους "υπεράνω και τέλειο" που ίσως και να πιστεύουν ότι "έπραξαν σωστά"...!!! Αυτούς εγώ δεν θα τιμούσα...είναι οι γνωστοί "Φαρισαίοι".......
"Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή να σε θίξω, τα πράγματα μας που μας τυχαίνουν, έχουμε την επιλογή και τη δύναμη να τ' αποβάλλουμε από την πραγματικότητά μας, όσο εξαρτάται από εμάς."
Πολύ "τέλεια" σε ακούω...είσαι όντως έτσι????
"Στο μυαλό μας βρίσκεται η δύναμη, αλλά και η αδυναμία."
Σε αυτό συμφωνώ,αλλά δεν είμαστε μόνο μυαλό...είμαστε και σώμα...και καρδιά... έχουμε όσφρηση...ακοή...όραση...αφή...γεύση...
Μόνο μυαλό τι να το κάνουμε?δεν βλεπεις πόσο άχρηστοι είναι οι υπολογιστές και πόσο ψυχροί αν δεν μπεί ο χρήστης να δώσει εντολές και κυρίως συναίσθημα???
"Πώς θ' αντιδρούσα; Δεν ξέρω...η κοροϊδία δεν είναι κάτι που το συγχωρώ...και πάλι, όμως, δεν ξέρω γιατί δεν μου έχει τύχει (και ούτε θα μου τύχει ποτέ, όσο εξαρτάται από μένα)"
Αφ'ενός ε'ίσαι υπερβολικά σίγουρη γιά τον εαυτό σου...αφετέρου...
Εσύ πάλι εκεί κόλλησες...Γιατί έχεις άγχος μήπως κάποιος σε κοροιδέψει?Δεν υπάρχει δηλαδή γιά σένα τίποτα άλλο?Μόνο αυτό δέχεσαι ότι υπάρχει?Αν δηλαδή εσύ είσαι με κάποιον και αυτός ο κάποια στιγμή βρεί στο δρόμο του κάτι πολύ πιό σημαντικό από σένα...θεωρείς ότι σε κορόιδεψε????? Συγγνώμη αλλά ούτε η γιαγιά μου δεν τα σκεφτόταν έτσι...
"Υποθετικά, μιλώντας, δεν θα δημιουργούσα μια τέτοια κατάσταση, αλλά αν ανακάλυπτα παράλληλη σχέση του συντρόφου...τότε φοβού τη Giabbass!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media