Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

"Είμαι ερωτευμένος και με την μία και με την άλλη"

Σελίδα : 1

Steel

# 1 στις 29/9/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 20
'Aρεσαν+: 0%

"Είμαι ερωτευμένος και με την μία και με την άλλη"

Μια δύσκολη κατάσταση...Δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει τώρα,είναι κάτι παλιότερο που πέρασε (ευτυχώς)...Αλλά κατά πόσο αντιμετωπίσθηκε σωστά γιά να πώ την αλήθεια δεν ξέρω ακόμα να δώσω σαφή απάντηση...Και οι δύο ήταν καταπληκτικές η κάθε μία με τον δικό της διαφορετικό τρόπο...Και δεν μπορούσα να αφήσω ούτε την μία ούτε την άλλη...αισθανόμουν να χάνω την γή κάτω από τα πόδια μου αν αποφάσιζα να αφήσω την μία από τις δύο...

Σας έχει τύχει ποτέ?Δεν μιλάω να επιδιώκεις παράλληλη σχέση,μιλάω γιά κάτι που έτυχε στην ζωή κάποιου-κάποιας και που δεν το επεδίωξε
Πως θα αντιδρούσατε?
Τι θα έπαιζε΄μεγαλύτερο ρόλο γιά σας?

# 2 στις 30/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τι θα έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο, ε;

Μάλλον η αξιοπρέπεια...

IXNH TOY ANEMOY

# 3 στην 1/10/2003
author
Ανδρας / 55 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 19
Αυτό εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός.
Άλλος κρίνει με βάση τον χαρακτήρα, άλλος με βάση την παιδεία, την ομορφιά, το σώμα, τις ερωτικές επιδόσεις κ.λ.π.
Είναι λοιπόν στην κρίση του καθενός να αξιολογήσει το καθένα ξεχωριστά ως προς την σημαντικότητά του.
Προσωπικά κι εφόσον και οι δύο μου άρεσαν το ίδιο, θα προτιμούσα αυτή η οποία θα μου έδειχνε ότι νοιάζεται περισσότερο για μένα. Αυτή που θα με έκανε να νιώθω μοναδικός και που θα έσβηνε κάθε τυχόν αμφιβολία ή ανασφάλεια που μπορεί να έχω.

Giabbass

# 4 στην 1/10/2003
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
Μαρτυρίες σαν τη δική σου Steel, μ' έκαναν να θωρακίσω τον εαυτό μου και να μη του αφήσω ποτέ περιθώρια για κάτι τέτοιο.

Δεν μας φτάνει το άγχος μίας μόνο σχέσης...να έχουμε το άγχος δύο σχέσεων; Με τίποτε.

Εξάλλου, εδώ, τίθεται θέμα σεβασμού, εντιμότητας και αλήθειας τόσο για σένα τον ίδιο, όσο και για τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ' αυτή την ιστορία.

Καλύτερα φίλε μου, να μην εμπλακείς ποτέ ξανά σε τέτοια υπόθεση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο πόνος και η οργή, τόσο η δική σου, όσο και των άλλων προσώπων.

Γνωρίζεις, βέβαια, ότι αυτή η κατάσταση δεν τιμά τον δημιουργό της και καλό θα είναι να μην το αναφέρεις στο βιογραφικό των σχέσεών σου...εκτός κι αν μπορείς να δικαιολογήσεις με επιχειρήματα την όλη στάση σου.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή να σε θίξω, τα πράγματα μας που μας τυχαίνουν, έχουμε την επιλογή και τη δύναμη να τ' αποβάλλουμε από την πραγματικότητά μας, όσο εξαρτάται από εμάς.

Στο μυαλό μας βρίσκεται η δύναμη, αλλά και η αδυναμία.

Πώς θ' αντιδρούσα; Δεν ξέρω...η κοροϊδία δεν είναι κάτι που το συγχωρώ...και πάλι, όμως, δεν ξέρω γιατί δεν μου έχει τύχει (και ούτε θα μου τύχει ποτέ, όσο εξαρτάται από μένα)

Υποθετικά, μιλώντας, δεν θα δημιουργούσα μια τέτοια κατάσταση, αλλά αν ανακάλυπτα παράλληλη σχέση του συντρόφου...τότε φοβού τη Giabbass!
ωινε δαρκ σεα

Steel

# 5 στην 1/10/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by Giabbass
"Δεν μας φτάνει το άγχος μίας μόνο σχέσης...να έχουμε το άγχος δύο σχέσεων; Με τίποτε."

Εδώ δεν λέω ότι διαφωνώ , αλλά γιατί έχεις άγχος όταν έχεις μιά σχέση?Γιατί σε αγχώνει μιά σχέση?????

"Εξάλλου, εδώ, τίθεται θέμα σεβασμού, εντιμότητας και αλήθειας τόσο για σένα τον ίδιο, όσο και για τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ' αυτή την ιστορία."

Μάλλον δεν κατάλαβες την ιστορία...

"Καλύτερα φίλε μου, να μην εμπλακείς ποτέ ξανά σε τέτοια υπόθεση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο πόνος και η οργή, τόσο η δική σου, όσο και των άλλων προσώπων."
Και πάλι δεν κατάλαβες το θέμα...

"Γνωρίζεις, βέβαια, ότι αυτή η κατάσταση δεν τιμά τον δημιουργό της και καλό θα είναι να μην το αναφέρεις στο βιογραφικό των σχέσεών σου...εκτός κι αν μπορείς να δικαιολογήσεις με επιχειρήματα την όλη στάση σου."
"Εγώ έχω το θάρρος να αναφέρω στο βιογραφικό μου και τα καλά αλλά και όλα τα άσχημα και να προσπαθώ να βελτιώσω όχι μόνο τα άσχημα αλλά και τα καλά... οπότε δεν χρειάζομαι τέτοιου είδους συμβουλή....Αλλά μερικοί δέν έχουν καν το θάρρος να τα αναφέρουν κάποια πράγματα έχοντας τόσο εγωισμό μερικές φορές να θεωρούν τον εαυτό τους "υπεράνω και τέλειο" που ίσως και να πιστεύουν ότι "έπραξαν σωστά"...!!! Αυτούς εγώ δεν θα τιμούσα...είναι οι γνωστοί "Φαρισαίοι".......
"Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή να σε θίξω, τα πράγματα μας που μας τυχαίνουν, έχουμε την επιλογή και τη δύναμη να τ' αποβάλλουμε από την πραγματικότητά μας, όσο εξαρτάται από εμάς."
Πολύ "τέλεια" σε ακούω...είσαι όντως έτσι????
"Στο μυαλό μας βρίσκεται η δύναμη, αλλά και η αδυναμία."

Σε αυτό συμφωνώ,αλλά δεν είμαστε μόνο μυαλό...είμαστε και σώμα...και καρδιά... έχουμε όσφρηση...ακοή...όραση...αφή...γεύση...
Μόνο μυαλό τι να το κάνουμε?δεν βλεπεις πόσο άχρηστοι είναι οι υπολογιστές και πόσο ψυχροί αν δεν μπεί ο χρήστης να δώσει εντολές και κυρίως συναίσθημα???
"Πώς θ' αντιδρούσα; Δεν ξέρω...η κοροϊδία δεν είναι κάτι που το συγχωρώ...και πάλι, όμως, δεν ξέρω γιατί δεν μου έχει τύχει (και ούτε θα μου τύχει ποτέ, όσο εξαρτάται από μένα)"
Αφ'ενός ε'ίσαι υπερβολικά σίγουρη γιά τον εαυτό σου...αφετέρου...
Εσύ πάλι εκεί κόλλησες...Γιατί έχεις άγχος μήπως κάποιος σε κοροιδέψει?Δεν υπάρχει δηλαδή γιά σένα τίποτα άλλο?Μόνο αυτό δέχεσαι ότι υπάρχει?Αν δηλαδή εσύ είσαι με κάποιον και αυτός ο κάποια στιγμή βρεί στο δρόμο του κάτι πολύ πιό σημαντικό από σένα...θεωρείς ότι σε κορόιδεψε????? Συγγνώμη αλλά ούτε η γιαγιά μου δεν τα σκεφτόταν έτσι...

"Υποθετικά, μιλώντας, δεν θα δημιουργούσα μια τέτοια κατάσταση, αλλά αν ανακάλυπτα παράλληλη σχέση του συντρόφου...τότε φοβού τη Giabbass!

Πάλι καλά που έβαλες και το "Υποθετικά"
Εγώ θα συμπλήρωνα 'οτι αυτό είναι ψυχολογική βία στον σύντροφό σου και να το φοβάσαι πολύ ότι όταν του συμπεριφέρεσαι έτσι...θα σου την κάνει στα σίγουρα...αν δεν το έχει βέβαια κάνει... και δεν θα το πάρεις και χαμπάρι...Εναν άνθρωπο δεν τον κρατάς φοβερίζοντας τον αλλά κερδίζοντας τον...
Φιλιά...

Giabbass

# 6 στις 2/10/2003
author
Αγαπητέ Steel,

Δεν περίμενα ότι κάποιος θα μου απαντούσε με τέτοιο τρόπο.

Αν δεις το προφίλ μου ίσως να καταλάβεις κάτι για μένα, πέρα από εκεί που τα κοιτάς.

Δεν έχω τη διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και δεν τρέφομαι από τέτοιες καταστάσεις.

Σπάνια επισκέπτομαι την κατηγορία "Ερωτικές σχέσεις" γιατί δεν ψάχνομαι.

Με απασχολεί, όμως, το θέμα γιατί έχω κι εγώ μία σχέση με το συζυγό μου.

Αν διαβάσεις τα άρθρα μου θα δεις ότι τόλμησα να τερματίσω μακροχρόνια σχέση και να διαλύσω έτσι ένα αρραβώνα και ένα παραλίγο γάμο.

Όσον αφορά μια σχέση και το άγχος της, μάλλον δεν έχεις καταλάβει το φύλλο που θέλεις να σου κάνει συντροφιά.

Δεν δήλωσα ποτέ τέλεια, γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν είναι.

Αν θέλεις, όμως, ναι, βλέπω ξεκάθαρα το θέμα "σχέση" και ξέρω πολύ καλά, τόσο τί ζητώ, όσο και το τί μπορώ να δώσω σε μια σχέση.

Όταν τα πάθη μας οδηγούν σε καταστάσεις όπου προξενούν πόνο και λύπη, τότε πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργήσει το μυαλό. Τα άλλα όλα είναι δικαιολογίες για εκείνους που δεν μπορούν να επιβληθούν στα πάθη τους.

Σίγουρα, υπάρχουν και τα αίτια που οδήγησαν κάποιον να έχει παράλληλη σχέση και σίγουρα κι εκείνος πονά, δεν είμαι κοντόφθαλμη.

Σίγουρα, επίσης, δεν δένουμε κανέναν σαν το γάιδαρο, και έχει όλο το ελεύθερο κανείς να βρει το "κάτι καλυτερο".

Μα, το θέμα "σχέση" έχει σκοπό, λόγο ύπαρξης κι εδώ παίζουν ρόλο οι στόχοι που έχουμε για την ίδια μας τη ζωή.

Αμφιβολίες στο μυαλό μου, σχετικά με τη σχέση μου, κανείς δεν είναι ικανός να μου βάλει.

Ίσως να μην κατάλαβα το θέμα σου, όπως λες, αλλά σίγουρα είναι ανέντιμο για μένα να παίζεις σε δύο ταμπλό.

Η γιαγιά του NicKs πάντως είπε: "Η αλήθεια λέει η γιαγιά είναι σαν το ιώδιο...τσούζει αλλά γιατρεύει..", μήπως πρέπει να προβληματιστείς;

Όσον αφορά στη δική σου γιαγιά , δεν ξέρω τί έκανε στη ζωή της...

Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι 31, παντρεμένη, ερωτευμένη κι έχω μια θαυμάσια σχέση με τον άντρα μου.

Από την άλλη είσαι 36, μόνος και ακόμη ψάχνεσαι...

Συγνώμη, εκ των προτέρων, αν σε πρόσβαλα, αλλά το ξεκίνησες πρώτος με τον τρόπο που απάντησες προς εμένα.

Κρίμα, όμως, γιατί οι προθέσεις μου δεν ήταν κακές.

Όπως, βλέπεις, όλοι ξέρουμε να μιλάμε κι έχουμε επιλογές που μπορούμε να κάνουμε, όπως να είμαστε επιθετικοί ή όχι.

Δεν θ' ακολουθήσω το δρόμο σου, η ποιότητα αυτής της επικοινωνίας δεν με εκφράζει, ούτε με αγγίζει.

Ελπίζω, κάπου στην πορεία να συναντηθούμε και να δούμε ο ένας τον άλλον με άλλη διάθεση, τουλάχιστον εγώ έχω την πρόθεση.

"Όλοι σκέφτονται πως να αλλάξουν τον κόσμο αλλά κανείς τον εαυτό του", είναι η δική μου πεποίθηση και το μονοπάτι αυτής της πεποίθησης με οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα.

Θα συνεχίσω ν' ακολουθώ τα μονοπάτια μου και να χαιρετίζω τους συνοδοιπόρους μου.

Γεια χαρά Giabbass

ωινε δαρκ σεα

# 7 στις 2/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπητέ steel, μου έχει τύχει, ενώ ήδη είμαι με κάποιον εξαιρετικό άνδρα τρία χρόνια, να γνωρίσω έναν ακόμα εξαιρετικό άνδρα. Χωρίς να έχουμε ποτέ ανταλλάξει τηλέφωνα ή να έχουμε κλείσει ραντεβού, συναντιόμασταν αραιά και πού λόγω επαγγέλματος. Όντας ερωτευμένη και ικανοποιημένη από την τότε σχέση μου, πίστευα απλά ότι απόκτησα μια καινούρια γνωριμία με προοπτική να γίνει και φιλία στο μέλλον. Σε δεδομένη στιγμή αυτοαναιρέθηκα κάνοντας έρωτα μαζί του, γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει συνέχεια μεταξύ μας. Το ανακοίνωσα στο σύντροφό μου, εκείνος με χώρισε.

Δεν ξέρω κατά πόσο μοιάζουν οι ιστορίες μας, αλλά όπως θα κατάλαβες το τί παίζει ρόλο για μένα αφορά την κάθε στιγμή και μόνο. Δεν γνωρίζω επίσης πώς αντέδρασες εσύ και αν έχεις μετανοιώσει για τον τρόπο που χειρίστηκες το θέμα. Θα με ενδιέφερε να το συζητήσουμε αν θέλεις κι εσύ.

Steel

# 8 στις 2/10/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Αγαπητή Giabbass
Δεν ήθελα και δεν ήταν ο στόχος μου να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν,πόσο μάλλον με άτομα που δεν γνωρίζω...Εγώ το θέμα το έβαλα σαν θέμα συζήτησης και όχι να μου πεί κάποιος αν έπραξα καλά ή όχι...Και μάλιστα διευκρίνησα ότι δεν μιλάω γιά κάτι που το ψάχνει κάποιος αλλά γιά κάτι που έρχεται από μόνο του...
Τώρα θα κάνω ότι δεν κατάλαβα το υπονοούμενο περί του ότι εσύ που είσαι 30 και κάτι έχεις μια σωστή σχέση ενώ εγώ που είμαι μεγαλύτερος δεν έχω...Με αναγκάζεις πάλι να πώ ότι εύκολα αυτοχαρακτηρίζεσαι "τέλεια" , σου το εύχομαι βέβαια αλλά ποτέ μη κρίνεις κάποιον άλλο και μάλιστα κάποιον που ούτε έχεις συζητήσει μαζί του αλλά ούτε κάν τον ξέρεις και ούτε μπορείς να φανταστείς τι ίσως περισσότερα από σένα έχει πετύχει ή όχι αυτός ο άνθρωπος...Τέλος πάντων,δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτή την αντιπάράθεση αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω αναπάντητες τις προσβολές που μου απηύθυνες στο προηγούμενο μήνυμα σου...
Σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να σου πάνε τέλεια,και αυτό το λέω με όλη μου την καρδιά,εγώ εδώ μέσα δεν μπήκα ούτε γιά να αντιπαρατεθώ με κανέναν ούτε γιά τίποτα τέτοιο...Απλά βρήκα μιά παρέα όπου θα μπορούσα να εκφράσω κάποιες μου σκέψεις γραπτά και μάλιστα να τις συζητήσω και με άλλα άτομα και ίσως να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης...Αν αυτό εσύ το θεωρείς κακό..και θεωρείς πιό σωστή την δική σου αντιμετώπιση...του να λες ότι εγώ "ψάχνομαι" ενώ εσύ "δεν ψάχνεσαι" τότε θα ξαναγίνω κακός και θα σε ρωτήσω...Αν δεν ψάχνεσαι και εσύ αγαπητή κυρία Giabbass τότε τι γυρεύεις σε ενα site γνωριμιών??????
Θα ήθελα πολύ να σου έλεγα κάποια πράγματα γιά μένα γιά να καταλάβεις πόσο λάθος έκανες να με χαρακτηρίσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να μιλάω δημόσια γιά την προσωπική μου ζωή...Αν είμασταν κάπου οι δυό μας και ακούγαμε ή διαβάζαμε μόνο εμείς ίσως και να σου έλεγα ΄κάποια,αν και πάλι θεωρώ ότι είναι χαζό να σου κάνω τον έξυπνο απλά και μόνο γιά να σε μειώσω...

Ξέρεις τι μου θυμίζει η αντιπαράθεσή μας?
Εγώ στο επάγγελμα είμαι αρχιτέκτονας... Πολλοί συνάδελφοι όταν δούν την δουλειά κάποιου άλλου συναδέλφου σπεύδουν να βρούν ελλατώματα,κακό σχεδιασμό,και πολλά διάφορα τέτοια...Προσπαθούν δηλαδή να αναδειχθούν προβάλλοντας τα ελλατώματα των άλλων...Οι περισσότεροι δεν από αυτούς,αν τους ζητήσεις να δείς τι έχουν κάνει αυτοί,θα διαπιστώσεις ότι είτε είναι απλά θεωρητικοί,δηλαδή δεν έχουν δεί ποτέ τους κάτι δικό τους να σηκώνεται απο τό έδαφος...είτε έχουν κάνει πράγματα που ακόμα και ο πιό απλοικός πολίτης θα τα χαρακτήσιζε μπαρούφες...
Εγώ δεν λειτουργώ έτσι...ίσα ίσα όταν βλέπω κάποια ατέλεια σε κάτι,θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω τον συνάδελφο και θα προσπαθήσω να καταλάβω γιατί δεν μπόρεσε να το κάνει με διαφορετικό τρόπο,αλλά κυρίως θα προσπαθήσω να μη τον προσβάλλω ακόμα και αν καταλάβω ότι απλά δεν τα καταφέρνει...

Το θέμα που έβαλα πιστεύω ότι (αυτοί που θέλουν να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους τουλάχιστον) το έχουν οι περισσότεροι αντιμετωπίσει σε κάποιο βαθμό και άλλοι κατάφεραν να το ξεπεράσουν ενώ άλλοι όχι...

Τέλος αν κάπου νομίζεις ότι σε πρόσβαλλα σου ζητάω συγγνώμη αλλά δεν ήταν πρόθεση μου αυτή...και σου προτάσσω κλαδο ελιάς.....!Έτσι για την λήξη της παρεξήγησης...

Και αν δέχεσαι και μία τελευταία συμβουλή με όλη την καλή μου διάθεση...
...Μή κρίνεις ποτέ κανέναν γιατί τότε θα κριθείς εσύ και έτσι μόνο φίλους δεν θα δημιουργήσεις......

Φιλικά... Steel

Giabbass

# 9 στις 2/10/2003
author
Κατ' αρχήν δέχομαι τον κλάδο ελιάς από μέρους σου και σου παραδίδω τη δική μου.

Στη συνέχεια θα ήθελα να σου απαντήσω σχετικά με μια ερώτησή σου: "Αν δεν ψάχνεσαι και εσύ αγαπητή κυρία Giabbass τότε τι γυρεύεις σε ενα site γνωριμιών??????"

To sxeseis δεν είναι site μόνο γνωριμιών, τουλάχιστον όχι εξ' ολοκλήρου, αν το πιστεύεις, τότε ίσως να έχεις κάνει κάποιο λάθος ή ίσως να έχω κάνει εγώ το λάθος.

Δεν ξέρω το λόγο που μπήκες σε αυτή τη συντροφιά, ο δικός μου αναγράφεται στο προφίλ μου και παραμένει ο ίδιος.

Ως αναφορά στο γεγονός ότι κρίνω τους ανθρώπους, όπως λες, αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι κρίνω τις πράξεις και όχι τους ανθρώπους.

Εξ' άλλου ζήτησες τη γνώμη όλων κι έτσι αποκρίθηκα κι εγώ με τη δική μου.

Εξακολουθώ να πιστεύω αυτά που κατέθεσα για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Για άλλη μια φορά σου αναφέρω ότι δεν είμαι "τέλεια", έχω τα λάθη μου και τα σωστά μου, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Σίγουρα, όμως, προσπαθώ να βελτιώσω αυτό που είμαι, συνεχίζοντας την προσπάθεια μέσα από το sxeseis.

Ακόμη και από την αντιπαράθεσή μας έμαθα πράγματα, πρώτα για τον εαυτό μου και το γραπτό μου λόγο, και σ' ευχαριστώ γι' αυτό.

Παίρνω πίσω αυτό που είπα για το ότι είμαι 31 και...είσαι 36 και...ήταν κακία από μέρους μου, το δέχομαι.

Ποτέ δεν έδειξα κάτι λιγότερο από αυτό που είμαι, και ποτέ δεν το "έπαιξα", ανώτερη από οποιοδήποτε πλάσμα στη γη.

Αυτό είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει σε κάποια πράγματα.

Τελικά, ίσως άσκοπα δημιουργήθηκε η αντιπαράθεσή μας και κατέληξαν δύο άνθρωποι με καλές προθέσεις να παρεξηγηθούν.

Συγνώμη και από τη πλευρά μου, αν σε πρόσβαλλα, σίγουρα δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Το ξέσπασμά μου ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορώ τίποτε λιγότερο από την αλήθεια και τη διαφάνεια σε μια οποιαδήποτε σχέση, ακόμη κι αν αυτό πονά.

Όμως, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω απ' τον εαυτό μου και ο καθένας έχει τη δική του αξία, βιώματα, πεποιθήσεις.

Έίχες δίκιο στο σημείο που είπες ότι: "...μη κρίνεις κάποιον άλλο και μάλιστα κάποιον που ούτε έχεις συζητήσει μαζί του αλλά ούτε κάν τον ξέρεις και ούτε μπορείς να φανταστείς τι ίσως περισσότερα από σένα έχει πετύχει ή όχι αυτός ο άνθρωπος...", διότι τελικά έκανα αυτό που με τίποτε δεν μου αρέσει να κάνουν οι άλλοι, αλλά και ούτε κι εγώ.

Μου έδωσες ένα καλό μάθημα και σ' ευχαριστώ και γι' αυτό.
Κλείνοντας, να πω ότι δεν έχω καμία αρνητική άποψη για το πρόσωπό σου, δεδομένου ότι με απασχόλησε το γεγονός που ανέφερες, αυτό καθαυτό και τίποτε άλλο.

Φιλικότατα Giabbass

ωινε δαρκ σεα

# 10 στις 2/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οταν είμαι ερωτευμένος με μια κοπέλα, όλη μου η ενέργεια είναι αφιερωμένη σε αυτή.

Ομως μπορώ να αγαπάω περισσότερες από μιά γυναίκες ταυτόχρονα, την ίδια στιγμη. Και αγαπάω την καθεμία με διαφορετικό τρόπο, γιατί διαφορετικές γεύσεις του κόσμου γεύομαι κοντά στην καθεμία.

Οταν είμαι ερωτευμένος με τη ζωη, τότε μπορώ να μεθύσω με την ομορφιά σε κάθε της μορφή...

...χωρίς ενοχές.

thalia20gr

# 11 στις 3/10/2003
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
agori mou,pos kai den phges sthn odision gia to sirial kleise ta matia..?gia ton rolo tou papakaliath ennoeite..
prepei na dialexeis...koroideveis ton eayto sou..sigoura yparxoun stixia pou sou aresoun perisotero sthn mia..
apla skepsou poia tha sou eleipe perisotero,kai krata aythn..
ti allo na po.frodise mhn to mathoun omos...giati.... o THEOS MAZI SOU!

thalia20gr

# 12 στις 3/10/2003
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
zhto signomi,lathos katalava to thema sou..
nai mou exei tyxei,alla oxi se tetoio vathmo pou vriskesai esy..alla den exo kanei paralilh sxesh..den mou aresei san idea..h' me ton enan tha eimai h' me tona allon,sto telos mono ton eayto mou tha koroidevo..mporeis na dialexeis anamesa se dio anthropous..yparxoun stixia kai siberifores pou analoga an sou aresoun h' oxi ta ypomeneis..

AGRI0GATOS

# 13 στις 6/10/2003
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Συκιές
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11

ελα μορε σιγα τορα

analogos se pia stigmi tis zwh sou to kaneis.as poume egw tora neo paidaki pou akoma xerome tin zwoula mou xoris na skeutomai gamous kai tetia mporw na pw oti tis wraies gunekes tis eroteuomai ekswterika panta e sas soma apo ekei kai pera ama peis na tin gnorisis kai deis ton eroteriko tis kosmo mporei na vgei skarti.
Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε!

# 14 στις 7/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μείνε με το δίλλημα...τις ενοχές ίσως, τις αβάσταχτες σκέψεις σου και βίωσέ το..

Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει για να το κάνεις πράξη...
Οι σκέψεις μας δεν μετράνε σαν λύσεις σε τέτοια προβλήματα...

Μοιάζουν περισσότερο σαν σφαίρες χωρίς παραλήπτη, που εξαιτίας της "τύχης του αρχάριου" μπορεί να σε αγγίξουν...

Σε τέτοια θέση.....είσαι πάντα μόνος.....

Steel

# 15 στις 8/10/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν στο θέμα που έβαλα,και θα ήθελα να δώσω κάποια συμπληρωματικά στοιχεία...
Η ιστορία αυτή μου συνέβη πριν πολλά χρόνια...Απλά επειδή ξέρω ότι είναι ένα φαινόμενο αρκετά συχνό,σκέφτηκα να το βάλω πρός συζήτηση...Πολλοί-πολλές μπορεί να βρίσκονται σε αντίστοιχες καταστάσεις και να τα έχουν χαμένα...
Η δική μου αντίδραση ήταν χμ...ας πούμε λιγάκι αλλοπρόσαλη τότε....βέβαια ήμουν και μικρότερος,και άπειρος σε τέτοια θέματα και το κυριότερο δεν υπήρχε το sxeseis.gr να ζητήσω και καμμιά συμβουλή...
Απλά μετά από μία φοβερή σύγκρουση με τον εαυτό μου,και με φοβερές τύψεις,και γιά τις δύο (αισθανόμουν ότι προδίδω και τις δύο) ...έφυγα και από τις δύο...!!!
Μου κόστισε πάρα πολύ,το περίεργο είναι ότι αισθανόμουν τότε ότι πραγματικά αγαπούσα και τις δύο...και μάλιστα (έτσι γιά την ιστορία) με την ''δεύτερη" δεν προχωρήσαμε ποτέ σε ερωτική σχέση,παρ'όλο που το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ...Και αυτή ήταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση...ήταν σε σοβαρή σχέση όταν γνωριστήκαμε...
Προσπαθήσαμε να το πνίξουμε γιά πολύ καιρό,παρόλο που είχαμε αναγκαστική καθημερινή επαφή (δουλεύαμε στον ίδιο χώρο-στο ίδιο γραφείο),αλλά δεν το καταφέραμε...
Συμπέρασμα μετά από πολλά χρόνια?...
Δεν παίρνω και όρκο αν έκανα καλά...
Κάποιοι θα κατακρίνουν άτομα που βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις...Μπορεί κάποιοι να τους/τις ονομάσουν αδύναμους/αδύναμες αλλά μόνο αυτοί ξέρουν τι τραβάνε...
Ναι,είναι αδυναμία να μπερδεύεσαι έτσι, αλλά και πάλι εγώ προτιμώ το συναίσθημα από την λογική...είναι πιό ανθρώπινο... και πιό αγνό...Κάτι που όσο περνάνε τα χρόνια χάνεται...και κερδίζει έδαφος η λογική...Η βασική διαφορά των νέων ανθρώπων με τους "κάπως" μεγαλύτερους σε ηλικία...

# 16 στις 9/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αναφορικά με το θέμα που θίχτηκε στα παραπάνω...
...παράλληλες σχέσεις και συμπληρωματικές...
Ίσως τελικά αυτή η συμπληρωματικότητα των σχέσεων να ελκύει. Το ότι αυτός ή αυτή που ταλαντεύεται, κυλάει ψυχολογικά ανάμεσα στην ανασφάλεια της αποκάλυψης της σχέσης, στην εξιδανικευμένη κατάσταση που ζει (2 σχέσεις που καλύπτουν όλα όσα θέλει) και στις ενοχές για την πράξη του.
Άποψη μου: εκείνη την ώρα παραπλανά τον εαυτό του. Εκείνη την ώρα οφείλει να μείνει μόνος του. Εκείνη την ώρα δεν δίνει το ΟΛΟΝ του στην Αγάπη ή τον Έρωτα. Εκείνη την ώρα είναι σβηστό αστέρι που θα χαθεί στην διπλή διάλυση του δισυπόστατου σύμπαντος του...
Ας κοιτάξει εντός του.

Ποτέ από την λεωφόρο/
πάντοτε απ' την ατραπό/
περνά ο δρόμος/
που οδηγεί στο "Σ' αγαπώ"...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.