Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Για να πας στη κορφη υπαρχουν δυο τροποι...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

tabula_rasa

# 1 στις 6/10/2003
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
'Aρεσαν+: 0%

Για να πας στη κορφη υπαρχουν δυο τροποι...

Πραγματικα δυσκολευτικα πολυ να αποφασισω που θα βαλω το συγκεκριμενο αρθρο...

ισχυει στη δουλεια μας, στις φιλικες σχεσεις, στην ερωτικη μας ζωη , ακομη και εδω στο sxeseis...
Η σοφη γιαγια ελεγε...

" .... για να ανεβεις στη πυραμιδα της ζωης υπαρχουν δυο τροποι...η σαν αετος πετωντας η σαν γυμνοσαλιγκας γλειφωντας τυλιγμενος μες τα ιδια σου τα σαλια..."

Αυτα τα σαλιγκαρια εχω σιχαθει....
....αυτα που χρησιμοποιουν καθε οπλο που τους εδωσε η φυση απλα για να βρουν χςρο να υπαρξουν... να ανελθουν γιατι το περιεχομενο τους δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο τη βρωμια και τη δυσοδεια στην οποια σερνωντε...

Αιδιαστικα μικρα και μιζερα τα ειδα στη δουλεια, στη φιλια, σε καθε σχεση, στην οποια δεν ειχαν τιποτα να προσφερουν, παρα μονο το σιχαμενο σαλιο τους...

Εκει ομως που τα πλασματα αυτα αποκτουν την πιο αιδιαστικη τους υποσταση ειναι στον ερωτα...

Οταν προσφερουν το μονο τους οπλο το περιτυλιγμα κορμι τους , γιατι το εσωτερικο ειναι ετσι κι αλλιως φτηνο και αδειο...

Αυτα τα πλασματα που πεφτουν στα "τεσσερα" και μεσα σε πνιχτες κραυγες ψευτικης ηδονης προσπαθουν να σε πεισουν οτι πρεπει παρασιτικα να τις θρεψεις με την υπαρξη σου και να τις δωσεις υποσταση μονο και μονο επειδη ειδες τα μισανοιχτα ποδια τους...

Η εκπορνευση του ερωτα στη χειρςτερη μορφη του. Μυαλα λιγωτερο χρησιμοποιημενα απο το κορμι που τα φιλοξενει... προσπαθουν να φτιαξουν ιστους μονο και μονο για να βρουν γυρω τους οχι ανθρωπους αλλα σκαλοπατια ... να ανελθουν και να δουν κατι περισσοτερο απο το χωμα και τη λασπη στην οποια σερνωντε...

... μα η λασπη αυτη τους συντιρει τους τρεφει και η ιδια λασπη ειναι που εχει ποτισει καθε κομματι του μιζερου κορμιου τους...

Ετσι κι αλλιως το κεφαλι τους ειναι ετσι φτιαγμενο για να ειναι μονιμα σκυμενο... ισως να φτεει και η αγαπημενη σταση που χρησιμοποιουν...

Ως περιτωματα της ζωης και με πολυ μικρο ειδικο βαρος μια ζωη επιπλεουν και παντα εχουν ενα πολυ καλο κανονα που ακολουθουν ... Παντα να φευγουν γρηγορα και να ψαχνουν νεο σκαλοπατι...

Το θεατρο τους και η παρασιτικη ζωη τους γρηγορα γινεται αντιλυπτη και ετσι ακομη πιο γρηγορα πρεπει να εγκαταλειψουν το ξενιστη που τα φιλοξενει...

Εχουν μαθει οτι ο ερωτας ειναι οπλο ... οπλο χρησιμο και πρακτικο ...

Οπλο που στην αρχη σε κραταει αφου ειναι πνιγμενο παντα πισω απο ατελειωτα αβιαστα σ' αγαπω... και ορκους αιωνιας πιστης ενω δευτερολεπτα αργοτερα μολις ανακαληψεις τις αιτιες της υπαρξης τους, φροντιζουν να αναφερουν οτι βρηκαν νεο τροφοδοτη οργανισμο... μεσα σ ενα χειμαρο δακρυων...

Αυτα τα πλασματα εχουν μονο ενα τρωτο σημειο και αυτο ειναι ο στιγματισμος της συμπεριφορας τους... Μεσα στην "παρθενα" εικονα τους συντιρουν την εμφανιση " παραλλαγη " που τους δινει την δυνατοτητα να βρουν νεα και νεα θυματα ... Παρθενα εικονα που γρηγορα και με περισσια ανεση σου προσφερεται στο πισω καθισμα ενος αυτοκινητου... ενω γνωριζει την καθε συσταδα και παρκακι και τη χαλασμενη λαμπα στη γωνια...

πραγματα και ενεργειες που σε κανουν να πεις...
εεεεεεε? τι εγινε τωρα? αλλα τοτε ειναι πολυ αργα...

Μεσα σε αυτα τα πλαισια και ορμωμενος απο την αηδια στο στομα που μου αφησαν τετοια ατομα... εφτασα να αναρωτιεμαι

"... να αφησω οτι ζητας καρδεια μου .... στο κρεβατι η στο κομοδινο... φροντισε να εισαι καλη γιατι μου κοστισες κατι παραπανω..."

... και μη με φιλας στο στομα γιατι δεν ξερω που το ειχες πριν...

Οπως ειχε πει σοφα για αλλη μια φορα η γιαγια...
"... παιδι μου ... η γυναικα πρεπει να ειναι πολυ π...τανα, για να το παιξει παρθενα..."

Υ.Γ Αναφερομαι στις γυναικες γιατι απλα ετυχε καποια αποτυχημενα δειγματα του συγκεκριμενου φυλου να βρεθουν στη δικια μου ζωη... παω στοιχημα οτι τετοια δειγματα υπανθρωπων υπαρχουν και στους ανδρες...
... και δυστυχως βαρεθηκα τον ξεφτιλισμο του πολιτισμου ... την δικαιολογηση καθε συμπεριφορας...

tabula_rasa

# 2 στις 6/10/2003
author
ΜΩΡΟ ΜΟΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ...

tabula_rasa

# 3 στις 6/10/2003
author
Μοορη κανεις δεν μπορει να σε αλλαξει...

η εχεις την π....ανια στο αιμα σου η δεν την εχεις...

Βλεπεις μικρα κοριτσακια να την χρησιμοποιουν στο πατερα τους και αγορακια στη μανα τους....

Κοριτσακια που το δακρυ το εχουν καυσιμο για να μπορουν να εκμεταλευτουν το καθενα ...

Αν μπουμε σε αυτο το συλλογισμο ειναι σαν να

... αναρωτιεσαι ποιος εβγαλε το αυγο και ποιος την κοτα....

"Π.....ανα γεννιεσαι δεν γινεσαι..."

Ελεγε η σοφη γιαγια...

# 4 στις 6/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Για να συμπληρώσει σε όσα είπατε...

Στα πρώτα μου βήματα, όταν σα νεαρός άρχισα να ενδιαφέρομε για τις γυναίκες ερωτικά και ψυχικά, διαπίστωσα τότε με λύπη, ότι οι περισσότερες το έπαιζαν δύσκολες και υπεράνω...
Το έψαξα..και διαπίστωσα ότι εκείνες είχαν μεγαλύτερη επιθυμία για ''επαφές'' παρά εγώ. Έτσι η απορία μου μεγάλωσε.
Κοιτούσα κάποιους φίλους και γνωστούς, που σκαρφίζονταν ένα σωρό παραμύθια και τρόπους, για να τις ρίξουν στο κρεβάτι...δηλαδή να κάνουν σε αυτές, αυτό που οι ίδιες ήθελαν αλλά έκαναν τάχα πως δεν ήθελαν...
Προσπάθησα να καταλάβω τα κριτήρια που έχει μια γυναίκα, για να πει την αλήθεια....
Μετά από τόσα χρόνια, είμαι σε θέση να σας πώ με σιγουριά, ότι η γυναίκα πρέπει να έχει στόχο...για να κοιμηθεί με κάποιον.
Μπορεί να θέλει να κοιμηθεί με κάποιον σωστό άντρα, αλλά θα πάει με τον παραγωγό για να την προωθήσει...
Είναι λυπηρό, αλλά έτσι είναι. Ευτυχώς γνώρισα γυναίκες που ξέφυγαν από αυτό το κανόνα και δε χρειάστηκε να γίνω ρεζίλι, για να κάνω σχέσεις....
Πιστέυω ότι μπορεί να διορθωθεί λίγο η κατάσταση, εαν σταματήσουμε να δίνουμε πολλά σε αυτές τις γυναίκες, μόνο και μόνο για να κάνουμε ερωτική σχέση, η οποία στην ουσία προσφέρει από μόνη της περισσότερα στη γυναίκα παρά στον άντρα και η οποία είναι ζητούμενο της γυναίκας όσο κι αν το κρύβει για να μας ''σύρει'' στον εξευτελισμό.
Εμπάργκο...το μόνο φάρμακο...

tabula_rasa

# 5 στις 6/10/2003
author
Συμφονω και επαυξανω...

κατι σαν τη Λυσιστρατη στο αντρικο φιλε μου αν καταλαβα καλα...

"κοκο γιοκ..."

οπως λεει και η σοφη γιαγια...

Ετσι κι αλλιως αυτοι που ακομα μπορουν ειναι λιγοι και πολυτιμοι...

Δεν ειναι βεβαια ο σκοπος του αρθρου αυτος ... αλλα δινεις μια διαφορετικη τροπη ακρως ανατρεπτικη...

# 6 στις 7/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το κείμενο του Tabula Rasa, μου έφερε μνήμες στο μυαλό από αναγνώσματα του Maldoror (του κόμη του Λωτρεαμόντ---για του γνωρίζοντες :-).
Γλώσσα κοφτερή σαν ξυράφι για τις ράχες των γυμνοσαλίγκαρων της ζωής...

Όσο για το καθ' εαυτόν περιεχόμενο...
μονάχα ένα μπορεί να πει με έμφαση κανείς...

Όταν κάποιος απωλέσει το μέγιστο ανθρώπινο αγαθό της Αξιοπρέπειας...
λάσπη και ουρανός κοινό για κείνον...

melique

# 7 στις 7/10/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412

Παράθεση:
Originally posted by ippeas
Προσπάθησα να καταλάβω τα κριτήρια που έχει μια γυναίκα, για να πει την αλήθεια....
Μετά από τόσα χρόνια, είμαι σε θέση να σας πώ με σιγουριά, ότι η γυναίκα πρέπει να έχει στόχο...για να κοιμηθεί με κάποιον.
Μπορεί να θέλει να κοιμηθεί με κάποιον σωστό άντρα, αλλά θα πάει με τον παραγωγό για να την προωθήσει...
Είναι λυπηρό, αλλά έτσι είναι. Ευτυχώς γνώρισα γυναίκες που ξέφυγαν από αυτό το κανόνα και δε χρειάστηκε να γίνω ρεζίλι, για να κάνω σχέσεις....
Πιστέυω ότι μπορεί να διορθωθεί λίγο η κατάσταση, εαν σταματήσουμε να δίνουμε πολλά σε αυτές τις γυναίκες, μόνο και μόνο για να κάνουμε ερωτική σχέση, η οποία στην ουσία προσφέρει από μόνη της περισσότερα στη γυναίκα παρά στον άντρα και η οποία είναι ζητούμενο της γυναίκας όσο κι αν το κρύβει για να μας ''σύρει'' στον εξευτελισμό.
Εμπάργκο...το μόνο φάρμακο...

Καλά και χρυσά τα όσα λέτε....και δεν τα αμφισβητώ γιατί τα έχω δει να συμβαίνουν.....όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος τα ίδια είναι!!

Άντρες που μπορούν να είναι με την γυναίκα που τους αγαπάει...αλλά που θα πάνε μ'αυτήν που τους κουνιέται περισσότερο...τόσο απλά!

Όλοι τα ίδια κάνουν....

Τώρα όσο για τα παράσσιτα....τι να πει κανείς, υπάρχουν παντού και φαίνονται.
Αν έχει κανείς μια βάση και μια κρίση σε κάποια πράγματα, αυτό φαίνεται και φωνάζει από μόνο του....Και ακόμα και αν δεν το δεις στην αρχή, δεν αργεί να φανεί....το θέμα βέβαια είναι τι δυνατότητες δίνουμε σε τέτοιους ανθρώπους να μας πλησιάσουν....

Έχω μάθει πια πως δεν είναι όλοι αγνοί και καλόβουλοι....αυτό όμως δεν με κάνει να συνεχίζω να βλέπω τους ανθρώπους έτσι, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, με μια όμως μεγαλύτερη επιφύλαξη πλέον....

Μαθαίνουμε λοιπόν, έστω και από τα λάθη μας....αυτός δεν είναι ο σκοπός....

Όταν όμως συνεχίζουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη...ε τότε...τίποτα δεν μάθαμε...μωροί όπως και πρώτα....

Και κάτι ακόμα.....και τα πιό "μίζερα" πλάσματα....και οι "γυμνοσάλιαγκες" αυτής της ζωής, βρέθηκαν μπροστά μας για ένα σκοπό....κάτι έχουν να μας πουν ή κάτι έχουμε εμείς να πούμε σ'αυτούς....ας μην αρνούμαστε λοιπόν οτι ναι μπορούμε να προστατευτούμε και πρέπει, αλλά μήπως πρέπει και κάτι να προσφέρουμε ;;;;; Μήπως πρέπει εμείς να βοηθήσουμε ;;;

Δεν ξέρω....αναρρωτιέμαι....
Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...

tabula_rasa

# 8 στις 7/10/2003
author

Πιστεψε με Μενη εχεις δικιο...

Εχεις δικιο ...

Πρεπει να τους προσφερουμε τη σολα του παπουτσιου μας... μεχρι να ακουσουμε εκεινο το σιχαμερο θορυβο καθως θα συνθλιβονται ...

Σιχαμερα σκουλικια

το καλυτερο δωρο στη κοινςνια να μην υπαρχουν...

Με αγαπη ο παρασιτοκτονος...

... και Μενη φτανει ο πολιτισμος...

δεν δικαιολογουνται ολα...

# 9 στις 7/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τι θα ήταν το γλυκό αν δεν υπήρχε το πικρό;
Τι θα ήταν η ευτυχία αν δεν υπήρχε η δυστυχία;

Τι όνομα θα έδινες στην αποτυχία και με τι χρώματα θα τη ζωγράφιζες αν δεν ήξερες πως είναι η επιτυχία;

Τι θα ήσουν στη ζωή σου αν δεν συναντούσες κάποια άτομα που σε πίκραναν, που σε πλήγωσαν, που σε πρόδωσαν κι όμως σε ωρίμασαν;

Πως θα ήξερε το μελικάκι μας, να μην ονειροβατεί, τουλάχιστον όχι τόσο πολύ όσο στην αρχή, αν δεν είχε συναντήσει κάτι τόσο γλοιώδες και σιχαμερό;

Τι θα έγραφες τάμπουλα, εσύ, αν δεν τα γνώριζες;
Πως θα ακονιζόταν η πένα σου, πως θα ξεχείλιζε από σκέψεις η καρδιά σου για να τις μοιράζεσαι μαζί μας;

Πόσο ένοχος θα ήταν ο ένοχος, πως θα στηνόταν στον τοίχο από εμάς, τι όνομα θα είχε αν δεν είχαν περάσει κι από τη δική του ζωή;
Πως θα είχαμε τη χαρά να τον διαβάζουμε, να μας ταξιδεύει με τις γραμμές του, να μας ρίχνει σε έναν λαβύρινθο και να μας αφήνει να ψαχτούμε μόνοι να βγούμε μόνο με σκέψεις;

Πως θα μάθαινε η Μοο να είναι σκληρή με όσους την πονούν; Να μην ανοίγει την πόρτα της καρδιάς της και να μοιράζεται τα πάντα με όσους την πλησιάζουν;

Όλοι μας, κάτι έχουμε πάρει από τέτοια πλάσματα..
Δεν ήταν μόνο πληγές, ήταν μαθήματα ζωής.
Φυσικά τόχω ξαναπεί, η εμπειρία είναι άτιμη δασκάλα: Σου βάζει πρώτα το τεστ και σου κάνει παράδοση μαθήματος μετά...

melique

# 10 στις 7/10/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by tabula_rasa
Εχεις δικιο ...

Πρεπει να τους προσφερουμε τη σολα του παπουτσιου μας... μεχρι να ακουσουμε εκεινο το σιχαμερο θορυβο καθως θα συνθλιβονται ...

Σιχαμερα σκουλικια

το καλυτερο δωρο στη κοινςνια να μην υπαρχουν...

Με αγαπη ο παρασιτοκτονος...

... και φτανει ο πολιτισμος...

δεν δικαιολογουνται ολα...

Και που είναι η καλή καρδιά;

Και που είναι οι άνθρωποι που είναι εκεί που στέκονται....που αφού θέτουν εαυτούς κριτές, το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν το χέρι και να βοηθήσουν;;;

Ποιός όρισε τιμωρούς;;;

Όχι, δεν δέχομαι τέτοιες κρίσεις....σαν ν'ακούω πληγές να μιλάνε, σαν ν'ακούω τύψεις να φωνάζουν....και να ξεχνάνε!!!!!

Γιατί;

Ο καλός θεούλης, έφτιαξε χώρο για όλους μας, να ζούμε αρμονικά (ή όπως μπορούμε τέλος πάντων...) μαζί!

Πως αποφασίζει κανείς και δικτατορεύει, αυτά που δεν του αρέσουν;

Αυτά που δεν μας αρέσουν ή που μας πονάνε, κάνουμε ότι μπορούμε να τα αλλάξουμε, να τα βοηθήσουμε.....δεν τα βάζουμε κάτω και τα πατάμε!

Κι'αν εγώ μια μέρα κάνω ένα λάθος....και το ξανακάνω....και μοιάσω ή ακόμα και γίνω απ'αυτά τα παράσιτα (που κανείς δεν ξέρει αν δεν είμαι...) ...τότε κανείς δεν θα ρωτήσει γιατί συνέβει αυτό; Κανείς δεν θα θέλει να με βοηθήσει, να με υπερασπιστεί, να με κατευθύνει σωστά από εκεί που ίσως παραστράτησα;;;

Τότε όλοι απλά θα θέλουν να με πατήσουν; Να με λιώσουν; Να εξαφανιστώ γιατί τους χαλάω τον όμορφο κόσμο τους;;; .....κάποτε ήμουν κι'εγώ μέρος αυτού του κόσμου...γιατί δεν μπορώ ξανα;;;;
Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...

botsp

# 11 στις 7/10/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 277
Ο γυμνοσαλιαγκας μπορει να ειναι αντρας μπορει να ειναι και γυναικα.

Σιγουρα ομως δεν εχει αξιοπρεπεια.
υπ[οτιμα τον εαυτο του.Και υποτιμα και τους αλλους.

Οχι να μην τον πατησουμε.
Απλα να κανουμε στην ακρη.
Ολα τα ζωα του θεουλη εχουν δικαιωμα στην ζωη.

Αμυνα μονο και αν προσπαθησουν να σε κατασπαραξουν.

tabula_rasa

# 12 στις 7/10/2003
author
Μελακι αν θες να το γυρισουμε στο σοβαρο ... ευχαριστως...

Αλλα το σοβαρο να ειναι αποτελεσμα και σοβαροτητας...

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι αποτελεσμα των επιλογων τους ... δεν ετυχε και εγιναν ετσι ...

ειναι αξιοι της τυχης τους , θελουν και πληγωνουν επιβιωνουν γιατι υπαρχουν καποιοι να ανεχονται τετοιες συμπεριφορες...

Αν θες να τους δωσεις μια ελπιδα για να βρουν το δρομο τους ειναι να νοιωσουν το πονο που προκαλουν ... και σ ενα κοσμο ανοχης ... οι θεωρειες σου ειναι ισοτιμες με την συνενοχη...

Αντιλογος για συμπληρωματικοτητα οχι αντιλογος για την αντιθεση...

Ξερεις ποιο ειναι το σωστο και το εφαρμοζεις στη ζωη σου μη γινεσαι ανακολουθη με τα λογια σου μονο και μονο για να υπερασπιστεις καποιους ...

Οι εποχες του γδαρε με πασσα μου ν αγιασω περασαν και καποιος πρεπει να πει τα πραγματα με το ονομα τους...

Αν αυτα τα πλασματα ηταν λιγα και μειοψηφια να τα βοηθισω αλλα εδω μιλαμε για μαστιγα σε καθε πτυχη της ζωης...

Αυτα τα ατομα θα σου παρουν τη δουλεια, θα σου καταστρεψουν χωρις δυσταγμο την οικογενεια αυριο, θα καταστρεψουν με χιλιους τροπους το μελλον του παιδιου σου...

Βαρεθηκα το ψευτο πολιτισμο και τις κορωνες για το πολιτικα ορθο... ποιος σε οριζει υπερασπιστη των παντων και ξεχνας οτι εχει δικαιομα και αυτος που δεν ακουγεται αυτος που πληγωθηκε ...

αντρας η γυναικα...

και επιτελους ξεχαστε τη συντεχνεια των γυναικων...

αυτες οι "γυναικες" ειναι προσβολη του ανθρωπινου ειδους γενικωτερα...

Ναι γουσταρω τη δικτατορια αυτη απο την αποψη σου οτι ...

αφου σε πληγωσε καποιος ... εσυ φταις καλα να παθεις....

Αυτη σου η εμμεση θεση ειναι ο νομος της ζουγκλας και ακομη και εκει εχω το δικαιομα να υπερασπιστω τις αποψεις μου και να λειωσω οποιον προσπαθησει να μου κανει κακο...

... και οσο φιλοξενεις μεσα σου την αποψη οτι αυτο που εγινε στο διπλανο σπιτι δεν θα με βρει εμενα ... τοτε σε συμβουλευω να παρεις πυροσβεστιρες γιατι η φωτια ερχεται...

aisiodoxi

# 13 στις 7/10/2003
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Δυστυχως...

Συμφωνω απολυτα σε οσα λετε....οσο αισιοδοξη και να΄μαι, εχω βιωσει (δυστυχως) τετοιες συμπεριφορες και μαλιστα σε διαφορους τομεις....αυτο που με θλιβει περισσοτερο ομως, ξερετε ποιο ειναι...?? Οτι πλεον δεν εχω τη διαθεση να δωσω χρονο στους αλλους...με το πρωτο που βλεπω κανω πισω γιατι "φοβαμαι" και "σιχαινομαι", ξεροντας ομως οτι μπορει και να ρισκαρω κανοντας απλα guessing βασει οσων εχω ζησει και οσων βλεπω μπροστα μου..πραγμα που σημαινει οτι καποιος/οι μπορει απλα να φερεται διαφορετικα και μη δινοντας του οσο χρονο χρειαζεται να τον καταδικαζεις ερημην... Ωστοσο....δεν μπορω να κανω και πολλα αλλα....ετσι δεν ειναι???.....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

melique

# 14 στις 7/10/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ποτέ δεν ορίστηκα υπερασπιστής των αδυνάτων, αλλά δεν μπορώ να σιωπήσω όταν πιστεύω οτι υπάρχει και άλλη πλευρά στα πράγματα....

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως ο άλλος μπορεί να μάθει, προκαλώντας του τον πόνο που προκαλεί....όχι οτι δεν μπορεί να ισχύει, ίσως απλά εγώ να μην μπορώ να το σκεφτώ έτσι...

Ούτε υποστήριξα ποτέ οτι αυτά τα άτομα πρέπει να υπάρχουν κι'εμείς να μην υπερασπιζόμαστε τα δικά μας, τις οικογένειες μας, τον εαυτό μας....

Δεν θέλω να ζώ όμως βλέποντας "μαύρα φαντάσματα" γύρω μου!

Δεν θέλω να ζώ πατώντας και πληγώνοντας τους άλλους μήπως και μάθουν....

Δεν θέλω να ζώ πιστεύοντας πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να βοηθήσω ακόμα κι'αυτούς που μου κάνουν κακό....
Όσο μπορώ, όπως μπορώ...
Όσο αντέχω, όπως αντέχω...

Δεν θέλω να ζώ φοβούμενη τι θα μου συμβεί αύριο....ποιός θα θέλει να μου κάνει κακό, ποιός θα έχει βλέψεις για την δουλειά μου, το σπίτι μου, τον άντρα μου, τα παιδιά μου!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ!!!

Γι'αυτό δεν θα πάψω να πιστεύω οτι πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις....

Ναι...σε χτύπησαν...γύρνα και το άλλο μάγουλο...να πονέσεις ξανά!

Όχι...δεν φταίς εσύ...ίσως κάπου να φταίς, αλλά όχι πάντα σε όλα, ούτε πάντα για όλα...όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα πληγωθείς!

Πολλοί είναι οι κακοί....εγώ όμως δεν θα γίνω πιο κακιά απ'αυτούς....

Θα συνεχίσω να προσπαθώ....θα συνεχίσω να ελπίζω....κι'αν κάνω λάθος....τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει...να φτάσω στο ΛΕΥΚΟ!!!!

evans

# 15 στις 8/10/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Πραγματικα δυσκολευτικα πολυ να αποφασισω που θα βαλω το συγκεκριμενο αρθρο...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ....
ισχυει στη δουλεια μας, στις φιλικες σχεσεις, στην ερωτικη μας ζωη , ακομη και εδω στο sxeseis...
Η σοφη γιαγια ελεγε...

" .... για να ανεβεις στη πυραμιδα της ζωης υπαρχουν δυο τροποι...η σαν αετος πετωντας η σαν γυμνοσαλιγκας γλειφωντας τυλιγμενος μες τα ιδια σου τα σαλια..."

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΣΑΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ....
Αυτα τα σαλιγκαρια εχω σιχαθει....
....αυτα που χρησιμοποιουν καθε οπλο που τους εδωσε η φυση απλα για να βρουν χςρο να υπαρξουν... να ανελθουν γιατι το περιεχομενο τους δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο τη βρωμια και τη δυσοδεια στην οποια σερνωντε...

Αιδιαστικα μικρα και μιζερα τα ειδα στη δουλεια, στη φιλια, σε καθε σχεση, στην οποια δεν ειχαν τιποτα να προσφερουν, παρα μονο το σιχαμενο σαλιο τους...

ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΛΙΩΝ ......
Εκει ομως που τα πλασματα αυτα αποκτουν την πιο αιδιαστικη τους υποσταση ειναι στον ερωτα...

Οταν προσφερουν το μονο τους οπλο το περιτυλιγμα κορμι τους , γιατι το εσωτερικο ειναι ετσι κι αλλιως φτηνο και αδειο...

Αυτα τα πλασματα που πεφτουν στα "τεσσερα" και μεσα σε πνιχτες κραυγες ψευτικης ηδονης προσπαθουν να σε πεισουν οτι πρεπει παρασιτικα να τις θρεψεις με την υπαρξη σου και να τις δωσεις υποσταση μονο και μονο επειδη ειδες τα μισανοιχτα ποδια τους...

Η εκπορνευση του ερωτα στη χειρςτερη μορφη του. Μυαλα λιγωτερο χρησιμοποιημενα απο το κορμι που τα φιλοξενει... προσπαθουν να φτιαξουν ιστους μονο και μονο για να βρουν γυρω τους οχι ανθρωπους αλλα σκαλοπατια ... να ανελθουν και να δουν κατι περισσοτερο απο το χωμα και τη λασπη στην οποια σερνωντε...

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ..... ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ.....
... μα η λασπη αυτη τους συντιρει τους τρεφει και η ιδια λασπη ειναι που εχει ποτισει καθε κομματι του μιζερου κορμιου τους...

Ετσι κι αλλιως το κεφαλι τους ειναι ετσι φτιαγμενο για να ειναι μονιμα σκυμενο... ισως να φτεει και η αγαπημενη σταση που χρησιμοποιουν...
ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..... ΕΝΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ!

Ως περιτωματα της ζωης και με πολυ μικρο ειδικο βαρος μια ζωη επιπλεουν και παντα εχουν ενα πολυ καλο κανονα που ακολουθουν ... Παντα να φευγουν γρηγορα και να ψαχνουν νεο σκαλοπατι...

Το θεατρο τους και η παρασιτικη ζωη τους γρηγορα γινεται αντιλυπτη και ετσι ακομη πιο γρηγορα πρεπει να εγκαταλειψουν το ξενιστη που τα φιλοξενει...

Εχουν μαθει οτι ο ερωτας ειναι οπλο ... οπλο χρησιμο και πρακτικο ...

Οπλο που στην αρχη σε κραταει αφου ειναι πνιγμενο παντα πισω απο ατελειωτα αβιαστα σ' αγαπω... και ορκους αιωνιας πιστης ενω δευτερολεπτα αργοτερα μολις ανακαληψεις τις αιτιες της υπαρξης τους, φροντιζουν να αναφερουν οτι βρηκαν νεο τροφοδοτη οργανισμο... μεσα σ ενα χειμαρο δακρυων...

ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ.....
Αυτα τα πλασματα εχουν μονο ενα τρωτο σημειο και αυτο ειναι ο στιγματισμος της συμπεριφορας τους... Μεσα στην "παρθενα" εικονα τους συντιρουν την εμφανιση " παραλλαγη " που τους δινει την δυνατοτητα να βρουν νεα και νεα θυματα ... Παρθενα εικονα που γρηγορα και με περισσια ανεση σου προσφερεται στο πισω καθισμα ενος αυτοκινητου... ενω γνωριζει την καθε συσταδα και παρκακι και τη χαλασμενη λαμπα στη γωνια...

ΑΡΧΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ.....
πραγματα και ενεργειες που σε κανουν να πεις...
εεεεεεε? τι εγινε τωρα? αλλα τοτε ειναι πολυ αργα...

Μεσα σε αυτα τα πλαισια και ορμωμενος απο την αηδια στο στομα που μου αφησαν τετοια ατομα... εφτασα να αναρωτιεμαι

"... να αφησω οτι ζητας καρδεια μου .... στο κρεβατι η στο κομοδινο... φροντισε να εισαι καλη γιατι μου κοστισες κατι παραπανω..."

... και μη με φιλας στο στομα γιατι δεν ξερω που το ειχες πριν...

Οπως ειχε πει σοφα για αλλη μια φορα η γιαγια...
"... παιδι μου ... η γυναικα πρεπει να ειναι πολυ π...τανα, για να το παιξει παρθενα..."

Υ.Γ Αναφερομαι στις γυναικες γιατι απλα ετυχε καποια αποτυχημενα δειγματα του συγκεκριμενου φυλου να βρεθουν στη δικια μου ζωη... παω στοιχημα οτι τετοια δειγματα υπανθρωπων υπαρχουν και στους ανδρες...
... και δυστυχως βαρεθηκα τον ξεφτιλισμο του πολιτισμου ... την δικαιολογηση καθε συμπεριφορας...
ΥΓ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ/ΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΝ ΣΕ ΣΑΛΙΑ !

Vereniki37

# 16 στις 8/10/2003
author
Γυναίκα / 57 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 68
Μια ματιά φευγαλέα έριξα σ' ό,τι γράψατε, όσοι γράψατε εδώ.Δεν είμαι φιλόζωη με την ευρεία έννοια του όρου,αλλά απορία νούμερο1....τί σας φταίνε τα καημένα τα ζώα που αποδεδειγμένα σέβονται πρώτα απ όλα το περιβάλλον που ζουν και δεν το καταστρέφουν όπως ο άνθρωπος,και τους αποδίδετε ιδιότητες που ΔΕΝ έχουν;Γιατί αυτά με τα οποία τους προίκησε η φύση για να επιβιώνουν εσείς τα συνδέεται με αηδιαστικές ανθρώπινες ιδιότητες;
Κι έπειτα στο φίλο που ξεκίνησε το θέμα αυτό....έχω να πω ένα πράγμα και αν θέλει το καταλαβαίνει
ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Εμείς και μόνο εμείς επιλέγουμε ποιοί θα είναι δίπλα μας και αν κάναμε λάθος στην επιλογή παραδεχόμαστε το λάθος μας μαθαίνουμε απ αυτό και προχωράμε σοφότεροι και έχοντας σαν γνώμονα τον κανόνα οι ίδιες επιλογές οδηγούν σε ίδια αποτελέσματα.Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις οποιοσδήποτε προσδοκίες μας.Κανέναν,ούτε καν τον εαυτό μας για οτιδήποτε κάναμε κι αποδείχθηκε λάθος.
Κι αν θες αγαπητέ φίλε,εσύ που ατυχώς χρησιμοποίησες/παραλλήλισες ζώα με ανθρώπους.....ναι ο αετός πετάει υπερήφανα κλπ κλπ... αλλά τρέφεται με πτώματα και σκοτώνει και επιτίθεται...
Σκέψου λιγάκι.....τίποτ άλλο σκέψου λιγάκι,δες τα όλα με κάποιον άλλον τρόπο,από άλλη οπτική γωνιά και πίστεψέ με υπάρχουν πολλές.
Τι σημαίνει ναντιληφθείς την καλή τύχη,ότι το έδαφος πάνω στο οποίο στέκεσαι δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' όσο καλύπτουν τα δυο σου πόδια Φ.Κάφκα

tabula_rasa

# 17 στις 8/10/2003
author

Παράθεση:
Originally posted by Vereniki37
Μια ματιά φευγαλέα έριξα σ' ό,τι γράψατε, όσοι γράψατε εδώ.

----------------------------------------------------------------------------------------
Τα συμπερασματα στα οποια αβιαστα καταληγεις συνογορουν στη παρατηρηση σου...

----------------------------------------------------------------------------------------
Δεν είμαι φιλόζωη με την ευρεία έννοια του όρου,αλλά απορία νούμερο1....τί σας φταίνε τα καημένα τα ζώα που αποδεδειγμένα σέβονται πρώτα απ όλα το περιβάλλον που ζουν και δεν το καταστρέφουν όπως ο άνθρωπος,και τους αποδίδετε ιδιότητες που ΔΕΝ έχουν;Γιατί αυτά με τα οποία τους προίκησε η φύση για να επιβιώνουν εσείς τα συνδέεται με αηδιαστικές ανθρώπινες ιδιότητες;

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ενδιαφερουσα η αποψη σου , και φανταζομαι την ασπαζονται ολοι οι ποιητες , λογοτεχνες, λαικη παραδοση, παροιμιες , Αισωπος, και τοσοι αλλοι που εχουμε συνδεσει αντικειμενα , ζωα , καταστασεις με τις ιδιοτητες που εχουν...

Δεν προσβαλε κανενας το αντικειμενο η το ζωο ... απλα υπαρχει μια δυνατοτητα που μας δινει ο γραπτος και προφορικος λογος να γινομαστε πιο περιεκτικοι και περιγραφικη... "Η παρομοιωση" και η "προσωποποιηση"

Οταν καποιον λες γαιδουρι , γουρουνι δεν προσβαλεις τα ζωα...αλλα μεταφερεις τις ιδιοτητες που εχουμε στερεοτυπα συνδεσει με τα ζωα στο ατομο...

Επειδη ομως ειναι λιγο αργα να ανακαλυψουμε την "Αμερικη" (Δεν προσβαλω τη χωρα ελπιζω να εγινα κατανοητος) καλυτερα να διαβαζουμε την ουσια και να αποφευγουμε τα κερασακια(δεν θελω να προσβαλω τα κερασακια).

Νομιζω οτι η παρατηρηση σου ειναι αστοχη... και αναγκαζομαι να την αντιμετοπισω ως τετοια...

Ας δουμε λοιπον την "ταμπακιερα" και επαναλαμβανω δεν εχω τιποτα με τις ταμπακιερες...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Κι έπειτα στο φίλο που ξεκίνησε το θέμα αυτό....έχω να πω ένα πράγμα και αν θέλει το καταλαβαίνει
ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Εμείς και μόνο εμείς επιλέγουμε ποιοί θα είναι δίπλα μας και αν κάναμε λάθος στην επιλογή παραδεχόμαστε το λάθος μας μαθαίνουμε απ αυτό και προχωράμε σοφότεροι και έχοντας σαν γνώμονα τον κανόνα οι ίδιες επιλογές οδηγούν σε ίδια αποτελέσματα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Διαλεξες λαθος ανθρωπο να κανεις αυτες τις παρατηρησεισ / συμβουλες και θα ηταν σκοπιμο να παρακολουθεις και την πορεια των ατομων που συμπορευοντε κοντα σου στο χωρο αυτο...

Αυτοκριτικη εχω κανει συχνα και αναληψη ευθηνων ακομη περισσοτερο...

Δεν ανεφερα για προσωπικα βιωματα , δεν ζητησα τη γνωμη σας για το τι πρεπει να κανω..

Δυσαρεσκεια εκφραζω απεναντι σε καθε μικρο μιζερο ανθρωπακι που βρισκει χωρο υπαρξης μεσα στην ανοχη λογων σαν το δικο σου...

Ναι ο καθενας μας πρεπει να προσεχει , αλλα αυτο δεν δινει το δικαιομα σε τετοιους ανθρωπους να εκμεταλευοντε τον ερωτα, τη φιλια, και καθε ηθικη που μας εχει μηνει προς ιδιον οφελος...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις οποιοσδήποτε προσδοκίες μας.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν αναφερθηκε κανεις σε προσδοκιες,. Ειμαι ξεκαθαρος και συγκεκριμενος. Μιλαω για συμπεριφορα και τροπο ζωης που ξεφευγει απο τα αποδεκτα ορια, που πληγωνει ανθρωπους και ειναι εξω απο τα ορια των κοινων αποδοχων... Αν ειναι με τη λογικη της "Ζουγκλας" τοτε και ο δολοφονος εχει καθε δικαιομα να ειναι εξω απο τις προσδοκιες του συνολου...

Ας σοβαρευτουμε...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Κανέναν,ούτε καν τον εαυτό μας για οτιδήποτε κάναμε κι αποδείχθηκε λάθος.
Κι αν θες αγαπητέ φίλε,εσύ που ατυχώς χρησιμοποίησες/παραλλήλισες ζώα με ανθρώπους.....ναι ο αετός πετάει υπερήφανα κλπ κλπ... αλλά τρέφεται με πτώματα και σκοτώνει και επιτίθεται...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τον αετο αγαπητη μου κανεις δεν τον θυμαται γι αυτα τα χαρακτηριστικα του... ειναι συμβολο ελευθεριας... απο τον Αισωπο και το Βυζαντιο μεχρι και σημερα...

και κατι ακομα νομιζω οτι ειμαστε φαιδρα μικροι για να σχολιαζουμε τις λαικες ρησεις , παροιμιες... και τη λαικη μας σοφια...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Σκέψου λιγάκι.....τίποτ άλλο σκέψου λιγάκι,δες τα όλα με κάποιον άλλον τρόπο,από άλλη οπτική γωνιά και πίστεψέ με υπάρχουν πολλές.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Εναλλακτικες υπαρχουν για να μην αγγιζεις ενα θεμα πολλες...

Για την ταμπακιερα ομως τιποτα...

Θεωρεις οτι μια συμπεριφορα σκουλικιου(και δεν μ ενδιαφερει διολου αν προσβαλω τελικα το σκουλικι) στο χωρο εργασιας , ερωτα, φιλια ειναι αποδεκτη για τα δικα σου προτυπα?

Τοσο εχουμε χασει καθε εννοια προσωπικων αξιων?

Μηπως η αποδοχη σε τετοιες συμπεριφορες ειναι μια εξαιρετικη προστασια για να μη βρεθουμε και εμεις να κρινωμαστε καποια στιγμη απο αλλουσ?

Δεν με φοβιζει κατι τετοιο , ειμαι ετοιμος να αποδεχτω τα λαθη μου και γι αυτο λεω τα πραγματα με το ονομα τους...

Δεν σκοπευω να γινω σαλιγκαρι κανενος και γι αυτο μπορω να ζητω την απορριπση τετοιων συμπεριφορων και ανθρςπων...

Αυτη η κριτικη ισως να συνετισει μια κοινονια συνενοχης που ολα ειναι αποδεκτα... καιρος να καταλαβουμε οτι οταν υπαρχει κοινονικος κωδικας , αυτοι οι ανθρωποι περιθοριοποιουνται ενω αντιστοιχα στην ανοχη ευημερουν...

και ακομη τιποτα να μη αλλαζει εχω το δικαιομα να ενοχλουμε απο την συμπεριφορα τους , να διαμαρτυρομαι , να την εκθετω και κανεις δεν μπορει να μου την αρνηθει οσο και αν απειληται...

Vereniki37

# 18 στις 9/10/2003
author
Γυναίκα / 57 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 68
Όπως διαπίστωσα ό,τι και να σου πούνε,εσύ είσαι "αμετάπειστος" και ισχυρογνώμων.
Σέβομαι την ιδιαιτερότητά σου και αρνούμαι να συνεχίσω οποιονδήποτε διαδικτυακό διάλογο μαζί σου.
Φιλική συμβουλή κι αν θες την ακολουθείς,διαβάζεις κλπ....
Πρόσεχε πολύ την ορθογραφία σου.
Φιλικότατα και με κάθε καλή πρόθεση
Τι σημαίνει ναντιληφθείς την καλή τύχη,ότι το έδαφος πάνω στο οποίο στέκεσαι δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' όσο καλύπτουν τα δυο σου πόδια Φ.Κάφκα

# 19 στις 9/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...να συμπληρώσω στο προηγούμενο post μου...

...μόνο που ο Maldoror μισούσε τον κόσμο, τον θεό, τον άνθρωπο.

Ας μην μισούμε ότι η μισερή εμπειρία μας έπλασε σαν αηδιαστικό.

tabula_rasa

# 20 στις 9/10/2003
author

Παράθεση:
Originally posted by Vereniki37
Όπως διαπίστωσα ό,τι και να σου πούνε,εσύ είσαι "αμετάπειστος" και ισχυρογνώμων.
Σέβομαι την ιδιαιτερότητά σου και αρνούμαι να συνεχίσω οποιονδήποτε διαδικτυακό διάλογο μαζί σου.
Δεν περιμενα να εχεισ παρακολουθησει το Forum ιδιατερα ... αλλιως θα ηξερες οτι παντα εγραφα σε Greeklish...kai me to PC mou einai idiaitera dyskolo na to kanw akomh kai twra...

Γραφς λοιπον στα ελληνικα γιατι σεβομαι το χςρο αλλα δεν παβει να ειναι πρακτικα πολυ δυσκολο...

Για την ουσια ομςσ αλλη μια φορα δεν αναφερεις τιποτα...

Τελικα σε απασχολει τοσο η επιφανεια , τα ζςακια... και οτιδηποτε αλλο εκτοσ απο το θεμα?

Οταν υπαρχει μια ικανη επιχειρηματολογια ειναι ιδιατερα ευκολο να δεχθς τη αποψη σου ... μεχρι τςρα ομως δυστυχως ειναι ανυπαρκτη...

Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου για μενα προσςπικα αλλα θα χαιρομουν ιδιαιτερα να εδειχνες τον ιδιο ζηλο στο ν απαντησεισ στο θεμα...

ελπιζω μετα τις πλουσιες και ορθογραφημενες παρατηρησεις σοθ να γινω καλυτερος ανθρςπος αλλα αμφιβαλω ιδιατερα αν συνεβαλαν στο θεμα...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.