Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Για να πας στη κορφη υπαρχουν δυο τροποι...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 9/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ανώφελο το να τσακώνεστε και να αλληλο-πικρένεστε...

tabula_rasa

# 22 στις 9/10/2003
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by alavastros
...να συμπληρώσω στο προηγούμενο post μου...

...μόνο που ο Maldoror μισούσε τον κόσμο, τον θεό, τον άνθρωπο.

Ας μην μισούμε ότι η μισερή εμπειρία μας έπλασε σαν αηδιαστικό.

Δεν εχεις αδικο ... αλλα πες μου ... δεν εχεις βρεθει σε θεση η φαση της ζωης σου τετοια, που να πεις φτανει...!!

Ως εδω..!!

Νομιζω οτι ειναι ανθρωπινο να αισθανομαστε και το μισος, οσο αυτοκαταστροφικο και αν ειναι ... ειναι παντα κοματι του ψυχισμου μας...

Αν πρεπει να το ελεγχουμε η να το αποφευγουμε ειναι μεγαλο θεμα με πολλες προεκτασεις...

Ομως σ ενα κοσμο που η συνενοχη και η συμμετοχη σε τετοιες συμπεριφορες ειναι πια κανονας... το μισος γνεται αμηνα για να μπορεις να επιβιςσεις...

Δεν υπαρχει γκριζο δυστυχως πια... η ειμαστε μερος του προβληματος η αλλιως το εκθετουμε , το προκαλουμε, το διαπομπευουμε... μεχρι να υπαρχει ζωτικος χωρος να μπορεσεις να προχςρησεις ... και τελικα να παψεις να μισεις...

Ομως μεχρι τοτε η συμβουλη σου θα αποτελει στοχο...

# 23 στις 9/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ας ακολουθήσουμε τον στόχο πιστά και με συνέπεια...

Αν θέλουμε να συμπυκνώσουμε (χρειάζεται καμμιά φορά):

Ας αδράξουμε την στιγμή.
Ας νιώσουμε κι ας εκθέσουμε κάθε μας συναίσθημα γιατί είναι δικό μας.
Ας νιώσουμε τι μας σπρώχνει μπροστά και μας ωθεί ψηλά.
Ας έχουμε εκείνο τον υπέροχο στόχο...
...κι ας τον υπηρετούμε πιστά και με συνέπεια.

# 24 στις 29/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λοιπόν, τα πράγματα είναι όλα σχετικά.
Γίνονται όμως συγκεκριμένα στα συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα.
Δηλαδή, αν το σκουλήκι ή ο γυμνοσάλιαγκας ή δε ξέρω και γω ποιο ζουζούνι....πάει να τσιμπήσει το παιδί μου, ε!!!!όχι απλώς θα το λιώσω, αλλά θα τρίβω τη σόλα μου για μια ώρα άπό πάνω του. Τώρα αν περάσει δίπλα μου, χωρίς να με ενοχλήσει μάλλον δε θα το πειράξω κι εγώ. Όχι για να μη χαλάσω ενέργεια, διότι είμαι σα το δυναμό, που όσο γυρίζει τόσο και παίρνει μεγαλύτερη δύναμη, αλλά γιατί μου αρέσει να βλέπω το ύφος όλων των ερπετών και την απελπησία τους, όταν ανεβαίνω εγώ χωρίς γλύψιμο..και απορούν πως τα κατάφερα. Αυτή η ζήλεια τους..είναι η μεγαλύτερη νίκη για μένα. Άμα τους λιώσω ρε παιδιά, δε θα έχω θύματα να σπάω πλάκα..άσε που θα γεμίσουν οι δρόμοι της Ελλάδας με σάλια και σκ......

melique

# 25 στις 29/1/2004
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412

Παράθεση:
Originally posted by moo693

Παράθεση:
Κι εγώ το ίδιο αναρρωτιέμαι, σχεδόν σε όλη μου τη ζωή, αγαπητή Melique, κάθε φορά που συναντάω μίζερα πλάσματα...

Εχω όμως αρχίσει να καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι μάλλον βρίσκονται μπροστά μας για να μας διδάξουν...
και ίσως... ΚΑΙ για να τα προστατέψουμε, για να μπορέσουν να διδάξουν κι άλλους.

Δεν είμαι σίγουρη ακόμα όμως....

Οτι βρίσκονται μπροστά μας για κάποιο σκοπό, ναι...το δέχομαι. Να βοηθήσουμε, αν και εφ'όσον μπορούμε, ναι πάλι το δέχομαι.

Να τα ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;;;;

Εδω επετρεψέ μου να διαφωνήσω! Μιλάμε για πλάσματα που μας βάζουν σε δύσκολα μονοπάτια στην ζωή μας και που φορέ φορές κυνδυνεύουμε...οπότε το να τα προστατέψουμε κι'από πάνω, για να συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν πανομοιώτυπες συμπεριφορές;;;;; ΌΧΙ! Προς θεού! Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε ναί, αλλά όχι και να "νταντεύουμε" μια αρρωστημένη κατάσταση κατά συνείδηση! Για να διδαχθούν και άλλοι τι;;;;

Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...

the_sign_of_the_cross

# 26 στις 29/1/2004
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 786
Όπως είπε και κάποιος άλλος, ο έρωτας σε τυφλώνει και δεν σε αφήνει να καταλάβεις ότι περιστοιχίζεσαι από γυμνοσάλιαγκες.

Κι εγώ πιστεύω ότι πέπει να πάψουμε να δικαιολογούμε τα πάντα. Ορισμένοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μετά, όταν βρουν άλλον ξενιστή, έχουν μια διάθεση να δείξουν ότι εσύ τους πλήγωσες.

Αναρωτιέμαι όμως εγώ. Πως θα τους δείξεις τα λάθη τους? Αφού ο ψεύτικος θλιμμένος εαυτός τους δεν τους αφήνει περιθώρια να δουν το πως έγιναν.

Υπάρχουν περιθώρια αλλαγής. Ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να συνεχίζεις να τους αγαπάς κι εκείνοι να το ξέρουν.

Άλλωστε οι πραγματικά αληθινοί άνθρωποι, είναι εκείνοι που λένε αυτό ακριβώς που αισθάνονται. Ακόμα κι όταν θα κάνουν εχθρό τον καλύτερο φίλο τους.

Όταν λες αυτά που αισθάνεσαι και συνεχίζεις να το κάνεις ακόμα κι αν αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες σε περιγελούν, τότε κάποια ανώτερη δύναμη (δεν ξέρω πως να την πω) σε βοηθάει.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φωτιά που έχεις μέσα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις και να την κοιτάξεις, αλλιώς θα βλέπεις πάντα την σκιά της!

# 27 στις 29/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παιδια ψυχραιμια........!!!!!!!!!!!!!!

Παρακολουθω αποσβωλομενος......αυτο το απαυγασμα της ``κρισεως ``.....ως προς τους θυτες του παρελθοντος σας

Ομολογουμενως...ολοι εχουμε πληγωθει κατα το παρελθον....αλλα μηπως δεν εχουμε πληγωσει κιολας οι ιδιοι (ασχετο αν κανουμε πως δεν το θυμομαστε).......????

πολυ αιμα χυμενο βλεπω στις στρατες του forum........ψυχραιμια.....!!!!

Μηπως νομιζετε πως η ζωη ειναι στρωμενη με χαλια ? οχι φυσικα......
Γιατι δεν ξεκινατε παντα κρινοντας με την εξης θεωρηση ``ολοι μα ολοι οι ανθρωποι εχουμε ελλατωματα ``
Απλα επειδη στον ερωτα εχουμε εναν πολεμο κορμιων και συναισθηματων εκει φαινεται ολη μας η γυμνια (αμφοτερων )........και ενοω η γυμνια της ψυχης μας
Αλλοι πολεμουν με την ``αρετη `` και αλλοι με το ``σπαθι``.....................αλλα ο λογαριασμος ερχεται στο τελος

Εναι στην φυση της γυναικας το ψεμα .... παιδια τι να κανουμε ?οπως ειναι και στην φυση του αντρα το ``κοκοριλικι``........

Παντως οσοι γενικοτερα εχουν την αληθεια ως αρχη στην ζωη τους ..........δεν χανουν ........μην γελιεστε η αληθεια τουλαχιστον μας κανει να κοιμομαστε υσηχοι τα βραδια

Ευχαριστω.........Flymoon..........

the_sign_of_the_cross

# 28 στις 29/1/2004
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 786
Αγαπητέ Flymoon δεν είπε κανείς ότι εμείς είμαστε τέλειοι. Απλώς είναι λίγο δύσκολο να φταίμε για όλα εμείς. Ακόμα και ο πιο τρελός, έχει κάποιες λογικές σκέψεις.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φωτιά που έχεις μέσα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις και να την κοιτάξεις, αλλιώς θα βλέπεις πάντα την σκιά της!

fegarahtida

# 29 στις 29/1/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Τα σαλιγκάρια ακόμη κι αν φτάσουν στην κορυφή πάντα θα έρπονται σε σύγκριση με τους αετούς που πάντα πετούν ψηλά κι αγέρωχα.. Τα αετόπουλα πάντα βλέπουν απο ψηλά τα σαλιγκάρια.. Για σκεφτείτε το.. Η μεγάλη χαρά αυτή είναι να δείχνεις στους άλλους πως ότι κι αν κάνουν ότι μέσα και να χρησιμοποιήσουν ακόμη κι αν φτάσουν κάποια στιγμή τον στόχο τους πάντα θα είναι "μικροί" στα μάτια των "μεγάλων"
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

-maria-

# 30 στις 29/1/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Φίλε Flymoon
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το αρχικό άρθρο του tabula καλά, δεν αναφέρετε μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και σε όλες τις σχέσεις των ανθρώπων και δεν μιλάει για το αν έχουμε η όχι πληγωθεί αλλά γι αυτούς που επιλέγουν στη ζωή τους να γίνουν σαλίγκαροι και όχι αετοί. Συνειδητά, για να επιτύχουν τους όποιους στόχους τους .....θα σου πρότεινα να το διαβάσεις ξανά λοιπόν και να δώσεις μια πιο σωστή απάντηση πάνω στο άρθρο!
the_sign_of_the_cross
Μεγάλη φαντασία έχεις! Τι λες τώρα?

(Υπάρχουν περιθώρια αλλαγής. Ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να συνεχίζεις να τους αγαπάς κι εκείνοι να το ξέρουν.)
Μα δεν υπάρχουν περιθώρια, γιατί πολύ απλά όπως είπα και πριν ...η επιλογή....είναι συνειδητή , δεν αλλάζει αυτό λοιπόν, και δεν ισχύει το ότι ....ποτέ δεν είναι αργά.....
Ποτέ δεν είναι αργά για τους αετούς ναι!
Και τι να συνεχίσεις να αγαπάς???
Τα σκουλήκια μόνο να τα πατάς αξίζει !

MANSUMBOL

# 31 στις 29/1/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Σε είχα ψηλά πολύ ψηλά μα εσύ γεννήθηκες για πράγματα μικρά,δεν αγαπάς και δεν μπορείς στον περιστάσεων το ύψος να σταθείς.
Για όλα εκείνα τα σαληγκάρια ή σκουλικάκια που ξεγελούν τον εαυτό τους νομίζοντας ότι είναι αετοί,μόνο που το βάρος απο το καβούκι κάποια στιγμή τους προσγειώνει ανώμαλα.

tabula_rasa

# 32 στις 30/1/2004
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
Ολα σωστα και ομορφα και ... αγγελικα πλασμενα...

Ενα εχω μονο να πω ...
Αν θες να βοηθισεις η να τιμωρησεις συμπεριφορες και οχι ανθρωπους...

(ασ το πει ο καθενας οπως θελει...)

ο μονος τροπος ειναι η αποκαλυψη του θεατρου που παιζουν...

οσοι μπορουν και θελουν ας το καταλαβουν...

Η ανοχη παντα θα ειναι συνενοχη, και σ ενα κοσμο που το αντικειμενικα ορθο εχει γινει μειωνοτητα...

... η αποδοχη και υπερασπιση τετοιων πραξεων παντα θα ειναι κινητρο για την διαιωνηση τους.

Οι μονοι που εχουν λογους να φοβουνται τετοια εκθεση ... ειναι οι μελλοντικοι εκφραστες "σαλιγκοριωδους" συμπεριφορας...(Μπαμπινιωτης για λιγο)

Ετσι απλα... σα το γερμανο.

fegarahtida

# 33 στις 30/1/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675

Παράθεση:
Originally posted by tabula_rasa

Ενα εχω μονο να πω ...

Η ανοχη παντα θα ειναι συνενοχη, και σ ενα κοσμο που το αντικειμενικα ορθο εχει γινει μειωνοτητα...

... η αποδοχη και υπερασπιση τετοιων πραξεων παντα θα ειναι κινητρο για την διαιωνηση τους.

Οι μονοι που εχουν λογους να φοβουνται τετοια εκθεση ... ειναι οι μελλοντικοι εκφραστες "σαλιγκοριωδους" συμπεριφορας...(Μπαμπινιωτης για λιγο)

Εγραψες πάλι φίλε tabula... συμφωνώ και προσυπογράφω.. είναι καιρός για την αφάνισή τους.. αρκετά ανεχτήκαμε την γλειώδη φάτσα τους...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

-maria-

# 34 στις 30/1/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida

Παράθεση:
Originally posted by tabula_rasa

Ενα εχω μονο να πω ...

Εγραψες πάλι φίλε tabula... συμφωνώ και προσυπογράφω.. είναι καιρός για την αφάνισή τους.. αρκετά ανεχτήκαμε την γλειώδη φάτσα τους...

fegarahtida

Να αγιάσει...το στόμα σου!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.