Παράθεση:
Originally posted by vollim
Ναι μπορώ να πώ πως με βοήθησες αρκετά αν και δεν σου κρύβω πως παρόμοια λόγια έχω ξανα ακουσει...το θέμα είναι πως κάνεις πράξεις όλα αυτά...μου είναι δύσκολο πολύ...
η νέα μου σχέση ξέρει για την παλιά...γνωρίζει πως είχαν τα πράγματα...διότι τον ξέρω από παλιά και ήξερε για την σχέση μου...δεν ξέρει βέβαια πως έχουμε βγεί και πως έχουμε αρχίσει καθημερινή επικοινωνία...δεν θέλω να του το πώ...γιατί ξέρω και την αντιδρασή του...αδιάφορη...
ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...και εγώ επειδή ξέρω πως το να ξαναγυρίσω μπορεί να είναι για λίγο δεν του έχω δώσει ελπίδες στον πρωην...δεν θέλω να πληγωθεί...και θέλω να δώσω και χρόνο στον εαυτό μου...
Παράθεση:
Originally posted by Vivian
Να σε ρωτήσω κάτι γλυκιά μου, μήπως ο φόβος της αντίδρασης των γονιών σου είναι πιο μεγάλος απο το να ξαναδοκιμάσεις μαζί του? Μήπως αυτός είναι ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας? Μερικές φορές ξέρεις, αυτός ο φόβος είναι ακόμα μεγαλύτερος κι απο τις αμφιβολίες που μπορεί να έχουμε εμείς για μία μας απόφαση...
Απ' ότι φαίνεται, τα αισθήματά σου δεν έχουν στερέψει γιαυτόν τον άνθρωπο. Για ποιούς λόγους τσακωνόσασταν όμως? Έχεις κάτσει να το εξετάσεις αυτό? Ηταν βασικές διαφωνίες ή για ψύλλου πήδημα?(μερικές φορές οι διαφωνίες για ψιλοπράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε απίστευτα σημεία ένα ζευγάρι). Πώς φτάσατε λοιπόν σε τέτοιο σημείο?
Απο την μέχρι τώρα πείρα μου, ξέρω πως σε μια σχέση ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας(εκτός βέβαια κι αν σε ξυλοφορτώνει κάθε λίγο και λιγάκι στα καλά καθούμενα ή έχει για εξωσχολικό χόμπυ το κεράτωμα!).
Ίσως όλα αυτά που έγιναν, να οφείλωνται σε έλλειψη πείρας, όσον αφορά στο πως να αντιμετωπίζεις μια σχέση και τον άλλο που έχεις δίπλα σου. Αν λοιπόν οφείλεται σε αυτά που σου έγραψα, ίσως αξίζει να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία, μιας και καταλαβαίνω ότι ο κύκλος αυτής της σχέσης δεν έχει κλείσει ουσιαστικά για κανέναν απο τους δυό σας...Και όταν ο κύκλος δεν έχει κλείσει οριστικά, ξέρω ότι δεν φεύγει απο μέσα σου, απλά το θάβεις με πολύ πόνο. Αργότερα θα βγεί πάλι στην επιφάνεια.
Προσοχή όμως... Αν αποφασίσετε να είσαστε πάλι μαζί πρέπει να εξετάσετε το θέμα απ΄όλες τις πλευρές, δείτε τι φταίει που τσακωνόσαστε, τί σε ενοχλεί και τι τον ενοχλεί, δείτε αν μπορείτε και θέλετε να προχωρήσετε με αυτά τα δεδομένα. Θέστε τα όρια σας, σαν άτομα...
Ελπίζω να σε βοήθησα... Καλή σου μέρα και καλή δύναμη!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media