Παράθεση:
Originally posted by ippeas
Να έχεις στο μυαλό σου αυτό.
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΩ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ.
Είσαι τυχερός που σου έδειξε τώρα το ''ποιόν'' της. Φαντάσου να την είχες παντρευτεί......
Μη τη ξαναπλησιάζεις, δεν αξίζει δεκάρα, αν και να άξιζε..δεν υπάρχουν δεκάρες΄σήμερα.
Αυτό έλειπε τώρα, να γίνεις παρηγορητής της....κλωτσιά φίλε θέλει και δυνατή μάλιστα, ακόμη κι αν πονάς μέσα σου, διώξτην πριν το μετανιώσεις.![]()
Παράθεση:
Originally posted by smile
Καλέ μου φίλε μόνο μια κουβέντα...τίποτα δεν δικαιολογεί την χρήση σωματικής βίας. Η φίλη σου, πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθεί απο αυτόν τον αχαρακτήριστο τύπο. Όποιος βιαιοπράγησε μια φορά, θα το ξανακάνει. Τώρα ήταν μεθυσμένος, μετά θα του φταίει ο καιρός, την τρίτη φορά το αφεντικό, και πάει λέγοντας...άσε για λίγο τα προσωπικά σου συναισθήματα για να μην την μπερδέψεις και επικεντρώσου να την πείσεις ότι της αξίζει καλύτερη συμπεριφορά.
Παράθεση:
Originally posted by smile
Καλέ μου φίλε μόνο μια κουβέντα...τίποτα δεν δικαιολογεί την χρήση σωματικής βίας. Η φίλη σου, πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθεί απο αυτόν τον αχαρακτήριστο τύπο. Όποιος βιαιοπράγησε μια φορά, θα το ξανακάνει. Τώρα ήταν μεθυσμένος, μετά θα του φταίει ο καιρός, την τρίτη φορά το αφεντικό, και πάει λέγοντας...άσε για λίγο τα προσωπικά σου συναισθήματα για να μην την μπερδέψεις και επικεντρώσου να την πείσεις ότι της αξίζει καλύτερη συμπεριφορά.
Παράθεση:
Originally posted by capricorn4
Παράθεση:
Originally posted by PanosM
Έχω το εξής πρόβλημα.....
Αν μου επιτρέπεις φίλε Πάνο θα σου έλεγα:
Μην της πείς απολύτως τίποτα για το τι αισθάνεσαι εσύ για εκείνη . Αφ' ενός δεν είσαι εναλλακτική λύση κανενός και αφ' ετέρου οι αποφάσεις της πρέπει να αφορούν εκείνη και το δεσμό της.
Μπορείς να της πείς βέβαια , αντικειμενικά πράγματα, πχ το οτι ενας δεσμός δεν μπορεί να περιέχει κλωτσοπατινάδες !!!!
Απο κεί και πέρα , και μόνο αφού εκείνη αποφασίσει και αποδεσμευθεί, τότε και μόνο τότε μπορείς να της εκφράσεις τα όποια αισθήματά σου για κείνη.
Αντε και καλά ξεμπερδέματα!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media