Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συμβουλή

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

smile

# 21 στις 31/10/2003
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by ippeas
Να έχεις στο μυαλό σου αυτό.
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΩ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Είσαι τυχερός που σου έδειξε τώρα το ''ποιόν'' της. Φαντάσου να την είχες παντρευτεί......
Μη τη ξαναπλησιάζεις, δεν αξίζει δεκάρα, αν και να άξιζε..δεν υπάρχουν δεκάρες΄σήμερα.
Αυτό έλειπε τώρα, να γίνεις παρηγορητής της....κλωτσιά φίλε θέλει και δυνατή μάλιστα, ακόμη κι αν πονάς μέσα σου, διώξτην πριν το μετανιώσεις.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, καλέ μου φίλε ippea???

Το θέμα είναι τί συναισθήματα τρέφει για εκείνη ο panos ή πώς μπορεί να την βοηθήσει σε αυτή την φάση;
Σίγουρα συμφωνω στο σκέλος ότι ίσως μια ακόμα συναισθηματική εμπλοκή μαζί της, του κάνει την ζωή δύσκολη. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πρόκειται για ανθρώπινο ενδιαφέρον, απέναντι σε κάποιον που ενδεχομένως μπορεί να χρειάζεται μια καλή συμβουλή. Άλλωστε, αν σε κάθε χωρισμό μας, σταματούσαμε να ενδιαφερόμαστε ανθρώπινα για αυτόν που μεχρι τότε αποτελούσε τον σύντροφο μας, είναι σα να "φτύνουμε" όλες τις μέχρι τότε επιλογές μας, σα να υποβιβάζουμε τον εαυτό μας για ότι του προσέφερε, λες και όταν σταματά ο παράγοντας έρωτας, ο άλλος δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος για τον οποίο μέχρι τότε ενδιαφερόμασταν, νοιαζόμασταν και ίσως θαυμάζαμε...με άλλα λόγια, θεωρώ θετικό στοιχείο χαρακτήρα, να εξακολουθούμε να προσφέρουμε την βοήθεια μας ως φίλοι, ακόμα και ν ο ρόλος του εραστή έχει εκλείψει...δεν συμφωνείς;

Steel

# 22 στις 31/10/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 20

Παράθεση:
Originally posted by smile
Καλέ μου φίλε μόνο μια κουβέντα...τίποτα δεν δικαιολογεί την χρήση σωματικής βίας. Η φίλη σου, πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθεί απο αυτόν τον αχαρακτήριστο τύπο. Όποιος βιαιοπράγησε μια φορά, θα το ξανακάνει. Τώρα ήταν μεθυσμένος, μετά θα του φταίει ο καιρός, την τρίτη φορά το αφεντικό, και πάει λέγοντας...άσε για λίγο τα προσωπικά σου συναισθήματα για να μην την μπερδέψεις και επικεντρώσου να την πείσεις ότι της αξίζει καλύτερη συμπεριφορά.

Με κάλυψες 100% συνυπογράφω...!!!

Steel

# 23 στις 31/10/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 20

Παράθεση:
Originally posted by smile
Καλέ μου φίλε μόνο μια κουβέντα...τίποτα δεν δικαιολογεί την χρήση σωματικής βίας. Η φίλη σου, πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθεί απο αυτόν τον αχαρακτήριστο τύπο. Όποιος βιαιοπράγησε μια φορά, θα το ξανακάνει. Τώρα ήταν μεθυσμένος, μετά θα του φταίει ο καιρός, την τρίτη φορά το αφεντικό, και πάει λέγοντας...άσε για λίγο τα προσωπικά σου συναισθήματα για να μην την μπερδέψεις και επικεντρώσου να την πείσεις ότι της αξίζει καλύτερη συμπεριφορά.

Με κάλυψες 100% συνυπογράφω...!!! και επαυξάνω μάλιστα...
Η χρήση βίας είναι απαράδεκτη σε όλες τις περιπτώσεις...δεν υπάρχει δικαιολογία γιά τίποτα...

# 24 στην 1/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν είπα να της δώσει στη κυριολεξία κλωτσιά. Η γνώμη μου είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και παθημάτων.....
Τώρα ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως νομίζει. Αν εσείς θεωρείτε σωστό, να συμβουλέυεις ένα άτομο που σε πρόδωσε, καλά κάνετε. Εγώ είμαι απόλυτος και κάθετος, ότι με τέτοια άτομα δε πρέπει να συνεχίζεις σχέσεις. Και νομίζω ότι όσοι το κάνουν...έχουν γεννηθεί κορόιδα.-

fegarahtida

# 25 στις 3/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 675

Παράθεση:
Originally posted by capricorn4

Παράθεση:
Originally posted by PanosM
Έχω το εξής πρόβλημα.....

Αν μου επιτρέπεις φίλε Πάνο θα σου έλεγα:

Μην της πείς απολύτως τίποτα για το τι αισθάνεσαι εσύ για εκείνη . Αφ' ενός δεν είσαι εναλλακτική λύση κανενός και αφ' ετέρου οι αποφάσεις της πρέπει να αφορούν εκείνη και το δεσμό της.

Μπορείς να της πείς βέβαια , αντικειμενικά πράγματα, πχ το οτι ενας δεσμός δεν μπορεί να περιέχει κλωτσοπατινάδες !!!!

Απο κεί και πέρα , και μόνο αφού εκείνη αποφασίσει και αποδεσμευθεί, τότε και μόνο τότε μπορείς να της εκφράσεις τα όποια αισθήματά σου για κείνη.

Αντε και καλά ξεμπερδέματα!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου μπορεί να την συμβουλεύσει, χωρίς να γίνει εύκολη λεία στις ανασφάλειες και τα ανεκπλήρωτα κενά της προς το παρόν.
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.