Παράθεση:
Originally posted by Mistirion
και ΑΝ βρει και κάποιον που να ταιριάζει με τη μία στο κρεβάτι, τότε κάνει σαν τρελή να τον κρατήσει.
Παράθεση:
Originally posted by FOINIKAS1957
την ωρα που τελειωνε της στραβωσε το στομα απ την ενταση , και ο φιλος τα χρειαστηκε (νομισε οτι επαθε εγκεφαλικο το κοριτσι )
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ? ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙΠαράθεση:
Originally posted by stokou
Είχαμε μια συζήτηση με ένα φίλο μου σχετικά με το πόσο εύκολο είναι οι άντρες να βρουν μια γυναίκα, είτε για σχέση είτε για ένα βράδυ?
Εγω νόμιζα ότι είναι εύκολο (πχ πλέον την πέφτουν και οι γυναίκες ή είναι πιο εύκολες) ενω αυτός μου λεγε πως δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι.πχ να μην ακούω τι λένε οι άντρες για τις κατακτήσεις τους και ότι όπου ακούς πολλα κεράσια κράτα και μικρό καλάθι και ότι άντε ενας ωραίος που ψάχνεται το πολύ να έχει το χρόνο ως 8 γυναίκες
Δηλαδη ελεος οι αντρες εχουν αγανακτησει...εσεις θελετε εναν ανδρα που να ειναι καλο παιδι και οχι παρα πολυ καλο μην ειναι και φλωρος...θελετε να ειναι λιγο νταης αλλα οχι και πολυ μην σας βαραει κιολας...θελετε να σας κανει να γελαει αλλα οχι και να ειναι κλοουν...θελετε να ειναι σοβαρος αλλα οχι και ξενερωτος...θελετε να ειναι σαν τον πατερα σας τον αδερφο σας...να ειναι πανεξυπνος να τον θαυμαζεται...εμφανισιμος...δεν θελετε αντρα τον ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ ΟΔΥΣΣΕΑ θελετε... Ενω οιι αντρες θελουν απλα να ειστε ο ευατος σας...και πραγματικα δεν ισχυει αυτο το 8 γυναικες σε ενα χρονο...ενας μεσος αντρας θα κανει σεξ με 8 γυναικες σε ολη τη ζωη του...ΕΛΕΟΣΣ και μετα ρωταμε γιατι υπαρχουν τα μπουρδελα!!!
Δε παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο ωραίος ή άσχημος είναι κάποιος για να έχει επιτυχία και να βρίσκει εύκολα γυναίκες. Άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία εδώ στην Ελλάδα
1) Εξαρτάται από τον κύκλο γνωριμιών του κάθε άντρα, που μπορεί να προέρχεται είτε από τη δουλειά του, είτε από τους φίλους, συγγενείς, γνωστούς κτλ. ... Όσο πιο μεγάλος είναι κύκλος γνωριμιών σου τόσο πιο εύκολα βρίσκεις γυναίκα!
2) Η οικονομική άνεση παίζει ένα εξίσου σημαντικό ρόλο στην εύρεση γυναίκας. Πρέπει ο άντρας να έχει χρήματα για να μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε σχέση του προκύψει, αλλά και για να είναι και να αισθάνεται άνετος! Όταν έχεις άνεση και είσαι καλά επαγγελματικά εκπέμπεις και θετική αύρα στις γυναίκες, οι οποίες τα μυρίζουν αυτά από χιλιόμετρα μακριά. Στη σημερινή εποχή όλα αυτά δεν είναι καθόλου αυτονόητα, αφού ο μέσος άντρας δυσκολεύεται με τα οικονομικά του.
3) Κοινωνικότητα και αυτοπεποίθηση.
Η επιτυχία ενός άντρα στις γυναίκες είναι ένας παράγοντας που εξαρτάται από πάρα πολλές μεταβλητές οι οποίες συνδυαστικά καθορίζουν και την συναισθηματική και ερωτική του ζωή. Η καλή εμφάνιση είναι απλά μια μεταβλητή, ένα παραπάνω ατού, αλλά από μόνη της δεν λέει απολύτως τίποτα!
Παράθεση:
Πόσο έυκολο είναι για τους άντρες να βρουν γυναίκα?Είχαμε μια συζήτηση με ένα φίλο μου σχετικά με το πόσο εύκολο είναι οι άντρες να βρουν μια γυναίκα, είτε για σχέση είτε για ένα βράδυ?
Σχόλιο # 1 από stokou
Εγω νόμιζα ότι είναι εύκολο (πχ πλέον την πέφτουν και οι γυναίκες ή είναι πιο εύκολες) ενω αυτός μου λεγε πως δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι.πχ να μην ακούω τι λένε οι άντρες για τις κατακτήσεις τους και ότι όπου ακούς πολλα κεράσια κράτα και μικρό καλάθι και ότι άντε ενας ωραίος που ψάχνεται το πολύ να έχει το χρόνο ως 8 γυναίκες
sotos εσυ είσαι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Leigh-Cheri
Δεν βαριέσαι! ...Καλό παιδί να είναι...
http://data3.whicdn.com/images/59179773/original.jpg
Συμφωνω...
ειδικα...το τριτο απο δεξια...
φαινεται οτι ειναι...
πολυ...μα παααρα πολυ καλο παιδι...!!!
Να αντιστρέψουμε το ερώτημα; Πόσο δύσκολο είναι μια γυναίκα να βρει έναν σωστό; Ενα καβλί είναι εύκολο να βρει, όπως και εμείς μια τρύπα για ανακούφιση!
Ολο σαβουρογάμηδες έχει πήξει η πιάτσα δίνοντας τροφή στον Μίλτο!
Ειναι τοσο δυσκολο, οσο και το να πιασουμε τον Σηφακα.
Απο την αλλη, ποτε δεν εκανε καλο η κλαψα για τους αλλους.
Η αυτοκριτικη διορθωνει και περιγυρους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από EnikosΕιναι τοσο δυσκολο, οσο και το να πιασουμε τον Σηφακα.
Αυτο... ειναι πιο ευκολο...
Τι πα να παει σωστός?
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από SunshineJnΤι πα να παει σωστός?
να πληρωνει ολους τους λογαριασμους
να εχει δασυτριχο στηθος
να εχει μυαλο 38 ενω ειναι 28
να εχει 17 με 27
να ξενοκυττα αλλα οχι να ξενοκοιμαται
ξεχασα τιποτα;
...στρέμματα ποτιστικά
ή ρίζες, υποθέτω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από pigassos71να εχει 17 με 27
να ξενοκυττα αλλα οχι να ξενοκοιμαται
ξεχασα τιποτα;
Ξεχασες πως δεν ξεχασες!!!
Και ειδικα απο σενα δεν το περιμενα!!!
Να εκτιμαει το καλομαγειρεμενι φαγητο!!!
Ή αμα η γυναικα δεν το 'χει να ειναι αυτος καλος ψηστης!!!
Αααα!!! Και να μην εχει θεμα με την αποτριχωση!!!
Το καλυψαμε νομιζω!!!
Παράθεση:
Πόσο έυκολο είναι για τους άντρες να βρουν γυναίκα?
Σχόλιο # 1 από stokou
πφ... πανεύκολο.
Το μόνο που χρειάζεται ένας άντρας είναι η ανεξαρτησία του.
...α... και μια καλή δουλειά. Όχι εφοπλιστής, ο μήνας να βγαίνει σχετικά άνετα όμως ρε παιδί μου.
Να κάνει φυσικά την πρόταση για έξοδο την σωστή στιγμή, ούτε πολύ γρήγορα ούτε πολύ αργά. Να μην φανεί ούτε λιγούρης ούτε αδιάφορος.
...ε και ένα μέρος για γούτσου-γούτσου (πάει με την ανεξαρτησία αυτό έτσι και αλλιώς). Ξενέρα να μην έχει δικό του μέρος.
Να είναι βέβαια και καλό παιδί, αλλά όχι πάρα πολύ, μια σωστή μίξη κωλόπαιδού και καλού παιδιού σε σωστές ποσότητες όμως (ε τώρα μην με ρωτάτε πόσο από το ένα πόσο από το άλλο ούτε οι γυναίκες δεν το ξέρουν αυτό).
Επίσης καλό θα ήταν να μην είναι παρτάκιας, να έχει έστω και στην άκρη του μυαλού του τον γάμο. Δεν είπαμε να κάνει πρόταση στον πρώτο μήνα αλλά μην βλέπει νυφικά σε βιτρίνες και τον λούζει κρύος ιδρώτας.
Φυσικά να υποστηρίζει την κοπέλα του σε ότι λέει ακόμα και αν αυτό είναι κάτι εντελώς παράλογο.
Εννοείται να μην είναι τσιγκούνης, ειδικά όταν βγάζει την κοπέλα του έξω.
Να μην ξενοκοιτάει
Να μπορεί και να καταλαβαίνει τι την προβληματίζει όταν αυτή απαντάει "τίποτα" και κατεβάζει τα μούτρα της στην ερώτηση "έχεις κάτι μωρό μου;"
Να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτ.. χμ όχι όχι αυτά είναι για πολύ αργότερα μέσα στην σχέση. Ας μην ανοίξουμε αυτή την πόρτα καλύτερα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media