Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πόσο έυκολο είναι για τους άντρες να βρουν γυναίκα?

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

nuvola

# 61 στις 4/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από Captain_Jack_Sparrow

Να μπορεί και να καταλαβαίνει τι την προβληματίζει όταν αυτή απαντάει "τίποτα" και κατεβάζει τα μούτρα της στην ερώτηση "έχεις κάτι μωρό μου;"

ένα είναι το ''τίποτε''  Τζακ

και ένα το    '' είμαι  πολύ  καλά  ΄΄

δυο απαντήσεις που κάνουν τζιιζζζ!!

Captain_Jack_Sparrow

# 62 στις 6/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από nuvola

ένα είναι το ''τίποτε''  Τζακ

και ένα το    '' είμαι  πολύ  καλά  ΄΄

δυο απαντήσεις που κάνουν τζιιζζζ!!

τζιιιζζ?? χαχαχα μου αρέσει που το θέτεις τόσο χαριτωμένα

Θεωρώ ωστόσο ότι είναι πολύ επικίνδυνο να λέμε πως απλά κάνει τζιζ. Μας βλέπουν και διαβάζουν πιτσιρικάδες που προσπαθούν να κάνουν την πρώτη τους απόπειρα να πλησιάσουν την κοπελιά τους. Αν το δουν αυτό θα πουν "ε οκ δεν ακούγεται και τόσο άσχημο". Πρέπει να ξέρουν!!!

τζιζ λέμε στους μικρούς όταν πλησιάζουν κοντά σε υποδοχή ρεύματος "μην ακουμπάς εκεί Αλεξάκι κάνει τζιζ" ή όταν πάνε να σου φέρουν την εφημερίδα αλλά εσύ ξέρεις πως από κάτω υπάρχει το playboy "Άσε την εφημερίδα Νικολάκη κάνει τζιζ"

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Μόνο συγγραφείς όπως ο Lovecraft και ο Stephen King και ποιητές όπως ο Edgar Allan Poe έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν σε λέξεις τρόμο ανάλογο με αυτόν που ακολουθεί όταν μια γυναίκα απαντάει "τίποτα" και κατεβάζει τα μούτρα της στο πάτωμα, στην ερώτηση "τι έχεις μωρό μου". 

Όταν μάλιστα ο αφελής νεανίας το συνεχίζει και ανταπαντάει "ε μα αφού κάτι έχεις έλα πες μου τι είναι" τότε οι πύλες της κολάσεως έχουν ανοίξει. Κανένας συγγραφέας, κανένας ποιητής δεν μπορεί να συλλάβει τον τρόμο. Ο νεανίας είναι πλέον μόνος τους. Σαν ένα μικρό ανάπηρο ελαφάκι που του έχουν στήσει καρτέρι 3-4 πεινασμένες τίγρεις. 

Αυτό που θα ακολουθήσει μετά από 1 με 1,5 ώρα θα είναι η εικόνα του νεανία με κάτασπρο πρόσωπο να περιφέρεται στους δρόμους ψελλίζοντας, χωρίς να το καταλαβαίνει, "τεκελι λι, τεκελι λι" (μόνο όσοι έχουν διαβάσει τα βουνά της τρέλας θα καταλάβουν τον τρόμο που κρύβουν οι λέξεις αυτές) ενώ στο μυαλό του θα παίζει σε replay η τελευταία σκηνή από το apocalypse now.

the horror, the horror

isixos_geroulis

# 63 στις 6/8/2014
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996
'Aρεσαν+: 0%

Το καλεσμα.

...του Κθουλου...

Αααα...το κειμενο γνωριζει τον Κθουλου...ξαφνιαστηκα...

Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

achilleas_75

# 64 στις 23/8/2014
author
Ανδρας / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 27

εξαρτάται

εξαρτάται τι γυναίκα ψάχνει?Ψάχνει γυναίκα για σοβαρή σχέση???για one night stand?εξαρτάται και απ'τον ίδιο τι άτομο είναΙ...τίποτα δεν είναι δύσκολο και τίποτα δεν είναι εύκολο!!!Ο τολμών νικά πές του...ας φάει και 20 χυλόπιτες μέχρι να πετύχει στόχο,όσο περισσότερο το εξασκείς τόσο καλύτερος γίνεσαι(καμάκι)

__mikeman

# 65 στην 1/9/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

E...εξαρτάται βέβαια...αλλοι βρίσκουν σχετικά ευκολα, αλλοι πρέπει να το παλέψουν, άλλοι με χίλια ζόρια και αν...

Προσωπικά, αυτό που σκέφτομαι για τα γκομενικά είναι ότι...για να μου κάτσει μία, έτσι οπως είμαι τώρα, πρέπει να την πέσω σε 150...πάνω-κάτω...και αυτή η μία που θα μου κάτσει, δεν παίζει να με ξετρελαίνει κιόλας...οπότε λέω...πουυυ να μπλέκεις τώρα, να φορτωθείς 149 χυλόπιτες και μετά ένα ψιλομπάζο σαν κι εσένα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να βρεις καλύτερη...32 χρόνια την έβγαλες καθαρή κουτσά-στραβά, τώρα θα σε πειράξει..
Αρέσει στο μέλος mars1981

Enikos

# 66 στην 1/9/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τι εννοουμε, να σου "κατσει γυναικα"?

Ας ξεκινησουμε απο εκει, το αναστημενο τουτο θεμα...

__mikeman

# 67 στην 1/9/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Τι να εννοώ δηλαδή...

Να βγούμε κανα-δυο ραντεβού, στα οποία θα παίξει και κανα μπαλαμούτι, μετά σεξ...ε και μετά βέβαια κανείς δεν ξέρει τι προκύπτει, βλέποντας και κάνοντας.

Αυτά...τι άλλο δηλαδής??

Enikos

# 68 στην 1/9/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Δεν απευθυνομουν σε εσενα φιλε μου...

Στο θεμα...διοτι εχει πολλες ερμηνειες το να σου "κατσει γυναικα" ...

Εχουν γινει και εκεινες μουλτιπερποζ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από __mikeman

Τι να εννοώ δηλαδή...

Να βγούμε κανα-δυο ραντεβού, στα οποία θα παίξει και κανα μπαλαμούτι, μετά σεξ...ε και μετά βέβαια κανείς δεν ξέρει τι προκύπτει, βλέποντας και κάνοντας.

Αυτά...τι άλλο δηλαδής??

__mikeman

# 69 στην 1/9/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Αααα οκ τότε...παρεξήγησις...

mars1981

# 70 στις 20/10/2016
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 37

εγω πιστευω με την προσωπικη μου (νορμαλ) εμπειρια και των αλλων που βλεπω και τα λεμε ειναι οτι αν εισαι μετριος με με μετρια δουλεια λεφτα κλπ γενικα μετριος πρεπει να πεσεις πολυ για να βρεις γυναικα να πας δηλαδη σε μια πολυ υποδεεστερη σου. οι νορμαλ προς το καλο εχουν απαιτησεις τις οποιες μαλιστα οι ιδιες δεν πληρουν

ειχα αρκετους φιλους που σπουδαζαν αγγλια και μου ελεγαν οτι εκει οταν βλεπουν ελληνιδες και ιταλιδες(που μοιαζουνε ιδιοσυγκρασιακα) τις αποφευγουναντιθετως βλεπω πολυ προσιτες τις ξενες στην ελλαδα καθε εθνικοτητας ειτε σε ερασμους παρτι που πηγαινω ειτε μεσω νετ

NIKOLETA__28

# 71 στις 10/11/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κι είναι λίγες 8 γυναίκες τον χρόνο?!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από stokou

Πόσο έυκολο είναι για τους άντρες να βρουν γυναίκα?Είχαμε μια συζήτηση με ένα φίλο μου σχετικά με το πόσο εύκολο είναι οι άντρες να βρουν μια γυναίκα, είτε για σχέση είτε για ένα βράδυ?
Εγω νόμιζα ότι είναι εύκολο (πχ πλέον την πέφτουν και οι γυναίκες ή είναι πιο εύκολες) ενω αυτός μου λεγε πως δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι.πχ να μην ακούω τι λένε οι άντρες για τις κατακτήσεις τους και ότι όπου ακούς πολλα κεράσια κράτα και μικρό καλάθι και ότι άντε ενας ωραίος που ψάχνεται το πολύ να έχει το χρόνο ως 8 γυναίκες

NIKOLETA__28

# 72 στις 10/11/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι τραβάνε κι αυτά τα αγόρια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από mars1981

εγω πιστευω με την προσωπικη μου (νορμαλ) εμπειρια και των αλλων που βλεπω και τα λεμε ειναι οτι αν εισαι μετριος με με μετρια δουλεια λεφτα κλπ γενικα μετριος πρεπει να πεσεις πολυ για να βρεις γυναικα να πας δηλαδη σε μια πολυ υποδεεστερη σου. οι νορμαλ προς το καλο εχουν απαιτησεις τις οποιες μαλιστα οι ιδιες δεν πληρουν

ειχα αρκετους φιλους που σπουδαζαν αγγλια και μου ελεγαν οτι εκει οταν βλεπουν ελληνιδες και ιταλιδες(που μοιαζουνε ιδιοσυγκρασιακα) τις αποφευγουναντιθετως βλεπω πολυ προσιτες τις ξενες στην ελλαδα καθε εθνικοτητας ειτε σε ερασμους παρτι που πηγαινω ειτε μεσω νετ

Mystik_Male

# 73 στις 10/11/2016
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Για μερικούς είναι πολύ εύκολο.
Αρκεί να έχουν μια σταθερή δουλειά κι ένα σταθερό μισθό.
Τη σήμερον ημέρα είναι λίγοι και μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πάρα πολλές...
Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη...

Οι άλλοι, όσο καλή διάθεση κι αν έχουν, θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα.
Όχι μόνο σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά και με την υγεία τους και την επιβίωσή τους...

Και τώρα που κατεβαίνουν και οι μισθοί (και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ανεβαίνουν) να δω από πού θα αγοράζουμε τα είδη πρώτης ανάγκης... Από τη Βουλγαρία ή από την Κίνα;

mars1981

# 74 στις 12/12/2016
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από stokou
Δεν εννοω οτι αντιστοιχούν 8 γυναίκες ανα άντρα. Απλά εγω φανταζόμουν πως αν ένας άντρας είναι εμφανίσημος, βρίσκει εύκολα γυναίκα δηλαδη αν βγαίνει και την πέφτει θα έβρισκε πολλες να του κάτσουν είτε για μια φορα είτε για σχέση.
Απλά ο φίλος μου μου είπε το αντίθετο, ότι δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα φανταζόμαστε εμέις οι γυναίκες και ότι ακομη και οι ωραίοι πλούσιοι, πετυχημένοι και ότι άλλο δυσκολεύονται να βρουν γυναικα σχετικά και για σχέση και για ένα βραδυ.
Μου λεγαν φίλοι μου βγήκα και μου κατσε αυτή , και τρέχει κάτι με την άλλη και το πιο εύκολο πράγμα για ένα άντρα είναι να βρει γυναίκα στις μέρες μας κτλ.Και ο φίλος μου μου είπε μην τα ακούς αυτά μ..αλακίες λενε

δεν καταλαβες φιλεναδα ο πολυ ωραιος και πλουσιος παιζει σε αλλη κατηγορια δεν προκειται να ασχοληθει με απλες γυναικες

συγνωμη νομιζετε δηλαδη οτι ο εφοπλιστης η ο επιχειρηματιας πινει καφε στο ιδιο μαγαζι με εσας η κανει διακοπες οπου εσεις

λαθος σας τα χει μαθει η μανουλα σας η οποιος αλλος ξερω γω

mars1981

# 75 στις 12/12/2016
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από cerise
Για ένα βράδυ, μπορούν να παραγγείλουν όποια θέλουν ανάλογα με τη τσέπη τους. Δόξα το Θεό έχουμε και πάρα πολλές εισαγώμενες κουκλάρες . Είναι το γνωστό δράμα αυτών των κοριτσιών...
Ηθελημένα είτε αθέλητα κάνουν επισκέψεις κατ οίκον.
Υπάρχουν κι οι τσάμπα αλλά οι περισσότερες είναι πυροβολημένες και με παράξενα βίτσια απ ότι μου έχουν πει άνδρες...Κωμικοτραγικές καταστάσεις ξεπέτας.
Περιπτώσεις που σε κάνουν απ ότι μου ελεγαν να μη θες να πας με γυναίκα τουλάχιστον ένα μήνα.
Οι υπόλοιπες γυναίκες είτε για σχέση ελεύθερη είτε ψιλοσοβαρή δεν είναι και τόσο εύκολη και μάλιστα ν αξίζει η γυναίκα τουλάχιστον εμφανισιακά.
Αντε και να θέλουν πακέτο. Δηλαδή και έξυπνη και όμορφη και αξιόλογη είναι από δύσκολο μέχρι πάρααα πολύ δύσκολο.
Εχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους σίγουρα...

συγνωμη οι ξενες ειναι προβληματικες και οι ελληνιδες μια χαρα εεε

ντροπη σου να μιλας ετσι για ανθρωπους που ερχονται στη χωρας μας αναζητωντας ενα καλυτερο μελλον

ειχα σχεση 2 χρονια με κοπελα απο ρωσια σιβηρια και ηταν εξαιρετικη δουλευε κανονικα ειχε τα λεφτα της καμια προβληματικη συμπεριφορα δεν εντοπισα και σε πληροφορω οτι ηταν και πολυ ομορφη

ντροπη σας να μιλατε ετσι για τους ξενους

mars1981

# 76 στις 12/12/2016
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από woman26
Ανάλογα τι γυναίκα ψάχνει...κατά τα αλλα έχουμε γεμίσει σαβουρογκομενους.καλημερες!

φανταζομαι αυτοι οι σαβουρογκομενοι ειναι αυτοι που αρεσουν σε σενα και πιστευεις οτι θα επρεπε να τους  αρεσεις και εσυ και να στην πεσουν και οχι να ειναι με τη κουκλαρα που ειναι στα κυβικα τους :-)

mars1981

# 77 στις 12/12/2016
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από NIKOLETA__28

Τι τραβάνε κι αυτά τα αγόρια...

δεν λες κατι γιατι δεν εχεις κατι να πεις ανταυτου εκανες μια παραθεση το κειμενο μου και εγραψες αυτο το τιποτα που δεν ειχες να πεις

μανα μου πρωτη για κουβεντα εισαι μας ταραξες στα επιχειρηματα με κολησες στον τοιχο

CountryBoy

# 78 στις 18/6/2017
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 7

Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από mars1981

Το να επιλέγεις Ελληνίδα για σύντροφο είναι σα να πηγαίνεις σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Skoda, να αγοράζεις π.χ. ένα Fabia και να το πληρώνεις 30.000€!

Οπότε έχεις δύο επιλογές: α)παίρνεις αυτοκίνητο εισαγωγής ή β)περιμένεις μερικά χρόνια και παίρνεις το Fabia μεταχειρισμένο μεν, κοψοχρονιά δε...

Εγώ προτιμώ την πρώτη λύση!

_Bellezza_

# 79 στις 18/6/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ελπίζω οι επιλογές να γίνονται σοφά , αν όχι συνειδητά για να μην βρεθεί κανεις προ εκπλήξεως . Πάντως ένας/μια ξένος/ξένη έχει πιο πρακτικούς λόγους για να συνάψει σχεση με έναν ντόπιο . Αν όμως η συναλλαγή είναι συνειδητή και έντιμη και από τις δυο πλευρές , τοτε δεν υπάρχει θέμα .

CountryBoy

# 80 στις 18/6/2017
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 7

Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από _Bellezza_

Ελπίζω οι επιλογές να γίνονται σοφά , αν όχι συνειδητά για να μην βρεθεί κανεις προ εκπλήξεως . Πάντως ένας/μια ξένος/ξένη έχει πιο πρακτικούς λόγους για να συνάψει σχεση με έναν ντόπιο . Αν όμως η συναλλαγή είναι συνειδητή και έντιμη και από τις δυο πλευρές , τοτε δεν υπάρχει θέμα .

Και μόνο απ' το ότι το 99% των Ελληνίδων γυναικών δεν θέλει ούτε να ακούσει για "συμβόλαιο" πριν τη σύναψη ενός γάμου (με αντιδράσεις του τύπου "δε μ' αγαπάς", "πως μπορείς και σκέφτεσαι έτσι" κ.λπ.) καταλαβαίνει κανείς τι τον περιμένει κατά τη συμβίωση...

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.