Το 99% των Ελληνίδων θα παντρευτεί και μάλιστα άντρα με περιουσία που θα θέλει να του την "φαει" κιόλας σε περίπτωση διαζυγίου ;Γάμοι δεν γίνονται και η ανεργία και η φτώχεια βρίσκονται στα κόκκινα. Εξάλλου κάποιος για να φτάσει εκεί (στο θέμα συμβολαίου , γάμου κλπ) πρέπει να έχει περάσει καιρός. Δεν την έχει καταλάβει κανεις την δουλειά από το πρώτο 3-4μηνο της σχέσης οτι η κοπέλα εχει αλλες βλεψεις ;Πρέπει να φτάσει στα σκαλιά του δημαρχείου ; Και πως αναφέρεσαι στο 99% των γυναικών , στηρίζεσαι σε αποτελέσματα έρευνας ή στο τί έχεις ζήσει εσυ και οι φίλοι σου ;Όπως και να έχει σου εύχομαι να βρεις κοπέλα αλλοδαπή καλλονή που να είναι διατεθειμένη να υπογράψει συμβόλαιο πριν τον γάμο σας και να ευτύχησετε.
, πες κ το άλλο με τον τοτό καλέ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από _Bellezza_Το 99% των Ελληνίδων θα παντρευτεί και μάλιστα άντρα με περιουσία που θα θέλει να του την "φαει" κιόλας σε περίπτωση διαζυγίου ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από _Bellezza_Όπως και να έχει σου εύχομαι να βρεις κοπέλα αλλοδαπή καλλονή που να είναι διατεθειμένη να υπογράψει συμβόλαιο πριν τον γάμο σας και να ευτύχησετε.
αφού δε θέλει "εισαγωγής" σου λέει, παπούτσι από τον τόπο σου κ με συμβόλαιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από _Bellezza_Το 99% των Ελληνίδων θα παντρευτεί και μάλιστα άντρα με περιουσία που θα θέλει να του την "φαει" κιόλας σε περίπτωση διαζυγίου;Γάμοι δεν γίνονται και η ανεργία και η φτώχεια βρίσκονται στα κόκκινα.
Ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι όπως την περιγράφεις και παντρεύονται μόνο οι ευκατάστατοι ή τελοσπάντων οι οικονομικά κατοχυρωμένοι, το σύμφωνο συμβίωσης "σώζει ζωές"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από _Bellezza_Και πως αναφέρεσαι στο 99% των γυναικών , στηρίζεσαι σε αποτελέσματα έρευνας ή στο τί έχεις ζήσει εσυ και οι φίλοι σου ;Όπως και να έχει σου εύχομαι να βρεις κοπέλα αλλοδαπή καλλονή που να είναι διατεθειμένη να υπογράψει συμβόλαιο πριν τον γάμο σας και να ευτύχησετε.
Μπορεί να υπερβάλω στο ποσοστό, αλλά δε χρειάζονται έρευνες για να το διαπιστώσει κανείς, αρκεί να δει κανείς πόσα ζευγάρια έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν από το γάμο...δεν υπάρχει κουλτούρα στην Ελλάδα για τέτοια ζητήματα και οι Ελληνίδες το εκμεταλλεύονται αυτό "σιωπηρά" γιατί το να είναι αυτά τα πράγματα "στον αέρα" είναι 100% προς το συμφέρον της!
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από _Bellezza_Όπως και να έχει σου εύχομαι να βρεις κοπέλα αλλοδαπή καλλονή που να είναι διατεθειμένη να υπογράψει συμβόλαιο πριν τον γάμο σας και να ευτύχησετε.
Σ' ευχαριστώ να 'σαι καλά!
Εγω που δεν είμαι ντροπαλή, μπορώ να μιλήσω για τους ρώσους (τους άντρες ε)
που τους είδα και η ίδια και μέσα απο τα λεγόμενα και τις ζωές των ρωσίδων?
Μήπως ξεδιαλύνουν μερικά θεματάκια για τα ξένα κορίτσια και αγόρια και τις αξιώσεις
που έχουν οι άλλοι πάνω στα ξένα αγόρια και κορίτσια. Αν είναι πείτε μου και σας λεω
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από mars1981
συγνωμη οι ξενες ειναι προβληματικες και οι ελληνιδες μια χαρα εεε
ντροπη σου να μιλας ετσι για ανθρωπους που ερχονται στη χωρας μας αναζητωντας ενα καλυτερο μελλον
ειχα σχεση 2 χρονια με κοπελα απο ρωσια σιβηρια και ηταν εξαιρετικη δουλευε κανονικα ειχε τα λεφτα της καμια προβληματικη συμπεριφορα δεν εντοπισα και σε πληροφορω οτι ηταν και πολυ ομορφη
ντροπη σας να μιλατε ετσι για τους ξενους
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από ColetteΕγω που δεν είμαι ντροπαλή, μπορώ να μιλήσω για τους ρώσους (τους άντρες ε)
που τους είδα και η ίδια και μέσα απο τα λεγόμενα και τις ζωές των ρωσίδων?
Μήπως ξεδιαλύνουν μερικά θεματάκια για τα ξένα κορίτσια και αγόρια και τις αξιώσεις
που έχουν οι άλλοι πάνω στα ξένα αγόρια και κορίτσια. Αν είναι πείτε μου και σας λεω
πες καλέ, να ξέρουμε, μήπως χρειάζεται να διευρύνουμε το target group μας, μπας κ προκόψουμε
τελικά εισαγωγής αμάξι θέλει ο νεαρός με το συμβόλαιο, δεν αντελήφθην
Σοφή η ρωσίδα της γειτονιάς σου. Οι ρώσοι πάσχουν και στα 2 αυτά θέματα
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από _Bellezza_
Colette Πες μας για τους ΡώσουςΕγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν και ευγενικοί και προστατευτικοί (τραβάνε καρέκλες , γεμίζουν το ποτήρι πριν τους το ζητήσεις κλπ) , πίνουν αρκετά .Έμενε μια Ρωσίδα στην γειτονιά μου και όποτε με έβλεπε μου έλεγε "βρήκες άντρα να παντρευτείς ? Κοιτά να δουλεύει πολύ και να μην πίνει"Αυτα
Κόφτο αριστερά και πήγαινε προς σκανδιναβικές χώρες Αχινέ. Οι ρώσοι δεν!
οκ όχι όλοι οι ρώσοι, αλλά μιλάμε τώρα για το γενικό πλαίσιο στο οποίο χτίζονται ως άτομα.
Αρχικά στη ρωσία είναι πολύ συντηρητική η κοινωνία. Πολύ σεξιστική, με πολλά βάρη ακόμα για τα δυο φύλα.
Τα παιδιά βιάζονται να παντρευτούν και να κάνουν το πρώτο παιδί. Μετά ανασαίνουν-τρόπος του λέγειν-
και κάνουν συνήθως χωριστές ζωές κάτω απο την ίδια στέγη.
Πάμε τώρα στους ρώσους. Ναι, βγαίνουν σε καταπληκτική ποικιλία εμφάνισης, άλλοι στο ψηλόξανθο το νταβραντισμένο ( )
άλλοι σε πιο μελαχρινό, σε πιο κοντό, πιο λεπτό, ο,τι τραβάει η όρεξή σου
Αλλά πίνουν. Πίνουν πολύ. Άντρες γυναίκες πίνουν πολύ. Οι ρώσοι άντρες όμως, παραπίνουν. Είναι στην καθημερινότητά τους, στον τρόπο που επικοινωνούν, σε όλα.
Και είναι σκληρός λαός. Είναι άγριοι. Είναι survivors. Δε μιλάμε καν για το μέσο μοσχοβίτη/μοσχοβίτισα, αλλά και παραέξω. Άλλο να βλέπεις τον έλληνα με την παντόφλα της μαμάς απο πάνω του να απειλεί για σφαλιάρα
κι άλλο να ρχεται καταπάνω σου το ποτέμκιν (το πανέμορφο κατά τα άλλα ποτέμκιν) πιωμένο κιόλας, να στην ανάψει. Νομίζω, δεν ξημερώνεις να μας πεις τι έγινε μετά απο τέτοιο περιστατικό
Ας σοβαρέψω λοιπό, οχι οι ρώσοι δεν είναι καλός λαός για τα των ερωτικών. Πολύ πίσω ακόμα.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι ρωσίδες ή μάλλον οι γυναίκες που έρχονταν απο την πρώην εσσδ να βρουν δουλειές στην ευρώπη, ήταν τόσο συγκαταβατικές και έμοιαζαν τόσο ήσυχες και υποχωρητικές (άρα ιδανικές) στα μάτια των ελλήνων αντρών (και τούρκων φυσικά).
Ήταν απλά μπουχτισμένες αλλά και αδιάφορες προς τα πάντα, με στόχο να επιβιώσουν (και καλά έκαναν φυσικά διότι δεν πέρασαν και λίγα).
Φυσικά δεν μιλώ για τις τωρινές εποχές τόσο, όσο για προηγούμενες δεκαετίες.
Στο τώρα, παραμένει το βία και αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες.
#να πούμε και του στραβού το δίκιο: ενα απτα πολλά όμορφα της συμπεριφοράς τους κοινωνικά, είναι οτι προσφέρουν ενα λουλουδάκι στο δρομο, ο οποιοσδήποτε σε οποιονδήποτε, έτσι, απο ευγένεια, απο χαρά, όπως χαμογελάμε στον άγνωστο απέναντι για καλημέρα. (να σε κάψω γιάννη να σαλείψω μέλι σας το κανα αυτό το ποστ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από achinos
πες καλέ, να ξέρουμε, μήπως χρειάζεται να διευρύνουμε το target group μας, μπας κ προκόψουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από achinos
Βέβαια, δεν άργησε να μετρήσει κατά των ελληνίδων (όπως λένε τα καλόπαιδα στις πίσω σελίδες)
το πρότυπο της τόσο ήσυχης και ανεκτικής και χαμηλών τόνων ρωσίδας (κούνια που τα κούναγε αλλά ...)Αυτό πίστευα κ γω σε γενικές γραμμές, άρα δεν έπεσα έξω.
Πάντως όλοι είναι τρελαμένοι με ανατολικό μπλοκ . από όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες. γιατροί , υδραυλικοί, εκπαιδευτικοί , μανάβηδες μιλούν και στάζουν μέλι . Είναι έξυπνες όμως οι άτιμες και τους κανονίζουν .Ήταν μια στο λεωφορείο πάνω από 50 και μιλούσε στο τηλ και έλεγε με ναζι "Γκιωργκος , Τανια ( η ίδια) θέλει πάμε καφέ" και μετά που το κλείσε τον έκραζε με την φίλη της. Έχουν προγραμμα οι κοπέλες . Όχι όλες , αλλά μια ικανή μερίδα ! Όπως κ να έχει εγώ τις συμπαθώ γιατί είναι κοκετες και καπάτσες
Όπως ήταν οι γυναίκες στην ελλάδα πριν αρκετές δεκαετίες (ή και...σήμερα, σε πολύ μικρότερη κλίμακα) : ανέπτυσσαν συμπεριφορές "καπάτσας"
προκειμένου να καταφέρουν συγκεκριμένα πράγματα μέχρι συγκεκριμένη ηλικία για να μπορέσουν να
επιβιώσουν οικονομικά και να καταξιωθούν κοινωνικά. Δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των ρωσίδων αυτό.
Οι ρωσίδες συγκεκριμένα, στη ρωσία συγκεκριμένα, κοκετάρονται και καπατσώνουν μέχρι τα 30-35.
Μετά ...αστα βράστα! Πάνε και οι κοκετοσύνες και όλα. Και πώς να μην πάνε δηλαδή, όταν εκπληρώνονται οι προσδοκίες οι φυτεμένες απο αλλού, που σου χουν φάει το μεδούλι, και όταν τελικά τις εκπληρώσεις, έρχεται η ώρα που φωνάζει ο εαυτός σου τα δικά του. Στενάχωρη φάση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από _Bellezza_Πάντως όλοι είναι τρελαμένοι με ανατολικό μπλοκ . από όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες. γιατροί , υδραυλικοί, εκπαιδευτικοί , μανάβηδες μιλούν και στάζουν μέλι . Είναι έξυπνες όμως οι άτιμες και τους κανονίζουν .Ήταν μια στο λεωφορείο πάνω από 50 και μιλούσε στο τηλ και έλεγε με ναζι "Γκιωργκος , Τανια ( η ίδια) θέλει πάμε καφέ" και μετά που το κλείσε τον έκραζε με την φίλη της. Έχουν προγραμμα οι κοπέλες . Όχι όλες , αλλά μια ικανή μερίδα ! Όπως κ να έχει εγώ τις συμπαθώ γιατί είναι κοκετες και καπάτσες
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από CountryBoyΤο να επιλέγεις Ελληνίδα για σύντροφο είναι σα να πηγαίνεις σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Skoda, να αγοράζεις π.χ. ένα Fabia και να το πληρώνεις 30.000€!
Οπότε έχεις δύο επιλογές: α)παίρνεις αυτοκίνητο εισαγωγής ή β)περιμένεις μερικά χρόνια και παίρνεις το Fabia μεταχειρισμένο μεν, κοψοχρονιά δε...
Fabia λοιπόν. Πολύ κοντινό με φάβα! Και οι φάβα, δεν χορταίνει όση κι αν φας! Το εντελώς αντίθετο μάλιστα: Αμα φας πολλή, φυραίνει το μυαλό.
Απλώς, με έβαλε σε νοητικές περιπέτειες ο συνειρμός!
(και δεν έχω καταναλώσει ούτε γραμμάριο )
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από somebody961Fabia λοιπόν. Πολύ κοντινό με φάβα! Και οι φάβα, δεν χορταίνει όση κι αν φας! Το εντελώς αντίθετο μάλιστα: Αμα φας πολλή, φυραίνει το μυαλό.
Απλώς, με έβαλε σε νοητικές περιπέτειες ο συνειρμός!
(και δεν έχω καταναλώσει ούτε γραμμάριο)
Σε τσάκωσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από superufoΣε τσάκωσα
"Οι φάβες, όσες κι αν φας"
αλλά δεν μου άρεσε και το άλλαξα. Η φάβα δεν κλίνεται! Άφησα το μισό όπως ήταν και έκλεισα το ποστ μισό.
Ήταν σαν να είχα φάει φάβα, για αυτό! Μόνο που τη σκεφτόμουν, είδες τι έπαθα!
(φυραίνει το μυαλό - όπως είχα προαναφέρει)!
Ποια καλύτερη και πιο άμεση απόδειξη των λεγομένων μου;
Ωραίος, αν και παλιός εδώ!
Eχει πλακα που ο ''φεμινισμος'' δεν παει πακετο με τον διεθνισμο, και οι ''φεμινιστριες'' καθε χωρας ειναι προθυμες να κραξουν τις γυναικες αλλων χωρων που τολμουν και τους ''κλεβουν'' τους αντρες τους.
Αυτές που βρίζουν τις "ξένες", προφανώς θεωρούν εξ αρχής, οτι οι άντρες της χώρας τους, τους ανήκουν.
Αυτό είναι λάθος (και βλακεία) δική τους και όχι του φεμινισμού
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από NononsenseEχει πλακα που ο ''φεμινισμος'' δεν παει πακετο με τον διεθνισμο, και οι ''φεμινιστριες'' καθε χωρας ειναι προθυμες να κραξουν τις γυναικες αλλων χωρων που τολμουν και τους ''κλεβουν'' τους αντρες τους.
...δεν λέω καλές είναι οι ξένες και ωραία κορίτσια αλλά εγώ δεν μπορώ, δεν θα το άντεχα ...θέλω αποκλειστικά και μονον ιθαγενή!!! ...εδώδημη και ουχί αποικιακή!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από ColetteΑυτές που βρίζουν τις "ξένες", προφανώς θεωρούν εξ αρχής, οτι οι άντρες της χώρας τους, τους ανήκουν.
Αυτό είναι λάθος (και βλακεία) δική τους και όχι του φεμινισμού
Eξ ου και τα εισαγωγικα στην λεξη φεμινισμος που ειναι πολιτικο κινημα με συγκεκριμενη ιστορια και αιτηματα.
Γλυκοκοιτας (στο ασανσερ) την κυρα Φροσω (ετων 75) του 5ου οροφου και τσουπ ... ζεστα κεϊκακια καθε βδομαδα. Γυναικα δεν ειναι και αυτη ? Ψυχουλα δεν εχει ?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media