Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Όταν το ονειρο γινεται εφιαλτης...

Σελίδα : 1

sinister

# 1 στις 3/11/2003
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%

Όταν το ονειρο γινεται εφιαλτης...

Χρειαζομαι τη συμβουλη σας!Ειμαι πολυ ερωτευμενος με μια κοπελα,εχουμε σχεση εδω και τεσσερεις μηνες,τεσσερις επισοδιακους μηνες...Ως τωρα εχουμε χωρισει 3 φορες κι αυτο επειδη καποιες φορες εκανα το βλακα και αφηνα να περνανε καποια πραγματα ασχολιαστα αλλιως θα τσακωνομασταν συνεχεια.Την τελευταια φορα που χωρισαμε καταλαβα ποσο αναγκη την εχω,ημουνα χαλια,μονο αυτη σκεφτομουνα ομως τωρα που τα ξαναβρηκαμε δεν ειμαι καλυτερα!Υπαρχει μεσα μου η υποψεια οτι μου λεει ψεματα και η συμπεριφορα της νιωθω οτι με καταπιεζει!Μου χει δωσει την εντυπωσει οτι ειναι μαζι μου μονο για να περναει καλα,οσο περναει...Φοβαμαι να της μιλησω γι αυτα που νιωθω,φοβαμαι μηπως τα εκμεταλευτει.Και τωρα δεν ξερω τι να κανω!Δεν θελω να χωρισουμε αλλα ουτε μπορω αλλο ετσι.Τι μπορω να κανω?

# 2 στις 3/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα πρέπει να μιλήσεις....Μόνο έτσι θα καταλάβεις. Η λύση πάντα είναι η πολύ συζήτηση.
Αν δε ξεκαθαρίσετε τώρα όλα όσα σας απασχολούν θα υπάρχει στη καρδιά το αδιέξοδο πάντα. Οι υποψίες σου πρέπει να φύγουν. Μα για να γίνει αυτό θες απαντήσεις. Ρώτησέ τη για όλα....
Κατά την άποψή μου, οι σωστές σχέσεις που έχουν προοπτική, είναι αυτές που βασίζονται στη κουβέντα και στη σωστή επικοινωνία. Αυτό σημαίνει σεβασμός και αλληλοκατανόηση. Σε περίπτωση που η κοπέλα σου, κρατάει πράγματα για τον εαυτό της.....και δε θέλει να σου απαντήσει, ή σου απαντά με υπεκφυγές και ψέματα που έχεις εξακριβώσει, δυστυχώς δεν έχεται μέλλον. Πρόσεξε όμως γιατί μερικοί άνθρωποι, ενώ αγαπούν και είναι έτοιμοι για όλα, στη συζήτηση δε τα καταφέρνουν καλά. Ίσως και η κοπέλα σου, να ανήκει σε αυτή τη κατηγορία ή ακόμη να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που φοβάται να σου το εμπιστευτεί. Ψάξιμο θέλει φίλε η κατάσταση και πολύ σάλιο.....

Υ.Σ.
Ότι και να γίνει, μη τη καταπιέσεις...
Καμιά φορά...η αγάπη διώχνει τους ανθρώπους, γιατί πνίγονται και φοβούνται τη δέσμευση....Αν σε αγαπά, δε πρόκειται να τη χάσεις, γι αυτό παίξτο και λίγο αδιάφορος, δώστης λίγο αέρα...λίγο χώρο για να αισθανθεί άνετα, κι όλα θα έρθουν όπως τα θες....

fegarahtida

# 3 στις 4/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Λοιπόν με βρίσκεις σε μια παρόμοια κατάσταση, με την μόνη διαφορά ότι εγώ αποφάσισα.... Συμφωνώ απόλυτα με τον ippea, πρέπει να της δώσεις τα περιθώρια και να την κάνεις να σε εμπιστευθεί και να σου ανοίξει την καρδιά της, θέλει πολύ προσπάθεια και μεγάλη επιμονή και υπομονή... Κάνε την να νιώσει ότι αν σου αποκαλύψει τα ψέμματα που έχει πει δεν θα την τιμωρήσεις... Απο κει και πέρα είναι στο χέρι σου αν πραγματικά την αγαπάς να την εμπιστευθείς και πάλι και αυτά που έχουν γίνει να μην μπαίνουν ανάμεσά σας και γίνονται εφιάλτες για την σχέση σας... Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 4 στις 4/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνώ με τα παιδιά αλλά θέλω να σου πώ και κάτι άλλο.. προσπάθησε να χαλαρώσεις για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα, αλλιώς θα κινείσαι συνεχώς με βάση τις ανσφάλειες σου και την έλλειψη εμπιστοσύνης που διακρίνω..

Μην πιέζεις τις καταστάσεις ούτε και τα πρόσωπα... Άμα ο άλλος δεν έχει συνασθήματα για σένα δεν μπορείς να τον πιέσεις να έχει ούτε να του τα γεννήσεις..

Λέω να βρείτε ένα τρόπο να επικοινωνήσετε για αρχή και να αφήσετε τις εντάσεις κατά μέρους, να δείτε τι θέλει ο ένας απο τον άλλο και πως ορίζει ο καθένας σας τον όρο σχέση. Δώσε χώρο, χρόνο και κάντε μια ειλικρινή κουβέντα. Άμα υπάρχει διάθεση και συναισθήματα όλο και κάποια άκρη θα βρείτε

# 5 στις 11/10/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δυο χρόνια έχουν περάσει... τί να απέγινε άραγε με αυτή την ιστορία ;

Dardana

# 6 στις 11/10/2005
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by MANINA_

Λενε οτι "no news is good news".
Ας το ελπισουμε λοιπον!

Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 7 στις 11/10/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by MANINA_

τι να γινι ρε Μανινακι..
το παλληκρι συνεχιζει να γραφει και διορθωσε το προφιλ του,φανταζομαι..

""σε μακροχρονια σχεση"...

# 8 στις 19/10/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

η κατάσταση σχέσης του σήμερα είναι

απροσδιόριστη. πολύ άσχημο μετά από δυόμισυ χρόνια. δεν τολμάει να της μιλήσει στα ίσια και να της πει, "θέλω να είμαστε μαζί αλλά ας λύσουμε το πρόβλημά μας...". αυτή σίγουρα θα τον "τσάσει?"...τι αγάπη και αυτή! ας επικεντρωθεί σε αυτά που παίρνει και ας τα απολαμβάνει, και ας μήν στενοχωριέται τουλάχιστον γιά ο,τι δεν είναι όπως θάθελε.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost