Παράθεση:
Originally posted by Rantanplan
H πρωσωπικη μου παντα εμπειρια ειναι οτι ενω μου αρεσει καποιος και τον φλερταρω,εξυπνα και διακριτικα,βιαζεται,δεν ξερει να φλερταρει,(?)και μου χαλαει οτι διαθεση κιαν ειχα...φτιαχνομαστε στο κεφαλι μας εμεις οι γυναικες...και απολαμβανουμε την διαδρομη οσο και τα προκαταρτικα....και το ψητο.
ΟΙ αντρες παλι,συνηθως,τα βαριουνται ολα αυτα.Αυτο για να λυθει η απορια γιατι καμμια φορα το βαζουμε στα ποδια.
Οσο το αν κομπλαρουν....δεν ξερω αν θα το ελεγα κομπλαρισμα,αλλα σιγουρα κανουν πισω αν δεν ταιριαζεις με τον οποιο ρολο σου εχουν προσαψει στο μυαλο τους.
Δηλαδη,πχ¨εχεις ενα γλυκο προσωπακι και τους βγαζεις το προστατευτικο?Αν τους χαλασεις την φαντασιωση,αν εισαι πιο δυναμικη,η πιο περπατημενη,αποτι θα θελανε,...φευγουν.Αν απο την αλλη σε πλησιασανε επειδη σε θεωρησαν "σεξι,περπατημενη" χαλιουνται με τον ρομαντισμο και την αφελεια που μπορει να κουβαλας..Γι αυτο δεν αντεχω -πια- τους ανθρωπους που βαζουν ταμπελες,και βγαζουν ευκολα συμπερασματα...Οι ανθρωποι ειναι πιο πολυδιαστατοι.
Ας μην ξεφευγω ομως.
Συνοψιζωντας πιστευω οτι το προβλημα των περισσοτερων που "κομπλαρουν",ειναι το γεγονος οτι αισθανωνται ειτε ανεπαρκεις ειτε απειλουμενοι.Οι υπολοιποι απλως"ορμανε" στην ευκαιρια.
Ολοι ομως μας κατατασσουν,εμας που φλερταρουμε πρωτες, καπου μες το μυαλο τους,σε ευκολες(λες και υπαρχουν ευκολες οι δυσκολες).
Και τα ''καλα παιδια ''την'' κανουν''.Οι "κυνηγοι" δεν ενδιαφερονται.Και οι υπολοιποι θολωνουν....
Αυτα τα συμπερασματα δεν ειναι μονο δικα μου,και σαφως αν ειναι λαθος,θα χαρω καποιος αντρας να μου δωσει μια αλλη εξηγηση..
Εννοειται οτι καμια απο τις κοπελλες των παραδειγματων ηταν ασχημη,..
![]()
στα social media