Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αδιαφορία = Κόλημα;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

sinister

# 1 στις 12/11/2003
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%

Αδιαφορία = Κόλημα;;;

Εχω μια απορια προς το γυναικιο πληθυσμο του sxeseis!Οταν ο αλλος σας γραφει γιατι κολλατε περισσοτερο απ'οτι ησασταν οταν σας συμπεριφοροταν οσο καλυτερα μπορουσε?Μου το λεγανε και δεν το πιστευα μεχρι που το εκανα και ειδα τα αποτελεσμα!

Burzum

# 2 στις 12/11/2003
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παπάγου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
Άστα να πάνε φίλτατε sinister, τι να πείς οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν και εγώ έχω διαπιστώσει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ειναί πράματι ανεξήγητο όπως και ότι αλλό αφορά τις γυναίκες ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ !! πάντως ας περιμένουμε για να δούμε καμιά γυναικία απάντηση στο ερώτημά σου που είναι δικό μου και πολλών άλλων ακόμα.

strellitsia

# 3 στις 12/11/2003
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Χανίων / Καβρός Χανίων
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 169
Χμ...κάπου διάβασα πως οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα....όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε...
Μάλλον όμως το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες ε?

# 4 στις 12/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συμφωνω οτι ισχυει αυτο αλλα αν και αντρας πρεπει να παραδεχτω πως ισχυει και για τους αντρες και για τις γυναικες αυτο.Τωρα το αν θα παραμεινει καποιος σε μια τετοια κατασταση ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος!!!

fegarahtida

# 5 στις 12/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Συμφωνώ κι εγώ ότι συμβαίνει και στα δύο φύλα... Πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται διότι θεωρούμαι ως δεδομένη και μόνιμη την επιθυμία του άλλου για εμάς κι όταν βλέπουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πληγώνεται ο εγωισμός μας και γι'αυτό τρώμε κόλλημα.
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

baby--

# 6 στις 13/11/2003
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 44
ΔΙΑΦΩΝΩ! Καθετα! ίσως να εχουν καποιο λογο....πάντως με αυτο το μηνυμα, θελω να σας πω....ΠΩς ΜΑΘΕΤΕ Κ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ... ΠΩΩΩΩΩς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΙΔΙΕΕΕΕΣ.... ΟΥΦ! βαρεθηκα να το λεω.... απλα ο περισσοτερος γυναικειος πλυθησμος,ισως να αντιδρα ετσι...

Don't go away...Don't leave me now..I need your love,baby every day...!!!

KaterinaK

# 7 στις 13/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 54
Δυστυχώς αφορά και τα δύο φύλα η συμπεριφορά που περιγράφεις... Και πρόκειται για την αντίδραση του εγωισμού μας, που αντιδρά διαπιστώνοντας ότι χάνει το "δεδομένο" του. Ανώριμη, πλην ανθρώπινη, συμπεριφορά, την οποία ακόμη κι αν δεν επικροτώ ομολογώ ότι την έχω υπηρετήσει και από τις δύο πλευρές...
Διαπιστώνοντας κανείς ότι το "εγώ" αποτελεί μέρος μόνο και δεν ταυτίζεται με το σύνολο της προσωπικότητας του, μαθαίνει να το χαλιναγωγεί και να λειτουργεί πιο ώριμα. Από το σημείο αυτό κι έπειτα παύουμε να είμαστε όλοι ίδιοι και ίδιες.

thalia20gr

# 8 στις 13/11/2003
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
οντως και εγω την ιδια απορια ειχα.ισως επειδη θιγεται ο εγωισμος μας..και δεν παιρνουμε αυτο που θελουμε.. μα το ιδιο δεν συμβαινει και με του; αντρες?

# 9 στις 14/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Έλα μου ντε;;;;;;;;
Που όλοι σχεδόν έχουμε αυτήν την απορία και σκάμε να τη λύσουμε;
Και που τη λύνουμε δηλαδή τι γίνεται;
Μήπως ......αλλάζει το δεδομένο;

demimak

# 10 στις 15/11/2003
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 96
Αυτο ισχυει και για τις 2 πλευρες.όταν εχεις κατι σιγουρο δεν το εκτιμας και δεν του δινεις σημασια οταν ομως το χανεις πληγωνεται ο εγωισμος σου και κανεις τα παντα για να το ξανακανεις δικο σου
Οσο ονειρευομαι...υπαρχω!!!

-maria-

# 11 στις 8/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Εμένα από την άλλη,
μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο ,
όταν βλέπω πως ο άλλος δεν μου δείχνει το ενδιαφέρον του, όταν δεν είναι εκεί για μένα,
και δεν ασχολείται μαζί μου,
όχι μόνο δεν .... κολλάω ....
αλλά αδιαφορώ και φεύγω ,....
τρέχοντας θα έλεγα σχεδόν,
για μένα σταματάει να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος,
και .... ξεκολλάω σε χρόνο dt....
Μια τέτοια κατάσταση ποτέ δεν με .... κόλλησε .... αντίθετα με έδιωξε!

daydreamer21

# 12 στις 8/3/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17
Πιστευω πως δεν πρεπει να γενικευμουμε καποια πραγματα! Υπαρχουν διαφορες κατηγοριες ανθρωπων, ειτε είναι γυναικα ή αντρας. Κατά την γνωμη μου είναι οι εξής! Αν καποιος νοιαζεται πραγματικα για το άλλο ατομο, δεν θα περιμενει για το «φτυσιμο» για να «κολλησει» με αυτό το ατομο! Θα το εκτιμα και θα το θελει παντα! Μετα υπαρχουν οι ανθρωποι που δεν εχουν καταφερει να αγαπησουν ή να νοιαστουν για καποιον πραγματικα, και ετσι αρχιζουν τα παιχνιδακια του τυπου θα σε κανω να ζηλεψεις για να με θελεις πιο πολύ και τετοια, τα οποια εκτος από το ότι είναι βλακειες, μπαινεις σε ένα παιχνιδι που προσπαθεις να κανεις τον αλλον να τρεχει από πισω σου, ετσι όταν σε φτυσει…τρελλενεσαι! Γιαυτο και πιστευω πως σε μια σχεση (ειτε φιλικη ειτε ερωτικη) αν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον ή αγαπη, δεν θα υπαρξει ποτε τετοιο ζητημα

wingman

# 13 στις 8/3/2004
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 15

Μην γενικεύουμε

Μην γενικεύουμε ρε παιδιά. Υπάρχουν και άντρες όπως και γυναίκες που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, όπως υπάρχουν και άντρες και γυναίκες που θα την έβρισκαν απωθητική.
Προσωπικά θεωρώ πως το να φτύνεις κάποιον ίσα ίσα για να κολήσει περισσότερο είναι τουλάχιστον παιδιάστικο.
Τώρα αν κάποιος ενώ τον φτύνουν κολάει; Τι να πω; κακό του κεφαλιού του και η ευθύνη δικιά του.

# 14 στις 8/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by demimak
Αυτο ισχυει και για τις 2 πλευρες.όταν εχεις κατι σιγουρο δεν το εκτιμας και δεν του δινεις σημασια οταν ομως το χανεις πληγωνεται ο εγωισμος σου και κανεις τα παντα για να το ξανακανεις δικο σου

Και πάλι όμως μιλάς για πληγωμένο εγωισμό που εκτιμά κι όχι ενδιαφέρον... Δηλ. έχουμε θέσει τόσο ψηλά τον πήχη στον εαυτό μας που δεν αντέχουμε την απόρριψη? Και γιατί τον ξαναφέρνεις πίσω? Επειδή τον αγαπάς ή για να κερδίσεις το στοίχημα του εγωισμού σου? Και ο άλλος τι φταίει ας πούμε?

Σωστά λένε τα παιδιά να μην γενικεύουμε αλλά κατά μέσο όρο όταν φτύσεις κάποιον κολλάει... Δεν το πίστευα και το διαπίστωσα.. Γιατί? Ίσως γιατί ότι έχουμε δεδομένο δεν το εκτιμάμε, "θα είναι πάντα εκεί να μας ανέχεται" λέμε... Τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς βίωνα μέχρι σχετικά πρόσφατα, μέχρι που είπα.."Το ενδιαφέρον μου για σένα δεν είναι αδυναμία. Έπαιξες και έχασες..."

bridget

# 15 στις 8/3/2004
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
πιστεύω ότι αν εισαι ερωτευμένος κολλάς όπως κι αν σου φέρεται ο άλλος.. τώρα, στη περίπτωση που σε φτύνει, αλλοι δείχνουν εγωισμό και άλλοι όχι. Εγώ πάντως όσο κι αν ήμουν ερωτευμένη δεν θα κολλαγα πάνω του αν με έφτυνε, δεν θα ήθελα να του δώσω αυτή την ικανοποίηση.

# 16 στις 9/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Ολοι οι κανόνες όμως έχουν και τις εξαιρέσεις τους.

Υπάρχουν και μερικές "ανάποδες, στριμμένες και ιδιότροπες" που αν αντιμετωπίσουν αδιαφορία... αλλάζουν ρότα και πάνε σ' άλλες πολιτείες.

Το κακό είναι ότι δεν το γράφουν στο κούτελο... κι όταν οι άντρες, καταλάβουν τι έκαναν είναι ήδη αργά...

Τι χαρακτηριστικά έχουν αυτές οι «στριμμένες και ιδιότροπες», ώστε να ξέρουμε και μεις οι άντρες ότι δεν δουλεύει επάνω τους το «κόλπο»; (Για να δοκιμάσουμε κάνα άλλο που δουλεύει δηλαδή) Αυτές πώς τις «παίζει» κανείς; Όλες έχουν το κουμπί τους, αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν είναι και όλοι «παίκτες» αυτό είναι επίσης σίγουρο.

the_moonlight_girl

# 17 στις 23/3/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71

Εδω γελανε!

γιατι αγορι μου εσεις τι κανετε οταν σας φτυνουν οι γυναικες?
αυτο συμβαινει και στα 2 φυλα.
ειναι οποως τα γραμματοσημα οσο πιο πολυ σε φτυνουν τοσο πιο πολυ κολλας!εκτος κι αν δεν εχεις αληθινα αισθηματα!

izambella

# 18 στις 23/3/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Ουδεις αναντικαταστατος!!

Πιστεύω κι εγώ πώς αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα...ότι έχουμε δεδομένο δεν το εκτιμάμε όσο θα έπρεπε..όταν όμως καταλάβουμε ότι το δεδομένο μας δεν θα μας περιμένει παρακάτω..αρχίζουμε και τρέχουμε...
Προσωπικά είμαι από τις γυναίκες που δεν κολλούν αν αυτός που αγαπούν δεν μπορεί να μοιράζεται μέσα σε μια σχέση...
Πάμε παρακάτω...κι ας πονάμε...καλύτερα μόνοι μας παρά με κάποιον που δεν είναι για εμάς...
Μια παροιμία μας εξάλλου λέει:Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...Ουδείς αναντικατάστατος!!
Αρέσει στο μέλος manolhs40
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

ilektra38

# 19 στις 23/3/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Ολοι οι κανόνες όμως έχουν και τις εξαιρέσεις τους.

Υπάρχουν και μερικές "ανάποδες, στριμμένες και ιδιότροπες" που αν αντιμετωπίσουν αδιαφορία... αλλάζουν ρότα και πάνε σ' άλλες πολιτείες.

Το κακό είναι ότι δεν το γράφουν στο κούτελο... κι όταν οι άντρες, καταλάβουν τι έκαναν είναι ήδη αργά...

Θα συμφωνήσω ....

με την αγαπητή moo...

Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ... το περιέγραψε πολύ σωστά η moo, με κάλυψε πλήρως.
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

evans

# 20 στις 23/3/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Αφηστε τετοιου ειδους παιχνιδια .....ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!
Δεν θες μαζι σου καποιον/α επειδη πειραχτηκε ο εγωισμος του/της......
Και οπως πολυ σωστα λεει και η izambella
Ουδεις αναντικαταστατος!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.