Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ρουτίνα stop!

Σελίδα : 1

-blond-amazona-

# 1 στις 12/11/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%

Ρουτίνα στοπ!

Ποσες φορες εχουμε αναρωτηθει γιατι να μην ειμαστε οπως πρωτα?Οπως οταν πρωτογνωριστηκαμε?Στο περασμα του χρονου χαθηκαν ολες εκεινες οι στιγμες που εκαναν το στομαχι σου να σφιγγετε απο χαρα και προσμονη ειτε αυτο αυτο περιμενε ενα του/της φιλι η καποιο του/της χαδι.Γιατι καταληξαμε απο φλογεροι εραστες να ειμαστε αγαπημενα αδελφακια?Μηπως η μεγαλη οικειοτητα το καταφερε αυτο?Ισως τελικα αυτος ειναι ο λογος που ο/η συντροφος μας ψαχνει αλλου να ξαναβρει το σφιξιμο στο στομαχι?Κατι πρεπει να κανουμε γιαυτο δεν πρεπει να το αφησουμε ετσι.οι χωρισμοι πρεπει να σταματησουν.Αφου καποτε αγαπιοσασταν ειναι κριμα να το χασετε αυτο.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-ξυπνηστε την αφροδιτη μεσα σας.
-αφηστε τις ρομπες και τους κοτσους μες στο σπιτι και φτιαξτε μια γκαρνταρομπα που να αποτελειτε μονο απο μεταξυ,βελουδο και οτιδηποτε αραχνουφαντο υλικο εσεις θελετε.
-καντε πραγματα στον ερωτα που ουτε σας περναγαν απο το μυαλο
-καντε τον να ζηλεψει(θα σας ξαναποθησει)
-παρτε την ζωη στα χερια σας(ξεχαστε τις γυναικουλες του παρελθοντος)
-καντε του ενα στριπτιζ με απαλη μουσικη
-ενα ερωτικο μασαζ μετα την δουλεια θα ειχε αποτελεσμα
-σκυψτε να πιασετε μια πατατα με στυλ φιληδονης καμαριερας
-σταματηστε τον μονοτονο ερωτα(ξεπεραστηκε)
Θα μπορουσα να γραφω ολη μερα πιστευω να καταλαβατε τι εννοω.
ΑΝΤΡΕΣ
-ενα μονο πρεπει να ξερετε οτι και εμεις μπορουμε να γινουμε γκομενες καποιου αλλου αντρα οπως εσεις βλεπετε (εαν εχετε)μια γκομενα.
-παραδοθειτε στον καινουργιο μας εαυτο.Πιστεψτε με θα εχετε μεγαλο κερδος.
Αυτα που εγραψα αφορουν ζευγαρια που ειναι χρονια μαζι.Ο οποιοσδηποτε μπορει να γραψει οτι θελει.Εγω απλως μια αποψη εκφερα.

# 2 στις 12/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αχ βρε amazona εχεις απολυτο δικιο.Ειναι αυτο που παντα πιστευα.Με πολυ απλα πραγματα μπορουμε να σπασουμε την ρουτινα και να φουντωσουμε ξανα το παθος στις σχεσεις μας,αλλα δυστηχως πολοι ανθρωποι ακολουθουν την ευκολη λυση και ψαχνουν σε αλλες φωλιες.
Ποτε μην καταστρεφουμε αυτο που με κοπο χτισαμε...

glikoulina

# 3 στις 13/11/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Θέματα: 28
Απαντήσεις: 104
Πολλά ζευγάρια είναι αλήθεια ότι συνεχίζουν να είναι όπως ήταν στην αρχή πάντα με εκπλήξεις και χωρίς να αφήνουν το πάθος και αυτό το γλυκό σκίρτημα της καρδιάς να χαθεί μακριά
Αυτό κατορθώνεται με μικρά καθημερινά πραγματάκια ακόμα και αν δεν είναι απολύτως ερωτικά , βέβαια το γέλιο και η καλή διάθεση είναι άκρως απαραίτητα
Καλό θα ήταν πρίν φτάσουμε στο σημείο να αναρωτηθούμε ρουτίνα is here again να μην αφήσουμε την ρουτίνα να εμφανιστεί καθόλου
Αυτό ομολογουμένως είναι δύσκολο στις σημερινές αγχώδεις συνθήκες που ζούμε αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές τις αμαζώνας( βλέπε παραπάνω )και βάζοντας και λίγο την φαντασία και την αγαπημένη μας διάθεση να λειτουργήσει ξανά
( αντί να γκρινιάζουμε κάθε μέρα , να τριγυρνάμε με τα μπικουτί και τις πιτσάμες στο σπίτι ή όσον αφορά τους άντρες να βλέπουν συνεχώς αγώνες και να καπνίζουν μεταμανιωδώς βρίζοντας που και που .........)
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
TO Συμπαν συνομωτει υπερ αυτων που συνεχιζουν να ονειρευονται !!!

-blond-amazona-

# 4 στις 13/11/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Πολυ σωστη η συνεχεια που εδωσες moo693.Με βρισκει απολυτα συμφωνη.Εγω δεν μπηκα σε περισσοτερες λεπτομερειες γιατι απο αυτα που βλεπω γυρω μου παντα μιλαω, ενα 20 τοις εκατο ειναι αυτοι που ψαχνουν ερωτικο συντροφο μονο για ενα χαδι η ενα γλυκο λογο.Το υπολοιπο 80 ψαχνει σε αλλες φωλιες οπως ειπε ο kostaras28 για αναγγενηση τις ερωτικης τους ζωης!Ουτε εγω εγκρινω το κρεββατι να μας καθοδηγει αλλα εκει δεν εχουμε φτασει?Kαι να προσθεσω κατι ακομα που ισως παρεξηγηθει.Ο λογος που εβαλα μονο τις γυναικες να κανουν προσπαθειες ειναι γιατι ακομα πιστευω σε παλιες αντιληψεις οπως-η γυναικα τον φτιαχνει τον αντρα η γυναικα τον χαλαει-.

Giabbass

# 5 στις 14/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
"Δεν είναι "παλιά αντίληψη"... "
by moo
Είναι απλά ο διαφορετικός τρόπος που σκέφτεται η γυναίκα από τον άντρα..

Είναι η ικανότητα της γυναίκας ν' αντιλαμβάνεται τα επί μέρους, ενώ ο άντρας το σύνολο...

Είναι η πολυπλοκότητα της γυναικίας ψυχής και η διαφορετικότητα μεταξύ άντρα και γυναίκα που είναι δεδομένη...

Όπως και να'χει μια σχέση χρειάζεται δύο για να ζήσει, ν' αναπνεύσει...

Τα βήματα γίνονται κι από τους δύο.
Στο θέμα μας τώρα...

-σκυψτε να πιασετε μια πατατα με στυλ φιληδονης καμαριερας
πειράζει που το κάνω συχνά; Είμαι ολίγον παιγνιδιάρα...εκτός από παραπονιάρα!

-καντε πραγματα στον ερωτα που ουτε σας περναγαν απο το μυαλό
Φοβάμαι ότι θ' αντιδρούσε κάπως έτσι: ΓΛΟΥΠ!!

-σταματηστε τον μονοτονο ερωτα(ξεπεραστηκε)
Εδώ διαφωνώ, ο έρωτας ποτέ δεν είναι μονότονος...

-καντε του ενα στριπτιζ με απαλη μουσικη
Αχ...δεν μπορώ...ντρέπουμαι....

-ξυπνηστε την αφροδιτη μεσα σας.
Ποιά είναι αυτή η Αφροδίτη; Ξέρετε κάτι και δε μου το λέτε; Παραμένει;...όπως λέει και η διαφήμiση με τη χλωρίνη;

-καντε τον να ζηλεψει(θα σας ξαναποθησει)
Κι εδώ διαφωνώ και συμφωνώ με τη moo...βέβαια εξαρτάται από το τί εννοείς ζήλεια...γιατί μπορούμε να κάνουμε το σύντροφό μας να ζηλέψει ανώδυνα, αλλά και πάλι θέλει προσοχή...

-παρτε την ζωη στα χερια σας
Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα!
...και κάτι από μένα:

-Δουλεύετε τη σχέση κάθε μέρα, σα να είναι η πρώτη μέρα!
ωινε δαρκ σεα

-blond-amazona-

# 6 στις 16/11/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Απλως θελω να διευκρινισω 2 θεματα.
Πρωτο-οταν ελεγα να τον κανετε να ζηλεψει εννοουσα απλως να κανετε πραγματα που ισως καθησει και σκεφτει ''επ τι κανει αυτη τωρα?''π.χ.αγοραστε μια κρεμα η ενα αρωμα η ενα καινουργιο εσωρουχο(και οχι απο καλαθι) η καθιστε λιγο παραπανω στο μπανιο η αφηστε μερικα ψωνια σας για το απογευμα(λειψτε ωρες απο το σπιτι που δεν σας εχει συνιθισει).Πιστευω (γνωμη μου παντα ετσι)οτι οταν εχουμε κατι σιγουρο και δεδομενο δεν του δινουμε την σημασια που πρεπει.
Δευτερο-moo693 απευθυνομαι σε εσενα.Νομιζω οτι σε ξεγελασα.Ναι ωραια εχω μια θεωρια που πιστευω οτι ειναι 100 τοις 100 σωστη αυτο δεν σημαινει οτι και εγω δεν κανω τα λαθη που κανουν σχεδον ολες οι γυναικες.Ναι τα ελεγα σε εσας αλλα συγχρονος τα ελεγα και στον καθρεπτη.Το καλο ομως ειναι οτι εχω πιασει το νοημα ετσι?Το σωστο ξερουμε ολοι ποιο ειναι σκοπος τι κανουμε ομως!!!

# 7 στις 17/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αψογη amazona.Σαν αντρας λεω πως θα ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη αν τα κανατε ολα αυτα!!!
Προχωρηστε αφοβα!!!

koyrsaros

# 8 στις 27/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831

Ρουτίνα στοπ...λοιπόν...

Σας αρέσουν τα απροσδόκητα και οι εκπλήξεις; Ή μήπως είστε ο τύπος των ασφαλών και σίγουρων επιλογών και πάντοτε προγραμματίζετε τι θα κάνετε τα επόμενα τέσσερα, πέντε Σαββατοκύριακα με τον σύντροφό σας και όχι μόνο ? Απροσδόκητα και οι εκπλήξεις λοιπόν συμπληρώνουν τα αναφερόμενα της blond-amazonas. Νομίζω ??
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

morelli

# 9 στις 27/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Σας αρέσουν τα απροσδόκητα και οι εκπλήξεις; Ή μήπως είστε ο τύπος των ασφαλών και σίγουρων επιλογών και πάντοτε προγραμματίζετε τι θα κάνετε τα επόμενα τέσσερα, πέντε Σαββατοκύριακα με τον σύντροφό σας και όχι μόνο ? Απροσδόκητα και οι εκπλήξεις λοιπόν συμπληρώνουν τα αναφερόμενα της blond-amazonas. Νομίζω ??

Zωη χωρις εκπληξεις δεν ειναι απλως ρουτινα .

Απλα δεν ειναι ζωη...................................
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

MANSUMBOL

# 10 στις 27/1/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Ποτέ μου δεν προγραμματίζω τι θα κάνω την επόμενη μέρα.Το περισσότερο που θα προγραμματίσω είναι τι θα κάνω την μέρα που διανύω.Άλλωστε όποτε προγραμματίζω κάτι μακροπρόθεσμο πάντα κάτι θα στραβώσει και θα αναβληθεί.Έχω συμβιβαστεί λοιπόν με αυτό το φαινόμενο και έτσι είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.Με αυτό τον τρόπο δεν κινδυνεύω απο ρουτίνα ούτε εγώ ούτε οι γύρω μου.

katerina73

# 11 στις 27/1/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Απαντήσεις: 5
Στη θεωρια ολα αυτα ειναι πολυ ομορφα στην πραξη ομως τι γινεται; Γιατι η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη και δε μιλαω για μια σχεση 5 ετων, ας μιλησουμε για μια σχεση 15 χρονων!!!! Ειναι δυνατον να ζησει ο ερωτας μετα απο τοσα πολλα χρονια; ανεφικτο. Σιγουρα μενει η αγαπη και η σχεση προχωραει σε αλλα σταδια, αλλα η ρουτινα δεν μπορει να αποφευχθει ειτε Αφροδιτη γινεις ειτε οχι!!

mara_

# 12 στις 3/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 59
Πολύ πολύ καλό, εγκρύνω και επαυξάνω!!!!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.