Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Άραγε ποιος έχει τα κότσια ?
Άραγε ποιος έχει τα κότσια να τα βάλει?
Με τους 5-6 αλήτες που κάνουν κουμάντο 7 δις. ανθρώπους στον πλανήτη μας για χάρη των Πολυεθνικών ?
Με αυτούς που ξεφτέλησαν ΟΗΕ και ΕΕ ?
Με αυτούς που πήραν τον Ανάν από τη ζούγκλα και τον έκαναν πρόεδρο στον ΟΗΕ ?
Με αυτούς που βλέπουν τις άπειρες αντιπολεμικές διαδηλώσεις των ημερών και δεν ιδρώνει το αυτί τους ?
Με αυτούς που κατέβασαν τη σημαία μας στα Ίμια και τους είπαμε και ευχαριστώ και από πάνω.
Με τη πολεμική φιέστα που μας δείχνουν , τη τηλεοπτική προπαγάνδα και τις ψεύτικες ειδήσεις που μας διοχετεύουν ?
Άραγε ποιος έχει τα κότσια να τα βάλει μαζί τους ? Ισως μόνον ο Θεός !
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Αγιος Κήρυκας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 194
Μπορούμε!
Είναι να μην γίνει η αρχή! Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Αρκεί να συσπειρωθούμε! Να καταλάβουμε τι είναι σημαντικό στην ζωή! Ελπίζω μόνο να το καταλάβουμε πριν να είναι πολύ αργά!
Ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος μετά απο αυτή την επίθεση! Το θέμα είναι όμως με ποιο τρόπο θα αλλάξει! Και είναι στο χέρι μας...
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Αγιος Κήρυκας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 194
Δεν ξέρω αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ! Έχω εξοργιστεί με αυτά που βλέπω! Μου φαίνεται αδιανόητο μια χούφτα ανθρώπων να κάνουν του κεφαλιού τους και όλοι εμείς να παρακολουθούμε!
Δεν μπορώ άλλο να βλέπω απο την μια παιδάκια χτυπημένα, με δεμένα καφάλια, χέρια, πόδια....και απο την άλλη την υποκρισία όλων τους! Φτάνει πια!!!!!!!!
στα social media