Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απάντηση σε πρόταση εξόδου.

Σελίδα : 1

agripnos

# 1 στις 17/11/2003
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 18
'Aρεσαν+: 0%

Απάντηση σε πρόταση εξόδου.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ.ΕΓΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ????
Δεν τελειωνει μια αγαπη τοσο απλα με ενα γεια παντοτινα κρατα με και κανε τωρα μια ευχη του χρονου να 'μαστε μαζι...

# 2 στις 17/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το πολύ μια φορά ακόμα. Αν σου πει πάλι όχι, ξέχνα την.

conscientious

# 3 στις 17/11/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
και βεβαια αξίζει να επιμενεις....Αυτη ειναι η γοητεια του να γουσταρεις μια κοπελιά...!

Βεβαια να μην φτασεις κ στο σημειο που 8α σηκωνει εκμεταλλευση απο αυτην...(αυτο που λεμε η εκμεταλλευση του γραμματοσυμου-"οσο το φτυνεις τόσο κολλαει")

Αντε καλη συνεχεια....

αλλα με προσοχη...
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

# 4 στις 17/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα συμφωνησω και εγω με αυτα που ειπαν οι 2 φιλοι παραπανω!!!!
Τα παντα με μετρο!!!

PROBLEM

# 5 στις 17/11/2003
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Originally posted by agripnos
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ????

Ρώτα τον εαυτό σου παλικάρι μου.
Οτι και λέμε εμείς.!!!
ΕΣΥ ξέρεις.!!!!!!!
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

baby--

# 6 στις 17/11/2003
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 44
Πιστευω,οτι θα σε βοηθησω πολυ...

Δουλευω κ εγω σε καφετερια.υπαρχουν,πολλες προτασεις...σε καποιον που δε με ενδιαφερει του λεω,οτι εχω σχεση <ψεμμα>
σε καποιον που με ενδιαφερει θα του τα μασησω...για να δω την αντιδραση του,κ αν ειλικρινα βλεπω πως θελει να βγουμε τοτε θα του πω το ενταξει..

προσωπικα δουλευω 3 μηνες,κ σε κανεναν δεν εχω πει το ναι... για να δεις αν ενδιαφερεται,ξαναπροτεινε το,κ επεμενε λιγακι.... αν δεις αρνητικη αντιδρασαση,τοτε η κοπελα, απλα δεν ενδιαφερεται,....απλα δε στο ειπε ξεκαθαρα,απο τη αρχη...αυτος ισως να ηταν το λαθος της! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

<κ εγω φετος τελειωνω τη Γ λυκειου>

Don't go away...Don't leave me now..I need your love,baby every day...!!!

-blond-amazona-

# 7 στις 17/11/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Προτεινε το αλλη μια φορα.Αν παρεις παλι αρνηση σταματα.Αφου συχναζεις που συχναζεις εκει και τις προθεσεις σου τις ξερει η συγκεκριμενη κοπελα αν θελησει να βγειτε θα στο πει απο μονη της.Προσεξε ομως μη περιμενεις και πολυ.Μολις δεις οτι περναει ο καιρος και δεν κανει κινηση συνεχισε να πηγαινεις εκει αλλα με συνοδεια!(με πιανεις?)

Iageo

# 8 στις 17/11/2003
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Αν πιστεύεις ότι το αξίζει η κοπέλα, θα σου έλεγα να ξαναπροσπαθήσεις.
Αλλά μόνο ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Μην γίνεις με τον τρόπο σου ενοχλητικός.
Καλή τύχη!!!

agripnos

# 9 στις 18/11/2003
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
ΟΚ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΝΗΡΑ.ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ.Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?????
Δεν τελειωνει μια αγαπη τοσο απλα με ενα γεια παντοτινα κρατα με και κανε τωρα μια ευχη του χρονου να 'μαστε μαζι...

evans

# 10 στις 18/11/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΟ SXESEIS ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ....
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ " ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ....

agripnos

# 11 στις 19/11/2003
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
EVANS ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ??ΑΥΤΟ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.