Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17
'Aρεσαν+: 0%
Πόσες φορές μπορείς να συγχωρέσεις?
Όταν ήδη έχεις πληγωθεί αρκετές φορές απο το ίδιο άτομο.. όταν δεν μπορεί να σε καταλάβει και να σε δεχτεί όπως ακριβώς είσαι και προσπαθεί να σε αλλάξει με πείσματα και με επανελλημένους χωρισμούς... τότε τι γίνεται?
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το ν'ακούς κάθε φορά τη λέξη ..χωρίζουμε.. και να μην έχεις επικοινωνία για μια και δυο βδομάδες και μετά να επιστρέφει μετανιωμένος και να σε θέλει πίσω.. σαν να μην έχει συμβεί τίποτα..!
# 3
στις 18/11/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Απλα και μονο τον συγχωρεις σαν ανθρωπο αλλα δεν τον δεχεσαι παντα πισω.Ειναι καποιος ανθρωπος που δεν ξερει τι θελει και ενας τετοιος ανθρωπος δεν θα σε αφησει να χαρεις και να εισαι ευτυχισμενη.Δεν προσπαθουμε να αλλαξουμε καποιον που αγαπουμε αλλα τον αγαπαμε για αυτο που ειναι.Κοιτα μπροστα λοιπον και μην κοιτας πισω!!!
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορείς,(δεν γίνεται )να τον συγχωρέσεις ξανά και ξανά.
Την πρώτη φορά θα τον συγχωρούσα,αλλά δεν θα υπήρχε δεύτερη.Δεν μπορεί να παίζει με τα συναισθήματά μου.
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 153
Η επιλογη ειναι δικη σου,εσυ επιλεγεις να τον συγχωρεσεις πιστευοντας οτι αυτην την φορα θα σε δεχτει οπως εισαι,πως θα μπορουσες ομως να γινει αυτο...........
αφου απο την αρχη δεν τηρουσες τις προυποθεσεις γι`αυτον και ηθελε να σε αλλαξει......μην σπαταλας αδικα τον χρονο σου δεν τιθεται θεμα συγχωρεσης .
Δεν ταιριαζουμε οποτε μπορουμε να μαστε μαζι.
Αναμεσα σε δυο πικρες στιγμες δεν εχεις καιρο μητε να ανασανεις.
αναμεσα στο προσωπο σου και στο προσωπο σου μια τρυφερη μορφη παιδιου γραφεται και σβηνει.
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 229
Πολλές; πολλές κι ακόμα τόσες !!!!!!
αν του χεις πει "΄σ'αγαπώ",ναι θα το κάνεις ,,,,γιατι η παραίτηση από το εγώ σου θα κάνει το "εμείς"(συνέχεια αυτών που έγραψα,στο αρθρο "το σ'αγαπώ,by koyrsaros)!Μόνο που δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη ,,,,,και αν δε πετύχει τουλάχιστον θα ξέρεις πως "χαρίστηκες η αλλιως θυσιάστηκες "για μια σχέση ,,,αυτό που οι άλλοι ονομάζουν ,,,,,"μα γιατι εγώ να σταυρωθω"?????κι αυτό είναι τελικά ζωή ,,,,,,
Μη μου κάνεις νερά,βαριέμαι να σφουγγαρίζω!!!
# 7
στις 18/11/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όταν πρόκειται για ένα λάθος, για ένα σφάλμα, και εφ' όσον μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς να μας επιρρεάζει πλέον αρνητικά, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία καθ' ότι γνωστό ότι " ουδείς ... άσφαλτος ( : κλεμμένο!!)
Αλλά εδώ δεν έχει να κάνει με "λάθος" αλλά με ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται και μόνη σου το περιγράφεις.
Σε πληγώνει , δε σε δέχεται όπως είσαι, προσπαθεί να σ' αλλάξει, σε χωρίζει όποτε θέλει και τα ξαναφτιάχνει όταν του περνάει!!!!
Ε, και πολύ άργησες!!! Μη χάνεις άλλο χρόνο!!! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
Εχεις κολλήσει σε μια κατάσταση και δεν μπορείς να δεις τα πράγματα καθαρά!!!!
Να δεις πόσο όμορφα θα αισθανθείς όταν βρεις κάποιον που θα σε θαυμάζει γι' αυτό που είσαι!!!
Συμφωνώ ότι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέμε, αλλά κι απ' τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι κι εσύ είσαι έτοιμη να προχωρήσεις και ν' αλλάξεις κεφάλαιο.
Τι περιμένεις????
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Παράθεση:
Originally posted by trelopapitsa
Όταν ήδη έχεις πληγωθεί αρκετές φορές απο το ίδιο άτομο.. όταν δεν μπορεί να σε καταλάβει και να σε δεχτεί όπως ακριβώς είσαι και προσπαθεί να σε αλλάξει με πείσματα και με επανελλημένους χωρισμούς... τότε τι γίνεται?
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το ν'ακούς κάθε φορά τη λέξη ..χωρίζουμε.. και να μην έχεις επικοινωνία για μια και δυο βδομάδες και μετά να επιστρέφει μετανιωμένος και να σε θέλει πίσω.. σαν να μην έχει συμβεί τίποτα..!
Πίστεψέ με,τα ξέρω πολύ καλά αυτά..Και χειρότερα μην σου πω..Είναι πίκρα..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
# 9
στις 18/11/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απ' ότι φαίνεται καλή μου, έχεις δώσει πολλές ευκαιρίες σ' αυτή τη σχέση και σ' αυτό το άτομο και μέχρι τώρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Είναι μια σχέση όπου κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Σταμάτησέ την. Με το να την συνεχίζεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φθαρείς ψυχικά.
Σκέψου ότι η ζωή προχωράει και τα καλύτερα έρχονται.
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Ευβοίας / Ιστιαία
Απαντήσεις: 3
Παράθεση:
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Ευβοίας / Ιστιαία
Απαντήσεις: 3
Θα τον συγχωρούσα μια...θα τον συγχωρούσα δύο...αλλά όπως όλοι ξέρουν,η τρίτη φορά είναι η φαρμακερή!!!
Από εκεί και έπειτα,θα τον είχα στα υπ'όψιν μου για να μου το πληρώσει όποτε θα είχα την ευκαιρία...Άλλωστε...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!
Δέν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να παίζει με τα αισθήματα μου! Απαιτώ απ'τους άλλους να είναι ξεκάθαροι μαζί μου,όπως ακριβώς είμαι εγώ!!!
# 12
στις 18/11/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η θεωρία απέχει .....πάρα πολύ από την πράξη...
Συνήθως το κάνεις .....μέχρι να φτάσεις στα όρια της αντοχής σου...
Μέχρι να πεις "Ναι μεν σ'αγαπώ αλλά θέλω να μείνεις μακριά μου...."
# 13
στις 18/11/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Η θεωρία απέχει .....πάρα πολύ από την πράξη...
Συνήθως το κάνεις .....μέχρι να φτάσεις στα όρια της αντοχής σου...
Μέχρι να πεις "Ναι μεν σ'αγαπώ αλλά θέλω να μείνεις μακριά μου...."
Ναταλία μου ΖΩΓΡΑΦΗΣΕΣ!!!
That's the spirit!!!
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17
Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω.. Ναταλία μου αυτο που είπες του το είπα κιεγώ την τελευταία φορά που τον είδα..αλλά δεν έδωσε σημασία!
Εκείνος νόμιζε πως ολα θα'ναι παλι όπως πρίν.. και εγώ τον πηρα τηλέφωνο και αντι να του πώ πως θα πάω να τον δώ.. του είπα πως θέλω να μείνω λίγες μέρες μόνη μου να σκεφτώ όπως έκανε κιεκείνος! Και ξέρετε τι έκανε? Μου έκλεισε το τηλέφωνο! Και εστειλε ενα μήνυμα και μου είπε.. "αυτό ήταν το τελευταίο σου λάθος!".. μήπως αυτό έπρεπε να το πώ εγώ??

Οι λόγοι ήταν τόσο μα τόσο χαζοί.. που αν σας πώ θα γελάσετε..!
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
Μια
μια φορα !
μια ευκαιρια, μια επιστροφη
(το δις συγχωρειν ειναι ισαξιο με το δις εξαμαρτειν)
κι οσο συγχωρεις τοσο θα αμαρτανει...
και τρις και τετρακις.. και φαυλος κυκλος
βολεβεται...
τρελαινεσαι...
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 57
Παράθεση:
Οι λόγοι ήταν τόσο μα τόσο χαζοί.. που αν σας πώ θα γελάσετε..!
Δεν είναι οι συγκεκριμένοι λόγοι καλή μου που οδήγησαν αυτή τη συγκεκριμένη φορά τα πράγματα σε αυτή τη κατάσταση... Έχει ξανασυμβεί, έτσι δεν είναι? Το έργο το έχεις ξαναδεί και μάλιστα με σένα πρωταγωνίστρια ξανά και ξανά. Δεν βαρέθηκες επιτέλους? Δεν κουράστηκες?
Νομίζω ότι το υπέδαφος της σχέσης σας είναι σαθρό και βουλιάζετε και οι 2 σε έναν φαύλο κύκλο.
Γιατί να ζείς με τις επαναλήψεις που σε πικραίνουν? Αφού δοκίμασες τον δρόμο της συγγνώμης και της υπομονής και αποτέλεσμα δεν είδες, δεν νομίζεις ότι είναι καιρός για να αλλάξεις τακτική? Να δεις τα πράγματα λιγάκι απο απόσταση βρε παιδί μου... Αν έπρεπε να απαντήσεις εσύ σε αυτό το ερώτημα τι θα έλεγες? Και μη παίρνεις εγωιστικά κάποια πράγματα... άσε τι έπρεπε να ειπωθεί και απο ποιον... Δες τι έπρεπε να κάνεις ΕΣΥ και δεν το έκανες.
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 87
μια φορά και αυτή για να ειμαι ενταξει με τον εαυτό μου οτι της εδωσα μια ευκαιρια που τη δικαιουται ο καθένας

Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
Aξιοπρεπεια ειναι να ξερει κ ο/η συντροφος μας που σταματουν τα δικαιοματα του...
Οτι επαναλαμβανεται συγχωρειται μονο σε παι(ζ)ακια!οχι σε υπευθυνα ενηληκα ατομα...
Τετοιους ανθρωπους πρεπει να του προσεχεις γιατι η εκμεταλλευση δεν αργει να ερθει....κ μην σου πω τα χειροτερα...
οσο περναει ο καιρος τοσο πιο κοντα στον γκρεμο θα εισαι!!!
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
μπορεις να συγχωρεσεις αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να δεχτεις πισω,αν σε αγπαει θα ειχε αλλαξει,αλλα απο οτι φαινεται εκμεταλευεται την αδυναμια σου να συγχωρεις.Απομακρυσου απο οτι σε φθιρει και θα δεις οτι καποια στιγμη θα νιωσεις καλυτερα...
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Γερμανία
Απαντήσεις: 18
Θα σου ελεγα να τον συγχωρεσεις μια και δευτερη αντε και τριτη φορα, αλλα απο οτι φαινεται το εχεις κανει περισσοτερες φορες. Και οσο εσυ θα τον συγχωρεις, αλλο τοσο θα ακους το "χωριζουμε" και το "συγγνωμη" του. Εχει βρει το κουμπακι σου καλη μου. Μη του δινεις αλλο την αισθηση οτι μπορει να σε εχει οποτε αυτος θελει

Προχωρα μπροστα παπακι!
στα social media