Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....

Σελίδα : 1

glika1985

# 1 στις 15/9/2009
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Ημαθίας / Βέροια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Τη βοηθεια σας παρακαλω...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ...ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΟΧΙ ΓΤ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΓΤ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΟΧΙ,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ,ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΕΙ ,ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΙΓΟ???ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΖΙ ΜΟΥ???

mafioza7

# 2 στις 16/9/2009
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.177

Παράθεση:
Originally posted by glika1985
ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ...ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΟΧΙ ΓΤ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΓΤ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΟΧΙ,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ,ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΕΙ ,ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΙΓΟ???ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΖΙ ΜΟΥ???

η αγαπη δεν ειναι διακοπτης..μια αγαπαμε μια δεν αγαπαμε.ή εχει διαρκεια ή αν δεν εχει χωριζεις.
μερικοι ανθρωποι ειναι απο την φυση τους ζηλιαρηδες..το θεμα ειναι να μην φτανουν σε σημεια καταπιεσης και απολυτου ελεγχου που πας τι κανεις κλπ..αναρωτηθηκες ποτε αν νοιωθει καποιες ανασφαλειες και συμπεριφερεται ετσι?
και οταν λες οτι ειχε κανει καποια πραγματα αυτος στο παρελθον τι εννοεις?γραψε κατι παραπανω αν θες για να καταλαβουμε γιατι νοιωθεις οτι δεν σε αγαπαει.
πχ κανει πραγματα για σενα?ειναι τρυφερος?σε νοιαζεται?αυτη ειναι η ουσια.απο την αλλη αν μερικα πραγματα καθημερινοτητας εχουν γινει ρουτινα στο χερι και των δυο ειναι να αλλαχθουν..μια εκδρομη ,ενα δειπνο, κατι που σαα αρεσει να κανετε μαζι..κλπ.
κάθε εμπόδιο για καλό!!!

# 3 στις 16/9/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:

Σχεση 6 χρονων..Μαλιστα!
Ειπες σε ζηλευει επειδη σου εχει κανει πολλα πραγματα στο παρελθον και φοβαται μην κανεις το ιδιο!
Οταν λες πολλα πραγματα υποθετω εννοεις με γκομενα-ες?
Αν ειναι κερατο,δεν ξερω απο ποτε εχει γινει,αλλα δεν αξιζει να μενεις..Αλλα περα απο αυτο:
1)Οταν καποιος κανει πολλα πραγματα που σε πληγωνουν-κερατο η μη,δεν θελει να εισαι ευτυχισμενη,αδιαφορει για εσενα!Αν ειναι και κερατο,δεν σε σεβεται,δηλαδη δεν σε αγαπαει.
2)Ζηλευει οχι καλοπροαιρετα,αλλα επειδη δεν θελει να ονομαστει κερ@τας.Αυτος ειναι ο αντρας,μονο αυτος θα κανει μαλακιες..
3)Ουτε καν σε διεκδικει αναφερεις πιο κατω,δηλαδη δεν νιωθει ερωτευμενος..
Συνολικα,σου εχει κανει μαλακιες και κερατο μαλλον,φοβαται μην του κανεις τα ιδια και σε ζηλευει σε ενοχλητικο βαθμο,αλλα ουτε σε διεκδικει και θες να τον ταρακουνησεις!
Οχι δεν ειναι αγαπη..Ειναι συνηθεια με βολεμα μαζι..Εισαι μια κοπελα οπου ανεχεται πολλα,σε πληγωνει με πραξεις,δεν σου εχει αντιστοιχα εμπιστοσυνη και σε ζηλευει,και παραλληλα αδιαφορει!Ειστε καιρο μαζι και δεν θελει να ξεβολευτει.Παραλληλα,που θα βρει ευκολα αλλη να τα ανεχεται ολα αυτα??
Καταλαβαινω οτι ειστε 6 χρονια μαζι,αλλα αυτο που μετραει ειναι η ποιοτητα της σχεσης και οχι η διαρκεια..Υπαρχουν σχεσης ενος χρονου με πραγματικη αγαπη,και σχεσεις που κρατανε τοσο καιρο γιατι η μια πλευρα ανεχεται τα παντα.
Ζυγισε τα υπερ και τα κατα αυτης της σχεσης..Αν θεωρεις οτι τα θετικα(γλυκολογα.ερωτας κ.ο.κ υπερτερουν ολων αυτων που ανεφερς,μεινε!)
Γνωμη μου?Και πολυ καιρο σπαταλησες μαζι του.Αν δεν σηκωνες πολλα-πολλα υποθετω με το που αρχισε αυτος τα παραπανω θα τον ειχες διωξει..Και για αναλογισου,αν δεν τα ειχες δεχτει ποσο καιρο θα ειχες μεινει μαζι του?

dylanthomas

# 4 στις 16/9/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Αμάν, να προλάβω να πώ την άποψή μου, πριν την Cerise.......
ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ...ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΟΧΙ ΓΤ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΓΤ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ...

Μιά σχέση απο τα 18 σου λοιπόν.....
Πόλλά πράγματα.....που σε έβαλαν σε κάποια σκέψη ή απλώς επισημάνθηκαν απο 'σένα;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΟΧΙ,

Σε θεωρεί και το υπογράφω.......
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ,ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΕΙ ,ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΙΓΟ???
Να σε διεκδικήσει....πώς! αφού δεδομένη είσαι....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΖΙ ΜΟΥ???::

Να σ' αγαπάει, αν εσύ δίνεις τέτοιον ορισμό στην αγάπη........
Η ασφάλεια της μονομερούς μονογαμίας, σε κάνει Θεά υπό αυστηρό έλεγχο, λόγω ανασφάλειας!!!!!!!

cerise

# 5 στις 17/9/2009
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Η σχέση ...ειδικά η πολύχρονη σχέση δεν επιβιώνει με τέτοιες συνταγές.
Τα ταρακουνήματα μάλλον γκρεμίζουν το οικοδόμημα.
Ασε το παρελθόν και τι σου έκανε ή τι του έκανες κι άλλα χαζά.
Το μέλλον να κοιτάς και πως θα εξελιχθεί. Γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις που δεν εξελίσσονται σβήνουν.
Η συμπεριφορά του απ ότι κατάλαβα είναι φυσιολογική. Αν οι ζήλιες και τα σχιζοφρενικά εξακολουθούσαν να υπάρχουν μετά από έξι χρόνια θα είχατε αλληλοεξοντωθεί.
Καλύτερα να επιδοθείς στο να βελτιώσεις τη σχέση με συζήτηση και επικοινωνία μαζί με συνταγές ερωτικοσεξουαλικές και όχι ξενερωτικές.
Οξυγόνο και ελευθερία ώστε να μπορείτε εκτός από να τάχετε να έχετε και άλλες ενδιαφέρουσες παράλληλες δραστηριότητες ώστε να μη ρουτινιάζετε.
Με λίγα λόγια να κάνετε τη κοινή αλλά και ξεχωριστή ζωή σας αλλά με αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση.
Μαζί μ αυτά ν αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον.

TIRAMOLAS69

# 6 στις 16/9/2009
author
Ανδρας / 61 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Απαντήσεις: 8
kopela moy..to na zilevis kapion ayto lei oti ton agapas.to na dierotasa an eisai dedomeni kapioy ayto theli poli sizitisi kai xrono apoti me exei mathi i zwi den eimaste dedomeni kamenos .oxima einai gia na ton kanis na kinitopoiithi o anthropos.an ontos se endiaferi ayti i sxesi mporis na kanis enan wraio dialogo mazi toy kai na toy pis toys fofoys soy.kai eki tha diksi an kai i dyo niothete kati kalo o enas gia ton allon.:
TIRAMOLAS69

glika1985

# 7 στις 16/9/2009
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Ημαθίας / Βέροια
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΧΕΙ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΟΤΙ ΔΕΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΛΗΓΩΣΕΙ, ...ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΓΤ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΣ,ΤΡΥΦΕΡΟΣ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΟ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΜΙΑ ΚΡΥΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΓΤ ΕΙΜΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Κ ΓΤ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ...ΜΕ ΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΖ ΜΟΥ?ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ..ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Κ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ?

MsSpourgitaki

# 8 στις 19/9/2009
author
Γυναίκα / 49 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 1.563
Εσύ πιστεύεις ότι σου λέει ψέμματα ότι σε 2 μήνες θα μείνετε μαζί και ότι έχει σκοπό το γάμο?

Αν μην τι άλλο, δεν έχεις παρά να περιμένεις 2 μήνες και να το διαπιστώσεις αν εννοεί αυτά που λέει.

Εγώ πιστεύω ότι σε βλέπει σοβαρά κι ότι σκοπεύει να κάνει κάτι μακροχρόνιο μαζί σου και δεν σε έχει για καβάτζα. Έτσι κι αλλιώς κανένας άνδρας δεν διατηρεί συναισθήματα μετά από 6 μήνες, μην περιμένεις συναισθηματισμούς από τους άνδρες! Αν προσαρμοστείς σ' αυτήν την πραγματικότητα, τότε πλέον δεν θα σε ενοχλεί.

aerospace

# 9 στις 19/9/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΧΕΙ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΟΤΙ ΔΕΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΛΗΓΩΣΕΙ, ...

Πρωτότυπο.

Παράθεση:
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ?

Δε θα το έλεγα ακριβώς έτσι, αλλά σοβαρά τώρα ρε κοπελιά αυτός ο τύπος σου κάνει για σοβαρή σχέση που θα οδηγηθεί σε γάμο;

Αν σε απάτησε τώρα, τι θα κάνει στα 30 του;

inioxos52

# 10 στις 19/9/2009
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Einai dunaton vre kopella mou na rwtas emas gia to ti ais8anetai o paparas pou epelekses gia suntrofo?

Sou exei kanei ta muria, kai anti na ton teleiwseis, rwtas an sagapaei?

Ti agapi einai auti, pou autos pidaei opou vrei, kai su pisti Pinelopi ton sunxwreis?

Ti skata sxesi einai auti, me enan partakia, pou den se sevetai diolou?

Kata ta alla, auto sas marane, i agapi.

Gmt mou, xasane oi lekseis tin aksia tous, kai tin simasia tous telika.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 11 στις 19/9/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενα θα πω....Αυτοι που ζηλευουν πολυ
1) Τους εχουμε δωσει δικαιωμα...
2)ειναι κομπλεξικοι,ανασφαλεις...
3)ειναι βρωμικα μυαλα...κοινως κανουν
μ αλακιες.

tsirpan7

# 12 στις 19/9/2009
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 89
Ζηλευουμε και βαζουμε πραγματα στο μυαλο μας για τον την συντροφο μας με βαση τον δικο μας χαρακτηρα.Προσωπικα το ενιωσα αλλα οχι για θεμα απιστιας ηταν θεμα εργασιας
Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

fairytalekavala

# 13 στις 18/9/2009
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
Έπρεπε να τον χωρίσεις όταν έμαθες πως σε απάτησε- τώρα πλέον είναι αργά για ταρακουνήματα! Δεν πιάνουν στις σχέσεις αυτά τα κόλπα που έλεγαν οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας! Η σχέση ΠΡΕΠΕΙ να βασίζεται στο διάλογο και όχι στο πως να τον ταρακουνήσεις για να καταλάβει τα λάθη του! Είστε μεγάλοι άνθρωποι και πρέπει να κάθησετε και οι δυό σας, να τα βάλετε κάτω και να δείτε τι αρνητικό υπάρχει στη σχέση σας! Αν βλέπεις όμως πως
1) δεν παραδέχεται τα λάθη που εσένα σε γκρεμίζουν ψυχολογικά
2)δεν σε σέβεται πρέπει να δώσεις ένα τέλος... όσο και αυτό σε πληγώνει! Είναι άσχημο μέσα σε μια σχέση να μην σε καταλαβαίνει το άλλο σου μισό και να μην σε εμπιστεύεται. Το να σε έχει ο άλλος δεδωμένη το έχεις δείξει με τον τρόπο σου- ίσως γτ του κάνεις όλα τα χατήρια ενώ αυτός όχι πάντα! Κάτσε και συζήτησε αν δεις πως δεν βγάζεις άκρη ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ!!!!!! Με το να μη σέβεται τα θέλω σου και να σε ζηλεύει για όλα... σε καταστρέφει όλο και πιο πολύ!

rita8

# 14 στις 21/9/2009
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 10
telika sumvainei se pollous antres auto!!
zw AKRIVWS ta idia!!!!!!!!!!!!apla se ligotera xronia ,3misi gia tin akriveia.
apo ti mia mou feretai trufera,deixnei oti me agapaei,me sevetai,mou leei sunexeia oti me agapaei kai eimai i gunaika tis zwis tou!thelei molis teleiwsoume apo sxoles kai tetoia na pantreutoume...
kai apo tin alli,...kapoies meres einai apomakros,varietai na bgei,barietai na me dei. alles fores bgainei me diafores kopeles files tou,tis xerw vebeia kai einai kala koritsia,alla thelw na pw: exei anagki na blepei filous teleutaia,eidika gunaikeiou fullou kai thelei na gnwrizei neo kosmo...poios?autos pou pote den eixe filous osa xronia ton xerw kai egw ton proetrepa na apoktisei i estw na bgainei me tous dikous mou filous kai panta variotan!!!!!!!
emena eutuxws de me exei apatisei pote(ton pisteuw,giati 1 fora mou eipe 1 psema kai ton etrwge kai mou to omologise monos tou),alla parolauta otan eimastan ston 1 xrono sxesis,me xwrise giati den ixere ti ithele................. kai exei simasia oti prin apo mena eixe alli mia dixroni sxesi,alla katholou alles empeiries!
me epairne til kathe mera epi mines zitwntas sugnwmi kai legontas oti metaniwse kai emena thelei!!ton sugxwresa giati eida oti allaxe!edeixne erwteumenos pio polu apo oti prin kai katalaba oti epeidi to eblepe sovara mazi mou,eixe kai ttis deuteres skepseis tou oti:alles empeiries de tha exw?!
opws nomizw exoun oloi oi antres kuriws tetoies skepseis,anexartitws ilikias opote apofasisa na to xexasw!omws autes oi kuklothumikes taseis epistrefoun...kai den xerw pia ti na kanw opws i themato grafos mas!

thelw na zitisw eilikrina sugnwmi pou parasurthika kai egrapsa ti diki mou istoria edw ,anti na tis apantisw!!alla upothetw oti,oi apantiseis sas pros to thematografo tha kaluptoun kai mena!!!
giati polles fores exw skeftei ki egw,na kanw kati na ton tarakounisw,na dei oti me xanei,mipws kopsei autes tis sumperifores(giati ki ekeinos me zileuei,asxeta an de dinw kanena dikaiwma,ki ekeinos kapoies fores me agnoei,me prosballei me dithen asteia i sumperifores tou)
opote mallon i gnwmi mu en telei einai oti kanoume POLU KAKWS pou menoume se autes tis sxeseis,giati mono pono mas prosferoun!!
sta agoria mas antitheta,sunitheia ,asfaleia,1 stathero kai dedomeno limani!!
alla xerw oti den exeis to kouragio na ton afiseis epeidi esu eisai erwteumeni akoma mazi tou kai ton uperagapas,etsi?!an theloume to kalo mas,prepei na xwrisoume glukia mou oso ki an pona,gia na vroume kati pou mas axixei!!!!!!!
tetioi antrwpoi den allazoun!oute tarakouniountai,oso ki an to perimeneis!!!

glika1985

# 15 στις 21/9/2009
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Ημαθίας / Βέροια
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΩ Κ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ,Κ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΘΕΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,Κ ΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ....Κ ΓΥΡΝΑΩ...ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΡΥΝΟΜΑΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Κ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΓΜΗ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑΟΡΙΑ ΜΑΣ....ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣΚ ΕΒΛΕΠΑΟΤΙ ΑΥΤΑ ΖΩ ΓΩ

rita8

# 16 στις 22/9/2009
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 10
kai mena ta idia akribws!!!!mou leei oti metaniwse kai de mporei na zisei xwris emena kai me latreuei klp ......kai gw ton sugxwrw,alla gia poso?
kathe fora pou ginetai kati tetoio kati spaei mesa mou omws!aisthanomai auto akrivws pou les:xupnaw kai blepw oti den paei allo .........., alla kanw mia teleutaia prospatheia... mesa mou xerw oti exei lixei!
den mporw na se sumboulepsw loipon....apla zoume ta idia..

miker

# 17 στις 28/9/2009
author
Ανδρας / 36 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
re parto sovara parata ton
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost