Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%
ηελπππ
γεια σας........
θα θελα καποια βοηθεια,για την πρωσοπικη μου βελτιωση......
απο πολυ μικρος,ενιωθα ασχημα για τον εαυτο μου.......ντρεπομουνα για αυτο που ειμαι,το πως ειμαι,και πιστευα οτι οι αλλοι θελουν το κακο μου,δν με συμπαθει κανεις και πολλα αλλα,δηλαδη χαμηλη αυτοεκτιμηση...και αυτο συνεχιζεται και τωρα...
τι μπορω να κανω σχετικα μαυτο,για να νιωσω καλυτερα για αυτο που ειμαι??να αποκτησω πρωσοπικη δυναμη,και να αρεσω στους αλλους??
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Στα 18 όλοι έτσι είναι....Δεν είναι σοβαρό το θέμα ακόμα......
Γι αυτό, σπουδές....σπουδές....σπουδές.
Βιβλία ....βιβλία.....βιβλία...
Κοινωνικότητα, καλές παρέες, συζητήσεις, δραστηριότητες.
Θα ντύνεσαι όμορφα, θα περιποιείσαι τον εαυτό σου και θα βάζεις το πιο όμορφο χαμόγελό σου όταν βγαίνεις έξω.
Ξέρεις βρε τι σημαίνει 18?
Ολα τα λεφτά. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι να ανατρέψεις το κόσμο ολάκερο!
Μην το χάσεις το έργο με βλακείες του μυαλού σου και μόνο.
Οταν κοιτάς με αγάπη και χαμόγελο τη ζωή σε κοιτάει κι αυτή το ίδιο.
Οταν κατσουφιάζεις , κατσουφιάζει κι αυτή.
Βέβαια ....θέλει δουλειά για να αναβαθμίσεις τη προσωπικότητά σου μέσω της γνώσης. Δεν βλέπω πώς αλλιώς θα το κάνεις αυτό.
Μπροστά σε μια έντονη προσωπικότητα ενός νέου λυγίζουν σίδερα κι ας είσαι κι ο ποιό άσχημος που λένε....
Θάρρος και θράσος χρειάζεται για να κατακτήσεις όποιο στόχο βάλεις.
Ξεκίνα!!! έχεις όλα τα περιθώρια να γίνεις ότι θέλεις και επιθυμείς. Βάλε στόχους και κυνήγησέ τους μαζί με τη Παοκάρα.
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Δεν έχει επιλεγεί
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 683
...ασε την Παοκαρα
...μουσκεμα μας τα 'χει κανει ......
... ξυπνα ΚαραΛάζοοο
... το σκασε η Λολα
# 5
στις 3/10/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σιγα.....μπροστα σε μια εντονη προσωπικοτητα η ομορφια ερχεται δευτερη και κυριως σε εναν αντρα. Οι γυναικες δεν γοητευονται απο εναν αντρα απο την ομορφια του ειναι πιο εγκεφαλικες.
Εισαι πολυ μικρος και μη χανεις την ζωη σου με τετοιες βλακειες. Ζησε....διασκεδασε.....κανε παρεες.....κανε βολτες....η ζωη περναει τοσο γρηγορα και αυτη η ηλικια δεν ξαναγυριζει πισω. Σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε....αλλωστε αυτες τις συμπεριφορες τις συνανταμε στα σχολεια θα δεις οτι απο εδω και περα τα πραγματα θα αλλαξουν. Αποφασισε τι θες να κανεις στη ζωη σου και κανε νεους φιλους που σε αγαπανε για αυτο που εισαι.
Στο ξαναλεω ΖΗΣΕ δεν θα το ξαναεχεις αυτο....στο λεω εγω που εχω 2 μικρα παιδια και εχω ξεχασει οτι υπαρχουν οι καφετερειες (και δεν σου μιλαω για κλαμπ). Θα ερθει η ωρα που δεν θα μπορεις να κουνησεις απο το σπιτι.
Νιωσε σπουδαιος....γινε γενναιος....μπορεις να τα κατακτησεις ολα.....πες μπορω.
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 205
Κακά τα ψέματα όταν έχεις μεγαλώσει έτσι θέλει πολλή προσπάθεια να γίνεις κοινωνικός και να κάνεις φίλους τώρα. Βέβαια τώρα αρχίζει η ζωή! Αλλά πρέπει να ξεριζώσεις από μέσα σου κάθε άσχημη σκέψη. Το χαμόγελο που στέλνεις επιστρέφει πίσω σε σένα. Δύσκολο αν δεν το νιώθεις να προσποιήσαι συνεχώς ότι είσαι μες τη τρελή χαρά αλλά όλοι με μια μάσκα είμαστε πλέον! Κάνε αυτό που κάνει εσένα χαρούμενο ήτε είναι να γίνεις πιο κοινωνικός είτε πιο απομωνομένος. Κάποιοι δεν αντέχουν, άλλοι το απολαμβάνουν!
χχχ
στα social media