Παράθεση:
Originally posted by Angela_
Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να είναι άδειο μετά από τόσα χρόνια?
Ξέρεις τι είναι να ανοίγεις την τηλεόραση γιατί η σιωπή κοντεύει να σε τρελάνει?
Ξέρεις τι είναι να μαγειρεύεις και να τρως μόνη σου?
Ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι μόνη σου?
Ξέρεις τι είναι να περιμένεις τηλέφωνό του κι αυτό να μη χτυπάει ποτέ?
Ξέρεις τι είναι να μη σε νοιάζει αν είναι μέρα ή αν είναι νύχτα?
Ξέρεις τι είναι να μην έχει σημασία αν είσαι με κόσμο ή όχι?
Ξέρεις τι είναι να γεμίζεις το μυαλό σου με αμέτρητα γιατί?
Ξέρεις τι είναι να νιώθεις το απόλυτο κενό?
Ξέρεις τι είναι...
Είμαι σίγουρη πως ξέρετε...
Ο καιρός περνούσε κι έβλεπα του φίλους μου να ερωτεύονται, να είναι ευτυχισμένοι, κι εγώ σκεφτόμουν τι θα περάσουν όταν τελειώσουν όλα αυτά... Έτρεμα και μόνο στην ιδέα.
Για μένα? Ούτε να το σκεφτώ να κάνω κάποια κίνηση και να κινδυνέψω να πάθω τα ίδια. Δεν τρελάθηκα! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Κι ο καιρός περνούσε, αρχίζει να μου αρέσει το άδειο σπίτι, μου αρέσει η γαλήνη του σπιτικού μου, διασκεδάζω που μαγειρεύω κι τρωω μόνη μου όταν κι όπως θέλω, μου αρέσει που κάποιες ώρες κλείνω το τηλέφωνο για να μη με ενοχλήσει κανείς , το πρωί πάω στη δουλειά και το βράδυ κάνω πρόγραμμα για έξοδο, γελάω πολύ... γιατί είμαι χαρούμενη, η ζωή μου πάει απίστευτα καλά! Αλλά κάτι άρχισε να μου λείπει. Στην αρχή δεν μπορούσα να προσδιορίσω τι ήταν αυτό! Όταν κατάλαβα μπορώ να πω ότι πανικοβλήθηκα, στη συνέχεια άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα...
Τώρα? Ξέρω ότι είμαι έτοιμη να το ξανακάνω! Θέλω να ερωτευτώ ξανά! Θέλω πολύ να αγαπήσω και να αγαπηθώ ξανά. Να πάρω και να δώσω, έχω τόσα πολλά να δώσω! Κι αν «σπάσω» πάλι το κεφάλι μου? Δεν πειράζει! Μέχρι να το «σπάσω» θα έχω ζήσει ξανά συναισθήματα που τα έχω ξεχάσει.
Η ζωή δεν αξίζει χωρίς λύπες γιατί έτσι δεν εκτιμάς τις χαρές της.
Το συγκεκριμένο άτομο το ευχαριστώ για όλα αυτά που μου χάρισε, και τα καλά και τα άσχημα, να είναι σίγουρο ότι δεν θα τα ξεχάσω...
Αυτό που θα του έλεγα τώρα αν τον είχα μπροστά μου τι θα ήταν ?
«Ευτυχώς που καταστράφηκα ...και σώθηκα»![]()
Παράθεση:
Originally posted by billis28
Τελειώνοντας.....
......Θα ήθελα να διαβάσεις μια συμβουλή απο κάποιον που τα έχασε όλα!!!
Ισως και αυτος να σ'αγαπάει ......
........όπως αγαπησα κι εγω εκεινη.....!!!
Ισως αν μαθαινες τον λογο που χωρίσατε.....
.........να πονουσες περισσοτερο....!!!
Ισως .........έφυγε..... ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ......!!!!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by angell
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έγραφες για εκείνον...
ή μάλλον....δεν ήθελα.....
Και δεν ήθελα....
για να σε προστατέψω...
να μην ξανανιώσεις...
και να μην ξαναζήσεις...
όλες αυτές τις στιγμές μαζί του....
Παράθεση:
Originally posted by -maria-
Σημάδι δεν νομίζω ,
ανάμνηση ναι, και πάλι μόνο αν αυτή είναι καλή !
![]()
Παράθεση:
Originally posted by moo693
Το άγγιγμα του Κάθε Ερωτα, αφήνει ΓΝΩΣΗ.
Αρκεί να μπορέσουμε να σταθούμε για λίγο μακρυά, και να κοιτάξουμε τα πράγματα σαν "τρίτοι". Σαν να μην τα ζήσαμε εμείς οι ίδιοι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media