Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η επί χρόνια απαξίωσης του ΠΕΟΥΣ...

Σελίδα : 1

akrat

# 1 στις 23/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 138
Απαντήσεις: 1.676
'Aρεσαν+: 0%

Η επί χρόνια απαξίωσης του πεους...

Το κείμενον τούτο σκοπόν έχει να καταγγείλει εις τα πέρατα του πλανητικού συστήματος την επί πλειστάκις ετών ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ απαξίωση του ανδρικού μορίου.
Η ύπαρξις μιας ενδελεχούς, συστηματικής, παγκόσμιας ευρύτητος ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ αποκαλύπτεται εις την παρούσαν ανάρτησιν υπό του διακεκριμένου αστυνομικού συντάκτου δρ. ΑΚΡΑΤ.
Οι συνομότες κεκριμένοι εις ανήλια βλεδυρά ημιυπόγεια συνομωτούν έτη πολλά με εκφρασμένο σκοπό την ασθένεια του ΠΕΟΥΣ την σήψιν της ΒΑΛΑΝΟΥ και τις ΠΟΣΤΙΣ την συντριβήν των ΌΡΧΕΩΝ και γενικώς την εισβολήν μυρίων όσων ασθενειών επί τούτου.
Η έναρξις των εργασιών μου δια την αποκάλυψιν της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΙΑΥΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ εκίνησε τινά ημέρα όπου είχα πάει εις έν πάνκικο club.
Ήτο νυξ. Το φεγγάρι είχε σκάσει μύτη ώρα πολλήν. Μόλις είχα χουφτώσει το αιδίον καλλιγράμου κυρίας ήτις ελικνίζετο με χάριν και ρώμην επί της ξυλίνης μπάρας.
Αφού λοιπόν ούρησα (λόγω ηλικίας και ονόματος ΑΚΡΑΤΙΤΟΣ... ΓΑΡ) άνωθεν της τουαλέτας ηύρον το εξής αποκαλυπτικόν συνθηματάκι....
ΠΛΕΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ Π...Ο ΣΟΥ... ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ...

Ω ρε γαμώτο ανέκραξα.... Πήγα σκεπτικός και κατηφής εις την μπάρα. Eις τα ηχεία ηκούωντο οι απωλλολότες ...

http://www.youtube.com/watch?v=Idwibw0-lb4

έξωθεν άνεργοι πολίτες των stage κτυπημένοι από την σοσιαλίζουσα λαίλαπα ορίοντο συγκρουόμενοι με τους συμαθείς αστυνομικούς... Τα δακρυγόνα είχαν κυριεύσει την μπάραν.
Είπον βιαστικά εις την καλλίγραμον μπαργούμαν "πιάσε μια μπύρα μαύρη". Μου είπε "ΚΥΡΙΕ δεν έχουμε χασίσια εδώ να πάτε Ολλανδία".
Η κουβέντα δεν είχε μέλλον. Ο επί έτη πολλά φίλος ιδιοκτήτης του μπαρ ήρθε στεναχωρημένος και απευθύνθηκε στους δύο μοναδικούς πελάτες... εμένα και την θεσπεσίαν γυνή... "πάρτε τον πούλο πριν πεθάνουμε .... από τα δακρυγόνα..."

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....
Γιατί με διώχνουν άραγες?
Τι μεσολάβησε από το κατούρημα ως τώρα?
Φταίει τι?
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ
Είχα δει το μήνυμα πάνω από την χέστρα...

ΘΕΕ ΜΟΥ... είμαι πλέον στο μάτι ενός συμπαντικού κυκλώνα... Μόνος αβοήθητος...Εγώ και η αστείρευτος γνώσις μου... Γιατί πλέον ήξευρα...
ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΟΥΡΗΣΟΥΜΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ....

Την επαύριον άρχισα να ρωτώ φίλους και γνωστούς... "Ρε φίλε όταν πας για να κατουρήσεις πλένεις τα χέρια σου πριν ή μετά"????
Τι μίσος, τι καταφρόνεια... Όλοι με κοίταγαν απορημένοι δήθεν.... Ήταν μέρος της πλεκτάνης....
Είχαν και αυτοί ΜΟΛΥΝΘΕΙ πνευματικώς από την εκατονταετή ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...
Όλοι μου έλεγαν... "ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ"...
Έκλαιγα τις νύχτες... Πίσω μου πάνω μου παντού με κυνηγούσαν άντρες που πλέναν τα χέρια τους αφού κατουρούσαν...
Γιατί αγόρια μου καλά?
Πριν πρέπει που έχουμε πιάσει τον αγκλέωρα... Μετά τι έπιασες καλό μου??? Το αθώον μώριον την αθώαν ψώλαν στου....
Πήγα στα μεγαλύτερα Πανεπηστήμια... Δεν με εδέχθη ΟΥΔΕΙΣ... Μια παγκόσμια σιωπή ολούθε...
Στο Δρομοκαείτιο μου είπαν βρίσκετε η αλήθεια... Πήγα... ¨Ητο εσπέρα... Γονυπετής με είδε ο κος Μ...ης. Θύμα της απεχθεστέρας συνομωσίας ... Εσηκώθη και με πήγε στον προαύλιον χώρον δια να μην μας ακούσουν....
Με κάλεσε να στρατευθώ εις τον αγώνα τον τίμιον τον ζωοποιόν. Τον εκ του πατρός εκπορευόμενον. Μου είπε μπες και εσύ στο στρατόπεδον της αντιστάσεως.... Το όντι έκλεισον δωμάτιον. Ευήλιον μακριάν εκ του ΓΑΠ και των σοσιαλιζόντων φιλελεύθερων γενίτσαρων.... Εκεί στρατευμένοι δηλούμεν ότι...

1- ΚΑΤΟΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΛΥΣΟΥ ΠΡΙΝ

2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ Π...ΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

3. ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΓΓΕΣ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ .... ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡ...Α

4. ΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ... ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΕΜΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ...

5. ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ε χμ μπερδεύτηκα... ΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟ 5 ΣΗΜΕΙΟ δεν βρίσκω ειρμό

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΡΜΟ...
Αυτά. Α ξέχασα ότι ο έρωτας αν δεν συνοδεύετε και από άλλα πράγματα είναι κουτσός. Εκτίμηση φιλία κλπ.

# 2 στις 23/10/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

..σε ποιο δωμάτιο είσαι?! να πεταχτώ να σε δω μετά τη μεσημεριανή σιέστα?!

FOINIKAS1957

# 3 στις 23/10/2009
author
Ανδρας / 66 / Παντρεμένος
Ν. Ημαθίας / Βέροια
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 3.553
εγω το ειπα οτι εισαι μαραθωνος της στοας της ανατολης

αυτο ομως που εγραπσες , επιβεβαιωσε τις υποπσιες μου

τωρα αγαμητέ συντροφε , να προσεχεις την αποκρυπτογραφο των σκοτεινων την -ολγκακο-
η οποια αφου απο κειμενα δικα μου αποκαλυψε την πραγματικη ταυτοτητα μου ( παπας ) , σιγουρα θα αποκαλυπσει και σενα
ο κυριος να μας βοηθησει
ΥΓ .
δια να αναγνωριζομεθα μεταξυ μας οι αγκωνιστες , θα φοραμε εις το πετο δακτυλιθραν περασμενη με βελοναν
οσοι δεν φορουν πετο , ας εχουν την δακτυλιθραν εις το φερμουαρ του παντελονιου των
ζουμερη ;;καλοι οι καρποι σου αμα τους κουνησουμε ;;;

isixos_geroulis

# 4 στις 23/10/2009
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Μια και σε "πετυχα" εδω...

...ειδα πριν λιγες μερες τον Γκρεγκ...και τα λεγαμε για το Μειζ....
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

cerise

# 5 στις 24/10/2009
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Σ αυτά τα στέκια που συχνάζεις....όλο και ποιο πολύ θ απαξιώνεται το πέος .....
γενικά.
Να δω πότε θα βάλεις μυαλό! Αν θα βάλεις....και γιατί να βάλεις?
Κι εγώ μαζί σου.....που λέει και το ελαφρολαϊκό άσμα που αμφιβάλλω αν το γνωρίζεις μια και είναι άκρως ερωτικό, ρομαντικό και φυσικά....καπιταλιστικό.

Αurora πήγες τον Αύγουστο?

# 6 στις 24/10/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δύο πράγματα με Εσυγκλόνισαν........

Η καθαρ(ι)ότητα της επανάστασης

και οι Clash..........

Σπάνια, διαχρονικά και τεχνηέντως "απαξιωμένα".

inioxos52

# 7 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Kai na skefteis pws den milas ka8olou gia to mega 8ema tis dimosias apaksiwsis, alla kai tis idiwtikis apo8ewsis, tou peous upo twn gunaikwn.

Vevaiws gia na eimai dikaios, kai oi antres apaksiwnoume to aidoion dimosiws, omws to proskunoume idiwtikws.

Pou na vroume akri?

Giauto as afisoume ta misi..............
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

akrat

# 8 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

ναι ναι λέγε τέτοια...

Παράθεση:
Originally posted by Syrup

..σε ποιο δωμάτιο είσαι?! να πεταχτώ να σε δω μετά τη μεσημεριανή σιέστα?!

εσύ νεαρά για πρόσεξε καλά... όλο μου την χώνεστε και στο τέλος θα το πιστέψω ότι είμαι κουζουλός... άντε
Αυτά. Α ξέχασα ότι ο έρωτας αν δεν συνοδεύετε και από άλλα πράγματα είναι κουτσός. Εκτίμηση φιλία κλπ.

akrat

# 9 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

αχα...

Παράθεση:
Originally posted by FOINIKAS1957
εγω το ειπα οτι εισαι μαραθωνος της στοας της ανατολης

αυτο ομως που εγραπσες , επιβεβαιωσε τις υποπσιες μου

τωρα αγαμητέ συντροφε , να προσεχεις την αποκρυπτογραφο των σκοτεινων την -ολγκακο-
η οποια αφου απο κειμενα δικα μου αποκαλυψε την πραγματικη ταυτοτητα μου ( παπας ) , σιγουρα θα αποκαλυπσει και σενα
ο κυριος να μας βοηθησει
ΥΓ .
δια να αναγνωριζομεθα μεταξυ μας οι αγκωνιστες , θα φοραμε εις το πετο δακτυλιθραν περασμενη με βελοναν
οσοι δεν φορουν πετο , ας εχουν την δακτυλιθραν εις το φερμουαρ του παντελονιου των

και εσύ αποστάτησες και πήγες στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ?? δεν σου αρέσουν τα σκωτικά ... θες τα Γαλλέζικα....
καλάαααα.....
θα το πω στους ροδόσταυρους ή στους ναίτες... και μετά άντε να βρεις άκρη...
από σύμβολα δεν αντέχω άλλα...
μια για την μεγάλη ανατολή
μια για την ανάσταση
πόσα να έχω ο έρμος????

akrat

# 10 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

ε ναι...

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Kai na skefteis pws den milas ka8olou gia to mega 8ema tis dimosias apaksiwsis, alla kai tis idiwtikis apo8ewsis, tou peous upo twn gunaikwn.

Vevaiws gia na eimai dikaios, kai oi antres apaksiwnoume to aidoion dimosiws, omws to proskunoume idiwtikws.

Pou na vroume akri?

ειρήνη ημίν... δεν μου λες άμα δεν μισείς κανένα πως θα γ.....εις??
κακό πράγμα ο Γκάντι...

akrat

# 11 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

νταξ

Παράθεση:
Originally posted by cerise
Σ αυτά τα στέκια που συχνάζεις....όλο και ποιο πολύ θ απαξιώνεται το πέος .....
γενικά.
Να δω πότε θα βάλεις μυαλό! Αν θα βάλεις....και γιατί να βάλεις?
Κι εγώ μαζί σου.....που λέει και το ελαφρολαϊκό άσμα που αμφιβάλλω αν το γνωρίζεις μια και είναι άκρως ερωτικό, ρομαντικό και φυσικά....καπιταλιστικό.

Αurora πήγες τον Αύγουστο?

δεν πειράζει με την αμφιβολία φεύγουμαι...
μυαλό δεν βάζω πάντως...
έχει ο μέσος όρος τόσο πολύ που τρώμαι όλοι...

akrat

# 12 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

εεε

Παράθεση:
Originally posted by Inner-Soul
Δύο πράγματα με Εσυγκλόνισαν........

Η καθαρ(ι)ότητα της επανάστασης

και οι Clash..........

Σπάνια, διαχρονικά και τεχνηέντως "απαξιωμένα".

ανάσταση χωρίς καθαριότητα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....
και οι clash.... ευτύχησα να δω το συγχωρεμένο στο ΣΠΟΡΤΙΓΚ...
νομίζω ότι στα Δεκεμβριανά και στα μελλούμενα χρόνια ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ...

akrat

# 13 στις 24/10/2009
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

χαχα

Παράθεση:
Originally posted by isixos_geroulis

τον είδα πέρσυ την άνοιξη.... στου Ψυρή με την γυναίκα του... Φιληθήκαμαι μια χαρά είναι ο σκούληξ.... Κάνει κανένα πρόγραμμα φέτος???
του έχω έκπληξη...
ήρθε μεγάλη πλέον από Λονδίνο φίλη που στο ΜΑΖΕ σαν κοριτσόπουλο ΉΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... και εξεδήλωσε πρόθεση στα γεράματα πλέον να τον ακούσει να παίζει ξανά...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ της μουσικής και όχι μόνον....
Παλαιά έκανε πρόγραμμα στην γωνία..... ξέρεις μωρέ που... κάθε δεύτερο Σάββατο... Στον Κουτσ.....πα.....

# 14 στις 24/10/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by akrat
εσύ νεαρά για πρόσεξε καλά... όλο μου την χώνεστε και στο τέλος θα το πιστέψω ότι είμαι κουζουλός... άντε

...ωωω.. τσώπα μωρέ.. δεν θα το ματακάνω

(πάω να χωθώ σε κανέναν άλλον.. )

# 15 στις 24/10/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by isixos_geroulis

...κι εγώ είδα τον Κολοκοτρώνη.. και τα λέγαμε για την επανάσταση!

cerise

# 16 στις 24/10/2009
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52

Pou na vroume akri?

Eγώ γιατί δεν βλέπω την απαξία αυτή και τα μίση? Και είμαι στη δουλειά με κατά το πλείστον γυναίκες!
Ολες ερωτευμένες είναι και μόνον......Κατά που πέφτουν αυτές που λέτε βρε παιδιά? Αλλο τι λένε αυτές που τα λένε....κι άλλο τι κάνουν. Κάτι σαν αυτό που κάνετε κι εσείς. Υποκλίσεις δηλαδή.

Pianist_

# 17 στις 29/10/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by akrat
Το κείμενον τούτο σκοπόν έχει να καταγγείλει εις τα πέρατα του πλανητικού συστήματος την επί πλειστάκις ετών ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ απαξίωση του ανδρικού μορίου.
Η ύπαρξις μιας ενδελεχούς, συστηματικής, παγκόσμιας ευρύτητος ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ αποκαλύπτεται εις την παρούσαν ανάρτησιν υπό του διακεκριμένου αστυνομικού συντάκτου δρ. ΑΚΡΑΤ.
Οι συνομότες κεκριμένοι εις ανήλια βλεδυρά ημιυπόγεια συνομωτούν έτη πολλά με εκφρασμένο σκοπό την ασθένεια του ΠΕΟΥΣ την σήψιν της ΒΑΛΑΝΟΥ και τις ΠΟΣΤΙΣ την συντριβήν των ΌΡΧΕΩΝ και γενικώς την εισβολήν μυρίων όσων ασθενειών επί τούτου.
Η έναρξις των εργασιών μου δια την αποκάλυψιν της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΙΑΥΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ εκίνησε τινά ημέρα όπου είχα πάει εις έν πάνκικο club.
Ήτο νυξ. Το φεγγάρι είχε σκάσει μύτη ώρα πολλήν. Μόλις είχα χουφτώσει το αιδίον καλλιγράμου κυρίας ήτις ελικνίζετο με χάριν και ρώμην επί της ξυλίνης μπάρας.
Αφού λοιπόν ούρησα (λόγω ηλικίας και ονόματος ΑΚΡΑΤΙΤΟΣ... ΓΑΡ) άνωθεν της τουαλέτας ηύρον το εξής αποκαλυπτικόν συνθηματάκι....
ΠΛΕΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ Π...Ο ΣΟΥ... ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ...

Ω ρε γαμώτο ανέκραξα.... Πήγα σκεπτικός και κατηφής εις την μπάρα. Eις τα ηχεία ηκούωντο οι απωλλολότες ...

http://www.youtube.com/watch?v=Idwibw0-lb4

έξωθεν άνεργοι πολίτες των stage κτυπημένοι από την σοσιαλίζουσα λαίλαπα ορίοντο συγκρουόμενοι με τους συμαθείς αστυνομικούς... Τα δακρυγόνα είχαν κυριεύσει την μπάραν.
Είπον βιαστικά εις την καλλίγραμον μπαργούμαν "πιάσε μια μπύρα μαύρη". Μου είπε "ΚΥΡΙΕ δεν έχουμε χασίσια εδώ να πάτε Ολλανδία".
Η κουβέντα δεν είχε μέλλον. Ο επί έτη πολλά φίλος ιδιοκτήτης του μπαρ ήρθε στεναχωρημένος και απευθύνθηκε στους δύο μοναδικούς πελάτες... εμένα και την θεσπεσίαν γυνή... "πάρτε τον πούλο πριν πεθάνουμε .... από τα δακρυγόνα..."

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....
Γιατί με διώχνουν άραγες?
Τι μεσολάβησε από το κατούρημα ως τώρα?
Φταίει τι?
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ
Είχα δει το μήνυμα πάνω από την χέστρα...

ΘΕΕ ΜΟΥ... είμαι πλέον στο μάτι ενός συμπαντικού κυκλώνα... Μόνος αβοήθητος...Εγώ και η αστείρευτος γνώσις μου... Γιατί πλέον ήξευρα...
ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΟΥΡΗΣΟΥΜΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ....

Την επαύριον άρχισα να ρωτώ φίλους και γνωστούς... "Ρε φίλε όταν πας για να κατουρήσεις πλένεις τα χέρια σου πριν ή μετά"????
Τι μίσος, τι καταφρόνεια... Όλοι με κοίταγαν απορημένοι δήθεν.... Ήταν μέρος της πλεκτάνης....
Είχαν και αυτοί ΜΟΛΥΝΘΕΙ πνευματικώς από την εκατονταετή ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...
Όλοι μου έλεγαν... "ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ"...
Έκλαιγα τις νύχτες... Πίσω μου πάνω μου παντού με κυνηγούσαν άντρες που πλέναν τα χέρια τους αφού κατουρούσαν...
Γιατί αγόρια μου καλά?
Πριν πρέπει που έχουμε πιάσει τον αγκλέωρα... Μετά τι έπιασες καλό μου??? Το αθώον μώριον την αθώαν ψώλαν στου....
Πήγα στα μεγαλύτερα Πανεπηστήμια... Δεν με εδέχθη ΟΥΔΕΙΣ... Μια παγκόσμια σιωπή ολούθε...
Στο Δρομοκαείτιο μου είπαν βρίσκετε η αλήθεια... Πήγα... ¨Ητο εσπέρα... Γονυπετής με είδε ο κος Μ...ης. Θύμα της απεχθεστέρας συνομωσίας ... Εσηκώθη και με πήγε στον προαύλιον χώρον δια να μην μας ακούσουν....
Με κάλεσε να στρατευθώ εις τον αγώνα τον τίμιον τον ζωοποιόν. Τον εκ του πατρός εκπορευόμενον. Μου είπε μπες και εσύ στο στρατόπεδον της αντιστάσεως.... Το όντι έκλεισον δωμάτιον. Ευήλιον μακριάν εκ του ΓΑΠ και των σοσιαλιζόντων φιλελεύθερων γενίτσαρων.... Εκεί στρατευμένοι δηλούμεν ότι...

1- ΚΑΤΟΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΛΥΣΟΥ ΠΡΙΝ

2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ Π...ΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

3. ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΓΓΕΣ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ .... ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡ...Α

4. ΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ... ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΕΜΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ...

5. ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ε χμ μπερδεύτηκα... ΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟ 5 ΣΗΜΕΙΟ δεν βρίσκω ειρμό

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΡΜΟ...

Τι θέλει να <πεί> ο ποιητής?εεεε????
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.