Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
pare και δωσε?δε νομιζω η τουλαχιστον εγω δεν ενεστερνιζομαι αυτη την αποψη
δηλαδη πρεπει να παρουμε για να δωσουμε η το αντιστροφο?εγω προσωπικα εαν θελω να αγκαλιασω εναν αντρα ειτε αυτος ειναι συντροφος μου ειτε οχι θα το κανω,δε περιμενω να μου δειξει αυτος οτι το θελει
καποτε ενεργουσα ετσι μα οχι πια
θεμα ωριμοτηταςκαι υπαρχουν ανδρες που θελουν την αγκαλια χωρις να περιμενουν κατι
Μου αρέσει +
# 25στις 25/10/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
...το θέμα είναι ότι μέχρι να απενεχοποιηθεί η <αδυναμία> στους (Έλληνες) άντρες, θα περάσουν μερικά τρισεκατομμύρια χρόνια ακόμα.. και δεν είμαι και δεινόσαυρος για να ελπίζω σε μελλοντική <αποκατάσταση>
Ντύσου, στολίσου, έρχομαι να ζητήσω το χέρι σου από τους γονείς σου!
(προίκα δε θέλω)
Eλπιζω μονο να μην με εκμεταλλευτεις και εσυ και μετα στριψεις δια του αρραβωνος
(Παλι καλα που δεν διαβαζουν γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να μην μου λενε τι κανεις οποτε με βλεπουν,
αλλα ποτε θα παντρευτεις )
Μου αρέσει +
Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευεις οτι ειναι.
# 29στις 26/10/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...έλα βρε Κόμη.. αυτό είναι εύκολο..
...τους γνωρίζεις μονίμως κοπέλες με τις οποίες είσαι σίγουρος ότι θα προτιμούσαν να σε κλείσουν στο Άγιον Όρος παρά να σε δούνε παντρεμένο...
1ον..ποιός μίλησε για αρραβώνες? Συνοπτικές διαδικασίες. Ραντεβού την Κυριακή στη μητρόπολη.
2ον.. μη μου μιλάς για εκμετάλλευση. Με πληγώνεις. Ξέρεις τι ζώδιο είμαι? Παρθένος. Αυτό τα λέει όλα (όχι που θα μου κουνηθεί η άλλη η τοξοτίνα που μΗλα με το λιοντάρι..)
υ.γ κανονικά σε αυτό το σημείο έπρεπε να βάλω και πέντε έξι καρδούλες. Δεν το κάνω γιατί φοβάμαι το κακό το μάτι!
Παράθεση: Originally posted by modexristos
Eλπιζω μονο να μην με εκμεταλλευτεις και εσυ και μετα στριψεις δια του αρραβωνος
(Παλι καλα που δεν διαβαζουν γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να μην μου λενε τι κανεις οποτε με βλεπουν,
αλλα ποτε θα παντρευτεις )
Παράθεση: Originally posted by tsirpan7
Ποσο αναγκη εχει μια αγκαλια σημερα ο αντρας
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!! Οσο και μία γυναίκα!!!
Μου αρέσει +
Pianist_
# 39στις 29/10/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by cerise
Μάλλον πόσο γνωρίζει την ανάγκη του για αγκαλιά σήμερα.......και πόσο διατεθειμένος είναι να την προσφέρει και αυτός!
Για να εισπράττεις αξίες ....όπως μια αγκαλιά πραγματική κι όχι μουσαντένια, θα πρέπει να έχεις το μπαγκράουντ για να την εισπράξεις.
Ολοι για μια αγκαλιά ψάχνουμε. Και τη βρίσκουμε τελικά αν είναι πράγματι ο στόχος μας.
στα social media