Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Είσαι στην ΕOΚ; Μάθε για την ΕOΚ!!

Σελίδα : 1

baby--

# 1 στις 25/11/2003
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 44
'Aρεσαν+: 0%

Είσαι στην εOκ; Μάθε για την εOκ!!

Πέντε γκάφες που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο εξωτερικό.

Κάνεις συχνά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό; Πρόκειται να εργαστείς σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Για να τα καταφέρεις, δεν αρκεί να δουλέψεις σκληρά και να είσαι δημιουργική. Πρέπει να αποφύγεις κάποιες παγίδες, που έχουν σχέση με τις καθημερινές συνήθειες και την κουλτούρα των ευρωπαϊκών λαών. Αποστήθισε τα παρακάτω πέντε μυστικά.
Ποτέ μην τρως σάντουιτς ή τυρόπιτες με τα χέρια όταν βρίσκεσαι στην Oλλανδία. Εκεί χρησιμοποιούν μαχαιροπίρουνα για όλα τα φαγητά τους.
Ποτέ μην κάνεις το σήμα που σημαίνει "εντάξει" (ξέρεις, με τον αντίχειρα ψηλά) όταν είσαι στο Παρίσι. Στη Γαλλία η συγκεκριμένη χειρονομία σημαίνει "πολύ κακό για το τίποτα".
Αν βρεθείς σε επαγγελματικό γεύμα στη Δανία, περίμενε μέχρι να σηκωθεί από το τραπέζι ο οικοδεσπότης. Το να φύγεις νωρίτερα θεωρείται τρομερή αγένεια.
Στη Σουηδία θα θεωρηθείς αγενής, αν κατά τη διάρκεια επαγγελματικού γεύματος πάρεις την τελευταία μερίδα φαγητού από την κοινή πιατέλα στο μέσο του τραπεζιού.
Μην τολμήσεις να χτυπήσεις τα δάχτυλά σου στο Βέλγιο (ας πούμε για να τραβήξεις την προσοχή κάποιου ή όταν βρίσκεσαι στο τσακίρ κέφι). Θεωρείται ανήθικη χειρονομία!
Don't go away...Don't leave me now..I need your love,baby every day...!!!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost