Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Λοιπον για να αποφυγω την μουρμουρα της κοπελας μου της υποσχεθηκα οτι θα την παω για sushi....pfff...!Το μονο που ξερω ειναι οτι ολα ειναι ωμα κ οι τιμες ειναι πανακριβες δλδ ενας φιλος μ ειπε οτι για 2 ατομα ειναι περιπου στα 200 ευρο...ειναι αληθεια?ΖΤουλαχιστον να παθω το εγκεφαλικο σπιτι μου... :p
ευχαριστω
Μου αρέσει +
wish_
# 2στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
δεν ξέρω πόσο έχει γιατί μου το είχαν κεράσει απορώ μόνο πώς το τρώνε...πραγματικά μου φάνηκε αηδία!
Αν όντως είναι τόσο ακριβά γιατί δεν της λες να το αφήσετε? Αν έχει φαγωθεί να ξεφαγωθεί.Άκου εκεί 200 ευρώ!
δεν ξέρω τις τιμές ούτε έχω πάει ούτε το έχω σκεφτεί...
αλλά τώρα που το λες θα πάω και εγώ
να μην ξέρουμε πως τρέφετε η τρίτη πλουσιότερη χώρα του κόσμου??
την πρώτη την θυμάμαι... την δεύτερη ξέχασα ανάθεμα...
Μου αρέσει +
Αυτά. Α ξέχασα ότι ο έρωτας αν δεν συνοδεύετε και από άλλα πράγματα είναι κουτσός. Εκτίμηση φιλία κλπ.
perfetta
# 4στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μπα;;;
Ετρωγε και στον σπιτι της σουσι;;;
Για δε ρε.. Κι εγω χιλιοπαρακαλάω για κανα κοκορετσάκι... μεχρι να πω οτι το κερναω εγω!!!
Αν δεν έχει ακούσει τίποτα για τους σοβαρούς κινδύνους για τοξόπλασμα, να την πας..
Απο κει και πέρα, το τι θα έκανα εγώ με άτομο που βάζει πάνω από την οικονομική μου δυνατότητα τα δικά της τα βίτσια δεν θα σου το πω. Εσύ θα ξέρεις καλύτερα.
Μου αρέσει +
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
# 6στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δηλαδή άμα πας σε κυριλέ ιταλικό ή γαλλικό εστιατόριο δε θα δώσεις πολλά;
Για το sushi διάβασε εδώ και δες κι αυτό να μάθεις να κάνεις και τον έξυπνο μετά. ( Η σκηνή με την πετσέτα είναι όλα τα λεφτά )
καταρχην το σουσι ετσι οπως φτιαχνεται και σερβιρεται στα εστιατορια, δεν ειναι ωμο ψαρι αλλά παστωμενο, μαζι με ρυζι με ξυδι ρυζιου. υπαρχουν παντως τρια ειδη σουσι, τωρα τι σερβιρει καθε εστιατοριο, δεν μπορω να ξερω. και φυσικα η ιαπωνικη κουζινα δεν ειναι μονο σούσι.
οσον αφορά το κοστος, μου ακουγεται εξωφρενικο το 200 ευρω. ΟΚ, εχω καιρο να παω σε ιαπωνεζικο εστιατοριο, αλλά την τελευταια φορά που πηγαμε, δεν πληρωσαμε περισσοτερο απο 35 ευρω το ατομο.
Μου αρέσει +
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Βέβαια μπορείς να φάς και σούσι με 200€ αν πας σε συγκεκριμένα μαγαζιά... που ότι και αν φας 200 € θα πληρώσεις....
Πήγαινε την σε ένα από τα εστιατόρια της αλυσίδας Sushi Bar ...
έχει πολλά στο Ψυχικό , στη Γλυφάδα... έχει κι άλλα , ψάξε το αν θες.... που δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και είναι καλά.
Μην την πας στο Κiku...θα το πάθεις το εγκεφαλικό...
Μου αρέσει +
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Βy the way...και γω το σιχαίνομαι το σούσι... απορώ γιατί τόση μανία να πάει να φάει σούσι η άλλη - και αν θέλει σούσι... να το πληρώσει μόνη της...
Αυτές είναι οι ανοησίες του trendy....
Λες και σούσι τρώγαμε όλοι στο χωριό μας και δεν μπορούμε άνευ σουσίου να ζήσουμε...
Ε, ρε .... βίτσα... που έλεγε και ο παππούς μου....
Μου αρέσει +
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
perfetta
# 13στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by modexristos
Παράθεση: Originally posted by perfetta
Για δε ρε.. Κι εγω χιλιοπαρακαλάω για κανα κοκορετσάκι... μεχρι να πω οτι το κερναω εγω!!!
οποτε αν θελεις κανενα καλο μαγαζι για κοκορετσι, περνα να με παρεις να παμε
Ειπα: μεχρι να πω οτι το κερναω....
Το θεμα ειναι οτι αυτο δε γινεται ποτε!!!
Κι ετσι εχω μεινει με τη γλυκα!!
Αν με λυπηθεις, κι αποφασισεις να με κερασεις, θα περασω να σε παρω!!
Μου αρέσει +
# 14στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by Μυρτώ
Αυτές είναι οι ανοησίες του trendy....
Λες και σούσι τρώγαμε όλοι στο χωριό μας και δεν μπορούμε άνευ σουσίου να ζήσουμε...
Ε, ρε .... βίτσα... που έλεγε και ο παππούς μου....
Θα τον πικάρω λίγο το θεματοθέτη αλλά υπάρχουν και τέτοιες σχέσεις, να έχει η γυναίκα να καυχιέται στις φίλες της πόσο τρέντι είναι και "είδατε άντρα που έχω, στα ώπα-ώπα με έχει".
Αλλά δεν είναι λίγο "Β" (και C και D μεταξύ μας) να μουρμουράς στον άλλο για να σε πάει για σούσι!
Αμα θες σούσι κυρά μου , τράβα βρες και φάε μόνη σου... θα την πληρώσει ο άλλος τη νύφη!
Καλά , εμένα μην με λαμβάνετε και πολύ υπόψη , ζούσα και ζώ στη χώρα του ποτέ όπου οι γυναίκες είναι ανεξαρτητες και αξιοπρεπείς...
Μου αρέσει +
Αμα θες σούσι κυρά μου , τράβα βρες και φάε μόνη σου... θα την πληρώσει ο άλλος τη νύφη!
καλα αυτο (που θελει η άλλη χρηματοδοτη για να κορδωθει πως εφαγε σουσι) ειναι ΘΕΜΑ απο μονο του..
Θα συμφωνήσω...
Και δεν πρέπει να περιοριστεί στο σούσι αλλά θα πρέπει να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα εδεσμάτων... "κινέζικο" , "μεξικάνικο" , "τάι", "ιταλικό" κου λου που , κου λου που....
Μου αρέσει +
perfetta
# 19στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by modexristos
Εχω ιδρωσει και παραλληλα κρυωνω
Λετε να εχω ανεβασει πυρετο
Δεν γεννηθηκε ακομη η κοπελα που θα την κερασω
Ακομη περνα η μπογια μου
Αυτα σε κανεναν γεροξουρα
Φτου ρε γαμωτο..
παλι σε ταληροφονιά επεσα!!!
Μου αρέσει +
# 20στις 6/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πουλάει και το Σούπερ Μάρκετ σούσι με 12 ευρώ τη μερίδα.
Αγοράζεις δυο μερίδες, ένα μπουκάλι κρασί και δυο κεριά και καθάρισες.
Ρομαντικό δείπνο στο σπίτι.
Εγώ το αγοράζω συχνά αντί για ψητό κοτόπουλο, όταν δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω . Σαν εναλλακτική λύση αντί για κοτόπουλο.
στα social media