Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
'Aρεσαν+: 0%
Na loipon, pou ektos apo tis 18ares pou den anexontai trixes sta swmata twn agoriwn, den tis anexontai kai oi gunaikes pou exoun zisei perissotero tin zwi.
Dil, apo tote pou oi andres den metatrepontousan opws simera se "kati" arseniko8uliko, me sunexeis episkepseis se ais8itikous, gia maskes omorfias, apotixwseis, monimes vlefarides, frudia, klp eis -idia, kai kukloforoun polles fores, me maskares kai lip gloss.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
# 22
στις 12/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μιλησε καμια για μασκαρα και λιπ- γκλος?
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ελληνικό
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 1.624
ναι μα , κερασένια, τα αγάλματα δεν έχουν τρίχες γιατί είναι από μάρμαρο...
η τρίχα στο σώμα είναι κάτι καθαρά αντρικό χαρακτηριστικό, εμείς τις αφαιρούμε για να είμαστε μαλακές και λείες και αξιοχάιδευτες.. αυτοί τις κρατάνε για να μπορούν να ζεσταίνονται και να μας δανείζουν τα σακάκια τους όταν κρυώνουμε!
:-) τέλος πάντων, πραγματικά θεωρώ ότι η τριχα στον άντρα είναι πολύ σεξουαλική , πολύ αντρουά...
we cannot direct the wind , but we can adjust the sails!
# 24
στις 12/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ααααα εχω καιρο να βγω εξω και φαινεται πως οι αντρες πια κυκλοφορουν χωρις ρουχα και τους ζεσταινουν οι..τριχες τους...
Μα τι λεμε ρε κοριτσια τωρα...τι λεμε?
Οκ περι ορεξεως ..τριχες αλλα μην υπερβαλουμε τωρα....ακου τους ζεσταινουν ον τριχες

Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
τροπος του λέγειν ήταν καλέ!
ο άντρας τα παλιά χρόνια έβγαινε έξω από το σπίτι για να κυνηγήσει, να πολεμήσει, να φέρει το φαί. είχε ανάγκη λοιπόν από τρίχα.
η γυναίκα ήταν κοντά στην εστία, δεν χρειάστηκε λοιπόν τον ίδιο ¨εξοπλισμό¨
παντως αντικειμενικά, είναι κάτι που μας ξεχωρίζει. Αν αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε αποτριχωτικά κεριά, που θα φτάσουμε ω ρε κόρες; πόσο άντρας μπορεί να είναι αυτός που έχει καλύτερη γάμπα από την δική μας;;
μπλιαχ.. δηλαδή, μπλιάχ!
# 26
στις 12/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by lakrepa
τροπος του λέγειν ήταν καλέ!
ο άντρας τα παλιά χρόνια έβγαινε έξω από το σπίτι για να κυνηγήσει, να πολεμήσει, να φέρει το φαί. είχε ανάγκη λοιπόν από τρίχα.
Άλλο και τούτο πάλι! Γιατί την είχε ανάγκη δηλαδή;
η γυναίκα ήταν κοντά στην εστία, δεν χρειάστηκε λοιπόν τον ίδιο ¨εξοπλισμό¨
παντως αντικειμενικά, είναι κάτι που μας ξεχωρίζει. Αν αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε αποτριχωτικά κεριά, που θα φτάσουμε ω ρε κόρες; πόσο άντρας μπορεί να είναι αυτός που έχει καλύτερη γάμπα από την δική μας;;
μπλιαχ.. δηλαδή, μπλιάχ!
Σε βρίσκω σκληρή, γιατί οι άντρες να ταλαιπωρούνται με το ξυράφι και να μη τους προτείνεις ένα κεράκι δοκιμασμένο;
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
συμφωνα με την θεωρία της εξέλιξης, για ότι την έχουν και τα υπόλοιπα ζώα: ζεστασιά.
Νικ, σκληρό είναι να με ακουμπάει ένα επιτηδευμένα άτριχο ανδρικο χέρι! Η τριχα ειναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της αντρίλας σας, αν την απωλέσετε και αυτή , σε τι θα ξεχωρίζετε από εμάς;
VLEMMA
# 28
στις 13/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μου
αρεσουν
οι
τριχες!!!!
Μα πολυυυ!!!
# 29
στις 13/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
συμφωνα με την θεωρία της εξέλιξης, για ότι την έχουν και τα υπόλοιπα ζώα: ζεστασιά.
Νικ, σκληρό είναι να με ακουμπάει ένα επιτηδευμένα άτριχο ανδρικο χέρι! Η τριχα ειναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της αντρίλας σας, αν την απωλέσετε και αυτή , σε τι θα ξεχωρίζετε από εμάς;
ε πως τωρα....η τριχα τους ξεχωριζει απο μας?
Οταν ειμαστε παιδακια αθωα και ανηξερα και ατριχα....την διαφορα μας αγορακια και κοριτσακια δεν την ανακαλυπταμε στις ανυπαρκτες τριχες μας αλλα καπου αλλου.....

και οκ τους καιρους εκεινους των ..σπηλαιων και εμεις τα κοριτσακια ειχαμε σε διαφορα ευαισθητα σημεια τριχες για προστασια και καλυψη.... με τον καιρο και αφου ανακαλυψαμε τα ρουχα ....που προστατευουν και καλυπτουν το σωμα αρχισαμε να κανουμε γλουμπι τα σημεια αυτα..πχ το πιπι μας....
γιατι ενα σωμα γυναικειο λοιπον να χρειαζεται να ειναι αποτριχωμενο για να ειναι ..αξιοχαιδευτο ενω ενα αντρικο να ειναι σαν αρκουδι γυφτικο?
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by Moreta
ε πως τωρα....η τριχα τους ξεχωριζει απο μας?
Οταν ειμαστε παιδακια αθωα και ανηξερα και ατριχα....την διαφορα μας αγορακια και κοριτσακια δεν την ανακαλυπταμε στις ανυπαρκτες τριχες μας αλλα καπου αλλου.....
εδώ μου δίνεις ένα ακόμα επιχείρημα: όταν ημασταν παιδάκια, ήμασταν ΠΑΙΔΑΚΙΑ. δεν είχαμε ακόμα αναπτύξει την σεξ-ουαλικότητά μας, την διαφορά δηλαδή του φύλου μας που μας προσδίδει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν και μας τραβάνε στο άλλο φύλο.
Σιγά σιγά, τα κορίτσια στρογγυλεύουν, κάνουν καμπύλες (και δεν μιλάω για τα όργανα αναπαραγωγής, που είναι το πρόδηλο!)
Τα αγόρια αναπτύσσουν έντονη τριχοφυϊα , βαραίνει η φωνή τους, κάνουν μυς..
τουτέστιν , η τριχοφυία είναι συνυφασμένη με την αντρίλα.
οκ, και μπορεί η γενιά των τοπ-μόντελ να έκανε μόδα τις "κρεμάστρες" χωρίς καμπύλες γυναίκες , και άλλα ανδρόγυνα και μετροσέξουαλ στυλάκια να έκαναν μόδα τους άτριχους άντρες..
αλλά υπάρχουν κάποιοι παραδοσιακοί (καλή ώρα εγώ) που θεωρούν ότι το πρότυπο της ομορφιάς για την γυναίκα είναι οι καμπύλες και για τους άντρες οι τρίχες.
# 31
στις 13/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Το πρόβλημα είναι όχι πώς θα ξεχωρίζουμε από τις γυναίκες αλλά πώς μας ξεχωρίζουν οι γυναίκες αναμεταξύ μας.
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Na loipon, pou ektos apo tis 18ares pou den anexontai trixes sta swmata twn agoriwn, den tis anexontai kai oi gunaikes pou exoun zisei perissotero tin zwi.
Dil, apo tote pou oi andres den metatrepontousan opws simera se "kati" arseniko8uliko, me sunexeis episkepseis se ais8itikous, gia maskes omorfias, apotixwseis, monimes vlefarides, frudia, klp eis -idia, kai kukloforoun polles fores, me maskares kai lip gloss.
Εγκρίνω και επαυξάνω είπα για το λέιζερ στους άνδρες. Δεν είπα ότι μ αρέσουν οι γκέι.

Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Πυθαγόρειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.474
Παράθεση:
εκεί όμως που έπαθα την πλάκα της ζωής μου, και που αναγκάστηκα να αλλάξω θέση γιατί πραγματικά σιχάθηκα, ήταν ότι ξύριζε τα χέρια του!!!
Που να δεις τον γυμναστή μου με κολλητό σορτσάκι και πόδια απαλά, τριανταφυλλένια χωρίς ίχνος τρίχας !
Εχει και ωραία πόδια . Μου θυμίζει Σκλερανικοβα απο μέση και κάτω και Σβαρτσενεγκερ απο μέση και πάνω
μου μιλάς με κάκτους
και γίνομαι έρημος...
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Παράθεση:
Originally posted by janeeyre
Παράθεση:
εκεί όμως που έπαθα την πλάκα της ζωής μου, και που αναγκάστηκα να αλλάξω θέση γιατί πραγματικά σιχάθηκα, ήταν ότι ξύριζε τα χέρια του!!!
Που να δεις τον γυμναστή μου με κολλητό σορτσάκι και πόδια απαλά, τριανταφυλλένια χωρίς ίχνος τρίχας !
Εχει και ωραία πόδια . Μου θυμίζει Σκλερανικοβα απο μέση και κάτω και Σβαρτσενεγκερ απο μέση και πάνω 
Το γραμμα το παει ή ειναι μονο θεωρια?
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Παράθεση:
Originally posted by cerise
Τα αγαλματένια κορμιά είναι χάρμα οφθαλμών. Και τα αγάλματα δεν έχουν τρίχες.
Αρα είναι θέμα καθαρά αισθητικής.
Επίσης δεν έχουν χρώματα, ούτε μυρωδιά, ούτε θέρμη.
Όντως είναι θέμα αισθητικής, αλλά η αισθητική έχει να κάνει με το υποκειμενικό γούστο του καθενός και της καθεμιάς.
Εγώ πάλι ψηφίζω το φυσιολογικό. Έχει τύχει να ελκυστώ και από άτριχους -εκ του φυσικού τους- άντρες, έχει τύχει κι από τριχωτούς. Δασύτριχοι-φλοκάτες είναι αλήθεια δεν μου έτυχαν, αλλά άμα σε ελκύει κάποιος, στις τρίχες θα κολλήσουμε? Ήμαρτον πια!
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel.
-Horace Walpole
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Πυθαγόρειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.474
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Το γραμμα το παει ή ειναι μονο θεωρια?
Γυμναστής είναι είπαμε ...οχι ταχυδρόμος !

μου μιλάς με κάκτους
και γίνομαι έρημος...
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Κερκύρας / Κέρκυρα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 288
Παράθεση:
Από το μέλος anemona_62 - 14/11/09 02:56
... Όντως είναι θέμα αισθητικής, αλλά η αισθητική έχει να κάνει με το υποκειμενικό γούστο του καθενός και της καθεμιάς.
Εγώ πάλι ψηφίζω το φυσιολογικό. Έχει τύχει να ελκυστώ και από άτριχους -εκ του φυσικού τους- άντρες, έχει τύχει κι από τριχωτούς. Δασύτριχοι-φλοκάτες είναι αλήθεια δεν μου έτυχαν, αλλά άμα σε ελκύει κάποιος, στις τρίχες θα κολλήσουμε? Ήμαρτον πια! ...Παράθεση:
Πέστα βρε anemona...
άντε κι είχα αρχίσει να στεναχωριέμαι... ως δασύτριχος κι εγώ!!
Πάντως μάγκες αμα δούμε τα παραστενά, τραβάμε κατά Ταυλάνδη μεριά όπου οι δασύτριχοι ως πιο σπάνιοι είναι περιζήτητοι...
Εχω να πω και το εξής. Συχνά το χειμώνα, λόγω του ότι δεν παίζει παραλία, ούτε κοντά μίνι και σορτσάκια οι γυναίκες της ζωής μου είχαν χαλαουρώσει λίγο με τη χαλάουα, η το ξύρισμα. Και πότε-πότε λέγαν "πω πω πως είμαι έτσι κλπ." Αλλά τα ερωτευμένα μου ματάκια δεν τις έβλεπαν αυτές τις τρίχες ... ούτε καν τις ένιωθα...

Έτσι είναι αμα αγαπάς, οι τρίχες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα...
Όσο για εσάς που λέτε μπλιαχ στους τριχωτούς σας εύχομαι να ερωτευτείτε έναν και μετά να σας δω...
I'm in love with an alien, I'm in love with her eyes...
# 38
στις 22/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Μπαίνω σήμερα σε λεωφορείο και δίπλα μου ακριβώς έρχεται ένας τύπος, καμια 40αριά ετών, καστανόξανθος, γύρω στο 1 80 , αδύνατος, με μαύρο πέτσινο (όχι δερμάτινο, πετσινο, από αυτά που φορούσε ο στάθης ψάλτης στις βιντεοταινίες του 80) με μαύρα μιτερά παππούτσια από φίδι, κολλητό μπλε τζιν (που του έκανε ένα ποπό.. ποποπο!) και πέντε τενεκεδένια - ασημένια βραχιόλια-χειροπέδες στο αριστερό του χέρι...
σόρρυ ρε άντρες του δικτυακού τόπου, από απλή περιέργεια... οκ , διάφορα σημεία του σώματός σας έχετε συνηθίσει και τα ξυρίζετε...
είθισται να ξυρίζετε τώρα και τα χέρια σας;;;;
να είσαι καλα, lakrepa μου!!! με έκανες και γέλασα, εγώ όχι απλά θα εφευγα αλλά θα ξέρναγα επάνω στα φιδίσια παπούτσια του και το πλαστικό του μπουφάν ,του αντρακλα!!! Ο τύπος μου θύμισε αυτο που λένε,( μαγκιά, κλ..ιά και κ...ς φιλιστρίνι) τρομάρα του!!! ωραίες και οι απαντήσεις, πολύ γέλιο!!!

Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
ασχημο δεν ειναι...αλλα λιγη τριχουλα στα αγορακια δεν βλαπτει...λιγη βαρβατιλα βρε παιδι μου...οχι να βγαινεις το καλοκαιρι και να μην μπορεις να ξεχωρισεις ποιο ειναι το γυναικειο ποδι και ποιο το αντρικο...γυαλιζουν και τα δυο το ιδιο.....ελεος...
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
Βεβαια αυτα ειναι γουστα, αλλα προσωπικα μου αρεσει μια μεση κατασταση.
Ουτε δηλαδη να ειναι ο αντρας σαν το καραφλο τουφεκι, ουτε ομως και σαν τον γοριλλα. Εμενα μου αρεσει να ειναι μια μεση κατασταση που να μην δειχνει αφυσικο.
στα social media