Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ελληνικό
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 1.624
'Aρεσαν+: 0%
Ενας αντρας, αντρακλασ
Μπαίνω σήμερα σε λεωφορείο και δίπλα μου ακριβώς έρχεται ένας τύπος, καμια 40αριά ετών, καστανόξανθος, γύρω στο 1 80 , αδύνατος, με μαύρο πέτσινο (όχι δερμάτινο, πετσινο, από αυτά που φορούσε ο στάθης ψάλτης στις βιντεοταινίες του 80) με μαύρα μιτερά παππούτσια από φίδι, κολλητό μπλε τζιν (που του έκανε ένα ποπό.. ποποπο!) και πέντε τενεκεδένια - ασημένια βραχιόλια-χειροπέδες στο αριστερό του χέρι...
εκεί όμως που έπαθα την πλάκα της ζωής μου, και που αναγκάστηκα να αλλάξω θέση γιατί πραγματικά σιχάθηκα, ήταν ότι ξύριζε τα χέρια του!!!
σόρρυ ρε άντρες του δικτυακού τόπου, από απλή περιέργεια... οκ , διάφορα σημεία του σώματός σας έχετε συνηθίσει και τα ξυρίζετε...
είθισται να ξυρίζετε τώρα και τα χέρια σας;;;;
we cannot direct the wind , but we can adjust the sails!
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Παράθεση:
Originally posted by lakrepa
... οκ , διάφορα σημεία του σώματός σας έχετε συνηθίσει και τα ξυρίζετε...
είθισται να ξυρίζετε τώρα και τα χέρια σας;;;;
Ti akrivws uponoeitai pws ksurizoume agapiti mou, plin tou proswpou mas?
Kai kati allo. O tupas me to plastiko mpoufan, to kollito tzin, kai ton uperoxo kwlo, toulaxiston murize omorfa, i vrwmouse aplusia, podarila, drwtsila, klp diegertikes gia tis gunaikes esans?
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Ανδρας / 66 / Παντρεμένος
Ν. Ημαθίας / Βέροια
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 3.553
ΜΑ φυσικα ! !
εγω ξυριζω την πλατη μου , αλλα αφηνω το σχημα ενος πουλιου ( αντι τατουαζ )
κι οταν ανεμιζουν οι τριχες οι αλλες , το πουλι μοιαζει σα ζωντανο να ενα πραμα .
αφου στη θαλασσα στον αερα ανεμιζει το πουλι μου και οι γυναικες τρομαζουν
την αλλη φορα η αλλη στη θαλασσα τρομαξε , και φωναξε
-καλε ! αυτος εχει ενα πσουλι που πεταει ! ! !
ζουμερη ;;καλοι οι καρποι σου αμα τους κουνησουμε ;;;
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ασπρόπυργος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.868
Παράθεση:
Από το μέλος lakrepa - 10/11/09 05:15
... εκεί όμως που έπαθα την πλάκα της ζωής μου, και που αναγκάστηκα να αλλάξω θέση γιατί πραγματικά σιχάθηκα, ήταν ότι ξύριζε τα χέρια του!!!
...
Κι αμα ξυριζε τ'αρχ...α του θα αλλαζες λεωφορειο...
ξεκολλατε κοριτσια.
τριτη πεμπτη, μακαρονια...
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.177
μερικοι που εχουν υπερβολικη τριχοφυια ξυριζονται ασυστολα...σκεψου τι φαγουρα τραβανε οταν αρχισουν και βγαινουν οι τριχες....

κάθε εμπόδιο για καλό!!!
mathilda
# 6
στις 11/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
ο τρανσέξουαλ είναι τρανσέξουαλ.
Αυτός εδώ το παιζε αρσενικό μοβόρικο...
με ξυρισμένα χέρια;;;
σαν να μπαίνω εγώ, η χαζογκόμενα καλοκαίρι στο λεωφορείο, ψηλή, ξανθιά, με κόκκινο κραγιόν, κοντή μίνι άσπρη φούστα, πέδιλο 12 ποντο, στριγκάκι λευκό να φεγγίζει, στράπλες μπλουζίτσα με στητό ωραίο στήθος, να σηκώνω το χέρι να πιάσω την χειρολαβή και να μαι αξύριστη στην μασχάλη!!!
# 8
στις 11/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...συγνώμην αλλά δεν κατάλαβα καθόλου τον παραλληλισμό...
...αυτός το μόνο σωστό που είχε επάνω του ήταν οι ξυρισμένες τρίχες...
...εντάξει, πολλοί άντρες το κάνουν πια και δεν το θεωρώ κακό.. βέβαια, δεν είμαι καθόλου φαν των τριχωτών αντρών... εν αντιθέσει με άλλες που τρελλαίνονται για πλάτη - φλοκάτη
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
είπα ότι το παιζε ..
είχε δυο κιλά μαγκιά πάνω του ρε παιδί μου από το τρόπο που στεκόταν.
εμενα δεν μ άρεσε καθόλου. Και επιπλέον, μαρεσουν πολύ οι τριχωτοι αντρες- η τρίχα δηλώνει τεστοστερόνη, αντριλα, βαρβατίλα και εμένα μαρεσουν αυτά!
# 11
στις 11/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by lakrepa
...μαρεσουν πολύ οι τριχωτοι αντρες- η τρίχα δηλώνει τεστοστερόνη, αντριλα, βαρβατίλα και εμένα μαρεσουν αυτά!
... σε παραπέμπω στην υπογραφή μου
mathilda
# 12
στις 11/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επισης η καταποσις πολλων τριχων μπορει να εχει ως αποτελεσμα την δημιουργια στο στομαχι τριχοβεζωαριων, τα οποια μπορει να προωθηθουν στο εντερο και να προκαλεσουν αποφραξη του εντερικου αυλου.
Συστηνεται η χρηση παραφινελαιου, σε οσες γατ... εεεε, σε οσες κυριες κινδυνευουν απο το γλυψιμο της γουνας, ειδικα της μακροτριχης.
Γυναίκα / 43 / Σε διάσταση
Λιχτενστάϊν
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 56
# 14
στις 11/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Επισης η καταποσις πολλων τριχων μπορει να εχει ως αποτελεσμα την δημιουργια στο στομαχι τριχοβεζωαριων, τα οποια μπορει να προωθηθουν στο εντερο και να προκαλεσουν αποφραξη του εντερικου αυλου.
Συστηνεται η χρηση παραφινελαιου, σε οσες γατ... εεεε, σε οσες κυριες κινδυνευουν απο το γλυψιμο της γουνας, ειδικα της μακροτριχης.
Επειδή πιστεύω απόλυτα ότι όταν παίρνεις μια γάτα, δεν την "υιοθετείς" εσύ αλλά αυτή σε "υιοθετεί", θέλω να σε ρωτήσω, στηριζόμενος και στη διαίσθησή σου:
Τι προσόντα πρέπει να έχει ένας άντρας σαν εμένα για να τον αποδεχτεί μια γάτα;
Μιλάω σοβαρά.
mathilda
# 15
στις 12/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τιποτα το ιδιαίτερο!
Στην αρχη να της δινεις φαγακι, να της κανεις κανενα χαδακι οποτε το θελησει αυτη και θα τα βρειτε!
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 115
no mercy...
# 17
στις 12/11/2009
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συγνωμη τωρα δηλαδη απο το στιλ του ντυσηματος και μονο βγαινει το συμπερασμα αν και ποσο ειναι κανεις αντρας?
Προσωπικα ..κατι φλοκατες που ειχα στην προικα μου τις ξαπαστρεψα...και μονο τον Αριγκατο ανεχομαι τριχωτο...δεν υπαρχει μεγαλυτερη αηδια απο ενα αντρα ..αρκουδα..την μονη πλουσια τριχα που μπορω οχι μονο να ανεχτω σε αντρα αλλα μου αρεσει ειναι το μακρυ μαλλι στο πανω κεφαλι του .
Χιλιες φορες να κανει χαλαουα παρα να ειναι κινητη φλοκατη...μπλιαχχχχχ
Γυναίκα / 49 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 1.563
Ναι, είναι καινούρια μόδα... Ο πρώην μου εκτός από την πλάτη, ξύριζε χέρια, μασχάλες και πόδια!

Ούτε γκομενίτσα να ήταν!
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
α πα πα....
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Οι τρίχες στο σώμα των ανδρών, καλό είναι, όταν είναι πολλές να αφαιρούνται κατά προτίμηση με λέιζερ. Αν και το συνηθίζουν πολλοί και όσο πάει και περισσότεροι.
Εγκρίνω και επαυξάνω.
Τα αγαλματένια κορμιά είναι χάρμα οφθαλμών. Και τα αγάλματα δεν έχουν τρίχες.
Αρα είναι θέμα καθαρά αισθητικής.
στα social media