Παράθεση:
Originally posted by Moreta
Ε..ναι δεν το κανει κανενα καθημερινο ζευγαρι κρεμασμενο σε.... τροχαλια οχι απο ταμπου αλλα γιατι πανω απο τα 3/4 του πληθυσμου αν δεν κατεληγαν στα θυμαρακια θα ηταν αναπηροι.
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Παράθεση:
Originally posted by _Christina_
Δεν θα σου πέρναγε απο το μυαλό οτι εσυ δεν της είσαι αρκετός δλδ?
Ο ανδρας ως ενεργος (σεξουαλικά) δρών,εχει (συνεχή) αναγκη τα σεξουαλικα ερεθισματα,ειναι μερος της σεξουαλικής του ταυτοτητας - και μια τετοια ενασχοληση δεν σχετιζεται με ανεπαρκειες της συντροφου του.
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν θα σου πέρναγε απο το μυαλό οτι εσυ δεν της είσαι αρκετός δλδ?
Ο ανδρας ως ενεργος (σεξουαλικά) δρών,εχει (συνεχή) αναγκη τα σεξουαλικα ερεθισματα,ειναι μερος της σεξουαλικής του ταυτοτητας - και μια τετοια ενασχοληση δεν σχετιζεται με ανεπαρκειες της συντροφου του.
Καλά βρε παιδιά και ποιος σας είπε οτι και οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια ανάγκη για συνεχή σεξουαλικά ερεθίσματα κλπ.? Πήγατε στην γυναίκα ή την φίλη σας για σεξ και σας είπε όχι? Και η γυναίκες πλέον θεωρούν πολύ σημαντικό το σεξ (και το συνεχες σεξ). Πόσα ποστ έχουμε δει που γυναίκες αναφέρονται στο οτι δεν έχουν αρκετό σεξ στην σχέση τους? Απο άνδρες μέχρι τωρα δεν έχω δει 1 ποστ!!!! Μήπως οι άντρες που δεν έχουν αρκετό σεξ το ρίχνουν στην μαλ@κια και δεν το κάνουν θέμα?
Παράθεση:
Originally posted by Moreta
Ναι ε?
Εγω που ειμαι και δηλωμενη (με δικη μου δηλωση) παγοκολωνα, αδιαφορη και σχεδον με μηδενικη λιμπιντο γιατι τα θεωρω ...συνηθισμενα?
Αν δεν ημουν ολα αυτα δηλαδη τα δηλωμενα τι θα τα θεωρουσα?![]()
Παράθεση:
[Παράθεση:
Καλά βρε παιδιά και ποιος σας είπε οτι και οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια ανάγκη για συνεχή σεξουαλικά ερεθίσματα κλπ.? Πήγατε στην γυναίκα ή την φίλη σας για σεξ και σας είπε όχι? Και η γυναίκες πλέον θεωρούν πολύ σημαντικό το σεξ (και το συνεχες σεξ). Πόσα ποστ έχουμε δει που γυναίκες αναφέρονται στο οτι δεν έχουν αρκετό σεξ στην σχέση τους? Απο άνδρες μέχρι τωρα δεν έχω δει 1 ποστ!!!! Μήπως οι άντρες που δεν έχουν αρκετό σεξ το ρίχνουν στην μαλ@κια και δεν το κάνουν θέμα?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media