Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

δωστε μου μια απαντηση πλεεεεεεεεζζζζζζζζ

Σελίδα : 1

breakenheart

# 1 στις 29/11/2003
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Περαία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%

δωστε μου μια απαντηση πλεεεζζζ

γεια σε ολους,
παιδια με βοηθησατε στο παρελθον και θα θελα αν μπορειται και παλι να με βοηθησετε...
ισωσ σε καποιουσ το προβλημα μου να φανει αστειο ισωσ σε καποιουσ αλουσ οχι.

λοιπον ασ αρχισω με το τι εχει συμβει...

εχω μια σχεση με ενα παιδι και με ξερουν ολοι οι φιλοι του (παιζει ρολο παρακατω γι αυτο και το λεω) και οι φιλεσ του (οι οποιεσ ειναι αρκετεσ).

λοιπον μου ειχε πει το αγορι μου αν και οχι αμεσσα αλαλ σε μια συζητηση που ειχαμε ολοι παρεα πωσ το σαββατο θα παμε εξω σε ενα μαγαζι.
τεταρτη απογευμα κι ενω μιλαει στο τηλεφωνο ακουω να λεει πωσ οχι μονο δεν θα παμε αλλα θα παει αυτοσ με μια παρεα του (μια γνωστη ουτε καν φιλη εχει γιορτη).
(η κοπελα αυτη εχει δειξει την αντιπαθεια στο προσωπο μου)
λοιπον του λεω εγω ποτε θ το μαθαινα και αυτοσ μου απαντησε πολυ απλα θα σου το λεγα απλα το ξεχασα.

εχω δικαιο να θυμωσω και να κανω σκηνη αφου υποτιθεται οτι ημαστε ενα και θα επερεπε να απαιτησει να παω κι εγω?
και το αλλο ειναι και καλα για να μη θυμωσω το ιδιο βραδυ μου λεει μπορει να παω εκει αλλα απο νωρισ θα ειμαστε μαζι μετα θα παω εγω...και το προηγουμενο βραδυ μου λεει αυριο δεν θα βγουμε γιιατι εχω ετοιμασιεσ...

το ερωτημα μου ειναι πρπεπει να θυμωσω και αν ναι πωσ να αντιδρασω?

(λεπτομερεια σημαντικη στο τραπεζι θα ναι κυριωσ γυναικεσ και τρεισ αντρεσ. ασε που αυτη ετσι που την εχω ψιλιαστει του γνωριζει συνεχεια φιλεσ τησ)

σασ παρακαλω απαντηστε μου οσο ηλιθειο προβλημα και να σασ φαινεται....

Vereniki37

# 2 στις 29/11/2003
author
Γυναίκα / 57 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 68
'Aρεσαν+: 0%
Μη μεγαλοποιείς τα όσα συμβαίνουν
Σίγουρα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεις.Απλώς αναστατώθηκες.Προσπάθησε να ηρεμήσεις,να τα δεις όλα και από άλλη οπτική γωνία και ΚΥΡΙΩΣ απέκτησε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι,αλλά όσο και να σαι είναι αμαρτία να χαλάς τις μέρες σου αναρωτώμενη για το παρόν ή το μέλλον και να μη ζεις το παρόν.
Όλα αυτά είναι στα χέρια σου,παρελθόν,παρόν,μέλλον και εσύ και μόνο εσύ μπορείς να επιλέξεις πώς θες να τα ζήσεις.
Ό,τι και να σου πούμε από δω πέρα.....θα ναι δώρον άδωρον.
Ναι,είναι μια μορφή "συμπαράστασης" η όποια συμβουλή σου δοθεί από δω αλλά κατά βάθος κι εσύ,δεν μπορεί θα το ξέρεις πως όλα εξαρτώνται από σένα και μόνο.
Διώξε οτιδήποτε είτε άνθρωπο είτε αρνητική σκέψη,σ εμποδίζει να ζήσεις στο παρόν.
ΥΓ Οι άντρες ή αν το θες οι έρωτες έρχονται και παρέρχονται οι μέρες όμως της ζωής που δε ζήσαμε ποτέ δεν γυρίζουν πίσω.......δυστυχώς
Τι σημαίνει ναντιληφθείς την καλή τύχη,ότι το έδαφος πάνω στο οποίο στέκεσαι δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' όσο καλύπτουν τα δυο σου πόδια Φ.Κάφκα

# 3 στην 1/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Vereniki37

Διώξε οτιδήποτε είτε άνθρωπο είτε αρνητική σκέψη,σ εμποδίζει να ζήσεις στο παρόν.
ΥΓ Οι άντρες ή αν το θες οι έρωτες έρχονται και παρέρχονται οι μέρες όμως της ζωής που δε ζήσαμε ποτέ δεν γυρίζουν πίσω.......δυστυχώς

Άκου αυτά το λόγια της Βερενίκης, είναι αλήθειες!! Μπορεί να πονάνε αλλά έτσι είναι...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.