Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μα πως μπορειτε και ξεραινεστε στον υπνο τοσο ευκολα?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

blue_wave

# 21 στις 17/12/2009
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Γερμανία
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 559
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by mathilda

Παράθεση:
Originally posted by zoozoona
Οταν ξέρεις ότι την επόμενη μέρα οι δραστηριότητές σου είναι τέτοιες που πρέπει να είσαι σε πλήρη εγρήγορση και να έχεις απόλυτη πνευματική διαύγεια.... σε παίρνει ο ύπνος σε χρόνο dt....

Εγω παλι, οταν ξερω οτι την αλλη μερα εχω ενα πολυ δυσκολο προγραμμα και πρεπει να ξυπνησω νωρις, πεφτω στο κρεβατι και δεν μπορει να με πιασει υπνος με τιποτα! Μου εχει τυχει πολλες φορες να πρεπει να ξυπνησω στις 5 για επαγγελματικο ταξιδι και να εχει παει 3 και να μην μου κολλαει υπνος.
Το αγχος σε αλλους ανθρωπους λειτουργει ως διεγερτικο, αλλα και σε καποιους αλλους (λιγους φανταζομαι) λειτουργει ως υπνωτικο. Ειχα μια φιλη που οταν αγχωνοταν, την επιανε υπνηλια. Ισως να ειναι αντιδραση του εγκεφαλου στο στρεσσογονο ερεθισμα, πεφτουν οι ασφαλειες για να ξεμπλοκαρει το συστημα.

Ετσι ακριβώς... Βασανιζόμουν 1 - 2 ώρες για να κοιμηθώ... όταν ήταν μεσημέρι πήγαινα για ύπνο στις 3 κοιμόμουν στις 5 και δεν μπορούσα μετά να ξυπνήσω μετά πριν τις 7... έτρωγα όλη τη μέρα μου προσπαθώντας να κοιμηθώ έστω και για μια ώρα... πέρασα και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν κοιμόμουν λογω άγχους ούτε μέρα ούτε νύχτα... 5.30 έπρεπε να σηκωθώ για δουλειά και μένα με έπιανε ο ύπνος στις 3... θόλωνα στη δουλειά... δάκρυζα από τη νύστα, ερχόμουν σπίτι πάλι τίποτα... Αυτό φυσικά μου έφερε και μόνιμους πονοκεφάλους μετά, ταχυπαλμίες, τρέμουλο στο στήθος, νεύρα και όλα τα παρελκόμενα...
Με την Ομοιπαθητική κατάφερα να ξαλαφρώσει το κεφάλι μου από τις πολλές και διαρκείς σκέψεις... κοιμάμαι τώρα πια και παραπάνω από όσο πρέπει... τώρα ψάχνω να βρω την ισορροπία γιατί ξέφυγα στην άλλη πλευρά... έβαλα και κιλά λόγω ύπνου, ηρεμίας και μη άγχους...
Οταν όμως έχω ραντεβού απόγευμα, είναι αδύνατον να κοιμηθώ... πρέπει να έχω τουλάχιστον ένα 3ωρο κενό για να νιώσω ασφάλεια ότι δεν θα αργήσω ή και εγώ δεν ξέρω τι με πειράζει που έχω ραντεβού ώστε να με πάρει ο ύπνος... αν το ραντεβού είναι σε 2 ώρες... τα ίδια τραβάω... γι αυτό συνήθως αποφεύγω τις απογευματινές υποχρεώσεις πια... πρέπει να είναι κάτι πολύ σημαντικό και μετά τις 8 για να δεχτώ να δώσω το λόγο μου...
Out of the blue and into the black They give you this, but you pay for that. Hey hey my my

blue_wave

# 22 στις 17/12/2009
author
Γερμανία
Και το άλλο το ωραίο??? Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τόσα χρόνια και δεν "μπούκαρε" κανένας διαρρήκτης... Σήμερα τη νύχτα όμως ούτε τον άκουσα ούτε τίποτα... μπήκε από ένα μικρό παραθυράκι... για να το καταφέρει αυτό ανέβασε το ηχείο πάνω στο στέρεο, 2 μολυβοθήκες πάνω στο ηχείο (έφτιαξε έναν ωραιότατο πύργο), πάτησε πάνω στο συνθετάκι, μετά πάνω στην καρέκλα του γραφείο μου, μπούκαρε καλά καλά, πήρε όλο μου το μισθό, ένα πακέτο τσιγάρα και ένα από τα κινητά μου (ευτυχώς το παλιό και φτηνό) και την έκανε με τον ίδιο τρόπο δίνοντας και μια κλοτσιά στο μωρό (μαλτεζάκι)... εγώ άκουσα μόνο το κλάμα του σκυλιού όταν την είχε "κάνει" ο κ. διαρρήκτης...

για ύπνο μιλάμε έτσι??? τυχεροί που είμαστε ζωντανοί, που δεν πήρε κι άλλα πράγματα, όπως laptop, netbook που ήταν μέσα στη μέση, που δεν μας έκανε ζημιά και πάει λέγοντας...
Καλά Χριστούγεννα παιδιά... για μας φέτος δεν θα φέρει δώρα ο Αγιος Βασίλης πάντως...
Out of the blue and into the black They give you this, but you pay for that. Hey hey my my

mathilda

# 23 στις 17/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μπλου, παντως λενε οι ερευνες οτι οι ανθρωποι που κοιμουνται πολυ, δεν παχαινουν. Αρκει βεβαια να εχουν σωματικη δραστηριοτητα οταν ειναι ξυπνιοι.
Και εξηγειται αυτο.
Εγω οταν δεν εχω κοιμηθει, νιωθω εξαντλημενη, και το τελευταιο πραγμα που θα κανω ειναι να στερηθω το φαγητο.
Ασε που οταν δεν κοιμασαι νωρις, ολο και βολτες θα κανεις στο ψυγειο και θα τσιμπολογας.

blue_wave

# 24 στις 17/12/2009
author
Γερμανία

Παράθεση:
Μπλου, παντως λενε οι ερευνες οτι οι ανθρωποι που κοιμουνται πολυ, δεν παχαινουν. Αρκει βεβαια να εχουν σωματικη δραστηριοτητα οταν ειναι ξυπνιοι.
Και εξηγειται αυτο.
Εγω οταν δεν εχω κοιμηθει, νιωθω εξαντλημενη, και το τελευταιο πραγμα που θα κανω ειναι να στερηθω το φαγητο.
Ασε που οταν δεν κοιμασαι νωρις, ολο και βολτες θα κανεις στο ψυγειο και θα τσιμπολογας.

σωστό αυτό που λες. Εγώ μιλάω για αγχωτική κατάσταση που μόνο το φαγητό δεν με ενδιέφερε τότε... όλα τότε τα έκαμνα υπό καθεστώς άγχους... άρα και δεν μπορούσα να βάλω δράμι... Δεν περπατούσα, θυμάμαι, πετούσα... νεύρο πολύ νεύρο, αλλά στα πάντα είχα νεύρο...
Οταν άρχισα να κοιμάμαι, κοιμήθηκα γιατί ηρέμησα ψυχικά.... σταμάτησα και τη σωματική δραστηριότητα, λόγω του ότι προσπάθησα πάρα πολύ να στρέψω τον εαυτό μου να σκέφτομαι με τη λογική, να μην παρασύρομαι από κανέναν στο να τρέχω χωρίς λόγο, να μην ενοχοποιούμαι κλπ, έριξα δηλαδή τόσο πολύ τους τόνους και ρυθμούς μου... που μια χαρά ηρέμησα... αλλά έγινα χοντρούλα της ηρεμίας...
δεν βλέπεις; εδώ μας έπιασαν στον ύπνο το βράδυ, μας διέρρηξαν, τα παιδιά μου και εμείς κοιμόμασταν αμέριμνοι... εγώ πάλι λογικα τα βλέπω όλα... δεν απελπίζομαι... δεν χαλιέμαι για τίποτα και για κανέναν... παλιά απλώς θα είχα λιώσει από τις σκέψεις και μόνο!

Consuelo

# 25 στις 17/12/2009
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 94
Απαντήσεις: 636

Παράθεση:
Ειχα μια φιλη που οταν αγχωνοταν, την επιανε υπνηλια. Ισως να ειναι αντιδραση του εγκεφαλου στο στρεσσογονο ερεθισμα, πεφτουν οι ασφαλειες για να ξεμπλοκαρει το συστημα.

Πω πω μου θυμισες που ενας οικογενειακος μας φιλος για να κοιμηθει επρεπε πρωτα να πιει εναν βαρυ φραπε. 11.00 τη νυχτα χτυπαγε ενα φραπεδακι και την επεφτε σν ξερος. Τον νανουριζε,λεει!
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

pepita23

# 26 στις 20/12/2009
author
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
εγω παλι οταν ειναι να παω για δουλεια κοιμαμαι πανευκολα και δεν χορταινω και υπνο....οταν ομως δεν δουλευω και εχω χρονο να κοιμηθω βρικολακιαζω ολη μερα και ολη νυχτα...δεν το προκαλω...ρυθμιζεται απο μονο του μονιμως...εχω συμβιβαστει πλεον...

Satyr0s

# 27 στις 3/4/2013
author
Ανδρας / 35 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Λυκόβρυση
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 85
Το ξερω οτι ειναι παλιο θεμα αλλα γιατι να ανοιγω αλλο αφου υπαρχει.

Προσωπικα εχω να κοιμηθω 7ωρο χωρις διακοπες ενδιαμεσα απο οταν ημουν παιδακι στο δημοτικο... απο τοτε πρωτον αργω να κοιμηθω τουλαχιστον 30λεπτα με μια ωρα, δευτερον ξυπναω με το παραμικρο η χωρις λογο στην μεση του υπνου και τριτον οχι παραπανω απο 5-6 ωρες.

Ασε τις αυπνοιες που εχει τυχει και 3 νυχτες αυπνος... γενικα πολυ δυσκολος υπνος αρα δεν ειναι θεμα φυλου αλλα θεμα ψυχολογιας? ξερω γω...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.