Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

αναρωτιέμαι .σας αρέσουν τελικά ΟΙ ΩΡΑΙΕς Η ΟΙ "ΕΤΟΙΜΕς"

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

neakopela

# 1 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 80
'Aρεσαν+: 0%

Αναρωτιέμαι .Σας αρέσουν τελικά οι ωραιες η οι "ετοιμες"

καλησπέρα προς όλους.είμαι 28 αλλά όλοι μου λένε ότι μοιάζω με το ζόρι 22.χαίρομαι πολύ γιαυτό και γενικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση.έχω ένα ερώτημα στους άντρες .τις ωραίες κοπέλες (όχι αυτές που το παίζουν αλλά αυτές που πραγματικά έχουν ωραία πρόσωπα-σώματα)παρατηρώ ότι οι άντρες δεν τις πλησιαζετε.πάτε στις "ετοιμες" και τις ωραίες θέλετε να βγάλετε ένα κομπλεξικό σνομπισμό.λοιπόν ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα.βλέπω θεες μόνες τους και κάτι ξ..λα να βρίσκουν τον ένα μετα τον άλλο.εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ύπουλα μέσα να κατακτήσω κάποιον αλλά έλεος.τόσο τεμπέληδες γίνατε που βαριέστε να κυνηγήσετε τις καλές..και να σκεφτείτε ότι έχω πολλούς φίλους άντρες οι οποίοι μου λενε ότι φοβούνται την ωραία.αλλά συνελθετεεεεεεεεεεεεε

Heptamer

# 2 στις 16/12/2009
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224
Εισαι ωραια και δε σου κολλανε ε???

Σε νιώθω!!...
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

neakopela

# 3 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
μου κολλάν απο μακρυα.όταν έρθουν τα δύσκολα κοτευόυν...είμαστε πιο απόμακρες?δηλαδή πάτε στο χαζό που θα το γ..και θα φύγετε και την ωραία τη σέβεστε (διορθώνω αυτό που είπα πριν ότι έχουν πολλούς γκόμενους οι έυκολες.είναι αξιολύπητες ετσι και αλλιώς) αλλά κυνηγήστε και καμιά ωραία-σοβαρή !!!οι εύκολες θα σας τρυπήσουν κανα condom και θα τις παντρευτείτε χωρίς να το πάρετε πρέφα μεταααααααα.ενω η σοβαρή μπορεί να είναι τσαμπουκάς αλλά αν μη τι άλλο είναι ειλικρινής.είστε αρκετα κομπλεξικοί οι άντρες,μην κρυβόμαστε..μόνο μη σας δω να αλλάζετε πάνες πανικόβλητοι και το ξ... που σας τύλιξε να πηγαίνει "γυμναστήριο"...ε ρε να σας δω (δε μιλάω για όλους φυσικά,υπάρχουν και έξυπνοι άντρες)

# 4 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το να πλησιάσεις εσύ κάποιον είναι out if the question ετσι; Αφου είσαι ωραία όπως λες πρέπει οι άντρες να πλησιάζουν εσένα μάλλον. Δεν ξυπνησαν μια μέρα ξέρεις όλοι οι άντρες και είπαν "α δεν μπορώ φοβάμαι να πλησιάσω ωραίες κοπέλες θα πλησιάζω μόνο ευκολα ξέκολα τωρα"

Αλλα όταν όλοι σου ανεβαζουν την αυτοπεποιθεση σαν γυναικα με κοπλιμεντα και ο εγωισμος φτανει στο ταβανι μετά για να τα φτιάξει με κάποιον πρεπει ο άλλος να περάσει τον παθών του τον ταραχο (αφου στην αρχη θα τον φτυσεις αλλα μετα θα τον θελεις αλλα μετα θα τον ξαναφτυσεις για να σε κυνηγησει κτλ) καλά κάνει και μενει μακριά και παέι στην "ἑτοιμη" ΄όπως τις χαρακτηρισες.

Κάποιος κάποτε μου είπε πως πρέπει με τις ωραίες γενικά να έχεις θράσος, δεν ξέρω αν είχε δικιο δεν έκατσα να το διαπιστωσω αλλα ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έχει και δίκιο.

Και μην ακούσω καμια απάντηση τωρα του στυλ "και τι να γίνουμε εύκολες;" όχι απλα φυσιολογικές να γίνεται.

# 5 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κι εγώ δεν ταιριάζω με πολλές γυναίκες αλλά δε τις πήρα με τις ντομάτες.

Άσε που όσες με συναρπάζαν πραγματικά ήταν ήδη δεσμευμένες.

ZiziPelagie

# 6 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 908
Ποιες είναι πάλι οι "έτοιμες"?

Μιλάς φαντάζομαι ως ωραία...

Όμορφα! Βρήκαμε άλλη μια ωραία (ή να σημειώσω πολύ ωραία)?

Νομίζω ότι υπάρχει και αρχείο καταγραφής στοιχείων..
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

neakopela

# 7 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
αυτό μου λένε και κάποιοι φίλοι μου .ότι και καλά οι ωραίες θα το παίζουν αφυψηλού οπότε πάμε παρακάτω (στην κυριολεξία).έχεις λίγο δίκιο ως προς το ότι να πρέπει να σας το δείχνουμε πιο ξεκάθαρα αλλά κι όταν σας το δείχνουμε το παίζετε βαρύ πεπόνι η ψωνίζεστε κιόλας ας μου επιτραπεί η έκφραση.τι να πω .δε βρίσκεις άκρη

# 8 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγώ δεν έχω παράπονο. Άμα δε με θέλαν, μου το έδειχναν!

neakopela

# 9 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by ZiziPelagie
Ποιες είναι πάλι οι "έτοιμες"?

Μιλάς φαντάζομαι ως ωραία...

Όμορφα! Βρήκαμε άλλη μια ωραία (ή να σημειώσω πολύ ωραία)?

Νομίζω ότι υπάρχει και αρχείο καταγραφής στοιχείων..

έτοιμες είναι οι έτοιμες πως αλλιώς τις λένε κοπελια?οι δίχως αναστολές οι δίχως αυτοσεβασμό οι δίχως αξιοπρέπεια οι όλο (κουτο)πονηρια.σε κάλυψα?

ZiziPelagie

# 10 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 908

Παράθεση:
Originally posted by neakopela
έτοιμες είναι οι έτοιμες πως αλλιώς τις λένε κοπελια?οι δίχως αναστολές οι δίχως αυτοσεβασμό οι δίχως αξιοπρέπεια οι όλο (κουτο)πονηρια.σε κάλυψα?

Χμμμ...

...Να σου πω, κοπελιά....

Εννοείς ότι από τη μια υπάρχουν οι χωρίς αξιοπρέπεια, οι χωρίς αυτοσεβασμό, αλλά με κουτοπονηριά
και από την άλλη υπάρχουν οι πολύ όμορφες που από τον πολύ αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια αναρωτιούνται γιατί δεν τις πλησιάζουν οι αντρες και προτιμούν άλλες γυναίκες... που δεν είναι τόσο καλές όσο αυτές εφόσον είναι ελαττωματικές και με κουσούρια...

Μάλιστα, μάλιστα..

Νομίζω ότι με κάλυψες
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

# 11 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τι λέτε κοπελιές; Εγώ συναντώ ωραίες γυναίκες με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό που είναι σχεδόν πάντα δεσμευμένες. Εκτός εάν δε θέλουν να είναι δεσμευμένες και απλώς δηλώνουν ότι "ψάχνονται".

Οι γυναίκες αυτές είναι επιλεκτικές, δε τους φταίνε οι άντρες. Προτάσεις έχουν, αλλά δε τις εγκρίνουν.

neakopela

# 12 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
οπα εδω είμαστε.και αν είναι ελεύθερες και ωραίες εσύ κολλάς να τους μιλήσεις ?και αν ναι γιατι?

# 13 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by neakopela
οπα εδω είμαστε.και αν είναι ελεύθερες και ωραίες εσύ κολλάς να τους μιλήσεις ?και αν ναι γιατι?

Δε συναντώ ελεύθερες κι ωραίες κάθε μέρα. Βασικά δε συναντώ ελεύθερες. Δε κολλάω να μιλήσω σε ωραία γυναίκα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι η γυναίκα παίρνει αποστάσεις και δεν επιμένω.

Αυτά. Πρέπει να φύγω τώρα, έχω μάθημα...

# 14 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λοιπόν τι σου είναι τα παιδικά τραύματα ... Είχαμε στο σχολείο μια καντίνα που πουλουσε κατι σπανακόπιτες με φέτα και σουσαμάκι που ήταν τόσο νόστιμες που κάθε μεσημέρι ήθελα μία. Αλλά ελα μου ντε που η μαμά μου ως κλασικ ψιλονευρωτική ελληνίδα μαμά ήθελε να ελέγχει και την τελευταία μπουκιά που έμπαινε στο στόμα μου κι έτσι μου έκανε απίστευτη προπαγάνδα ενάντια στις σπανακόπιτες επαναλαμβάνοντας καθημερινά τη φράση 'μην αγοράζεις παιδί μου από τα έτοιμα, δεν είναι ωραία', τη δικη μου σπανακόπιτα να τρως μόνο.

Ε τώρα εγώ βλέποντας τον τίτλο νομισα ότι θα μιλάει για σπανακόπιτες

# 15 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by maranda
η μαμά μου ως κλασικ ψιλονευρωτική ελληνίδα μαμά ήθελε να ελέγχει και την τελευταία μπουκιά που έμπαινε στο στόμα μου κι έτσι μου έκανε απίστευτη προπαγάνδα ενάντια στις σπανακόπιτες επαναλαμβάνοντας καθημερινά τη φράση 'μην αγοράζεις παιδί μου από τα έτοιμα, δεν είναι ωραία', τη δικη μου σπανακόπιτα να τρως μόνο.

Θέλω να δοκιμάσω την σπανακόπιτα της μαμάς σου

# 16 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by maranda
Λοιπόν τι σου είναι τα παιδικά τραύματα ... Είχαμε στο σχολείο μια καντίνα που πουλουσε κατι σπανακόπιτες με φέτα και σουσαμάκι που ήταν τόσο νόστιμες που κάθε μεσημέρι ήθελα μία. Αλλά ελα μου ντε που η μαμά μου ως κλασικ ψιλονευρωτική ελληνίδα μαμά ήθελε να ελέγχει και την τελευταία μπουκιά που έμπαινε στο στόμα μου κι έτσι μου έκανε απίστευτη προπαγάνδα ενάντια στις σπανακόπιτες επαναλαμβάνοντας καθημερινά τη φράση 'μην αγοράζεις παιδί μου από τα έτοιμα, δεν είναι ωραία', τη δικη μου σπανακόπιτα να τρως μόνο.

Ε τώρα εγώ βλέποντας τον τίτλο νομισα ότι θα μιλάει για σπανακόπιτες

Reason_to_Believe

# 17 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 43 / Σε διάσταση
Λιχτενστάϊν
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 56
Περιμενω την απαντηση του ειδικου....ηνιοχου!

inioxos52

# 18 στις 16/12/2009
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Εισαι ωραια και δε σου κολλανε ε???

Σε νιώθω!!...

Mpleksame ta mpoutia mas daskaleeeeeee.......

Anatrepontai osa pistevame daskaleeeeeeeee........

Eginan oi kallones giaourti, kai meis xasame ta koutalia daskaleeeeeee..........

Gmt tin atuxia mas daskaleeeeeeeee............

(Les na mas doulevei daskaleeeeeeeee????????????)
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 19 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Oυ να μου χαθείτε, παλιοέτοιμες.

neakopela

# 20 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer

Mpleksame ta mpoutia mas daskaleeeeeee.......

Anatrepontai osa pistevame daskaleeeeeeeee........

Eginan oi kallones giaourti, kai meis xasame ta koutalia daskaleeeeeee..........

Gmt tin atuxia mas daskaleeeeeeeee............

(Les na mas doulevei daskaleeeeeeeee????????????)

μήπως έχετε τα κουτάλια αλλά αντί για γιαούρτι τρως σκ..τα?

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.