Παράθεση:
Originally posted by maranda
........
Παράθεση:
[
?:>:>:>τη γ..ες τελείως την κουβέντα ...είπα να ρωτήσω στο θέμα άντρες και όλες οι ξεκάρφωτες μπήκαν και λενε το μακρυ και το κοντό τους...αντί να βάψουν κανα νύχι.το πεντικιουρ το τελείωσες?
Παράθεση:
Originally posted by neakopela
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Mpleksame ta mpoutia mas daskaleeeeeee.......
Anatrepontai osa pistevame daskaleeeeeeeee........
Eginan oi kallones giaourti, kai meis xasame ta koutalia daskaleeeeeee..........
Gmt tin atuxia mas daskaleeeeeeeee............
(Les na mas doulevei daskaleeeeeeeee????????????)
μήπως έχετε τα κουτάλια αλλά αντί για γιαούρτι τρως σκ..τα?
![]()
Παράθεση:
όσες υστερούν σε κάτι προσπαθούν με άλλα μέσα να καταφέρουν το σκοπό τους.πονηρια.αυτό να αποφεύγεις φίλε.την γυναικεία κουτοπονηριά.
Παράθεση:
Originally posted by nikolaos_2
Δε συναντώ ελεύθερες κι ωραίες κάθε μέρα. Βασικά δε συναντώ ελεύθερες. Δε κολλάω να μιλήσω σε ωραία γυναίκα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι η γυναίκα παίρνει αποστάσεις και δεν επιμένω.
Παράθεση:
i]Originally posted by zoumeri
Oυ να μου χαθείτε, παλιοέτοιμες.Παράθεση:
[
?:>:>:>τη γ..ες τελείως την κουβέντα ...είπα να ρωτήσω στο θέμα άντρες και όλες οι ξεκάρφωτες μπήκαν και λενε το μακρυ και το κοντό τους...αντί να βάψουν κανα νύχι.το πεντικιουρ το τελείωσες?
Κάτι τέτοιες συμπεριφορές βλέπουν οι περισσότεροι
σε κάτι πεντάμορφες σαν και σένα και λακίζουν...
Τι να την κάνουν την ομορφάδα σου αφού όταν ανοίξεις
το στόμα σου πετάς βατράχια και εμφανίζεται το τέρας?
Όταν αποφασίσεις εσύ πως θες πραγματικά να κάνεις νταλαβεράκι
τότε θα σου κάτσει...
(Από μία κοντή, χοντρή και ηλίθια με πολλούς γκόμενους...)![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
όσες υστερούν σε κάτι προσπαθούν με άλλα μέσα να καταφέρουν το σκοπό τους.πονηρια.αυτό να αποφεύγεις φίλε.την γυναικεία κουτοπονηριά.
Σε αυτό και αν έχεις δίκιο neakopela ... Αλλά έχω μια ερώτηση. Αυτές που δεν έχουν κάποια άλλα χαρίσματα όπως εξυπνάδα, τρόπους, καλλιέργεια ... πώς το αναπληρώνουν?
Εγώ το ρωτάω αυτό συναδελφικά ως πάρα πολύ όμορφη
έχεις καποιο θέμα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά στον εαυτό σου?η την έλλειψη τους?αλλά τώρα ανοίγεις άλλη συζήτηση!!!
Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Δηλαδή πέρα από αυτό που λες,απορώ γιατί σχολιάζεις αυτές που δεν είναι ωραίες και έχουν γκόμενο..Δηλαδή μόνο οι ωραίοι/ωραίες έχουν δικαίωμα για μια σχέση????
Γαμώ την κοινωνία![]()
Παράθεση:
Νέα-κοπέλα, δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Τι θες να επιβεβαιώσεις;
Ότι εσύ δεν υστερείς σαν άνθρωπος και δε βρίσκεις άντρα, ενώ άλλες που υστερούν (κατά την κρίση σου) βρίσκουν;
Αν σου αρέσει ένας άντρας αλλά δε κάνει το πρώτο βήμα είναι το πρόβλημά σου;
Παράθεση:
Originally posted by alive_now
Παράθεση:
i]Originally posted by zoumeri
Oυ να μου χαθείτε, παλιοέτοιμες.Παράθεση:
[
Κάτι τέτοιες συμπεριφορές βλέπουν οι περισσότεροι
σε κάτι πεντάμορφες σαν και σένα και λακίζουν...
Τι να την κάνουν την ομορφάδα σου αφού όταν ανοίξεις
το στόμα σου πετάς βατράχια και εμφανίζεται το τέρας?
Όταν αποφασίσεις εσύ πως θες πραγματικά να κάνεις νταλαβεράκι
τότε θα σου κάτσει...
(Από μία κοντή, χοντρή και ηλίθια με πολλούς γκόμενους...)![]()
Ααα εντάξει τώρα διάβασα όλα τα άρθρα...Εντάξει συνεχίστε παιδιά,εγώ θα είμαι απλώς παρατηρητής,γιατί αν το τραβήξω....
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Παράθεση:
Δε συναντώ ελεύθερες κι ωραίες κάθε μέρα. Βασικά δε συναντώ ελεύθερες. Δε κολλάω να μιλήσω σε ωραία γυναίκα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι η γυναίκα παίρνει αποστάσεις και δεν επιμένω.
.α) δεχεται τοσες προτασεις,που η βαριεστημένη απορριψη ειναι σχεδον δεύτερη / αυτοματη φύση
βου) εχοντας εγνωσμένη αυτοαξία και γνωριζοντας οτι αποτελει ισχυρη αξία στο σχεσιακο πεδιο,ειναι ποθητη απο όλους και συνεπώς ειναι υποχρεωμενη εκ των πραγματων - και εκ διογκωμενου εγωισμού - να ειναι επιλεκτική,να φιλτραρει.
γου) ειναι ήδη δεσμευμένη,αρα ειναι αναγκασμένη να (σε) απορρίψει
α,βου,γου ειναι ισοπιθανα ενδεχόμενα....![]()
επιτέλους μια normal απάντηση
Παράθεση:
Εγώ το ρωτάω αυτό συναδελφικά ως πάρα πολύ όμορφη
![]()
Παράθεση:
θέλω να μάθω την αντρική νοοτροπία.δηλαδή ο φόβος που σας πιάνει και πάτε στο εύκολο μετα.αλλά οι περισσότεροι άντρες που απάντησαν με βοήθησαν αρκετα.επιβεβαίωσαν ότι προτιμούν την δεδομένη παρα την μη δεδομένη!!γιατί φοβούνται την απόρριψη αλλα παραδέχονται ότι και οι άλλες κρύβουν παγίδες.οκ νομίζω το καλύψαμε!ευχαριστώ.
Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Δηλαδή πέρα από αυτό που λες,απορώ γιατί σχολιάζεις αυτές που δεν είναι ωραίες και έχουν γκόμενο..Δηλαδή μόνο οι ωραίοι/ωραίες έχουν δικαίωμα για μια σχέση????
Γαμώ την κοινωνία[πολύ ευστοχο αυτό που λες αλλά εννοουσα τις πονηρες γενικά που χρησιμοποιούν ύπουλα μέσα
]
Παράθεση:
επιτέλους μια normal απάντηση
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media