Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

αναρωτιέμαι .σας αρέσουν τελικά ΟΙ ΩΡΑΙΕς Η ΟΙ "ΕΤΟΙΜΕς"

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

ZiziPelagie

# 21 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 908
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by maranda
........

Τώρα που το λες....

Βλέπεις ένα θέμα "Ήρθε το τέλος?" που φιγουράρει πάνω-πάνω?

Ε, λοιπόν, ξέρεις τι μου θυμίζει? Μικρότερη (φοιτητρια βασικα) που έπαιρνα τα ΜΜΜ , στα τρόλεϊ της Πατησίων έμπαινε στανταρ ένας τύπος εντελώς παρακμή...ο οποίος δεν πουλούσε τίποτα απολύτως. Νομίζω έμπαινε σε κάποιο σημείο από Κολιάτσου μέχρι ΟΤΕ. Ανέβαινε π.χ. Αγγελοπούλου, κατέβαινε Κεφαλληνίας, ε, επί 1-2 στάσεις μας άρχιζε: "Ήρθε το τέλος, ήρθε το τέλος. Κόψτε το κάπνισμα. Όχι πια άγχος. ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ!!!"

Και ξανά μανά μέχρι να κατέβει...

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

neakopela

# 22 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 80
i]Originally posted by zoumeri

Oυ να μου χαθείτε, παλιοέτοιμες.

Παράθεση:
[

?:>:>:>τη γ..ες τελείως την κουβέντα ...είπα να ρωτήσω στο θέμα άντρες και όλες οι ξεκάρφωτες μπήκαν και λενε το μακρυ και το κοντό τους...αντί να βάψουν κανα νύχι.το πεντικιουρ το τελείωσες?

inioxos52

# 23 στις 16/12/2009
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Originally posted by neakopela

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer

Mpleksame ta mpoutia mas daskaleeeeeee.......

Anatrepontai osa pistevame daskaleeeeeeeee........

Eginan oi kallones giaourti, kai meis xasame ta koutalia daskaleeeeeee..........

Gmt tin atuxia mas daskaleeeeeeeee............

(Les na mas doulevei daskaleeeeeeeee????????????)

μήπως έχετε τα κουτάλια αλλά αντί για γιαούρτι τρως σκ..τα?

Ean me tin leksi sk.ata ennoeis tis mi kallones opws esu, nai 8a ta protimousa 100 fores, apo to na faw ena giaourti me wraia ekswteriki emfanisi, alla.....adeio kesedaki.

Se kalupsa?
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

neakopela

# 24 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
ti σε κανει να πιστεύεις ότι η εμφάνιση δεν είναι ανάλογη με το περιεχόμενο?σου έκαναν πλύση εγκεφάλου οι "γυναίκες των περιοδικών"?γιατί έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα ότι οι άσχημες έχουν περιεχόμενο μονο...ελεος...δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι παρηγοριά στον άρρωστο?δεν ξέρω αν είχες δυσάρεστες εμπειρίες με ωραίες γκόμενες και ούτε ισχυρίζομαι ότι η εμφάνιση είναι το παν,αλλά έχω ποαρατηρήσει ένα πράγμα.όσες υστερούν σε κάτι προσπαθούν με άλλα μέσα να καταφέρουν το σκοπό τους.πονηρια.αυτό να αποφεύγεις φίλε.την γυναικεία κουτοπονηριά.

# 25 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
όσες υστερούν σε κάτι προσπαθούν με άλλα μέσα να καταφέρουν το σκοπό τους.πονηρια.αυτό να αποφεύγεις φίλε.την γυναικεία κουτοπονηριά.

Σε αυτό και αν έχεις δίκιο neakopela ... Αλλά έχω μια ερώτηση. Αυτές που δεν έχουν κάποια άλλα χαρίσματα όπως εξυπνάδα, τρόπους, καλλιέργεια ... πώς το αναπληρώνουν?

Εγώ το ρωτάω αυτό συναδελφικά ως πάρα πολύ όμορφη

# 26 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Νέα-κοπέλα, δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Τι θες να επιβεβαιώσεις;

Ότι εσύ δεν υστερείς σαν άνθρωπος και δε βρίσκεις άντρα, ενώ άλλες που υστερούν (κατά την κρίση σου) βρίσκουν;

Αν σου αρέσει ένας άντρας αλλά δε κάνει το πρώτο βήμα είναι το πρόβλημά σου;

Heptamer

# 27 στις 16/12/2009
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Παράθεση:
Originally posted by nikolaos_2

Δε συναντώ ελεύθερες κι ωραίες κάθε μέρα. Βασικά δε συναντώ ελεύθερες. Δε κολλάω να μιλήσω σε ωραία γυναίκα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι η γυναίκα παίρνει αποστάσεις και δεν επιμένω.

H ωραια γυναικα παιρνει αποστασεις διότι

α) δεχεται τοσες προτασεις,που η βαριεστημένη απορριψη ειναι σχεδον δεύτερη / αυτοματη φύση

βου) εχοντας εγνωσμένη αυτοαξία και γνωριζοντας οτι αποτελει ισχυρη αξία στο σχεσιακο πεδιο,ειναι ποθητη απο όλους και συνεπώς ειναι υποχρεωμενη εκ των πραγματων - και εκ διογκωμενου εγωισμού - να ειναι επιλεκτική,να φιλτραρει.

γου) ειναι ήδη δεσμευμένη,αρα ειναι αναγκασμένη να (σε) απορρίψει

α,βου,γου ειναι ισοπιθανα ενδεχόμενα....
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

# 28 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
[

?:>:>:>τη γ..ες τελείως την κουβέντα ...είπα να ρωτήσω στο θέμα άντρες και όλες οι ξεκάρφωτες μπήκαν και λενε το μακρυ και το κοντό τους...αντί να βάψουν κανα νύχι.το πεντικιουρ το τελείωσες?

Κάτι τέτοιες συμπεριφορές βλέπουν οι περισσότεροι

σε κάτι πεντάμορφες σαν και σένα και λακίζουν...

Τι να την κάνουν την ομορφάδα σου αφού όταν ανοίξεις

το στόμα σου πετάς βατράχια και εμφανίζεται το τέρας?

Όταν αποφασίσεις εσύ πως θες πραγματικά να κάνεις νταλαβεράκι

τότε θα σου κάτσει...
(Από μία κοντή, χοντρή και ηλίθια με πολλούς γκόμενους...)

neakopela

# 29 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:
όσες υστερούν σε κάτι προσπαθούν με άλλα μέσα να καταφέρουν το σκοπό τους.πονηρια.αυτό να αποφεύγεις φίλε.την γυναικεία κουτοπονηριά.

Σε αυτό και αν έχεις δίκιο neakopela ... Αλλά έχω μια ερώτηση. Αυτές που δεν έχουν κάποια άλλα χαρίσματα όπως εξυπνάδα, τρόπους, καλλιέργεια ... πώς το αναπληρώνουν?

έχεις καποιο θέμα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά στον εαυτό σου?η την έλλειψη τους?αλλά τώρα ανοίγεις άλλη συζήτηση!!!

freeman21

# 30 στις 16/12/2009
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Δηλαδή πέρα από αυτό που λες,απορώ γιατί σχολιάζεις αυτές που δεν είναι ωραίες και έχουν γκόμενο..Δηλαδή μόνο οι ωραίοι/ωραίες έχουν δικαίωμα για μια σχέση????
Γαμώ την κοινωνία

# 31 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Δηλαδή πέρα από αυτό που λες,απορώ γιατί σχολιάζεις αυτές που δεν είναι ωραίες και έχουν γκόμενο..Δηλαδή μόνο οι ωραίοι/ωραίες έχουν δικαίωμα για μια σχέση????
Γαμώ την κοινωνία

Άτιμη κενωνία πουτ...να ζωή τσούλα τύχη...

μόνο στις έτοιμες οι τύχες οι καλές...

# 32 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Νέα-κοπέλα, δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Τι θες να επιβεβαιώσεις;

Ότι εσύ δεν υστερείς σαν άνθρωπος και δε βρίσκεις άντρα, ενώ άλλες που υστερούν (κατά την κρίση σου) βρίσκουν;

Αν σου αρέσει ένας άντρας αλλά δε κάνει το πρώτο βήμα είναι το πρόβλημά σου;

Προφανώς θέλει να της επιβεβαιώσουμε οτι οι άντρες είναι κουτοί και δειλοί
ή ψάχνεται να γίνει αποδέκτης πολλών Pm..
Εγώ ξέρω πως αν είσαι λίγο έξυπνος(όχι πολλά πράγματα),ξέρεις τι θέλεις και έχεις και μια καλή εμφάνιση ή νιωθεις καλά με αυτήν και τη βελτιώνεις είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα βρίσκεις κατα καιρούς αυτό που ψάχνεις..

freeman21

# 33 στις 16/12/2009
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604

Παράθεση:
Originally posted by alive_now

Παράθεση:

Παράθεση:
[

Κάτι τέτοιες συμπεριφορές βλέπουν οι περισσότεροι

σε κάτι πεντάμορφες σαν και σένα και λακίζουν...

Τι να την κάνουν την ομορφάδα σου αφού όταν ανοίξεις

το στόμα σου πετάς βατράχια και εμφανίζεται το τέρας?

Όταν αποφασίσεις εσύ πως θες πραγματικά να κάνεις νταλαβεράκι

τότε θα σου κάτσει...
(Από μία κοντή, χοντρή και ηλίθια με πολλούς γκόμενους...)

Ααα εντάξει τώρα διάβασα όλα τα άρθρα...Εντάξει συνεχίστε παιδιά,εγώ θα είμαι απλώς παρατηρητής,γιατί αν το τραβήξω....

neakopela

# 34 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
θέλω να μάθω την αντρική νοοτροπία.δηλαδή ο φόβος που σας πιάνει και πάτε στο εύκολο μετα.αλλά οι περισσότεροι άντρες που απάντησαν με βοήθησαν αρκετα.επιβεβαίωσαν ότι προτιμούν την δεδομένη παρα την μη δεδομένη!!γιατί φοβούνται την απόρριψη αλλα παραδέχονται ότι και οι άλλες κρύβουν παγίδες.οκ νομίζω το καλύψαμε!ευχαριστώ.

neakopela

# 35 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Προφανώς θέλει να της επιβεβαιώσουμε οτι οι άντρες είναι κουτοί και δειλοί
ή ψάχνεται να γίνει αποδέκτης πολλών Pm..
ναι ειδικά αυτό το τελευταίο δείχνει ότι ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ-ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ και ότι σε ένα δημόσιο forum δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση,anyway σΑς ευχαριστώ και σας καληνυχτώ
Εγώ ξέρω πως αν είσαι λίγο έξυπνος(όχι πολλά πράγματα),ξέρεις τι θέλεις και έχεις και μια καλή εμφάνιση ή νιωθεις καλά με αυτήν και τη βελτιώνεις είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα βρίσκεις κατα καιρούς αυτό που ψάχνεις..

neakopela

# 36 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer

Παράθεση:

Δε συναντώ ελεύθερες κι ωραίες κάθε μέρα. Βασικά δε συναντώ ελεύθερες. Δε κολλάω να μιλήσω σε ωραία γυναίκα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι η γυναίκα παίρνει αποστάσεις και δεν επιμένω.

.α) δεχεται τοσες προτασεις,που η βαριεστημένη απορριψη ειναι σχεδον δεύτερη / αυτοματη φύση

βου) εχοντας εγνωσμένη αυτοαξία και γνωριζοντας οτι αποτελει ισχυρη αξία στο σχεσιακο πεδιο,ειναι ποθητη απο όλους και συνεπώς ειναι υποχρεωμενη εκ των πραγματων - και εκ διογκωμενου εγωισμού - να ειναι επιλεκτική,να φιλτραρει.

γου) ειναι ήδη δεσμευμένη,αρα ειναι αναγκασμένη να (σε) απορρίψει

α,βου,γου ειναι ισοπιθανα ενδεχόμενα....
επιτέλους μια normal απάντηση

Heptamer

# 37 στις 16/12/2009
author

Παράθεση:

Κατα το "οτι δηλώσεις,εισαι"????

Βαλε πειστηρια στο προφίλ σου να το υποστηρίξεις!!!
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

# 38 στις 16/12/2009
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
θέλω να μάθω την αντρική νοοτροπία.δηλαδή ο φόβος που σας πιάνει και πάτε στο εύκολο μετα.αλλά οι περισσότεροι άντρες που απάντησαν με βοήθησαν αρκετα.επιβεβαίωσαν ότι προτιμούν την δεδομένη παρα την μη δεδομένη!!γιατί φοβούνται την απόρριψη αλλα παραδέχονται ότι και οι άλλες κρύβουν παγίδες.οκ νομίζω το καλύψαμε!ευχαριστώ.

Μιας και έβγαλες το συμπέρασμα θα σου πω πως εμένα τουλάχιστον δε με πιάνει φόβος.Πηγαίνα πάντα σε αυτήν που μου αρέσει αφού όμως μου δείξει κάποιο σημάδι.Αν καθόταν απόμακρη με τουπέ και ήταν μη μου άπτου τότε δεν..δεν είχα καμιά όρεξη να πάω να της μιλήσω,δε βρίσκω το λόγο..

neakopela

# 39 στις 16/12/2009
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Γαμώ την κοινωνία [πολύ ευστοχο αυτό που λες αλλά εννοουσα τις πονηρες γενικά που χρησιμοποιούν ύπουλα μέσα ]

Heptamer

# 40 στις 16/12/2009
author

Παράθεση:
επιτέλους μια normal απάντηση

Επιτέλους...μια ανορμάλ παράθεση!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.