Παράθεση:
Originally posted by neakopela
αναρωτιέμαι .σας αρέσουν τελικά ΟΙ ΩΡΑΙΕς Η ΟΙ "ΕΤΟΙΜΕς
Παράθεση:
Originally posted by madis42
Παράθεση:
Εγώ κορίτσι μου πιστεύω ότι ο σωστός διαχωρισμός είναι όμορφες ή έξυπνες.
Σ΄ αυτή τν ζωή έχω διαλέξει την έξυπνη.
Μάλλον και στην επόμενη …
Παράθεση:
Originally posted by menia35
Παράθεση:
Παράθεση:
Εγώ κορίτσι μου πιστεύω ότι ο σωστός διαχωρισμός είναι όμορφες ή έξυπνες.
Σ΄ αυτή τν ζωή έχω διαλέξει την έξυπνη.
Μάλλον και στην επόμενη …
δηλαδή δεν είναι όμορφη![]()
Παράθεση:
Αγαπητή Μένια
Τείνεις να μου αποδείξεις τον συλλογισμό μου ότι το IQ των μελών του συγκεκριμένου φόρουμ είναι αντιστρόφως ανάλογο του λόγου των αναρτήσεων τους ανά ημέρα...
Παράθεση:
Παράθεση:
Αγαπητή Μένια
Τείνεις να μου αποδείξεις τον συλλογισμό μου ότι το IQ των μελών του συγκεκριμένου φόρουμ είναι αντιστρόφως ανάλογο του λόγου των αναρτήσεων τους ανά ημέρα...
αγαπητέ madis
αν, έμμεσα, αναφέρεστε στις 25 αναρτήσεις μου την31/5/2010 θα σας παρακαλούσα να τις αντιμετωπίσετε ως μεμωνομένο επισόδειο. Αλλιώς θα πρέπει να συζητήσουμε για το σκαμπανέβασμα του iq ραδικιού που μου καταλογίζετε....
προς αποφυγή παρεξηγήσεων επίσης να σας ενημερώσω πως -κατά την κρίση μου- μόνο ο Ταντονάς αξίζει και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό αντίστοιχο προς ένα Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας. Οπότε προσέξτε.....![]()
Παράθεση:
ξανα-μανά αγαπητε madis
άμεσα ή έμμεσα
με περίστροφα ή με σουγιάδες
αυτή είναι μια μονομαχία
στο καταδικό μας Ελ Πάσο
θα σας δω λοιπόν εκεί σε καμια ωρίτσα....
Παράθεση:
τις απόψεις σας για το iq των συνδίκτυων με αυξημένο αριθμο αναρτήσεων
φυσικα δεν τις συμμερίζομαι
επίσης δείχνουν μια έπαρση
για αρχή αποδείξτε επί της αρένας το δικό σας iq
εδώ που βρίσκεστε το iq (για την ακρίβεια αυτό το ρήμαδι που μετριέται ταχα μου σε iq) χρησιμοποιείται και ως μέσο αυτοάμυνας
ή για να χτυπήστε πισώπλατα
όχι όμως για να αποδείξετε την όποια αποτελεσματικοτητα του
αυτή (η αποτελεσματικότητα) αποδεικνύεται σε έναν πολυ κακοτράχαλο στίβο
που ξέρω πως τον έχετε παλαίψει....
Παράθεση:
κάποιος σας συμβουλεύει σταθερα εδω και χρόνια
να πετάξτε επιτέλους το μανιουαλ
και να γραψετε ένα δικό σας
πιο ευέλικτο
πιο ανοιχτο στην απιθανότητα των περιστάσεων
πιο τσαχπίνικο
Παράθεση:
κατα πληροφορίες
του μπαίνετε κάπως στη μύτη τελευταία
δεν είναι σοφό
Παράθεση:
Originally posted by Therion
Παράθεση:
καλησπέρα προς όλους.είμαι 28 αλλά όλοι μου λένε ότι μοιάζω με το ζόρι 22.χαίρομαι πολύ γιαυτό και γενικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση.έχω ένα ερώτημα στους άντρες .τις ωραίες κοπέλες (όχι αυτές που το παίζουν αλλά αυτές που πραγματικά έχουν ωραία πρόσωπα-σώματα)παρατηρώ ότι οι άντρες δεν τις πλησιαζετε.πάτε στις "ετοιμες" και τις ωραίες θέλετε να βγάλετε ένα κομπλεξικό σνομπισμό.λοιπόν ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα.βλέπω θεες μόνες τους και κάτι ξ..λα να βρίσκουν τον ένα μετα τον άλλο.εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ύπουλα μέσα να κατακτήσω κάποιον αλλά έλεος.τόσο τεμπέληδες γίνατε που βαριέστε να κυνηγήσετε τις καλές..και να σκεφτείτε ότι έχω πολλούς φίλους άντρες οι οποίοι μου λενε ότι φοβούνται την ωραία.αλλά συνελθετεεεεεεεεεεεεε
κάνε ένα κόπο να διαβάσεις αυτό το κείμενο γιατί πάει ο παλιόοοος ο χρόοονος και ακόμη απορίες έχεις.
http://dark3go.blogspot.com/2008/04/sex-and-city.html
Παράθεση:
Originally posted by DimiSan
στειλε φωτο να δουμε αν εισαι ωραια πρωτον...
Να κρινουμε εμεις τα αγορια του φορουμ. να σε καταταξουμε αναμεσα στις ωραιες μετρις κ ασχημες (χωρις προσβολη)
Γιατι γνωριζω κοπελες που νομιζουν οτι ειναι κουκλαρες επειδη τους κανουν κομπλιμεντα συνεχεια οι φιλες η ο μπαμπας κ η μαμα. η αληθεια ομως... τσουζει αλλα οφειλουν να την μαθουν απο αγορια για να ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ στην ζωη τους α............
Σε εμας τα αγορια αρεσουν κυριως οι ωραιες. Ενω τις ασχημες που λες εσυ μονο για παιχνιδι.............................
Ελα στειλε φωτο να δουμε αν εισαι οσο ωραια λες.... δεν κανω πλακα![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by DimiSan
στειλε φωτο να δουμε αν εισαι ωραια πρωτον...
Να κρινουμε εμεις τα αγορια του φορουμ. να σε καταταξουμε αναμεσα στις ωραιες μετρις κ ασχημες (χωρις προσβολη)
Γιατι γνωριζω κοπελες που νομιζουν οτι ειναι κουκλαρες επειδη τους κανουν κομπλιμεντα συνεχεια οι φιλες η ο μπαμπας κ η μαμα. η αληθεια ομως... τσουζει αλλα οφειλουν να την μαθουν απο αγορια για να ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ στην ζωη τους α............
Σε εμας τα αγορια αρεσουν κυριως οι ωραιες. Ενω τις ασχημες που λες εσυ μονο για παιχνιδι.............................
Ελα στειλε φωτο να δουμε αν εισαι οσο ωραια λες.... δεν κανω πλακα![]()
Καλά το πας παιδί μου. Συνέχισε........Θα κυλήσει ο καιρός...... Και απο μικρό φαλλοκρατικό γουρουνάκι, θα γίνεις ένα περήφανο μέγαααλο φαλλοκρατικό γουρούνι
ας σταματήσει να ξυπνάει αυτη η Σιμον Ντε Μποβουαρ με το παραμικρό!! Ας κοιμηθεί λίγο.....
![]()
Παράθεση:
έτοιμες είναι οι έτοιμες πως αλλιώς τις λένε κοπελια?οι δίχως αναστολές οι δίχως αυτοσεβασμό οι δίχως αξιοπρέπεια οι όλο (κουτο)πονηρια.σε κάλυψα?Παράθεση:
Originally posted by ZiziPelagie
Ποιες είναι πάλι οι "έτοιμες"?
Παράθεση:
καλησπέρα προς όλους.είμαι 28 αλλά όλοι μου λένε ότι μοιάζω με το ζόρι 22.χαίρομαι πολύ γιαυτό και γενικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση.έχω ένα ερώτημα στους άντρες .τις ωραίες κοπέλες (όχι αυτές που το παίζουν αλλά αυτές που πραγματικά έχουν ωραία πρόσωπα-σώματα)παρατηρώ ότι οι άντρες δεν τις πλησιαζετε.πάτε στις "ετοιμες" και τις ωραίες θέλετε να βγάλετε ένα κομπλεξικό σνομπισμό.λοιπόν ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα.βλέπω θεες μόνες τους και κάτι ξ..λα να βρίσκουν τον ένα μετα τον άλλο.εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ύπουλα μέσα να κατακτήσω κάποιον αλλά έλεος.τόσο τεμπέληδες γίνατε που βαριέστε να κυνηγήσετε τις καλές..και να σκεφτείτε ότι έχω πολλούς φίλους άντρες οι οποίοι μου λενε ότι φοβούνται την ωραία.αλλά συνελθετεεεεεεεεεεεεε
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media