Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

αναρωτιέμαι .σας αρέσουν τελικά ΟΙ ΩΡΑΙΕς Η ΟΙ "ΕΤΟΙΜΕς"

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

madis42

# 141 στις 3/6/2010
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 27
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by neakopela
αναρωτιέμαι .σας αρέσουν τελικά ΟΙ ΩΡΑΙΕς Η ΟΙ "ΕΤΟΙΜΕς

Εγώ κορίτσι μου πιστεύω ότι ο σωστός διαχωρισμός είναι όμορφες ή έξυπνες.

Σ΄ αυτή τν ζωή έχω διαλέξει την έξυπνη.

Μάλλον και στην επόμενη …
Παρακαλείστε να ξεκαβαλήσετε τo καλάμι και να τo επιστρέψετε στην καλαμωτή.

menia35

# 142 στις 3/6/2010
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 1.689

Παράθεση:
Originally posted by madis42

Παράθεση:

δηλαδή δεν είναι όμορφη
σταματείστε τη γη, θέλω να κατέβω...

madis42

# 143 στις 3/6/2010
author

Παράθεση:
Originally posted by menia35

Παράθεση:

Παράθεση:

δηλαδή δεν είναι όμορφη

Αγαπητή Μένια
Τείνεις να μου αποδείξεις τον συλλογισμό μου ότι το IQ των μελών του συγκεκριμένου φόρουμ είναι αντιστρόφως ανάλογο του λόγου των αναρτήσεων τους ανά ημέρα...
Παίζει και η εκδοχή να είναι έξυπνη και όμορφη, αλλά το ισχυρότερο χαρακτηριστικό της να είναι η εξυπνάδα της.

menia35

# 144 στις 3/6/2010
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

Παράθεση:
Αγαπητή Μένια
Τείνεις να μου αποδείξεις τον συλλογισμό μου ότι το IQ των μελών του συγκεκριμένου φόρουμ είναι αντιστρόφως ανάλογο του λόγου των αναρτήσεων τους ανά ημέρα...

αγαπητέ madis

αν, έμμεσα, αναφέρεστε στις 25 αναρτήσεις μου την31/5/2010 θα σας παρακαλούσα να τις αντιμετωπίσετε ως μεμωνομένο επισόδειο. Αλλιώς θα πρέπει να συζητήσουμε για το σκαμπανέβασμα του iq ραδικιού που μου καταλογίζετε....

προς αποφυγή παρεξηγήσεων επίσης να σας ενημερώσω πως -κατά την κρίση μου- μόνο ο Ταντονάς αξίζει και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό αντίστοιχο προς ένα Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας. Οπότε προσέξτε.....

madis42

# 145 στις 3/6/2010
author

Παράθεση:

Παράθεση:

Αγαπητή Μένια

αγαπητέ madis

αν, έμμεσα, αναφέρεστε στις 25 αναρτήσεις μου την31/5/2010 θα σας παρακαλούσα να τις αντιμετωπίσετε ως μεμωνομένο επισόδειο. Αλλιώς θα πρέπει να συζητήσουμε για το σκαμπανέβασμα του iq ραδικιού που μου καταλογίζετε....

προς αποφυγή παρεξηγήσεων επίσης να σας ενημερώσω πως -κατά την κρίση μου- μόνο ο Ταντονάς αξίζει και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό αντίστοιχο προς ένα Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας. Οπότε προσέξτε.....

Αγαπητή Μένια
Δικό μου το λάθος που δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Αναφέρομαι στον μέσο όρο του λόγου των αναρτήσεων τους ανά ημέρα, των ενεργών ημερών στο φόρουμ. Όχι στις εξάρσεις.

Το τι θέμα έχετε με τον Ταντονάς είναι κάτι δικό σας. Πιστεύω ότι τα συμπερασματά σας είναι βιαστικά.

Σε κάθε περίπτωση οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα !!!

menia35

# 146 στις 3/6/2010
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

ο ευγενης αγώνας

ξανα-μανά αγαπητε madis

άμεσα ή έμμεσα
με περίστροφα ή με σουγιάδες

αυτή είναι μια μονομαχία
στο καταδικό μας Ελ Πάσο

θα σας δω λοιπόν εκεί σε καμια ωρίτσα....

τις απόψεις σας για το iq των συνδίκτυων με αυξημένο αριθμο αναρτήσεων
φυσικα δεν τις συμμερίζομαι
επίσης δείχνουν μια έπαρση
για αρχή αποδείξτε επί της αρένας το δικό σας iq

εδώ που βρίσκεστε το iq (για την ακρίβεια αυτό το ρήμαδι που μετριέται ταχα μου σε iq) χρησιμοποιείται και ως μέσο αυτοάμυνας
ή για να χτυπήστε πισώπλατα

όχι όμως για να αποδείξετε την όποια αποτελεσματικοτητα του

αυτή (η αποτελεσματικότητα) αποδεικνύεται σε έναν πολυ κακοτράχαλο στίβο
που ξέρω πως τον έχετε παλαίψει....

κάποιος σας συμβουλεύει σταθερα εδω και χρόνια
να πετάξτε επιτέλους το μανιουαλ
και να γραψετε ένα δικό σας
πιο ευέλικτο
πιο ανοιχτο στην απιθανότητα των περιστάσεων
πιο τσαχπίνικο

κατα πληροφορίες
του μπαίνετε κάπως στη μύτη τελευταία

δεν είναι σοφό

madis42

# 147 στις 3/6/2010
author

Παράθεση:
ξανα-μανά αγαπητε madis

άμεσα ή έμμεσα
με περίστροφα ή με σουγιάδες

αυτή είναι μια μονομαχία
στο καταδικό μας Ελ Πάσο
θα σας δω λοιπόν εκεί σε καμια ωρίτσα....

Είναι γεγονός ότι αρχίζω να επιβεβαιώνω τον συλλογισμό μου. Πάει το σημερινό πρωινό …

Παράθεση:

τις απόψεις σας για το iq των συνδίκτυων με αυξημένο αριθμο αναρτήσεων
φυσικα δεν τις συμμερίζομαι
επίσης δείχνουν μια έπαρση
για αρχή αποδείξτε επί της αρένας το δικό σας iq

εδώ που βρίσκεστε το iq (για την ακρίβεια αυτό το ρήμαδι που μετριέται ταχα μου σε iq) χρησιμοποιείται και ως μέσο αυτοάμυνας
ή για να χτυπήστε πισώπλατα

όχι όμως για να αποδείξετε την όποια αποτελεσματικοτητα του

αυτή (η αποτελεσματικότητα) αποδεικνύεται σε έναν πολυ κακοτράχαλο στίβο
που ξέρω πως τον έχετε παλαίψει....

Ο αυξημένος αριθμός αναρτήσεων σημαίνει για μένα τουλάχιστον τα παρακάτω

Μεγάλος αριθμός αναρτήσεων γίνεται χωρίς λόγο. Όταν τις διαβάζεις κάποιος τρίτος δεν παίρνει κάτι. Τις κάνουν τα συνήθη μέλη για τα συνήθη μέλη …
Ένα μικρό χωριό που έχει δημιουργηθεί.

Κακό χωριό τα λίγα σπίτια

Σημαντικός χρόνος της ημέρας κολλημένος στον υπολογιστή στο συγκεκριμένο φόρουμ. Οι χαρές και τα προβλήματα της ζωής είναι έξω και περιμένουν δράση.

Αν δεν είστε ιδιοκτήτες ή υπάλληλοι της συγκεκριμένης επιχείρησης, τι στο καλό κάνετε τόσες ώρες εκεί μέσα ???

Δεν παραβλέπω το γεγονός των πολλών θετικών του φόρουμ, που δίνει βήμα σε ανθρώπους να εκφράσουν το πρόβλημά τους και να πάρουν λύσεις.

Παράθεση:

κάποιος σας συμβουλεύει σταθερα εδω και χρόνια
να πετάξτε επιτέλους το μανιουαλ
και να γραψετε ένα δικό σας
πιο ευέλικτο
πιο ανοιχτο στην απιθανότητα των περιστάσεων
πιο τσαχπίνικο

Διαβάζω πάντα το μάνιουαλ. Δεν μένω σ΄ αυτό.
Μπορώ και ανατρέπω τα πιστεύω μου όταν διαπιστώσω ότι είναι λάθος.
Δεν πιστεύω ότι είμαι αυθεντία
Δεν πιστεύω σε δασκάλους και φωστήρες. Υπάρχουν μόνο ειδικευμένοι σε γνωστικά αντικείμενα άνθρωποι.

Για την τσαχπινιά κάνω ιδιαίτερα …

Παράθεση:

κατα πληροφορίες
του μπαίνετε κάπως στη μύτη τελευταία

δεν είναι σοφό

Όποιος λέει (γράφει) πολλά κάνει και λάθη.

Εσείς θα πρέπει να το ξέρετε καλλίτερα απ, όλους
“Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν”

freeman21

# 148 στις 4/6/2010
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604

Παράθεση:
Originally posted by Therion

Παράθεση:
καλησπέρα προς όλους.είμαι 28 αλλά όλοι μου λένε ότι μοιάζω με το ζόρι 22.χαίρομαι πολύ γιαυτό και γενικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση.έχω ένα ερώτημα στους άντρες .τις ωραίες κοπέλες (όχι αυτές που το παίζουν αλλά αυτές που πραγματικά έχουν ωραία πρόσωπα-σώματα)παρατηρώ ότι οι άντρες δεν τις πλησιαζετε.πάτε στις "ετοιμες" και τις ωραίες θέλετε να βγάλετε ένα κομπλεξικό σνομπισμό.λοιπόν ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα.βλέπω θεες μόνες τους και κάτι ξ..λα να βρίσκουν τον ένα μετα τον άλλο.εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ύπουλα μέσα να κατακτήσω κάποιον αλλά έλεος.τόσο τεμπέληδες γίνατε που βαριέστε να κυνηγήσετε τις καλές..και να σκεφτείτε ότι έχω πολλούς φίλους άντρες οι οποίοι μου λενε ότι φοβούνται την ωραία.αλλά συνελθετεεεεεεεεεεεεε

κάνε ένα κόπο να διαβάσεις αυτό το κείμενο γιατί πάει ο παλιόοοος ο χρόοονος και ακόμη απορίες έχεις.

http://dark3go.blogspot.com/2008/04/sex-and-city.html

Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...

DimiSan

# 149 στις 29/6/2010
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 209
στειλε φωτο να δουμε αν εισαι ωραια πρωτον...

Να κρινουμε εμεις τα αγορια του φορουμ. να σε καταταξουμε αναμεσα στις ωραιες μετρις κ ασχημες (χωρις προσβολη)

Γιατι γνωριζω κοπελες που νομιζουν οτι ειναι κουκλαρες επειδη τους κανουν κομπλιμεντα συνεχεια οι φιλες η ο μπαμπας κ η μαμα. η αληθεια ομως... τσουζει αλλα οφειλουν να την μαθουν απο αγορια για να ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ στην ζωη τους αλλιως κολλανε εδω. Υπαρχουν κ πολλα αγορια φυσικα που ανηκουν σε αυτην την ταξη αλλα αυτα καταληγουν μονα τους.

Σε εμας τα αγορια αρεσουν κυριως οι ωραιες. Ενω τις ασχημες που λες εσυ μονο για παιχνιδι. Εγω δεν ανηκω στην ταξη αυτη αλλα υπαρχουν πολλα αγορια που το κανουν. Πολλοι λενε "Μονο για φαση την θελω κ τελειωσε... αστην να νομιζει"

Αν ερωτευτουμε ομως κ την πιο ασχημη την βλεπουμε την πιο ωραια του κοσμου.

Ελα στειλε φωτο να δουμε αν εισαι οσο ωραια λες.... δεν κανω πλακα

DimiSan

# 150 στις 29/6/2010
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
μενεις κ Ζωγραφου βλεπω λολ

menia35

# 151 στην 1/7/2010
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by DimiSan

Να κρινουμε εμεις τα αγορια του φορουμ. να σε καταταξουμε αναμεσα στις ωραιες μετρις κ ασχημες (χωρις προσβολη)

Γιατι γνωριζω κοπελες που νομιζουν οτι ειναι κουκλαρες επειδη τους κανουν κομπλιμεντα συνεχεια οι φιλες η ο μπαμπας κ η μαμα. η αληθεια ομως... τσουζει αλλα οφειλουν να την μαθουν απο αγορια για να ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ στην ζωη τους α............

Σε εμας τα αγορια αρεσουν κυριως οι ωραιες. Ενω τις ασχημες που λες εσυ μονο για παιχνιδι.............................

Καλά το πας παιδί μου. Συνέχισε........Θα κυλήσει ο καιρός...... Και απο μικρό φαλλοκρατικό γουρουνάκι, θα γίνεις ένα περήφανο μέγαααλο φαλλοκρατικό γουρούνι

ας σταματήσει να ξυπνάει αυτη η Σιμον Ντε Μποβουαρ με το παραμικρό!! Ας κοιμηθεί λίγο.....

# 152 στην 1/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν θπάρχουν εύκολες και δύσκολες κοπελιά !!

Αν θες να μάθεις την ανδρική νοοτροπία βρες έναν πραγματικό άνδρα !!

Το θέμα δεν είναι πως είσαι εξωτερικά, αλλά τι κρύβεις μέσα σου !!

Να εύχεσαι αυτός/οι που θα σε πλησιάσουν να το κάνουν για το
΄
δεύτερο γιατί το πρώτο εύκολα το βρίσκει κανείς !!

ELCHOCLO

# 153 στις 2/7/2010
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.311

Εντός θέματος

Aστεία ερώτηση!
Για να μείνω ΑΚΡΙΒΩΣ στο θέμα, και στις δυό λεξούλες που συμπυκνώνονται στον τίτλο:
Τους αρέσουν οι ωραίες (για όλους) και έτοιμες (μόνο γι αυτούς)!

(Κι εσύ το ίδιο δε θα ήθελες; )

DimiSan

# 154 στις 3/7/2010
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by DimiSan

Γιατι γνωριζω κοπελες που νομιζουν οτι ειναι κουκλαρες επειδη τους κανουν κομπλιμεντα συνεχεια οι φιλες η ο μπαμπας κ η μαμα. η αληθεια ομως... τσουζει αλλα οφειλουν να την μαθουν απο αγορια για να ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ στην ζωη τους α............

Σε εμας τα αγορια αρεσουν κυριως οι ωραιες. Ενω τις ασχημες που λες εσυ μονο για παιχνιδι.............................

Καλά το πας παιδί μου. Συνέχισε........Θα κυλήσει ο καιρός...... Και απο μικρό φαλλοκρατικό γουρουνάκι, θα γίνεις ένα περήφανο μέγαααλο φαλλοκρατικό γουρούνι

ας σταματήσει να ξυπνάει αυτη η Σιμον Ντε Μποβουαρ με το παραμικρό!! Ας κοιμηθεί λίγο.....

Μα την αληθεια λεω. Σε αυτες τις ηλικιες εξαλου η εμφανιση μετραει μονο οχι μονο για τα αγορια αλλα και για τα κοριτσια....

thelodiakopes

# 155 στις 6/7/2010
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Κοζάνης / Κοζάνη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 116

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by ZiziPelagie
Ποιες είναι πάλι οι "έτοιμες"?

έτοιμες είναι οι έτοιμες πως αλλιώς τις λένε κοπελια?οι δίχως αναστολές οι δίχως αυτοσεβασμό οι δίχως αξιοπρέπεια οι όλο (κουτο)πονηρια.σε κάλυψα?

Zητώ συγνώμη,αλλά το να είναι μια γυναίκα "ψημένη", έτοιμη 'η χωρίς αναστολές όπως το λες,αυτό δε σημαίνει οτι δεν έχει αξιοπρέπεια ή αυτοσεβασμό ή οποιαδήποτε άλλη αρετή....Μάθε να βάζεις σε τάξη κάποια πράγματα στο μυαλό σου,γιατί όλα εκεί παίζονται...Το ένα δεν αναιρεί το άλλο....

# 156 στις 23/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
καλησπέρα προς όλους.είμαι 28 αλλά όλοι μου λένε ότι μοιάζω με το ζόρι 22.χαίρομαι πολύ γιαυτό και γενικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση.έχω ένα ερώτημα στους άντρες .τις ωραίες κοπέλες (όχι αυτές που το παίζουν αλλά αυτές που πραγματικά έχουν ωραία πρόσωπα-σώματα)παρατηρώ ότι οι άντρες δεν τις πλησιαζετε.πάτε στις "ετοιμες" και τις ωραίες θέλετε να βγάλετε ένα κομπλεξικό σνομπισμό.λοιπόν ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα.βλέπω θεες μόνες τους και κάτι ξ..λα να βρίσκουν τον ένα μετα τον άλλο.εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ύπουλα μέσα να κατακτήσω κάποιον αλλά έλεος.τόσο τεμπέληδες γίνατε που βαριέστε να κυνηγήσετε τις καλές..και να σκεφτείτε ότι έχω πολλούς φίλους άντρες οι οποίοι μου λενε ότι φοβούνται την ωραία.αλλά συνελθετεεεεεεεεεεεεε

ΟΛΕΣ οι γυναίκες, ωραιες, ασχημες, κοντες, ψηλες, αδηνατες, χοντρες, ειναι το ίδιο δυσκολες και απλησιαστες. Και μάλιστα οι χοντρες και οι ασχημες είναι ακόμα πιο δυσκολες από τις ωραιες και αδύνατες, γιατι είναι κομπλεξικες και θέλουν μεγαλήτερη αυτοεπιβεβαιωση από τους άντρες.

# 157 στις 23/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Δε θα μας πεις εσυ τι θα κάνουμε εμεις οι άντρες. Αντε μπραβο

Dardana

# 158 στις 23/7/2010
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

honey7

# 159 στις 27/12/2010
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 40
εγώ έχω μια άλλη απορία...οι άντρεσ λέτε γυναικάρα μια όμορφη ψηλή ή μια όμπρφη μετρίου αναστήματος? ή κ τις 2 κ απλά όποια σας κοιτάξει???είναι θέμα γούστου/προτίμησης τελικά?

costasna

# 160 στις 26/1/2011
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Κύπρος
Απαντήσεις: 1

η δική μου εμπειρία... για τις δύσκολες :)

καλησπέρα προς όλους.είμαι 28 αλλά όλοι μου λένε ότι μοιάζω με το ζόρι 22.χαίρομαι πολύ γιαυτό και γενικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση.έχω ένα ερώτημα στους άντρες .τις ωραίες κοπέλες (όχι αυτές που το παίζουν αλλά αυτές που πραγματικά έχουν ωραία πρόσωπα-σώματα)παρατηρώ ότι οι άντρες δεν τις πλησιαζετε.πάτε στις "ετοιμες" και τις ωραίες θέλετε να βγάλετε ένα κομπλεξικό σνομπισμό.λοιπόν ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα.βλέπω θεες μόνες τους και κάτι ξ..λα να βρίσκουν τον ένα μετα τον άλλο.εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ύπουλα μέσα να κατακτήσω κάποιον αλλά έλεος.τόσο τεμπέληδες γίνατε που βαριέστε να κυνηγήσετε τις καλές..και να σκεφτείτε ότι έχω πολλούς φίλους άντρες οι οποίοι μου λενε ότι φοβούνται την ωραία.αλλά συνελθετεεεεεεεεεεεεε Text

Λοιπόν...θα προσπαθήσω να κάνω αναδρομή στο παρελθόν, στα χαμένα τετράδια του μυαλού μου διότι σκουριασα (παντρεμένος και ερωτευμένος με την γυναίκα μου 10 χρλονια... δεν μπαίνω πια στη διαδικασία) ... Γιατί οι άντρες φοβούνται τις ωραίες γυναίκες? Εγώ θα σου πω την δική μου εμπειρία, εντελώς προσωπικά.

1. Είχα πάντα ένα κόλλημα...άμα η γυναίκα ήταν εύκολη δεν την ήθελα!! Δεν ήταν αρκετά, πως να το πω...challenging (ως Κύπριος μου βγαίνει το αγγλικό...να πω ψέματα? ). Άμα κοίταζα μια γυναίκα (ωραία ή μη) και αμέσως μου εστελε αυτό το μύνημα με τα μάτια το ερωτήλο...lets get a room right now!... με χάλαγε!! θα μου πείτε ..καλά μαλάκας είσαι? δεν σου άρεσε το one night stand, το φευγάτο, της νυκτας, το "χυδαίο", να μην μάθεις καν το όνομα της..είναι δυνατό αν μην σου έτυχε?? ΑΜΕ!! μου άρεσε..αλλά με γυναίκες που σεβόντουσαν τον εαυτό τους και έκαναν αυτό το σεξ της μίας νύκτας διότι είχαν ελευθερο μυαλό, ήταν ακομπλεξάριστες και διότι απλά έτσι γούσταραν την φάση χφρίς δεσμέυσεις. Και όχι διότι ήταν playgirl, Bimbo, ξανθιές στο μυαλό και πίστευαν πως έτσι θα ψάρευαν κάνα καλό λαβράκι...

2. Το να είναι μία γυναίκα ωραία έχω μάθει πως δεν ήταν απαραίτητα συνταγή για καλό κρεβάτι. Συχνά συνέβαινε το αντίθετο. Χρειάζεται να πω περισσότερα?? Οπότε εγώ έμαθα στην πορεία να μην πλησιάζω μία γυναίκα έτσι απλά διότι έιχε ωραίο σώμα, γαλλική μύτη, στητό στήθος και κουκλίστικο πρόσωπο.... διότι πολύ συχνά αυτές οι γυναίκες πιστεύοουν...αυτό και μόνο απλά μας φτάνει!! στο κρεβάτι...ένα δράμα.

3. Και επιστρέφω στο πρώτο... το πιο ωραίο σεξ το έκανα με ωραίες γυναίκες που προτού φτάσω εκεί...εκτισα μία φοβερή επικοινωνία. Με γυναίκες..που λάτρεψαν όχι μόνο την μφάνιση αλλα το μυαλό περισσότερο...και το ανάποδο. Άμα κερδίσεις το μυαλό μίας γυναίλας...έχεις τη συνταγή για το τέλειο σεξ. sex slave!! εξάλλου η αλήθεια είναι πως...το σεξ, η διέγερση, η ερωτική ικανοποίηση περνάει πρώτα και κύρια από μυαλό ΕΙΔΙΚΑ για τις γυναίκες.(υπάρχουν ακι εξαιρέσεις).

4.Ξέρω ότι πλατείασα το θέμα και με συγχωρείτε. Αλλά το ε΄ρωτημα αυτό μου γέννησε πολλά στο μυαλό που ήθελα να πω. Ένα τελευταίο. Η κλασσική παγίδα που θα πέσει κάθε αντρας είναι να οδηγηθεί σε μία σχέση με μία εύκολη που του έκατσε και προτού το καταλαβει στο γάμο και σε παιδιά...και μετά σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία που του έχει καταστρέψει την ζωή. Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο έλεγε ο Πάμπης Στόκας στοςυ Πυξ Λαξ... και έχει δίκαιο.
Ωστόσο οι γυναίκες αυτές που το αξίζουν να τις κηνυγήσεις κανουν δυσυτυχώς επίσης ένα κλασσικό λάθος.
Σε δυσκολέυουν περισσότερο από ότι πρέπει!!!!!!!!!!!!! Κολλάει το μυαλό τους στην σκέψη πως δεν πρέπει να είναι έυκολες και τους γίνεται αυτό αυτοσκοπός!ενώ σκοπός θα έπρεπε να ήταν να δώσουν το μύνημα πως είναι worth-the-fucking-effort-material !!!!!
έχω ένα μύνημα για σας κυρίες μου... life is something that happens when you are busy making other plans
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.