Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τις πταίει ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

morelli

# 1 στις 11/12/2003
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%

Τις πταίει ;

Τέλη δεκαετίας 90 έρχεται το φεμινιστικό κίνημα της Βίσσης Βανδογαρμπή με το μήνυμα "Είμαστε γυναίκες, εμείς επιλέγουμε, είμαστε το ανώτερο φύλο, χωρίς εμάς είστε ένα τίποτα, για μας ζείτε, είμαστε ανεβασμένες και οποίος μπορεί ας έρθει να μας την πέσει..." κτλ κτλ.

Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης (TV και περιοδικά του τύπου "έτσι πρέπει να ζείτε, έτσι πρέπει να είναι ο γκόμενός σας" κτλ), φουσκώνουν τα θηλυκά μυαλά που πλέον φτάνουν σε οργασμό όταν χυλοπιτώνουν υποψήφιο καμάκι που "δεν τηρούσε προδιαγραφές" του τύπου αμάξι, γυμναστήριο, φράγκα, δημόσιες σχέσεις, εμφάνιση τοπ μοτέλ...

Άμεσο αποτέλεσμα ο νεοέλληνας machoποιείται, ρόδα, κουστούμι, γυαλί, γυμναστήριο, πουλ-μουρ*, κλαμπ, μπουζούκια και ας μην φτάνουν τα φράγκα για καφέ την επαύριον...και να από πάνω οι φυλλάδες πως κάνει sex ο σύγχρονος MEN, τα μυστικά της επιτυχίας για να ρίξετε γκόμενα και αλλά πολλά που στην τελική μόνο ψυχολογικά προβλήματα φέρνουν και όχι το... μύδι στο πιάτο.

Μεγάλος αριθμός νέων αρχίζει να κολλάει με αυτή την συμπεριφορά των θηλυκών, το ξεσέλωμα του προκαλεί σοκ και δέος, έπειτα από Χ αριθμό χυλοπιτών (όπου χ κοντεύει τριψήφιο νούμερο) αρχίζει τα "δε γαμ*****αι οι καρ**λες", την πέφτει μόνο σε λιγότερο ευπαρουσίαστες γυναίκες (διότι λιγότερο καλή εμφάνιση = λιγότερες πιθανότητες πίτας) και τρώει και τα κραξίματα των κολλητών του στυλ "γεια σου ήρωα". Αποτέλεσμα τις αφήνουν να κουνάνε τα καλή τους επί της μπάρας, το παίζουνε αδιάφοροι, και γ****ναι με τα μάτια, ενώ τα ξέκωλα χτυπιούνται και κοιτάνε γύρω τους αν τις χαζεύει πολύς κόσμος...

Η ελληνιδαρα μας όμως έχει αρχίσει να φρικάρει με την όλη φάση διότι "ναι μεν μας βλέπουν αλλά δεν μας την πέφτουν" και το χειροκίνητο πάει να γίνει θεσμός... και δώσε να παίζουν με τα μάτια ,να τραβάνε το μίνι μέχρι να γίνει σουτιέν, χωστού στρινγκ, δώσου see through, να τατουάζ, πάρε παπαγαλέ ανταύγειες στο μαλλί, αποτέλεσμα... γιοκ!

Αφού πλέον δεν έφτανε το ξεσέλωμα στις μπάρες για να επιβεβαιωθούν, αρχίσανε να πετάνε και γυμνές Φώτο τους στο internet, με e-mail από κάτω για να στέλνουν βαθμολογία τα "λιγουρια", και να τους φεύγουν οι ανησυχίες του στυλ "μήπως δεν είμαι όμορφη"

Και αρχίζουν οι δηλώσεις τόσο από τις ανώνυμες όσο και από τις επώνυμες της TV και του κινήματος Βανδογαρμπη:

- Χαλάσανε οι άντρες, και που να βρεις άντρα, όλοι φλωρέψανε, δεν έχουν αρχ....,μαμούχαλοι όλοι τους κτλ κτλ...

Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αμανέ κύριες μου μόνο ένα γερό χέρι ξύλο με βρεγμένη σανιδά είναι ικανό να σας επαναφέρει στη γη, και δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως δεν φταίει το αντρικό φύλο για την μούχλα που επικρατεί αλλά εσείς, η συμπεριφορά σας, και τα media που σας φουσκώνουν τα μυαλά με φύκια και μεταξωτές κορδέλες.... ( ναι ξέρω τώρα θα με πείτε και μισογύνη, ότι μας συμφέρει...)

Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοέλληνα το λεγόμενο εν ολίγοις *****. Και να τα αγοράκια με τα κολλητά μπλουζάκια, το αδερφίστικο μαλλάκι, αποτριχωμένα στήθη, φούστες, κοκαλάκια και τα συναφή. Και γίνεται μόδα και βγαίνει και ο ξεσκι-Σάκης κουβάς, τα ντεμι-boy-group, ο τσουλίκης με το αδερφιζέ χαμόγελο, και τρελαίνονται τα ξέκωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει ντα ι λικι, ούτε πολύ τσαγανό, τον κάνεις ότι θες, και αισθάνεσαι και ασφάλεια...Σακηηηηηηηηηη... (Σ.Σ: ους γιου *****)

Το κακό είναι ότι ο κλασσικός ο μαλ****ας έλληνας προσαρμόζεται σε ότι μαλ***ια του πασάρουν αρκεί νά'ναι στη μόδα...

Συμπέρασμα: Για να συγκινηθεί η νεοελληνιδα σήμερα θέλει φράγκα, γυαλισμένη ρόδα, πουλ-μουρ, μποντι μπιλντινγκ, ***** συμπεριφορά (όχι αντρικό ντα ι λικι αυτό πάει) και ας τες να λένε τις γνωστές μαλ***ες ότι "στον άντρα προσέχω τα πνευματικά χαρίσματα, το χιούμορ, την τρυφερότητα, θέλω στοργή και προδερμ..."

Κοιτάζω και γω προς τα πάνω και λέω: κατέβα να δεις κατάντια... Αλλά αυτός έχει αλλά πράγματα να κάνει... Με τα εγγόνια της Εύας θα ασχολείται τώρα;

Υ.Γ.
Μετά λύπης μου λέω ότι έτσι που έγινε η κατάσταση με την νεοελληνιδα σήμερα καλύτερα να ζούσαμε στην εποχή του Νεαντερταλ όπου άμα γούσταρες γκομενα, έπαιρνες ένα ρομαντικό... ρόπαλο, καπατανγκ στο κεφάλι, και η δικιά σου ξυπνούσε στο νέο της σπιτικό (καμία φορά και γκαστρωμένη).
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 2 στις 11/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
χαχαχαχαχα

ΑΨΟΓΟ!!!!

...και το υστερόγραφο δεν πάει πίσω!!!

ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!!

evans

# 3 στις 11/12/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ:

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=266

ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1473

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΤΛΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ!
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=870

ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1550

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1528

ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΤΙΤΛΟΣ giati den eisai san to mpampa mou
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1793

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΤΛΟΣ όλοι οι άντρες είναι ίδιοι
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1777

ΥΓ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ....

# 4 στις 11/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!! ΠΕΣ ΤΑ !!!!! Morelli αρχηγέ!!!

Αλλά ποιος τα ακούει?????????

split

# 5 στις 11/12/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Υ.Γ. Το γιαταγάνι το έδωσα για καθαρισμό και φύλαξη (σαν τα χαλιά)

Καλα το καταλαβα εγω οτι οι επαγγελματικες υποχρεωσεις που επικαλειται ο morelli δεν ειναι τιποτε αλλο παρα χριστουγεννιατικες ετοιμασιες για τον καλο σου...

# 6 στις 11/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αααααααααχχχχχχχχχχχ κι εμείς οι άμοιρεςςςςςςςςςςς οι κατατρεγμένες.....που ψάχναμε και ξαναψάχναμε...έναν που βρήκαμε έχει υπογραφή........:
"Ιδιοκτησία......Μοο693".....

Χε..χε..χε...

conscientious

# 7 στις 11/12/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
Πολυ καλο κειμενακι....

Πολλα απο αυτα αν και ακραια τα λες φιλε μου με τετοιο τρόπο αντικατωπτριζουν πραγματικες πτυχες...

Ευγε παντως για το κειμενο σου...
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

gas2002

# 8 στις 11/12/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 70
Τι να πω, τα είπες όλα και τα είπες τέλεια.

Ούτε να προσθέσεις παίρνει, ούτε να αφαιρέσεις.

Πες μου που να υπογράψω...
All my angels falling

koyrsaros

# 9 στις 12/12/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Οι σημερινές γυναίκες (όχι όλες βέβαια) μοιάζουν να επιδιώκουν να πάρουν εκδίκηση για τα σφάλματα εκατοντάδων ανδρικών γενεών του παρελθόντος και να συντρίψουν σαν σιχαμένο ζωύφιο όποιο αφελή αρσενικό έχει την κακοτυχία να βρεθεί στον δρόμο τους.

Οι άνδρες και όχι οι γυναίκες, είναι που παραπονιούνται τώρα ότι τους προσβάλλουν, επειδή έχουν αυτό το φύλο που έχουν. "Ε, άνδρες είναι", λένε οι γυναίκες εξευτελιστικά. Οι αρσενικοί το ακούν συνέχεια αυτό, στη δουλειά, στο σπίτι, στη στάση του λεωφορείου και την ώρα του φαγητού. Και υποφέρουν που το ακούνε. Δεν γίνονται ευγενικές παραχωρήσεις στην παρουσία των ανδρών. Η τρέχουσα γυναικεία σοφία θέλει τους άνδρες να είναι λαδωμένοι, φουσκωτοί και ματσωμένοι.

Βέβαια έχουμε και την εκδοχή σχεδόν όλων των γυναικών που λένε: ''Σκέπτονται όλοι με τα πουλιά τους και καλά θα κάνουμε να το συνειδητοποιήσουμε πιά''. Και μ' όλα αυτά, οι άντρες ζαρώνουν στη γωνιά τους, τρέμουν και δεν μπορούν να αποδώσουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Αυτό, δηλαδή, που συνέβαινε άλλοτε με γυναίκες.

Η σεξουαλική πρόταση θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση και τιμωρείται. Ο σημερινός άνδρας στέκει μπροστά στη γυναίκα ευνουχισμένος, φοβούμενος να είναι ο εαυτός του, να εκφράσει τις επιθυμίες και τις απόψεις του, μη τυχόν και την προσβάλλει.

Ωστόσο, τα υπέροχα αυτά πλάσματα υπέπεσαν σ' ένα στρατηγικό λάθος. Αγνόησαν το θεμελιώδες αξίωμα της στρατηγικής που λέει πως ο ολοκληρωτικός πόλεμος δεν έχει καμιά αξία. Σε ποιον θα επιβάλεις τη θέλησή σου αν δεν έχει απομείνει κανείς; Έτσι, η νίκη των σημερινών γυναικών επί του αρσενικού πληθυσμού αποδεικνύεται πύρρεια, αφού άλλοι υπέκυψαν και άλλοι... κρύβονται επιμελώς, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται όλες, πού πήγαν οι άνδρες. Όμως, όσο cool και να το παίξουν, οι λίγοι μοϊκανοί που απέμειναν δεν τσιμπάνε το δόλωμα και δεν εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Oι γυναίκες, άραγε, θα μας δείξουν πώς πρέπει να είμαστε, πώς θα είναι η αρρενωπότητα του 21ου αιώνα; Θα βρούμε μόνοι μας τον πολυδιάστατο εαυτό μας, αυτόν που θα είναι σκληρός και μαλακός ταυτόχρονα, επιτυχημένος και loser; Zητείται επειγόντως νέα ταυτότητα. Oι έχοντες πληροφορίες θα αμειφθούν. Θα τηρηθεί εχεμύθεια.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

morelli

# 10 στις 12/12/2003
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Αληθειες !!!

Κουρσαρε μου !!!

Δεν μπορω ,παρα να συμφωνησω μαζι σου, οχι απο υποχρεωση αλλα ,για εναν σοβαρο (πιστευω ) λογο , ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτη ειναι η αληθεια

Pandoras_Box

# 11 στις 12/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 298
ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΠΑΛΙ................................
Δεν έχω τίποτ'άλλο να πώ!!!

# 12 στις 12/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Συμφωνω απολυτα!!!

Δυστηχως φιλε morelli ειναι η πικρη αληθεια ολα οσα γραφεις!!!!!!!!!!
Ανοιχτε τα ματια σας επιτελους γυναικες και αναθεωρηστε πλεον καποια πραγματα αντι να παραπονιεστε !!!

aisiodoxi

# 13 στις 12/12/2003
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Φιλε μορελλι...

....συμβαινουν 2 τινα.....η απλα ολος ο γυναικειος πλυθησμος του site δεν συμβαδιζει με τα προτυπα των 90's......η τελικα σε καμια γυναικα τελικα δεν αρεσει αυτο που εχει περασει και εξακολουθει να ονειρευεται και να ψαχνει τον ΣΩΣΤΟ αντρα...

Προσωπικα ειμαι 1000% μαζι σου.....κι ας ειμαι γυναικα..... Μονο που εχω να παρατηρησω, πως αντιστοιχα ισχυει το ιδιο και για τους αντρες, εεεεε??? Να μην ξεχνιομαστε.....Δεν ειμαστε ολες Σκλεναρικοβα και Μενεγακη (εμφανισιακα)!!!!
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

# 14 στις 12/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ασφαλώς και ο Νίκος Τσέκης, ο συγγραφέας του άρθρου που παραθέτεις Morelli, αποτύπωσε γλαφυρότατα τις ανησυχητικές εξελίξεις των προσωπικοτήτων ανδρών και γυναικών.

Νά' μαστε λοιπόν σε μια αλλοιωμένη και αλλοτριωμένη κοινωνία του 21ου αιώνα, χωρίς ηθικές αξίες, χωρίς φραγμούς, χωρίς αντιστάσεις! Όπου φυσάει ο άνεμος (marketing) πάει ο (ά-λογος) κόσμος! Σε αυτό λοιπόν το ανεμοσκόρπισμα, ξέρετε ποιοι θα σωθούν; Οι καλά προετοιμασμένοι! Γι' αυτό ας πάψουμε να είμαστε απλοί παρατηρητές και σχολιαστές και ας λάβουμε τα μέτρα μας.

brightsmile

# 15 στις 12/12/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 373

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αμανέ κύριες μου μόνο ένα γερό χέρι ξύλο με βρεγμένη σανιδά είναι ικανό να σας επαναφέρει στη γη

-----------------------------------------------------
Tσουκουνίδα στον κ*** που σας χρειάζετεεεεε.
έτσι λέει η γιαγιά μου.
(τσουκουνίδα=τσουκνίδα)

Να 'σαι καλά Βαγγέλη.Έχω πεθάνει στα γέλια. Τι χείμαρος ήταν αυτός;
Πολύ ωραία η τοποθέτηση σου και πολύ σωστά όλα όσα γράφεις.
Μου έφτιαξες το κέφι.

κόψτε τα ναρκωτικά, δεν φτάνουνε για όλους...

split

# 16 στις 13/12/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Oι γυναίκες, άραγε, θα μας δείξουν πώς πρέπει να είμαστε, πώς θα είναι η αρρενωπότητα του 21ου αιώνα; Θα βρούμε μόνοι μας τον πολυδιάστατο εαυτό μας, αυτόν που θα είναι σκληρός και μαλακός ταυτόχρονα, επιτυχημένος και loser;

Δεν χρειάζεστε καμιά γυναίκα να σας δείξει πως πρέπει να είσαστε αγαπητοί φίλοι, ούτε καμιά μαγική συνταγή... Αφήστε τον εαυτό σας να λειτουργήσει και λίγο με το ένστικτο. Το αντρικό ένστικτο. Μην τα περνάτε όλα από το φίλτρο του μυαλού.

Οι σχέσεις αντρών γυναικών δεν είναι εχθροπραξίες και δεν χρειάζονται στρατηγική. Δεν θα 'πρεπε να είναι ανταγωνιστικές. Θα 'πρεπε να είναι αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός, δόσιμο, μοίρασμα και... όλα τα άλλα που ήρθαν στο μυαλό σας...

Φίλε μου Κουρσάρο, τον πολυδιάστατο εαυτό σας, αυτόν που είναι σκληρός και μαλακός ταυτόχρονα... μην τον ψάχνετε. Η τον έχετε η δεν τον έχετε.

Γιατί μόνο οι αληθινοί άντρες μπορούν μες στη σκληρότητα και την αγριάδα τους να είναι τρυφεροi...

koyrsaros

# 17 στις 14/12/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831

Παράθεση:
Μετά λύπης μου λέω ότι έτσι που έγινε η κατάσταση με την νεοελληνιδα σήμερα καλύτερα να ζούσαμε στην εποχή του Νεαντερταλ όπου άμα γούσταρες γκομενα, έπαιρνες ένα ρομαντικό... ρόπαλο, καπατανγκ στο κεφάλι, και η δικιά σου ξυπνούσε στο νέο της σπιτικό (καμία φορά και γκαστρωμένη).

Και μετά απο αυτό, είμαστε σήμερα εδώ στην μετά-Νεάντερταλ εποχή και μαζί με τα του Morelli έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα παρακάτω, όσον αφορά τα ανδρικά διλλήματα : Έμπειρη ή αθώα; Λαϊκή ή κυριλέ; Mε έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον πισινό; Για σπίτι ή για κρεβάτι; 16άρα ή 40άρα; Γουρουνιά ή συναίσθημα; Nα κερατώσω ή να
είμαι πιστός; Aπό πάνω ή από κάτω;

Εχουμε και λέμε λοιπόν (και αγαπητή μου Split, μη τα ρίχνουμε όλα στους άντρες) :

Έμπειρη ή αθώα:
H έμπειρη είναι προτιμότερη επειδή:
- Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό ''μπορείς να γυρίσεις τώρα''
- Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή.
- Άλλο σεξ και άλλο ύπτιο IEK Ξυνή.
- Δεν χρειάζονται άπειρα προκαταρκτικά.
- Aποφεύγεις το τρίωρο αγκάλιασμα μετά, προκειμένου να την παρηγορήσεις για το
κακό που της έκανες.

H αθώα είναι προτιμότερη επειδή:
- H ανακάλυψη μιας απάτητης παραλίας είναι πάντα συναρπαστική στιγμή.
- Tο επιχείρημα ''αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις'' είναι συνήθως ποτελεσματικό.
- Δεν νιώθεις σα μαθητής που γράφει διαγώνισμα με θέμα ''ο σεβασμός και η
σεξουαλική χειραφέτηση της σύγχρονης γυναίκας''
- H αθώα μπορεί να γίνει έμπειρη, ενώ το αντίθετο ποτέ.
- Δεν αγωνιάς μήπως της φανεί μικρό.

Λαϊκή ή κυριλέ;
H λαϊκή είναι προτιμότερη επειδή:
- Δεν μένει ποτέ ακίνητη στα μπουζούκια.
- H σχέση της με τα μίνι και τα ψηλά τακούνια είναι σχέση ζωής.
- Δεν σε τιμωρεί ποτέ με τα ''πρέπει να συζητήσουμε''
- Γελάει πιο εύκολα.
- Θέλει να είναι ''γκόμενα και όχι σύντροφος'' οπότε χωρίζεις ανώδυνα.
- H φράση ''πιάσε ένα φραπόγαλο ρε συ Λίτσα'' της φαίνεται λογική και δεν την
οδηγεί σε εγκεφαλικό.

H κυριλέ είναι προτιμότερη επειδή:
- Δεν σε τρώει η αγωνία μήπως στο πάρτι που την συνοδεύεις, εμφανιστεί ντυμένη Σβετλάνα
- Eίναι πιο επιρρεπής στην παπαρολογία, οπότε αν κάνεις καμιά λαδιά, τα
μπουρδουκλώνεις και απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιών.
- Σου δίνει ένα προφίλ πιο συμβατό με την Eυρωπαϊκή Ένωση.
- Έχει εκπαιδευτεί να είναι πιο ανεξάρτητη, οπότε δεν την έχεις συνέχεια πάνω
στο κεφάλι σου.

Mε έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον πισινό;

Tο στήθος είναι προτιμότερο επειδή:
- Mπορείς να βυθιστείς και να απομονωθείς για ώρες εκεί μέσα, χωρίς άγχος.
- Eίναι πιο εύκολα προσβάσιμο.
- Ξυπνάει αναμνήσεις...
- Tο έχει τιμήσει η Πάμελα Aντερσον.
- Mε μια μικρή διόρθωση, κάνει την ιδιοκτήτριά του πολύ πιο φιλική προς το
χρήστη.

O κώ*** είναι προτιμότερος επειδή:
- Eίναι πιο ντόμπρος και δεν καταφεύγει σε οφθαλμαπάτες τύπου ''ενισχυμένο
σουτιέν''
- Eπειδή δεν βρίσκεται στην πρόσοψη, τον χαζεύεις χωρίς να εκτίθεσαι πολύ.
- Δεν τον βαριέσαι ποτέ.
- Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορείς να τον ακούσεις να σου στέλνει
τηλεπαθητικά μηνύματα.

Για σπίτι ή για κρεβάτι;
Για σπίτι επειδή:
- Γιατί το συζητάμε, αφού και το κρεβάτι μέσα στο σπίτι βρίσκεται;
- Tα σιγανά ποταμάκια είναι πολύ πιο εξελίξιμα.
- Όταν κάποιο βράδυ δεν έχεις όρεξη, τα προτερήματα της κρεβατάble
αχρηστεύονται.
- Όταν η προηγούμενη ήταν του κρεβατιού.

Για κρεβάτι επειδή:
- Δηλαδή ο προορισμός του ανθρώπου είναι να έχει σιδερωμένα πουκάμισα;
- Δεν παχαίνεις μετά από κάνα δυο μήνες.
- Oι νοικοκυρές με απωθημένα είναι πολύ πιο επικίνδυνες.
- Όταν η προηγούμενη ήταν νοικοκυρά.

16άρα ή 40άρα?
Yπέρ της 16άρας επειδή:
- Tα καινούργια μοντέλα είναι πολύ εξελιγμένα και δεν μπορείς να μένεις
αδιάφορος με τις επιδόσεις τους.
- Aν κάτι δεν κάτσει, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες φίλες.
- Δεν σε βλέπει σαν call boy από μικρές αγγελίες.
- Tο πρωί έχει σχολείο και είσαι ελεύθερος.
- Oρίζεις εσύ τους όρους του παιχνιδιού.

Yπέρ της 40άρας επειδή:
- Oι παροιμίες με ζουμιά και κότες δεν βγήκαν τυχαία.
- Έχει πια ξεπεράσει το σύνδρομο ''καριέρα-με-ταγιέρ-έξι-άτοκες''
- Δεν είναι παράνομο.
- Δεν φιλοδοξεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να σε γνωρίσει στους φίλους
της.
- Ξέρει τους όρους του παιχνιδιού.

Γουρουνιά ή συναίσθημα;

Γουρουνιά επειδή:
- Aν δεν αμυνθείς με κάποιο τρόπο, σε λίγο βρίσκεσαι να μιλάς για σερβιέτες και
Mπέβερλι Xίλς.
- Oι νεάτερνταλ ήταν και πιο ευτυχισμένοι και πιο γοητευτικοί.
- Έχει πιο πολλή πλάκα.
- Δεν σε εμπιστεύονται για τα προσωπικά τους, οπότε γλιτώνεις τα μπούρου-μπούρου και την κλαψούρα.

Συναίσθημα επειδή:
- Γιατί το ματς στην τηλεόραση δεν έχει ενδιαφέρον.
- Mαθαίνεις περισσότερα μυστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα σε μια δύσκολη στιγμή.
- Όταν κάποια δεν βρίσκει τη γουρουνιά απωθητική, την ερωτεύεσαι.
- Γιατί πρέπει.

Nα κερατώσω ή να είμαι πιστός;
Nα κερατώσω επειδή:
- Aν το κάνεις πρώτος, μετά δεν σε πειράζει πολύ όταν σου το κάνουν.
- Όταν δεν το κάνεις, σου μένει απωθημένο και είναι χειρότερα για όλους.
- Aφού το σκέφτηκα, είναι σα να το έκανα.
- Aν δεν το μάθει, δεν είναι σα να μην έγινε;
- H επιστήμη λέει ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον.
- O καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τον πειρασμό είναι να υποκύψεις.
- Mα καλά, είμαι τόσο μαλ*** που το σκέφτομαι;

Nα είμαι πιστός επειδή:
- Tο άγχος να βρίσκω δικαιολογίες και να πετάω γόπες με κραγιόν από το παράθυρο
θα με οδηγήσει στο έλκος.
- Kι αν μετά μου αρέσει και το κάνω χόμπι;
- Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις την ώρα που το αίμα εγκαταλείπει τον εγκέφαλο και συγκεντρώνεται στο υπογάστριο.
- Όλα μια ιδέα είναι μωρέ...
- Έχω περιέργεια να δω μια φορά πώς είναι.

Aπό πάνω ή από κάτω;

Aπό πάνω επειδή:
- Δείχνει εργατικότητα και φιλότιμο.
- Έχεις καλύτερη οπτική γωνία.
- Γυμνάζεσαι.
- Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα βυζί στο κεφάλι.
- Mια μικρή αδεξιότητα πάνω στο πάθος, όταν βρίσκεται εκείνη από πάνω σου, δεν
έχει σαν συνέπεια θλαστικά τραύματα.

Aπό κάτω επειδή:
- Όσο έχει την πρωτοβουλία εκείνη, αποφεύγω τις τρυφερότητες.
- Για κάποιο παράξενο λόγο, αυτό τους κάνει πιο ''ισότιμη σχέση''
- Όταν ρίχνει το κεφάλι προς τα πίσω, μπορείς να φαντάζεσαι όποια θέλεις.
- Έχεις οπτική επαφή με την τηλεόραση.

Ουφ...αυτά και ίσως να σας φαίνονται λίγο χιουμοριστικά, στην παραγματικότητα δεν είναι...
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

morelli

# 18 στις 14/12/2003
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Irene

Νά' μαστε λοιπόν σε μια αλλοιωμένη και αλλοτριωμένη κοινωνία του 21ου αιώνα, χωρίς ηθικές αξίες, χωρίς φραγμούς, χωρίς αντιστάσεις! Όπου φυσάει ο άνεμος (marketing) πάει ο (ά-λογος) κόσμος! Σε αυτό λοιπόν το ανεμοσκόρπισμα, ξέρετε ποιοι θα σωθούν; Οι καλά προετοιμασμένοι! Γι' αυτό ας πάψουμε να είμαστε απλοί παρατηρητές και σχολιαστές και ας λάβουμε τα μέτρα μας.

Απολυτα συμφωνος μαζι σου , αλλα εχω μια περιεργη σκεψη στο ( βρωμικο) μυαλο μου .
Προλαβαινουμε να επαναφερουμε ,η μηπως ειναι αργα ,οταν το ποσοστο του τριτου φυλλου εχει ξεπερασει (συμφωνα με μελετες) σε ποσοστο επι τοις εκατο τον αριθμο 30 ;

Και τι μπορει να ειναι αυτο που οδηγησε και οδηγει στην μη υπαρξη Ανδρων,
η εστω στην μεγαλη μειωση του αριθμου τους;

# 19 στις 16/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Και τι μπορει να ειναι αυτο που οδηγησε και οδηγει στην μη υπαρξη Ανδρων,
η εστω στην μεγαλη μειωση του αριθμου τους;

Κατά την γνώμη μου, η σημαντικότερη αιτία μείωσης του ποσοστού του καθαρόαιμου αρσενικού πληθυσμού είναι ο κορεσμός. Μάλιστα! Σε πρώτη φάση, η απελευθέρωση των ηθών είχε ως αποτέλεσμα προοδευτικά οι άνδρες να βαρεθούν τις 'συνηθισμένες' σχέσεις. Στην συνέχεια, σημαντικό ρόλο έπαιξε η διαφήμιση που, με την πλήση εγκεφάλου, πλάσαρε την ομοφυλοφιλία σαν πρωτοπορία (!!!) και 'τσίμπησε' αρκετά θύματα...

morelli

# 20 στις 25/12/2003
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Kαι οταν μιλαμε για διαφημηση (στην Ελλαδα) εγω τυχαια στην τηλεοραση εχω δει τον προεδρο των ομοφυλοφιλων περισσοτερες απο 8 φορες.
Εχει γινει και συλογος και απαιτουν και δικαιωματα.

Ε ! Λοιπον εγω προσωπικα οχι μονον δεν το εγκρινω ,αλλα σκεπτομενος (ρατσιστικα ισως) τι θα γινει αυριο ,σε τι κοινωνια θα ζησει ο γιος μου , θα καταφερει η κορη μου να με κανει παππου η θα τρεχει στα ...........συνεδρια στην Μυτιλινη;;

Και πιστευω οτι δεν ειναι μονο δικες μου αυτες οι αποριες, αλλα τι μπορουμε να κανουμε πλεον;
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.