Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τις πταίει ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

george-gr

# 61 στις 27/5/2004
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 41
'Aρεσαν+: 0%
Μετά απο κάποιες απαράδεκτα προσβλητικές και με χαρακτηρισμούς απαντήσεις προς άλλα μέλη είπα να μην συμετέχω άλλο αλλά, ακούγοντας την λέξη δάσος, ας συμπληρώσω...(είσαστε κακιά σκάλα)

Οι ανάγκες των περισσότερων είναι να βρούν ένα άτομο όμορφο, έξυπνο να τους αγαπάει κτλ.
Ξεκίνησε λοιπόν η βιομηχανία ομορφιάς και εξωτερικής βελτίωσης -που περιέργως δεν μπορεί να δώσει ούτε αγάπη ούτε μυαλό- με διάφορα προιόντα και μεθόδους, που ναι μεν έφερε τα γνωστά αποτελέσματα αλλά έφερε και ανεπιθύμητες καταστάσεις, όπως δλδ ένας άντρας που κάνει γυμναστική, προσέχει πολύ το ντύσιμο του, τα μαλλιά του, την επιδερμίδα του, είναι ευγενικός... και πάνω απ'όλα όμορφος, είναι και περιζήτητος αν δεν έχει 2-3 παράλληλες-περιστασιακές την μια που έχει θα την σκάσει (όχι απαραίτητα αλλά συνήθως....)
Ακολουθούν ανταγωνισμός, ζήλια, μίσος, πάθος και όλα τα καλά...
Συνήθως, έτσι γίνεται αντίστοιχα με μια γυναίκα που ψάχνεται τόσο πολύ με τον εαυτό της και/αν προσπαθεί να προκαλέσει με τα "μεγάλα" μέσα. Αμοιβαία λοιπόν η κατάσταση (αν και σε διαφορετικά ποσοστά) αλλά κάποιος είπε για την ισότητα: "ναι αλλά κάποιοι άλλοι είναι πιο ίσοι"

Η συγκεκριμένη βιομηχανία όμως ψάχνει συνεχώς πελάτες και διαφημίζει τα προιόντα της, τον τρόπο πιστεύω οτι όλοι τον έχετε καταλάβει.

Βλέπω κάτι παλιά ζευγάρια...και λησμονώ αυτές τις γυναίκες, η ματιά τους είναι γεμάτη καλοσύνη, ή ειλικρίνεια, δεν λέει άνοιξε με στα δύο, δέν έχει το κλασσικό βλέμμα, ούτε το "δήθεν" μπορεί να θέλω να σε ανοίξω στα 22 αλλά μπορεί να σε βλέπω σαν κάτι περισσότερο...

Ακούς πλέον σε μεγάλα ποσοστά την νεολαία να κάνει συνεχώς παράπονα για τις σχέσεις, τους πιο όμορφους άντρες να μην έχουν μόνιμη σχέση και να "τσιμπολογάνε" λέγοντας "άσε απο απόσταση"
Τα περισσότερα για το θέμα τα έχω μάθει απο φίλες μου, μια γιατρός που έχει καμιά πενηνταριά φίλες (περιέργως οι άντρες δεν έχουμε πολλούς φίλους, γιατί?) μου λέει μια μέρα "τι διάολο γίνεται, κάθε μήνα και άλλο, γιατί"
μια πρώην μου που συζούσε με 19χρονη ξαδέρφη της "δεν μπορώ να μείνω άλλο μαζί της, φέρνει εδω μέσα τον ένα και τον άλλο"
Ακούς αντίστοιχα κάποιους να λένε "αυτή την έχω...κι αυτή και τώρα λέω να γ... κι αυτή" (μα με κέρματα δουλεύουν οι γυναίκες σαν τις μηχανές του καφέ?) όπως και το άλλο "γιατί έχουμε γεμίσει χωρισμένες με παιδιά?"
Πως σας φάνηκε η διαφήμιση περιοδικού "σου'δωσε τα παπούτσια στο χέρι? φόρατα και στον επόμενο" απευθυνόμενοι σε ΕΘΝΟΣ και μέσω των ΜΜΕ...

Πάντα αναρωτιώμουν αν αυτή η κατάσταση ήταν έτσι απο παλιά και δεν φαινόταν καταπιεσμένη, να το καταλάβω και να το δεχτώ κι εγώ να σταματήσω να ψάχνομαι. Να το καταλάβουν όσοι τους έμαθαν να εκτιμάνε τον διπλανό τους (τι μας λες τώρα) υπάρχουν όμως και στα δυο φύλα και βασανίζονται.
Διάβαζα συστηματικά γνωστό περιοδικό υγείας και διατροφής, κάποια στιγμή για 2-3 τεύχη μίλαγε μόνο για τον γυναικείο οργανισμό, ενώ τα προηγούμενα τεύχη είχαν πολλά θέματα διατροφής, γυμναστικής, υγείας και για εμάς.
Τους έστειλα ενα mail και ρώτησα γιατί η μεταβολή, απάντηση απο τον διευθυντή: λόγω της αυξημένης κίνησης του περιοδικού στον γυναικείο πλυθησμό, καταλαβαίνετε...αλλά θα συνεχίσουμε να έχουμε και θέματα για τους άντρες αν και..."
Ωραία, συμφωνώ κι εγώ σαν εκδότης αυτό ακριβώς θα έκανα, περίεργο όμως όλλες αυτές οι γυναίκες δεν έχουν έναν αδερφό, πατέρα, σύζυγο, γκόμενο σε μόνιμη σχέση? δεν θα ήθελαν να εκμεταλευτούν αυτές τις γνώσεις και για το καλό τους?

Γυρίζοντας στο δάσος, η αποβλάκωση μας σαν λαός δεν είναι ακόμη τόση που να μην καταλαβαίνουμε οτι η χώρα μας και ο πολιτισμός μας δεν πάει καλά, οτι κάποιοι μας υποβαθμίζουν καθημερινά με τον τρόπο τους, όπως με το νεο cd του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, μην κάνετε παράπονα είσαστε ρατσιστές, αυτοί που σκότωναν πρόσφατα τα παιδάκια με τα stealth τι ήταν, να καταλάβουμε κι εμείς ποιό είναι το σωστό και το λάθος όπως και πως να αντιδράμε.
Αν π.χ έχουμε κάποιο παράπονο να κουβαλάμε μαζί μας κι ένα αεροπλανοφόρο για να εκφραστούμε ώστε πάνω απ'όλλα μη μας περάσουν για ρατσιστές.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω θέσεις για βιβλία και δημιουργούς που αναφέρατε αφού τα περισσότερα που έχω διαβάσει είναι τεχνικά.
Επίσης δεν ανήκω σε οτιδήποτε όπως ποδοσφαιρικές ομάδες, πολιτικές παρατάξεις κ.α και γενικά δεν είμαι οπαδός κανενός εκτός της λογικής, της δημοκρατίας και της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, άρχισα να εκφράζω τα πρώτα παράπονα μου για τα δικαιώματα της γυναίκας απο τα 15 μου, βλέποντας πραγματικά άδικη μεταχείριση όπως και την αδικία του να είναι κάποιος κλεισμένος πίσω απο μια κουζίνα χωρίς επιλογές στη ζωή του.

Υπάρχει και ο παράγοντας απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες που κυκλοφορούν, που λειτουργούν σαν αντιστάσεις της σεξουαλικής μας ζωής, εμποδίζοντας μας να χάσουμε και τον τελευταίο έλεγχο που έχουμε και να το σκεφτούμε πριν...εκτός οτι πλέον είναι απίστευτα κερδοφόρες για τις φαρμακοβιομηχανίες μήπως υπάρχει και κάτι άλλο?

Μήπως τελικά κάνουν το σεξ πιο απαγορευμένο? και αυξάνουν το πάθος λόγω αλυσιδωτής αντίδρασης έλειψης? μήπως αλλάζει τόσο η σεξουαλική μας ζωή και δεν πλησιάζουμε εύκολα ο ένας τον άλλον και βλέπουμε το άλλο μας μισό σαν πιθανό δολοφόνο? όταν υποψιαζόμαστε για οποιοδήποτε λόγο αν μας έχει απατήσει, δεν φοβόμαστε μη μας κολλήσει και τίποτα? τότε δεν γινόμαστε και πιο επιθετικοί? δεν περνάει απ'το μυαλό μας (με την υποψία) να φύγουμε άμεσα? δεν γεμίζουμε αρνητικές σκέψεις? Μήπως κάποιοι αποφεύγουν να δώσουν κάν την ευκαιρία σε μια νεα σχέση για αυτόν τον λόγο? Μήπως κάθε φορά που χωρίζουμε αναρωτιόμαστε ποιόν/α θα είναι ο/η επόμενη/ος που θα πέξουμε ρώσσικη ρουλέτα? όπως και ποιός ξέρει πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε έρωτα σαν άνθρωποι (!) χωρίς να φοβόμαστε το νέο πλέον άτομο που κρατάμε στην αγκαλιά μας? Πάτε καλά, έχετε καταλάβει το ποσοστό της ελευθερίας σας σήμερα και δικαίωμα για ΖΩΗ? Ξέρετε σε τι ψυχολογία μεταφράζεται η έλειψη ελεύθερης σεξουαλικής ζωής επι του συνόλου? προσθέστε και την απίστευτη έλειψη επικοινωνίας! αυτό άλλωστε προσπαθούν να πουν σ'αυτο το θέμα οι περισσότεροι εδω μέσα,

Και όλλα αυτά γιατί κάποιοι αρρώστησαν και πραγματικά αδυνατούν να καταλάβουν οτι η αριθμητική έννοια "ίσο" δεν έχει σχετικότητα και το "υπέρ" κάποιου δεν είναι πρέπει να βασίζεται εισ'βάρος κάποιου άλλου.

Υπάρχουν ελπίδες να μας ακούσει ο/η διπλανός/η μας που όμως χάνονται, υπάρχει η ελπίδα να σταματήσει η παραγωγή μαυλού σε κονσέρβα, υποτιθέμενου "απελευθερωμένου" ποιός ξέρει καμιά μέρα μπορεί να γίνουν πολλοί κι αυτές/οι που θα έχουν ένα κομμάτι αξιοπρέπεια και θα σέβονται τον διπλανό τους.

Φαίνεται πως για πολλούς η αγάπη είναι κλεισμένη έξω απο τις καριέρες μας, τον τόπο διαμονής την ηλικιά, εθνικότητα και πάνω απ'όλλα άλλο αγάπη, άλλο εμπιστοσύνη.
Δεν φταίει μόνο το ένα απο τα δυο φύλα όταν κάτι δεν κολάει όπως οι περίεργοι για τα ""ΣΗΜΕΡΙΝΑ"" ""ΔΕΔΟΜΕΝΑ"" ""ΟΡΟΙ"" που βάζουμε ο ένας στον άλλον και αν χρειαστεί ένας απο τους δύο να κάνει μια θυσία χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες για πάντα.

Ο Πόλεμος σ'αυτό το Post δεν είναι μεταξύ αρσενικών και θηλυκών αλλά μεταξύ αξιών και η δική μου τουλάχιστον ανησυχία είναι σε τι έκταση και ποσοστά βρίσκονται κι αν έχουμε τη θέληση και την δύναμη να διορθώσουμε το αόρατο, πλέον μέγιστο ζήτημα ποιότητας ζωής.

# 62 στις 27/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αχχχχ!!!!!! Μα τελος παντων....
που πηγαν οι αντρηδες????
Αυτοι που χορευαν ζεμπεκια..με το ενα σακακι στον ωμο......που μ εβαζαν στη θεση μου οταν μιλουσα.....(φλυαρη θηλυ..!!)
που μου πεταγαν το φαγι οταν δεν ηταν καλο...., που ξενυχταγαν..και γυρναγαν..ο,τι ωρα ηθελαν....γιατι..οι αντρες..... ειναι αντρες!!!
Αχχχχ θελω τα χαστουκια μου σου λεω....Δε με βαρεσες.....σημερα!!!
............Μη φτανουμε ρε παιδια στα ακρα....!!!
Η καθε εποχη εχει τις ακροτητες....της!!
Ουτε τη γυναικα κολακευει...αυτη η κατασταση ..ουτε τον αντρα.....
Οι δυο τους μπορουν να πορευονται??? με αλληλοκατανοηση, με σεβασμο και αγαπη???
Αυτη ειναι η ουσια.......
Εμεις πια χασαμε την ουσια.......
Η οικογενεια εφυγε απο τα χερια μας....πιο πολυ μιλαμε ολοι..(αντρες γυναικες...) για την καριερα μας παρα για την ιδια μας τη ζωη....
Θα συμφωνησω για τα προτυπα..που μας παρασυρουν....σε μια μορφη ζωης....διαφορετικη των προγονων μας....ομως τα παντα αλλαζουν......
Εδω πρεπει ολοι να βρουμε τη ΔΕΙΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....κι ας ειναι διαφορετικη για τον καθενα..............μας...
Εμεις ειμαστε και Ελληνες ρε γαμωτο.....με ενα παρελθον..ιστοριας αμυμητο......
Ας αντισταθουμε..λοιπον..σε οτι...μας καταστρεφει.....ας οικιοποιηθουμε..οτι μας κανει καλυτερους!!!

------------ -------------------------

EPILEKTIKH_panidonistria

# 63 στις 27/5/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Απόλλωνα 13

Δεν μ' αρέσει ν' αφήνω εκκρεμότητες...

Επειδή είμαι σίγουρη πλέον μετά το τελευταίο σου μήνυμα, πως μπλέκεις επικίνδυνα μέσα στο μυαλό σου τις έννοιες ψυχίατρος και ψυχολόγος, επειδή αν απαντήσω εδώ νομίζω πως θα ξεφύγουμε τελείως απ' το θέμα, κάτι που δεν είναι σωστό, σε παρακαλώ κοίταξε τη θυρίδα σου!

Θεωρώ πως αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο που προτείνω και που βρίσκεται στο κέντρο της πρώτης σελίδας, θα καταλάβαινες τι εννοώ, για το συγκεκριμένο θέμα των σχέσεων ανδρών - γυναικών και δεν θα έγραφες πράγματα εκτός τόπου και θέματος.

Φιλικά

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

DeepPurpleSoul

# 64 στις 30/6/2004
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 519

Η ωμη πραγματικοτητα ... Της νεας εποχης ...

Φιλε μου Βαγγελη ... τι να πω ... αφου τα ειπες σχεδον ολα ...

Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ... ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ... ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ...

Αισθανομαι τυχερος ομως και ...

Χαιρομαι πραγματικα ... που εστω και λιγο εζησα ... τα παρτακια , τα ροκαδικα , το καμακι και τους ερωτες ... της Δεκκαετιας των ... 80ς...

Αισθανομαι ατυχος ομως και ...

Λυπαμαι που δεν μπορεσα ... να ειμαι 20αρης την εποχη ... του Μορισον ...του Xεντριξ ... των Ντιππερπλ ...

Μια εποχη ... που οχι μονο δεν προκειτε να δουμε ποτε ...

Αλλα αν υπηρχε τροπος , να την σταματουσε ο χρονος ... να την παγωνε ετσι απλα ....εστω και για λιγο ... για να περναμε και εμεις μια σταγονα γευσης ...
Καλη δυναμη σε ολους μας

ΠΡΟΣ

Αντρες και Γυναικες

Εδω στο 2004 ...
ΜΠΑΜΠΗΣ

Υ.Γ * Οσο για τα υπολοιπα (επι του θεματος) ... μαλλιασε η γλωσσα μας ... σε τοσα αμετρητα αρθρα εδω μεσα ...
Oταν... Δεν θα εισαι πια θεατης...αλλα πρωταγωνιστης...! Οταν... Αυτα που ειδες και κρατας στις παλαμες των χεριων σου...αρχισεις να τα χρησιμοποιεις...! ΤΟΤΕ... Θα ερθουν και εκεινες οι νεραιδες ...(Ηρεμια-γαληνη-ησυχια)... στον δρομo σου...!!! ΜΠΑΜΠΗΣ

erotikomynima

# 65 στις 30/7/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 49

Τις πταιε, ε?

Αφου διαβασα οσα γραψατε γι'αυτο το θεμα οι σκεψεις μου ειναι οι εξης: Απο τη μια θελω να σας ευχαριστησω ολους που μου προσφερατε την οπτικη σας γωνια, ενα κομματι απο τη γνωση η την εμπειρια σας. Η προσφορα σας ειναι ανεκτιμητη οσο και ο θρυλος του θειου Βαγγελη που θα σας εξιστορισω αργοτερα. Απο την αλλη, με κουρασε το διαβασμα οσων γραψατε, ηταν πολλα. Οπως ειπε το μελος Rospie "Ως άντρας βιώνοντας την παραπάνω κατάσταση το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κανονίσω να παω διακοπες στην Ταιλάνδη. Εκεί για 7-8 μερες θα τα ξεχάσω όλα". Με τη μονη διαφορα πως εγω αληθεια δε θελω να τα ξεχασω.

Γραφτηκαν πολλα. Η ουσια ειναι πως μερικοι "Μπερδέψαμε τα μούσμουλα με τα τρόλευ γιατί έχουν το ίδιο χρώμα":QUOTE:aetios572002.

Η προτροπη του observer1 "Straight Ποπολάροι ξεσηκωθείτε" με εβαλε σε σκεψεις για το αν αυτο ειναι η οχι αναγκαιο. Αυτο ειναι ενα θεμα απο μονο του. Γιατι μας ενοχλουν οι "Ορδές ανδρών που ένας γνωστός μου αποκαλεί εύστοχα φυλή των "αγορίτσι":QUOTE:Editorial 2 η οι ορδες Φακλανας(ετσι δεν τη λενε) η το απολυτο ξεσαλωμα καθε νεας γενιας?

Με προβληματισε εξισου η χωρις φοβο και παθος θεωρια συνομωσιας του moo693 καθως φοβαμαι πως παει να γινει πραξη "Τον μεγαλύτερο φόβο για επανάσταση τον έχεις περισσότερο απο τους άντρες άρα ο εχθρός=άντρας τόσο απλά…Αν δεν το έχετε καταλάβει έχουμε τιμή/κιλό και σε λίγο καιρό θα πουλιόμαστε σε "συσκευασίες" στα super market
Ποιός το ξεκίνησε? Αυτό που βλέπω καθημερινά είναι ποιός το ανέχεται".

Ευτυχως τη λυση του δραματος εδωσε πραγματικα σαν απο μηχανης θεα η arsinoi και την ευχαριστω γι'αυτο. Ξαναδιαβαστε τι εγραψε: "Μονο Βισση-βαρδο-γαρμπιτσες και ξεκ****α αρπακτικα λικνιζομενα πανω σε μπαρες εχουν βρεθει στο διαβα σας?" και "Αν ναι τοτε εκεινες οι εκατονταδες χιλιαδες νεες γυναικες της ελληνικης κοινωνιας που σπουδαζουν,που ειναι επιστημονες, που δουλευουν στην παραγωγη των εργοστασιων, στα χωραφια -οσα εστω εχουν απομεινει- της ελληνικης γης, που κρατανε η συμμετεχουν σε μικρομεσαιες οικογενιακες επιχειρησεις και ταυτοχρονα κρατανε σπιτικα, μεγαλωνουν παιδια,γηροκομανε γονεις και πεθερικα....ολες αυτες ειναι πλασματα καποιας φαντασιας ανυπαρκτα?" και "Αντι να αλλαλαζεις αγορι μου και να παριστανεις τον τελευταιο των Μοικανων πηγαινε σε μια βιβλιοθηκη παρε να διαβασεις ενα βιβλιο με την ιστορια του ανθρωπινου γενους, ανοιξε τα ματια της ψυχης σου να δεις πως τουτος ο "πολεμος" στον οποιο εσυ καλεις τους τελευταιους εναπομειναντες ανδρες ειναι ακριβως αυτο στο οποιο θελουν να σε σπρωξουν αυτοι οι "σαπιοι ηγετισκοι", σε αυτον το ανουσιο ηλιθιο πανηλιθιο πολεμο θελουν να αναλωθεις και να φανατιστεις για να εξυπηρετησεις τους δικους σκοπους, εκει θελουν να σε σπρωξουν σαν το ζωο στο παχνι".

Δε με νοιαζει για τη νεα γενια. Εχουν χαλασει ισως τα ενστικτα μου, εγινα ισως αλαζονας. Καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του εφοσον 1)γνωριζει τις συνεπειες και 2)ειναι αρκετα ωριμος να τις πραγματοποιησει. Πιστευω μονο πως οφειλουμε να δωσουμε στα παιδια αυτα την ευκαρια να επιλεξουν χωρις το βαρος των συνομοσιων και πειραματων που παιζονται στις πλατες ολων μας απο τα "νεα κυβερνεια" αυτου του κοσμου. Εχουμε αυτο το χρεος σα ψημενοι και σαν προπατορες. Εν τελει, σαν ανθρωποι. Αχαρος ο ρολος του να ενεργεις σαν αντιβαρο στην πιεση υπερμετρων δυναμεων. Μπερδευονται ολα, ακομη και εννοιες που θεωρουσες δεδομενες, το καλο και το κακο, το αργο και το γρηγορο, το ουσιαστικο και το ανουσιο. Ομως πρεπει. Γιατι ποναει η καρδια μου οταν μου θυμιζει ο george-gr πως "έχουμε γεμίσει χωρισμένες με παιδιά?" Τα παιδια βρε, δε τα σκεφτεστε?

Σας χρωσταω ενα Θρυλο και τη δικη μου αποψη για το τι πρεπει να κανουν οι ανδρες, περα απο αυτα που ειπε η Αρσινοη και συμφωνω απολυτα. Αυτα τα δυο συνδεονται. Ειμαι απο την Κρητη για πεντε γενεες (τοσο γνωριζω). Ξερω πολλα πραγματα για το σοι μου. Ενας αδελφος του παπου μου λοιπον, ο Βαγγελης, ηταν παραξενος χαρακτηρας. Παντρευτηκε και αυτος με τη σειρα του και το παραξενο ειναι πως ενω ζουσαν μαζι και αγαπημενοι ο θειος μου εκανε πεντε χρονια γαμου να μιλησει στη θεια μου. Η θεια μου σκουσε(εσκαγε). Ενα βραδυ το περνει αποφαση. Θα τον καμει να πει σκιας και 'πραμα'(οτιδηποτε). Κρυβεται λοιπον στο διπλανο δωματιο, το βραδυ που κοιμονταν. Μια κοπανια(στιγμη) ξυπνα το κοπελι και βανει κλαμματα. Εξαφανισμενη η θεια μου, ο Βαγγελης ξεθεωμενος απο τα χωραφια, τι να ποκαμει, δε μιλιε,δε μιλιε. Ωσπου μανιασμενος φωναζει "Μωρη Μαριω, δε γροικας(ακους)? Κλαιει μωρη το κοπελι, σκωσου(σηκω)" Ταχαμου πως δεν την ειχε παρει χαμπαρι πως ειχε κρυφτει. Ετσι μιλησε ο θειος μου ο Βαγγελης. Την ιστορια αυτη μου την ειπαν οταν μικρος αποφασισα να σταματησω να μιλαω στους ανθρωπους. Οσο για τους ανδρες θα σας πω μια εκφραση που συνηθιζοταν εδω "ξα του, ξανοιγει κεινος ιντα θελ' 'α γενει" Με αλλα λογια, μην ιδρωνει το αυτι σας. Τιποτα δεν αλλαξε, τιποτα δεν αγγιζει τον ανδρισμο σας γιατι ειναι κι αυτος ενστικτο οπως και η ελευθερια. Οσο για τους Κυριους σε εκεινα τα γραφεια, ξερετε ποιος ειμαι, που ειμαι, και τι κανω. William Wallas "You can take away my life, but you cant take away my freedom". Αφου κατ'ουσιαν, φταιω μονο εγω.
ωορδς, ωορδς, ωορδς...

# 66 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

StavrosP2001

# 67 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Προφήτης
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 1.972

Καράβι στο βουνό...

Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχω ξαναδιαβάσει τα ίδια λόγια!!!

Δεν έχει σημασία.
Θα πω αυτό μόνο........
Καράβι σέρνει στο βουνό ....... και όποιος κατάλαβε Κατάλαβε !!!!!!!!

# 68 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Με σαραντατόσα χρόνια στην πλάτη, και σύντροφο πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης την τελευταία δεκαπενταετία, είμαι βεβαίως τελείως αναρμοδία για να μιλήσω.

Μεγάλωσα, χμ, για να δούμε, την εποχή που δεν υπήρχε το internet, τα κινητά τηλέφωνα, το body piercing, το cyber-sex, to Fame Story, τί άλλο... α, η ιδιωτική τηλεόραση, τα mp3, το botox, τα Village Cinemas και το Matrix.

Ως αποτέλεσμα αυτού του τεραστίου πολιτισμικού και τεχνολογικού κενού, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στον τομέα της αναζήτησης ερωτικού συντρόφου. Δηλαδή, έπρεπε να βγείς έξω, να αποκτήσεις ενδιαφέροντα (τρέχα γύρευε), να επινοήσεις θέματα συζήτησης (πίκρα!), να πολιορκείς επί μήνες το αντικείμενο του πόθου σου προτού (και αν) ενδώσει, να μη μασάς μετά από "ν" χυλόπιτες, Μιλάμε για κοπιαστικό και χρονοβόρο αγώνα!!

Σας ακούω να παραπονιέστε, ειδικά οι άντρες, και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Μα είναι τόσο απλά τα πράγματα. "Βλέπω-την πέφτω-μου-κάθεται-περνώ καλα-βαρυέμαι-πάμε γι άλλα" ή "Βλέπω-την πέφτω-δε μου κάθεται-πάμε γι άλλα". Ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε.

Τώρα, είπαμε. Γριά γυναίκα είμαι, μπορεί να πέφτω κι έξω.

freeman21

# 69 στις 22/12/2009
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604

Παράθεση:
Originally posted by Pandoras_Box
ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΠΑΛΙ................................
Δεν έχω τίποτ'άλλο να πώ!!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost