Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τις πταίει ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

# 21 στις 31/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τίς πταίει

Αγαπητέ morelli τώρα που απέκτησες και τη 2η καραμπίνα, σε παρακαλώ να μου τη δώσης είναι μονόβολη ότι πρέπει ,και οι σφαίρες δικές μου.Μπερδέψαμε τα μούσμουλα με τα τρόλευ γιατί έχουν το ίδιο χρώμα.Ή να επαναλάβω τό αδελφές και παληκάρια γιναμε όλοι ένα.Φτάσαμε στο σημείο άν είσαι στρέιτ να μήν είσαι αποδεκτός. ΕΛΕΟΣ

observer1

# 22 στην 1/1/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
'Aρεσαν+: 0%
"Ζητάω ταπεινά συγνώμη, ελπίζω να μην ενοχλώ αλλά το ομολογώ: Είμαι straight."
Ετσι θα μιλάμε σε λίγο.
Straight Ποπολάροι ξεσηκωθείτε, είμαστε πολλοί και μας πνίγει το δίκιο. Φτάνει πια η καταπίεση της Γυναικο+Gay elite.
Πρέπει επιτέλους να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί αυτές και "αυτές" θα διαλύσουν το σύμπαν. Αντε, γιατί πολύ τράβηξε αυτή η αηδία.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

evans

# 23 στις 26/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
originally posted by moo693
... Δεν είμαστε όλες ίδιες... Μη μας βάζεις όλες μαζί στο ίδιο καζάνι...

Nαι.......
μα αυτο το καζανι ποσες να χωραει επιτελους.....

Υ.γ μην μου απαντησετε πολλες ...το ξερω!

# 24 στις 28/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα πολύ σωστά προλεχθέντα...
Αυτό που δέν ξέρουν οι γυναίκες είναι ότι μπορούνε να μας κάνουνε ό,τι θέλουν. Στήν κυριολεξία.
Σάν άνθρωποι, όλοι οι άνδρες είμαστε απλοί και προβλέψιμοι σε όλες μας τίς εκδηλώσεις. Συνήθως είμαστε ντόμπροι, δουλευταράδες - ο καθένας στήν δουλειά του - , και απλοί στίς επιθυμίες μας.

Περνάμε όμορφα όταν ξέρουμε ότι περνάνε όμορφα μαζί μας.

Τους δίνουμεε και το βρακί μας άν δουμε ότι χρειάζονται και ...τρίτο βρακί.

Μπορούμε να ασχολούμαστε πολύ ώρα με τα προκαταρκτικά άν βγάζουν ωραίους ήχους...και διαφορετικούς σε ένταση και χροιά, για να ξέρουμε που "βρισκόμαστε".

Τό πάνω χέρι στό κρεββάτι, πρακτικά το έχει η γυναίκα. Λέω πρακτικά, διότι εσείς οι γυναίκες, έχετε ΟΠΤΙΚΗ ένδειξη του τί μας αρέσει και πόσο μας αρέσει. Πατώντας τό κατάλληλο κουμπί τήν κατάλληλη στιγμή βλέπετε το αποτέλεσμα!
Υπήρξαν στήν ζωή μου γυναίκες οι οποίες δέν δέχονταν το " δέν μπορώ κι'άλλη φορά μωρό μου " . Ήξεραν όμως τόν τρόπο να το καταφέρουν. Ήταν χαρούμενες, κεφάτες, σε κοίταγαν στά μάτια (...όπως και να τίς γύρναγες), και καταλάβαιναν, ότι μετά από καποια ώρα έπρεπε να κοιμηθείς για λίγο, και αυτές να παίζουν τόν ρόλο τής ...κουβέρτας.

Κάποιες άλλες ήταν τόσο χλιαρές σε όλες τίς εκδηλώσεις τους, που η υπόθεση γινόταν ...σούπα, και μετά από λίγα ραντεβού ...ή ..."κρεββάτια" , άρχιζα να βαριέμαι, και να ψάχνω να βρώ τρόπο να φύγω χωρίς να πληγώσω.
Υπ'όψιν ότι κάποιες απο τίς...χλιαρές στήν εξωτερική εμφάνιση ήταν θεές, και αντίστοιχα κάποιες απο τίς ...τσαπερδόνες είχαν μια μέση εξωτερική εμφάνιση.

...Κουβέντες μεταξύ ανδρών.

mara_

# 25 στις 24/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59
Πολύ πολύ καλό...συγχαρητήρια πολλά

anna-44

# 26 στις 3/3/2004
author
Γυναίκα / 64 / Ελεύθερη
Η.Π.Α.
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 18
ΛΥΠΑΜΑΙ που τα συμφωνισω με τον αντρικο πληθυσμο,,,,αλλα εχουν απολητο,,,δικιο,,μπερδευτικε ,πολυ η ο φεμινισμος,,,και η ισοτητα κοριτσια,,,,γινεται λιγο χανουμακια,,,,,η ανεξαρτεισεια βρισκεται αλλου γινεται παλι γυναικες ,,,,,,,,γατακια,,,,ανατολιτισες,,,,,,,,,χααχχαχαχαχααχαχ,,ΜΟΡΕΛΙ,,,,,,ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΤΗΑΝΟΣ

izambella

# 27 στις 4/3/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Μα και οι δυο αγαπητε μου...

Η ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να αποδείξει την ταυτότητα του,είναι ένα βασικό κίνητρο τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.Ο αγώνας για την ισότητα,συχνά όχι μόνο αρνείται τις βιολογικές διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών,που είναι βασικές ,αλλά και τις ιδιοσυγκρασιακές διαφορές που συμβάλλουν αποφασιστικά στην ερωτική έκταση.Η αντίφαση εδώ συνίσταται στην ψυχαναγκαστική ανάγκη να αποδείξεις πόσο ταυτόσημος είσαι με το σύντροφο σου,που σε οδηγεί στην απώθηση των δικών σου μοναδικών ευαισθησιών και έτσι σου υπονομεύει το αίσθημα της ταυτότητας.Αυτή η αντίφαση συμβάλλει στην τάση μας να προσπαθούμε να λειτουργούμε σαν μηχανές ακόμη και στον έρωτα!Αυτό που παραλείπεται ακόμα από το λεξιλόγιο μας ,είναι η εμπειρία της προσφοράς συναισθημάτων ,το μοίρασμα των οραμάτων,το δόσιμο του εσωτερικού ψυχικού πλούτου,που κανονικά χρειάζεται χρόνο και που δίνει τη δυνατότητα στην αισθησιακή διέγερση να αυτουπερβαθεί σε συναίσθημα και στο συναίσθημα να αυτουπερβαθεί σε στοργή και κάποτε σε αγάπη.
Κάπου εκεί τοποθετώ εγώ τα πράγματα..είναι η αδυναμία μας να αγαπήσουμε πραγματικά τον άλλο...και αναφέρομαι και στα δυο φύλα παράλληλα και κάπου χάσαμε τον δρόμο ...από τη μια η απελευθέρωση της γυναίκας σε πολλούς τομείς που την καθιστά φόβο και τρόμο για το αρσενικό που είχε μάθει να είναι πάντα υπό ,όπως η γιαγιά, που δεν τολμούσε να μιλήσει καλά-καλά ...και από την άλλη ο άντρας που συνεχώς κρύβεται γιατί φοβάται να εισχωρήσει στα άδυτα της ψυχής μιας γυναίκας ...και προτιμά την άλλη ,την πιο σίγουρη διείσδυση...
Γι αυτή την κατάσταση λοιπόν ..φταίμε και οι δυο...ας αναλογιστούμε ο καθένας που?
ΦΙΛΙΚΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

# 28 στις 4/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απο την στιγμη που η καθε καραξεφωνημενη αδερφαρα απεκτησε δικη της εκπομπη στην τηλεοραση και δικη της στηλη σε περιοδικα κι εφημεριδες νομιζετε οτι θα τη γλυτωναμε?
Απο τη στιγμη που αποκτησε "βημα" για να βγαλει τα απωθημενα που της δημιουργησαν το "κραξιμο" και ενιοτε και κατι "φαπες" που πεφτανε στα μουλωχτα (παλιοτερα πριν 30 χρονια μιλαμε και για πολυ ξυλο) νομιζετε οτι δεν θα επαιρνε την εκδικηση της?
Χρονια το σχεδιαζαν και το μεθοδευαν απλα σημερα ειναι πιο προσφορο το εδαφος.
Πιο προσφορο για πολλους και διαφορους λογους.
Λιγο το "ωχαδερφε" και η θεωρια "Μια πιθαμη μακρυα απο τον κω** μας κι ας ειναι οπου ναναι",
λιγο ο φοβος μη μας χαρακτηρισουν οπισθοδρομικους και ρατσιστες,
λιγο περισσοτερο οτι το "κινημα " τους βρισκει υποστηρικτες (οχι αποδοχη) απο διαφορους χωρους και για δικους του ξεχωριστους λογους ο καθε χωρος,(ειτε για ψηφακια οι πολιτικοι ειτε για ειτε για προωθηση προιοντων το marketing ειτε απλα "για να γινουμε περισσοτερες καλε!" ο χωρος των κρυφοαδελφων) ζουμε μια επιθεση ανευ προηγουμενου!
Ο Αντρικος χωρος και ειδικοτερα η νεολαια βομβαρδιζεται καθημερινα με μηνηματα του στυλ "Οσο ανοιγει ο κω*** σου ανοιγει και η τυχη σου!"
Κι επειδη οι αμυνες της νεολαιας ειναι υποτονικες ειδικοτερα σε θεματα επιτυχιας και καταξιωσης ...ενδιδουν σε αρκετα μεγαλο ποσοστο.
Οταν το σκεπτικο ειναι π.χ ας γινω επιτυχημενος καλλιτεχνης η ανθρωπος των ΜΜΕ και ας μου "τον ακουμπησουν"και λιγακι...και τι εγινε?χασαμε το παιχνιδι !
Βλεπουν και τη γυναικα χαμενη στο ναρκισσισμο της και πρωταθλητρια στο σπορ της "ριψης χυλοπιττας" (οχι γιατι δε γουσταρει αλλα γιατι της εχουν περασει το μηνημα"ετσι πρεπει να ειναι η σημερινη γυναικα") και προτιμαει τον κολλητο του τον Νικολακη να πορευεται εκ του ασφαλους!
Κι αν τους ανοιξεις και κουβεντα εχουν και τις απαντησεις ετοιμες.-"Δηλαδη τι κακο κανουμε εμεις? Βαζουμε ζελε στο μαλλι αλλα κι οι αντρες πιο παλια εβαζαν μπριγιαντινη"
Αγορι μου μπορει παλιοτερα οι αντρες να εβαζαν μπριγιαντινη στο μαλλι αλλα εβαζαν και μαντεκα στο μουστακι!!!
(Οχι οτι θεωρω το μουστακι σαν δειγμα αντρισμου γιατι εχω δει αρκετους "αντρες" να φιλιουνται μεταξυ τους και να μπλεκουν τα μουστακια τους).
Απλα εννοω οτι οι αντρες ηξεραν τη θεση τους και το ρολο τους στην κοινωνια οπως και οι γυναικες.
Και για να μην παρεξηγηθω δεν υποστηριζω ο αντρας πανω στο αλογο και η γυναικα με τα ποδια και με ενα δεματι ξυλα φορτωμενο στην πλατη της ετσι?
Σημερα ζουμε την ισοπεδωση των παντων!
Ομως καποια στιγμη πρεπει να σηκωσουμε το κεφαλι και να αντισταθουμε στον τροπο ζωης και τους ρολους που προσπαθουν να μας επιβαλλουν να παιξουμε.
Το Αρσενικο και το Θυληκο εχουν το καθενα το δικο τους ξεχωριστο και θαυμαστο ρολο στον κοσμο μας με ολα τα υπερ και τα κατα που συνεπαγεται αυτο!
Η Ανδροποιηση των γυναικων και η Γυναικοποιηση των ανδρων μονο τερατογεννεσεις επιφερει!!

morelli

# 29 στις 23/3/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Παντως εγω σε προχθεσινο δελτιο ειδησεων ειδα οτι σε καποια πολιτεια των Η.Π.Α καποιος δημαρχος (για κονομα σιγουρα) που ειχε επιτρεψει τον γαμο μεταξυ ομοφυλοφιλων ,του ακυρωσε ο δικαστης αυτο το δικαιωμα.

Ολα στον βωμο της κονομας.
Υ.Γ
Και ενα <ζευγαρι > που δεν προλβε να ενωθει με τα ιερα δεσμα του γαμου εριξε κλαμμα μπροστα στην καμερα............
σημειωτεον ,και οι δυο ειχαν μουστακια.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

malvina

# 30 στις 24/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Έχεις δίκιο σε όλα όσα σκέφτεσαι, μόνο που οι γυναίκες τα πετάξανε όλα έξω, όταν ανακαλύψανε ότι εξαφανίστηκαν οι άντρες με τα ρόπαλα. Οι γυναίκες "καταντήσανε" έτσι όπως λες, μήπως και "αναστήσουν" τον...ελληνάρα όπως τον λες, αλλά χαηβάνια ήσασταν από την αρχή του κόσμου και χαηβάνια θα μείνετε, δεν πήρατε χαμπάρι γιατί έγινε τέτοια μετάλλαξη στο ελληνικό γυναικείο φύλο. Που πήγατε και σπουδάσατε οι μισοί στη Ρουμανία και οι άλλοι μισοί στη Ρωσία και γυρίσατε κουνιστοί και λυγιστοί να μας πείτε ότι εκεί είχατε τρεις και τέσσερις κάθε νύχτα και ήτανε όλες τους θεογκόμενες. Και μετά ήρθαν από τις εκεί χώρες οι τύπισσες εδώ και την χαλάσανε την πιάτσα. Και να τα μίνι και να η βαφή στα μαλλιά για να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό η Ελληνίδα. χαλάρωσε και τα λουριά, έγινε πιο "ευαισθητούλα και ανεκτικούλα" για να μην της το κλέψει η "Ρουμάνα" το... κελεπούρι. Και όσοι πήγανε στην Αγγλία, ακόμα χειρότερα. εκεί να δεις με τι απόψεις γύρισαν τα αρσενικά από την ξενιτιά. Μην τα ρίχνουμε τώρα στις Ελληνίδες που οι άντρες έλληνες, τα πίνουν με τους φίλους τους στα μπαρ και όταν πλησιάζουν γυναίκα της έχουν προ-κολλήσει στο κούτελο την ταμπέλα της εκδιδόμενης. Δεν φταίμε μόνο εμείς, βάλε λίγο φρένο, καλέ μου!

# 31 στις 24/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by morelli
Παντως εγω σε προχθεσινο δελτιο ειδησεων ειδα οτι σε καποια πολιτεια των Η.Π.Α καποιος δημαρχος (για κονομα σιγουρα) που ειχε επιτρεψει τον γαμο μεταξυ ομοφυλοφιλων ,του ακυρωσε ο δικαστης αυτο το δικαιωμα.

Υ.Γ
Και ενα <ζευγαρι > που δεν προλβε να ενωθει με τα ιερα δεσμα του γαμου εριξε κλαμμα μπροστα στην καμερα............

Morelli
τι λενε για τα μουστακια των "αδελφαδων"????
Δεν το γραφω γιατι θα το......... σβυσουν.....

observer1

# 32 στις 24/3/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Έχεις δίκιο σε όλα όσα σκέφτεσαι, μόνο που οι γυναίκες τα πετάξανε όλα έξω, όταν ανακαλύψανε ότι εξαφανίστηκαν οι άντρες με τα ρόπαλα. Οι γυναίκες "καταντήσανε" έτσι όπως λες, μήπως και "αναστήσουν" τον...ελληνάρα όπως τον λες, αλλά χαηβάνια ήσασταν από την αρχή του κόσμου και χαηβάνια θα μείνετε, δεν πήρατε χαμπάρι γιατί έγινε τέτοια μετάλλαξη στο ελληνικό γυναικείο φύλο. Που πήγατε και σπουδάσατε οι μισοί στη Ρουμανία και οι άλλοι μισοί στη Ρωσία και γυρίσατε κουνιστοί και λυγιστοί να μας πείτε ότι εκεί είχατε τρεις και τέσσερις κάθε νύχτα και ήτανε όλες τους θεογκόμενες. Και μετά ήρθαν από τις εκεί χώρες οι τύπισσες εδώ και την χαλάσανε την πιάτσα. Και να τα μίνι και να η βαφή στα μαλλιά για να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό η Ελληνίδα. χαλάρωσε και τα λουριά, έγινε πιο "ευαισθητούλα και ανεκτικούλα" για να μην της το κλέψει η "Ρουμάνα" το... κελεπούρι. Και όσοι πήγανε στην Αγγλία, ακόμα χειρότερα. εκεί να δεις με τι απόψεις γύρισαν τα αρσενικά από την ξενιτιά. Μην τα ρίχνουμε τώρα στις Ελληνίδες που οι άντρες έλληνες, τα πίνουν με τους φίλους τους στα μπαρ και όταν πλησιάζουν γυναίκα της έχουν προ-κολλήσει στο κούτελο την ταμπέλα της εκδιδόμενης. Δεν φταίμε μόνο εμείς, βάλε λίγο φρένο, καλέ μου!

Τι σου φταίνε τώρα οι Ρωσσίδες; Με βάση τη λογική κάποια έλλειψη καλύπτουν. Αυτές φταίνε;
Κι εγώ που ήμουν στην Αγγλία πάλι;
Αμφισβητείς τη γνησιότητά μου επειδή οι Αγγλοι είναι αδερφές;
Αν είχα πάει στην Αφρική δηλαδή τι θα έλεγες;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 33 στις 24/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by diamanto

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Υ.Γ

Morelli
τι λενε για τα μουστακια των "αδελφαδων"????
Δεν το γραφω γιατι θα το......... σβυσουν.....

Πες το πες το!!!!
Το Μουστακι ειναι ο φερετζες του π***τη!!!!!

# 34 στις 24/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by malvina

Καλη μου Malvina γιατι τοσο μενος για τις Ρωσιδες και Ρουμανες?
Μηπως επειδη στη συγκριση απεναντι τους
η Νεοελληνιδα "ητταται ητταν τρομεραν"?
"χαλασανε την πιατσα οι τυπισσες" λες αλλα για ποια πιατσα μιλας?
Την πιατσα που ειχατε στησει εσεις και την κουμανταρατε κατα τα κεφια σας?
Που ο καθε αντρας που ειχε τα κοτσια να σας την πεσει ξεκιναγε με δυο γκολ απο τα ...αποδυτηρια?
Που περιφεροσασταν σε αυτη την πιατσα καβαλλα σε ενα καλαμι turbo 16V και οποιον παρει ο χαρος?
Που βαζατε κοντρες μεταξυ σας ποια θα ριξει τις περισσοτερες χυλοπιττες?
Που οι εκφρασεις του στυλ "Δεν μπορω να σε δω σαν κατι περισσοτερο απο εναν καλο φιλο" και "δεν ειμαι σε φαση αυτη την εποχη να νοιωσω δεσμευμενη" και αλλα τετοια επιστημονικα και φιλοσοφικα ειχαν γινει καραμελλα στο στομα σας?
Που το καθε μπαζο "την ειχε δει" θεογκομεναρα επειδη της την πεφτανε 2 και 3 απελπισμενοι?
Καλα που σκασανε μυτη λοιπον αυτοι οι κοριτσαροι για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους και να παει η καθε κατεργαρα στον παγκο της!!!!
Και θελεις να σου πω και μερικα πραγματα για αυτες τις κοπελλες?Γιατι μαλλον μονο σαν ανταγωνιστριες τις βλεπεις.
Εκτος απο πανεμορφες ειναι και παρα πολυ ομορφες (οι πιο πολλες) και στην ψυχη και στην καρδια και στην συμπεριφορα!!
Εχουν ζησει τον αντρα στην πατριδα τους εναν αντρα μονιμα μεθυσμενο που τις τσακιζει στο ξυλο και τις βιαζει σε καθημερινη βαση !
Και γνωριζουν και τον Ελληνα.. εναν αντρα πολυ καλυτερο ευγενικο συναισθηματικο με τροπους και επιπεδο και αφωσιονονται!!!
Ας προσεχατε κυριες μου !!!!Ειχατε χρυσαφι στα χερια σας και δεν το εκτιμησατε!!!
Τωρα προς τι το κλαμμα και ο οδυρμος?
Οπως στρωσατε θα κοιμηθητε!!!!

-maria-

# 35 στις 24/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
aegean_sea

Νομίζω πως είσαι κομματάκι υπερβολικός σε αυτά που λες,
και εντάξει ,
δε λέω πως δεν υπάρχουν οι περιπτώσεις αυτές που γράφεις,
αλλά εσύ το παρατράβηξες ,
όλες εμείς οι Ελληνίδες ούτε σκεφτόμαστε έτσι,
αλλά το βασικό, ούτε πράττουμε με αυτό το τρόπο .
Όλοι στο ίδιο τσουβάλι ? δε νομίζω !

(Που ο καθε αντρας που ειχε τα κοτσια να σας την πεσει ξεκιναγε με δυο γκολ απο τα ...αποδυτηρια? )
Που ο κάθε άντρας το μόνο που κοιτάει είναι αν οι αναλογίες μιας κοπέλας να είναι 90-60-90 ?
Αν είναι ξανθιά , και αν στο κρεβάτι κάνει καλές π...... ?
Και η προσωπικότητα και το μυαλό πάνε περίπατο ?
Χμ !
και εγώ λοιπόν, αλλά και άλλες γυναίκες ,
μπορούν να σου αντιπαραθέσουν ανάλογα παραδείγματα ....... με αυτά τα δικά σου....
Λοιπόν, να σας βάλουμε όλους και εσάς στο ίδιο ...... ?
Αυτό είναι το σωστό ? θα σου άρεσε ?
Είναι πολύ εύκολο , το ξέρεις ......
Τα λόγια ειναι πάντα εύκολα εξάλου.....
Δεν είναι έτσι φίλε μου όμως !
Ένα κέρμα έχει δύο όψεις ..... ΠΑΝΤΑ !
Και η δική σου γραφή φαίνεται να έχει ..... μόνο ένα !
Και διαφωνώ μαζί σου, και λέω πώς δεν είναι σωστό αυτό ,
ούτε και ο τρόπος που ...... όλες της γυναίκες ...... αντιμετωπίζεις .......
Και κάτι άλλο ........
Λες .......
( Ας προσεχατε κυριες μου !!!!Ειχατε χρυσαφι στα χερια σας και δεν το εκτιμησατε!!!
Τωρα προς τι το κλαμμα και ο οδυρμος?
Οπως στρωσατε θα κοιμηθητε!!!! )
Αυτό σε πολύ μεγάλη κακία μου κάνει ....!

Όλοι έχουμε πληγωθεί, και όλοι μας θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο,
η και κάτι
πολύ χειρότερο από αυτό ......
αλλά ..... ΟΠΑ .....
ξεφεύγεις πολύ από την πραγματικότητα ,
και αν για σένα είναι αυτή,
ίσως θα πρέπει να την αναθεωρήσεις λιγάκι,
γιατί ......
στο λέω ξανά ...... υπερβάλεις !
Το ...... είχατε χρυσάφι και δεν το εκτιμήσατε ......
και το ...... όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε ......
με πάει σε ..... άλλα ...... να σκεφτώ !

Φιλικά
Μαρία

# 36 στις 25/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

maria δεχομαι την απαντηση σου χωρις κατ αναγκη να συμφωνω με αυτην !
Ομως γιατι απαντησες ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε καποιες προτασεις μονο?
Στα υπολοιπα συμφωνεις ή απλα τα αγνοεις επιδεικτικα?

Οσο για τα 2γκολ απο τα αποδυτηρια μαλλον δεν τοπιασες....το υποννοουμενο!!
εννοω οτι ο αντρας εχει φαει απορριψη πριν καν αρχισει τον...αγωνα! Αντε τωρα με τετοια ψυχολογια να βγαλεις το ματς!!!
φιλικα
Αιγαιο πελαγος

morelli

# 37 στις 26/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Διαβαζοντας καποιο αρθρο της πονηρουλας 1980 στην σεξουαλικοτητα αρχισα να καταλαβαινω τις πταιει.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

ilektra38

# 38 στις 26/4/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
έγραψες πάλι....

Σκοπός του άρθρου φίλες μου ... δεν νομίζω ότι είναι να μας φτιάξει το κέφι....

αν και εγώ γέλασα αρκετά με τα όσα ειπώθηκαν από όλους του άντρες που απάντησαν....

όμως... κάποιος χτυπάει το καμπανάκι... για μας κορίτσια....

υποκλίνομαι morelli....

Y.Γ. θα σημειώσω το υστερόγραφό σου....
και θα πω ότι αν επιστρέψουμε στην εποχή του Νεάντερνταλ...

καλή εποχή...

ελπίζω να μη πονάει η ροπαλιά....

να τις ρίχνετε με χάρη βρε παιδί μου... να έχουμε να θυμώμαστε και κάτι την επομένη μέρα....

**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

# 39 στις 26/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φιλε morelli....
μηπως υποννοεις κατι ....
Κατι περι "παρατεταμενης αγα**ας"?
Γιατι εμενα κατι τετοιο μου περασε απο το μυαλο.
Τετοια σκεπτεται και γραφει γυναικα που εχει να δει αντρα απο την τελευταια....Σταυροφορια!!!
Που δεν την πλησιαζει ουτε ....απελπισμενος ειτε γιατι "λουφαρει μυαλο" ειτε γιατι ειναι "μπαζο"?!!!!!

Εκτος αν οπως το εχω ξαναγραψει ...μας γεμιζει .....αλογομυγες!!!

LE-27

# 40 στις 26/4/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 81
Εγώ έχω να πω ότι δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα όλες τις γυναίκες. Όπως υπάρχουν αρκετές γυναίκες που κοιτάζουν τον άντρα αν είναι παίδαρος, έχει αυτοκινητάρα, σπίτι, εξοχικό και γενικά φράγκα, έτσι αντίστοιχα υπάρχουν πολλοί άντρες που σκέφτονται μόνο με το π**λί τους και το αν η γυναίκα μοιάζει με την Σκλεναρίκοβα ή την Μπελούτσι και τι αναλογίες σωματικές έχει.
Μην μας "πυροβολείτε" εμάς τις γυναίκες. Γιατί δεν άλλαξαν μόνο οι γυναίκες , άλλαξαν και οι άντρες και αυτό δεν νομίζω ότι οφείλεται σε κανένα από τα δύο φύλα. Οφείλεται σε όλον αυτό τον καταιγισμό των διαφημίσεων της τηλεόρασης και διάφορων εκπομπών, το πως πρέπει να είναι μία γυναίκα και το πως ένας άντρας. Κάθε γενιά το αφομοίωνε όλο αυτό για να μην είναι εκτός μόδας και καταλήξαμε στις σημερινές συμπεριφορές.
Διάβασα και μερικές ακραίες απόψεις ότι για όλα φταίνε οι Ελληνίδες γυναίκες και ότι οι ξένες είναι καλύτερες. Όποιος έχει τέτοια άποψη ας κάνει σχέση με ξένη, δεν του το απαγόρεψε κανείς. Αλλά αν το πάρουμε και από την άλλη πλευρά του νομίσματος, αν συγκρίνουμε τους Έλληνες π.χ. με τους Ιταλούς ή τους Ισπανούς, πολλές γυναίκες θα συμφωνήσουν ότι είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διότι δεν έχουν (ενδόμυχα) το σύνδρομο του Σατράπη!
Αν είναι να κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις, χαθήκαμε.
Πάντως εμένα μου αρέσουν οι άντρες της Ελλάδας και όχι αυτοί που θέλουν να μοιάσουν σαν τον Ρουβά ή τον Τσαλίκη. Και ο άντρας δεν μετράει στο αν έχει αυτοκινητάρα ή χρήματα πολλά, μετράει με τη συμπεριφορά του απέναντι στη γυναίκα. Η συμπεριφορά αυτή δεν πρέπει να είναι ούτε αδερφίστικη αλλά ούτε και του άντρα των σπηλαίων. Πιστεύω ότι η πλειοψηφία των γυναικών αλλά και των αντρών θα συμφωνήσει.

Υ.Γ. Δεν είναι ωραίο, το ένα φύλο να ρίχνει τις ευθύνες στο άλλο. Αντί να έρθουμε πιο κοντά, έτσι απομακρυνόμαστε.
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.