Παράθεση:
Originally posted by Apollwn13
Αγαπητε φιλε Μορελλι,εχεις απολυτο δικιο συμφωνα με αυτα που διηγηθηκες και οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα καθως και ενα ποσοστο γυναικων κατακρινει αυτα που διαδραματιζονται σημερα.Ενα εχω να πω....αν οι πλειοψηφια των γυναικων δεν αλλαξει "ροτα" απο αυτη που εχει ακολουθησει μεχρι στιγμης-σημερα,θα βρεθει σε πολυ πιο χαλια κατασταση απο το γενικο μεσο ορο των αντρων που βρισκονται συνεχως αντιμετωποι καθημερινα με δυσκολιες που ουτε η πλειοψηφια των γυναικων θα μπορουσε να αντεπεξελθει.Αν θελουν μερικοι σαπιοι ηγετισκοι της γης να αλλαξουν τα δεδομενα του αντρα και της γυναικας,και αρκετοι "ανδρες-γυναικες" ακολουθησουν τα νεα δεδομενα,τοτε να ειναι σιγουροι ολοι τους οτι θα αποτυχουν οικτρα,και θα ειναι μεγαλυτερη η αποτυχια τους και απο αυτη που κυνηγα τον καθε ανδρα(μεχρι σημερα) στους ζωντανους και φανταστικους εφιαλτες του.
Γιαυτο ,δινω ενα μηνυμα σε ολους τους Ελληνες ανδρες που συνεχιζουν να παλευουν για το ποιοι ειναι και πως θελουν να παραμεινουν αυτοι ως εχουν μακρια απο τα εκφυλιστικα-σαπια προτυπα της σημερινης παγκοσμιας καταστασης.<Ας ειμαστε λοιπον εμεις οι "τελευταιοι των Μοικανων ανδρων",και ας αφησουμε τον-την-το οποιοδιποτε πλασμα να μας κανει κριτικη επανω μας.!>Και αν καταφερουν να βγουνε νικητες οι πισωγλεντιδες-τραβεστι-λεσβιες-ερμαφροδιτα-γυναικες κυριαρχες και επιβαλλουν γυναικοκρατια στο μελλον μεσω μιας "ΠΥΡΙΟΣ" νικης.....εμεις δεν εχουμε να χασουμε τιποτα,αφου ολα παμε να τα χασουμε και ακομα το πολυτιμο,την αξιοπρεπεια μας.Ας ηγηθουνε λοιπον "αυτοι" σε περιπτωση δικιας μας αποτυχιας ενος τετοιου "πολεμου".
Η δικια τους αποτυχια ομως θα επελθει μετα την δικια μας.....και γι'αυτο ειμαι σιγουρος αν ποτε φτασουν τα "πραματα μεχρι εκει" οπως τα φανταζομαι και οτι εντυπωσεις εχω παρει εως σημερα.Σας χαιρετω!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media