Παράθεση:
Originally posted by _annita_
Δεν περιμενα με τιποτα να χωρισει αυτο το ζευγαριι!! εσεις εντυπωσεις??
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Μνηστήρες της Μενεγάκη,σπεύσατε!!!!!
Πάει ο ...Οδυσσέας!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by ____gb
είπα να μην σχολιάσω άλλα άντε ....
τα έχουμε λύσει όλα γμτ μου και θα ασχοληθούμε και με αυτό...?
τι να πω .....
μπράβο σας αν τα λύσατε όλα και το μόνο σας πρόβλημα είναι αυτό ....
μπράβο.....
Παράθεση:
Originally posted by Aphrodite_
Παράθεση:
τι να πω .....
μπράβο.....
καλα εσυ τι προβλημα εχεις?
αμα δε θες να βλεπεις τετοια θεματα γυρνα σελιδουλα, να εχει ενα κουμπακι απο πανω που λεει μπρος πισω(βελακια)
μηπως εισαι κατι του φορουμ? δε σε βλεπω χρωματιστο παντως
κι αμα κρινω απο τις απαντησεις των υπολοιπων αννιτακι ειμαστε κατωτερου επιπεδου που συζηταμε ολαυτα.
εδω εχουμε δει αλλα κι αλλα η μενεγακη μας πειραξε.![]()
Παράθεση:
ποιος χωρισε??????????
αποκλειεται.
και τους ειχα προτυπο τρομαρα μου.
την ελενη εξακολουθω να την εχω, μου μοιαζει. ειναι χαζη κι εξυπνη ταυτοχρονα σαν εμενα.
χωρισανε?![]()
Παράθεση:
Originally posted by Moreta
Παράθεση:
ποιος χωρισε??????????
αποκλειεται.
την ελενη εξακολουθω να την εχω, μου μοιαζει. ειναι χαζη κι εξυπνη ταυτοχρονα σαν εμενα.
χωρισανε?![]()
σπουδαια προτυπα εχετε ρε κοριτσα.....
φτου να μην σας βασκανω και σας και τα προτυπα σας!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ποιος χωρισε??????????
αποκλειεται.
χωρισανε?![]()
αγαπητη συνδικτυα μορετα, αφου με σχολιαζεις θα σχολιασω κι εγω παρομοιως, πως προτιμω αυτα τα προτυπα παρα κατι αλλα που μας πασαρονται με το ετσι θελω για προτυπα. και καλα καλες γυναικες ηθικες μπλα μπλα.
και σιγουρα τη μπιλιω τη τσουκαλα πχ την προτιμω απο τη μενεγακη, ομως η μπιλιω προσωπικα με ελκυει σαν προσωπικοτητα και η μενεγακη σαν σεξαπιλ.
το χει οπως και να το κανουμε, ο,τι και να λεμε. και μαρεσει η εκπομπη της και ο αυθορμητισμος της. Στην μπηλιω ας πουμε μαρεσει η θεματολογια.
στον θεμο μαρεσει το χιουμορ και η σατιρα, στον λακη η ειρωνια κοκ.
οποτε πριν βιαστεις να μας κρινεις ως σουργελα,γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτο υποννοειται στο θεμα απο ολους οσους εκραξαν το θεματακι, αναρωτησου τι δινει ο καθενας στην τηλεοραση και τι εισπραττουμε εμεις απαυτον.
φυσικα δεν ανοιγουμε θεμα για την τιβι σημερα, διοτι παρολο που γκαριζουν για το επιπεδο, το καναλι δε λεν να το αλλαξουν, να δουν ενα σκαι ας πουμε, απαρα κολλανε στα οπισθια της σασας της μπαστα.
κατα τα αλλα οχι, τις γυναικες που φωναζουν πως ειναι λαθος να χεις αυτο κι αυτο το προτυπο, εγω δεν τις παω. δε μαρεσει η ηθικολογια.
βεβαια ανοιξαμε πολυ μεγαλο θεμα, φχαριστω για την αφορμη!
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
τι να πω .....
μπράβο.....
καλα εσυ τι προβλημα εχεις?
αμα δε θες να βλεπεις τετοια θεματα γυρνα σελιδουλα, να εχει ενα κουμπακι απο πανω που λεει μπρος πισω(βελακια)
μηπως εισαι κατι του φορουμ? δε σε βλεπω χρωματιστο παντως
κι αμα κρινω απο τις απαντησεις των υπολοιπων αννιτακι ειμαστε κατωτερου επιπεδου που συζηταμε ολαυτα.
εδω εχουμε δει αλλα κι αλλα η μενεγακη μας πειραξε.![]()
παρακάτω....
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ποιος χωρισε??????????
αποκλειεται.
χωρισανε?![]()
αγαπητη συνδικτυα μορετα, αφου με σχολιαζεις θα σχολιασω κι εγω παρομοιως, πως προτιμω αυτα τα προτυπα παρα κατι αλλα που μας πασαρονται με το ετσι θελω για προτυπα. και καλα καλες γυναικες ηθικες μπλα μπλα.
και σιγουρα τη μπιλιω τη τσουκαλα πχ την προτιμω απο τη μενεγακη, ομως η μπιλιω προσωπικα με ελκυει σαν προσωπικοτητα και η μενεγακη σαν σεξαπιλ.
το χει οπως και να το κανουμε, ο,τι και να λεμε. και μαρεσει η εκπομπη της και ο αυθορμητισμος της. Στην μπηλιω ας πουμε μαρεσει η θεματολογια.
στον θεμο μαρεσει το χιουμορ και η σατιρα, στον λακη η ειρωνια κοκ.
οποτε πριν βιαστεις να μας κρινεις ως σουργελα,γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτο υποννοειται στο θεμα απο ολους οσους εκραξαν το θεματακι, αναρωτησου τι δινει ο καθενας στην τηλεοραση και τι εισπραττουμε εμεις απαυτον.
φυσικα δεν ανοιγουμε θεμα για την τιβι σημερα, διοτι παρολο που γκαριζουν για το επιπεδο, το καναλι δε λεν να το αλλαξουν, να δουν ενα σκαι ας πουμε, απαρα κολλανε στα οπισθια της σασας της μπαστα.
κατα τα αλλα οχι, τις γυναικες που φωναζουν πως ειναι λαθος να χεις αυτο κι αυτο το προτυπο, εγω δεν τις παω. δε μαρεσει η ηθικολογια.
βεβαια ανοιξαμε πολυ μεγαλο θεμα, φχαριστω για την αφορμη!
![]()
Mπουμπου δεν σχολιασα εσενα.
Το σχολιο σου σχολιασα.
Προσωπικα δεν εχω προτυπο, και ουτε ειχα ποτε ουτε καν στην εφηβεια μου , καμια περσονα του κινηματογραφου, της πιστας , της πασαρέλας , της τηλεορασης κλπ κλπ ουτε καν ανθρωπους των επιστημων, των τεχνων, των γραμματων.
Σαφως στις επιστημες , τις τεχνες,( τεχνες οχι του κωλου τα εννιαμερα ) τα γραμματα εχουν υπαρξει ανθρωποι που εχουν προσφερει σπουδαιο εργο αλλα κανεναν δεν ειδα συνολικα ως προτυπο.
Μπορει να θαυμασα το εργο τους αλλα ως εκει ξεροντας πως ταυτοχρονα ειναι ανθρωποι με ελαττωματα αδυναμιες και παθη οπως ολοι.
Δεν παρακολουθω ουτε την ..Μπιλιω , ουτε την Μενεγακη, ουτε τον Θεμο , ουτε τον Λακη ουτε κανεναν.
Η ηθικη στην οποια αναφερεσαι( η ηθικες και καλες γυναικες κλπ) δεν καταλαβαινω που ακριβως κολλανε στο θεμα και την αντιμετωπιση του.
Ναι δεν δισταζω να πω πως θεωρω γελοιο και σουργελιά ενηλικες ανθρωποι μορεφομενοι υποτιθεται ,να ασχολουμαστε με το αν χωρισε η δεν χωρισε η οποια Μενεγακη και να κοπανιομαστε κι ολας πως αυτο δεν το περιμεναμε ποτε.
Γιατι δεν το περιμενατε μπορειτε να μου εξηγησετε?
Ενας κοινος ανθρωπος δεν ειναι και η οποια Μενεγακη και ο οποιος Λατσιος ?
Τι σας ωθησε να τους ορισετε προτυπα ζευγαριου και θεματοφυλακες του γαμου και της οικογενειας και του ερωτα και της αγαπης και της συντροφικοτητας και δεν ξερω γω τι αλλο?
Και ποσο μυαλο θελει να σκεφτει κανεις πως το 90% τουλαχιστον της οποιας εικονας προβαλεται προς τα εξω για αυτα τα πριοσωπα ειναι κατασκευασμενη για γνωστους λογους?
[/quot
Στα τελευταια σου δε διαφωνω, τα εχω ξαναπει αλλωστε αυτα που λες κι εσυ σε αλλο θεμα γιαυτο δεν τα ξαναγραφω. Απλως δεν ειχαν δωσει ποτε δικαιωμα γιαυτο με εξεπληξε. Κι οσο ναναι ανθρωποι της σοουμπιζ ειναι θα σχολιαστουν, οπως θα σχολιαστει και η μαριω απαπεναντι αν φαει ξυλο απο τον ανδρα της.
καποιος θαρθει να μου πει - εφαγε ξυλο αυτη τακουσες?
κι εγω θα της πω - κριμα... οπως εκανα και πριν.
και ποιος χτυπηθηκε, τι με νοιαζει αν χωρισε τελικα, εγω κυριως σχολιασα αυτο που μου ειπες περι προτυπων και σχολιασα και τις αντιδρασεις των υπολοιπων. Το θεμα ειναι στη σωστη κατηγορια, θα ημουν μαζι τους σε οσα λενε αν το θεμα εμενε αναπαντητο, δειγμα πως ειναι χαμηλης ποιοτητας.
Αλλα ... μηπως δεν ειναι?
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media