Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν ένα παραμύθι για να τις προσεγγίζεις;

Σελίδα : 1

Dionysus

# 1 στις 13/12/2003
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20
'Aρεσαν+: 0%

Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν ένα παραμύθι για να τις προσεγγίζεις;

Μιά φορά και εγώ στην ζωή μου αποφάσισα να είμαι ντόμπρος απέναντι στο γυναικείο φύλλο....

Αλλά μάταιος ο κόπος..και χωρίς αποτέλεσμα.

Όλες οι γυναίκες -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν αντέχουν την αλήθεια στην πρώτη επαφή.

Θέλουν παραμύθιασμα...φούμαρα...γενικότητες...και μπλα μπλα...

Αν τους πεις έστω και μία αλήθεια ...γίνονται έξω φρενών και ούτε που θέλουν να σε ξαναδούν (ενώ βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι αυτό που τους είπες είναι αλήθεια)...

Γιατί;;;

π.χ: Είσαι σε ένα club και βλέπεις δύο γυναίκες μόνες τους - για τουλάχιστον 2 ώρες. Πηγαίνεις κοντά και γνωρίζεσαι με ευγενικότατο τρόπο, ότι είμαι ο τάδε και θα ήθελα να γνωριστούμε...(εννοείται ότι έχεις τσεκάρει πριν ότι υπάρχει κάποια ανταλλαγή βλεμμάτων).

Όλα τέλεια...οι πρώτες συστάσεις...τι ωραία που περνάμε κ.λπ.

Γιατί αν κάποια στιγμή πεις την αλήθεια π.χ: είδα ότι γενικά παίζετε με πολλούς άντρες τριγύρω...οι γυναίκες τσαντίζονται;

Γιατί θα πρέπει μιά ζωή να παίζουμε ένα ψιλοθεατράκι;

Βαρέθηκα να "φουσκώνω" σαν τα περιστέρια για να προσεγγίσω, παραμυθιάζοντας τα θηλυκά...

Είναι γενετική επιλογή;

Γιατί ποτέ καμμία γυναίκα όταν μιλάει για πρώτη φορά σε κάποιο άντρα (και της αρέσει) δεν είναι ποτέ ΑΛΗΘΙΝΗ;
"Ο κόσμος αλλάζει όταν δύο όντα κοιτάζονται και αναγνωρίζονται: Ν'αγαπάς θα πεί να γδύνεσαι το όνομα σου."

# 2 στις 13/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πρώτα απ'όλα είναι πολύ ωραίο στην πεζή εποχή που ζούμε να υπάρχει και λιγο παραμύθι, να μας ραντιζει με τη χρυσόσκονή του!!!

Κατα βάθος αρεσει στους περισσότερους, αντρες και γυναίκες,ειδικά αν είναι και λιγο ρομαντικοί, να υπάρχει μια ατμόσφαιρα... παραμυθένια!!! Ξεφεύγεις από τη μονοτονία, σπάει τη ρουτίνα της σκληρής πραγματικότητας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι ήθελες να σου πουν οι κοπέλες??? Ναι, ψαχνόμαστε??΄Εδώ μπορεί να μην το είχαν συνειδητοποιήσει κιόλας , πόσο μάλιστα να το ομολογήσουν.... Ράκος εγωιστικά!!!

Ευτυχώς που ήταν η μόνη φορά που το έκανες και ήσουν και τυχερός , γιατί μπορεί να σε είχαν σκυλοβρίσει κι από πάνω!!!!!

Στην ηλικία σου βρίσκω ηλίθια την ερώτηση και τον προβληματισμό σου!!!!!!!!!!

amazon

# 3 στις 13/12/2003
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 80
θα συμφωνήσω με την sun-rain...
Τι περίμενες να σου πουν τα κορίτσια;;;
Δηλαδή εσυ όταν βγαίνεις και θέλεις
να γνωρίσεις κάτι καινούριο βγάζεις ταμπέλα;;;
Γυναίκα θέλω τώρα την θέλω;;;

Dionysus

# 4 στις 13/12/2003
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Άλλο το να είσαι ρομαντικός...και άλλο το να πρέπει να λες βλακείες σε κάποιον μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση...

Η ερώτηση μου έχει σχέση με την ειλικρίνεια...που έχει ( κάθε άνθρωπος στην πρώτη επαφή.

Μην "πιάνεστε" μόνο από μία πρόταση αγαπητές μου.

Γιατί δηλαδή το να πείς σε κάποιον ότι "ψάχνεσαι" είναι ντροπή;
ή επειδή πέφτει λίγο η "μυτούλα" μας...έχει γίνει απαγορευμένη λέξη;

Πόσοι εδώ μέσα γράφουν στο προφίλ τους ότι "ψάχνονται", εε;
"Ο κόσμος αλλάζει όταν δύο όντα κοιτάζονται και αναγνωρίζονται: Ν'αγαπάς θα πεί να γδύνεσαι το όνομα σου."

observer1

# 5 στις 13/12/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Μερικές φορές τα αυτονόητα παραλείπονται. Δυο γυναίκες μόνες σε ένα μπάρ που κάνουν παιχνίδι με τα μάτια προφανώς ψάχνονται. Εκτός κι αν είναι συντάκτριες του περιοδικού τάδε.
Η προσέγγιση τους δεν γίνεται με ισοπεδωτικό τρόπο αλλά με τακτ. Υπάρχει τρόπος να εκμαιεύσεις την απάντηση που θέλεις με ευγενικά λόγια, χωρίς να νιώσουν προσβεβλημένες και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να πεις ψέματα σε κανένα.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

melique

# 6 στις 13/12/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412
Ώπα ρε μεγάλε....πάρτο αλλιώς γιατί βρήκες!

Καλά βρε παιδί μου, εσύ αν καθόσουν σ'ένα μπάρ μ'ένα φίλο σου και σε πλησίαζε μια κοπέλα (μπορεί και ούτε κάν να ήταν του γούστου σου...) και σου έλεγε "μεγάλε ψάχνεσαι??" ..θα ήσουν χαλαρός και άνετος και θα απαντούσες ναι???

Αλλά ακόμα και αν απαντούσές έτσι...τι γνώμη θα σχημάτιζες γι'αυτήν την "ειλικρινέσταστη" κοπέλα που σε πλησίασε ανετότατα? Θα σκεφτόσουν, αυτή θέλω για μητέρα των παιδιών μου, ή μήπως καλή είναι γι'απόψε...(και μιλάμε να μην είναι του γούστου σου έτσι ?)...απλά είναι γυναίκα κι'αυτό φτάνει.

Έ όχι λοιπόν. Πάντα υπάρχει ένας τρόπος να είσαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και να έχεις και ΤΑΚΤ και ΤΡΟΠΟΥΣ. Νομίζω?

Δεν μας φτάνουν τα τόσα όσα βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, δεν έχετε κουραστεί πια να τα ισσοπεδώνετε όλα?

Χάθηκε λίγος ρομαντισμός? Χάθηκε λίγη ευγένεια? Χάθηκε λίγη φινέτσα?

Και δεν μιλάμε για παραμύθιασμα...αμά δεν σου βγαίνει, άστο μην το ζορίζεις....δεν το χρειάζεται κανένας το σικέ.

Φιλάκιααααααααααααα

Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...

glikoulina

# 7 στις 14/12/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Θέματα: 28
Απαντήσεις: 104
ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα συμφωνήσω με όσα ανέφεραν οι παραπάνω

Και θα συμπληρώσω
Πιστεύω ότι ο ρομαντισμός και αυτή η παραμυθένια ατμόσφαιρα είναι καλό που και που να έρχεται στο προσκήνια αλλά όπως λέω πάντα :
Όταν γνωρίζεις κάποιον δείχνεις πάντα τον πιο καλό σου εαυτό με αυτό τον τρόπο δεν κρύβεις τα άσχημα ή παραπλανείς τον άλλο απλά με αυτό τον τρόπο δείχνεις γιατί ο άλλος αξίζει να μείνει κοντά σου
Και αν είσαι τέρας ειλικρίνειας , ζηλιάρης , εγωιστής κτλ κτλ και τα δείξεις όλα αυτά από την αρχή πάει ξεψύχισε η κοπέλα
Κανείς ή καμμία δεν θα θέλει να γνωρίσει κάποιον γνωρίζοντας τα αρνητικά ή την τόση ειλικρίνειά του από την αρχή είτε γιατί θα φοβηθεί είτε γιατί δεν θα της / του αρέσει
Στην αρχή μιας γνωριμίας θα ταν καλό να δείξουμε στον άλλον γιατί αξίζει να μείνει κοντά μας , τι διαφορετικό και καλό έχουμε για να μας μιλήσει και να γνωριστούμε και πίστεψέ με φίλε μου αυτό δεν πετυχαίνεται με ερωτήσεις του τύπου : ψάχνεσαι ? Γιατί άλλωστε και ποιος αδέσμευτος δεν ψάχνεται έστω και λίγο ?
Καλό θα ήταν να ελέγχουμε λίγο τον τρόπο και την στάση που μιλάμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας αυτόν που υπάρχει μέσα μας και που κατα τα άλλα διόλου ψεύτικος δεν είναι
Αργότερα και στην πορεία το "ταίρι" μας μην ανησυχείς θα ανακαλύψει και όλα τα ψιλοάσχημα και αρνητικά που έχουμε και αν θέλει θα τα δεχτεί
Αλλά μέχρι τότε θα έχει αγαπήσει την μεγαλοψυχία μας , την ευγενικότητά μας και όλα τα καλά που έχει ο καθένας ξεχωριστά δεν θα μας αγαπήσει γιατί κάποτε της είπαμε ψάχνεσαι ? ούτε γιατί της είπαμε ένα σωρό "φούμαρα" για να την εντυπωσιάσουμε !! (άσε που μετά θα αποκαλυπτούν αυτά τα ύποπτα ψεματάκια και ή θα γελάμε ή θα γελάει και ο κάθε πικραμένος :lol

Με εκτίμηση πάντα
Γλυκουλίνα
TO Συμπαν συνομωτει υπερ αυτων που συνεχιζουν να ονειρευονται !!!

# 8 στις 15/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ωραίο θέμα!

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ

και επειδή είμαι λίγο παραπάνω του φυσιολογικού ειλικρινής. Γίνεται να είσαι ωραίος, γοητευτικός, νέος πλούσιος, με γκρι μαλλιά και πρόξενος στον 'Αγιο Μαυρίκιο, γιατί ειλικρινά αν δεν είσαι "έχασες" μεγάλε!

'Εχεις δίκιο ότι είναι κουραστικό να φουσκώνεις σαν παγώνι, περιστέρι ή τι άλλο ανέφερες, όπως είναι δύσκολο να είμαι κι εγώ ντυμένη βαμμένη, σέξυ "θεά", για να σε προκαλέσω να "φουσκώσεις".

Δεν χρειάζεται να πεις ψέμματα αλλά όχι και τόσο "ωμά". Εντάξει όλοι ξέρουμε το διά ταύτα. ΄'Αλλο ένα σκέτο δώρο, και άλλο συσκευασμενο όμορφα...
Παραμύθια είναι όλα εξάλλου.

This is the game my friend!! χαχα! Κουράγιο

- Ληδάκι

# 9 στις 15/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
>Μιά φορά και εγώ στην ζωή μου αποφάσισα να
>είμαι ντόμπρος απέναντι στο γυναικείο φύλλο....

Ωχ! τι της είπες εσύ και γω στο ηλιοβασίλεμα, αυτή η πολή δε χωράει και τους δύο μας όρθιους έλα να ξαπλώσουμε κλπ κλπ;

>Όλες οι γυναίκες [...] δεν αντέχουν την αλήθεια [...]

Εξαρτάται για ποια "αλήθεια" μιλάς. Άμα αρχίσεις να ψέλνεις, ούτε και γω θα σε άντεχα. Αν με την "αλήθεια" εννόεις: "εσύ και εγώ tonight baby" οι περισσότερες το αντέχουν αρκεί να το πεις με περισσότερα λόγια, περίπου σε ένα δίωρο. Έιναι σαν τα προκαταρκτικά, το φέρνεις απαλά, απαλά και σταδιακά και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις

>Θέλουν παραμύθιασμα... φούμαρα...
>γενικότητες...και μπλα μπλα...

ή διαφορετικά "λέγειν", μία ένδειξη ότι είσαι το δικέφαλο ον που περιμένουν και ότι δεν σκέφτεσαι μόνο με ένα εκ των δύο.

>Αν τους πεις έστω και μία αλήθεια ...γίνονται
>έξω φρενών και ούτε που θέλουν να σε
>ξαναδούν (ενώ βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι
>αυτό που τους είπες είναι αλήθεια)...

Μία πρακτική λύση είναι αυτά που είπες και δεν πέρασαν να μην τα επαναλάβεις ΠΟΤΕ, προς δική μας επιμόρφωση και τέρψη μπορείς να τα μοιραστείς μαζί μας

>Γιατί αν κάποια στιγμή πεις την αλήθεια π.χ: είδα
>ότι γενικά παίζετε με πολλούς άντρες
>τριγύρω...οι γυναίκες τσαντίζονται;

όλοι τσαντίζονται, εμένα αν μου έλεγες ότι παίζω με "πολλούς άντρες" δε θα ζούσες , αν μου έλεγες ότι παίζω με "πολλές γυναίκες" θα σε καρότσιαζα απλά.

>Γιατί θα πρέπει μιά ζωή να παίζουμε ένα
>ψιλοθεατράκι;

γιατί έχει πλάκα, επίσης διότι διακρίνουμε τους ηθοποιούς από τους κομπάρσους, και τους σκηνοθέτες από τους ταξιθέτες.

>Βαρέθηκα να "φουσκώνω" σαν τα περιστέρια
>για να προσεγγίσω, παραμυθιάζοντας τα
>θηλυκά...

φαντάζομαι ότι βαρέθηκες και το "δια ταύτα" πού είπε μία φίλη πιο κάτω.

>Είναι γενετική επιλογή;

Ναι, λέγεται οικονομία της φύσης και αποσκοπεί στο να μην γενιούνται χαζά μωρά.

>Γιατί ποτέ καμμία γυναίκα όταν μιλάει για πρώτη
>φορά σε κάποιο άντρα (και της αρέσει) δεν
>είναι ποτέ ΑΛΗΘΙΝΗ;

Και πώς το ξέρεις ότι δεν είναι; Δεν την ξέρεις από πριν και με τη συγκεκριμένη τακτική, δεν θα τη μάθεις ούτε στη συνέχεια Ενδεχομένως μάλιστα να έχεις και μία intimate relation με τη τσάντα της.

Dionysus

# 10 στις 16/12/2003
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
"Έχασα...που να πάρει ο διάολος....

Δεν έχω γκρίζα μαλλιά...

Γαμώτο..."

# 11 στις 16/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και εγώ πάντως, αν ήμουν γυναίκα, θα ήθελα λίγο "κολοκύθια φούμαρα, φύκια για μεταξωτές κορδέλες" και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Έχει τη χάρη του το "δήθεν".

Το ζητάει ο οργανισμός της γυναίκας το "περίπου".

Και προσωπικά μ' αρέσει.
Ή απλώς έχω μάθει πλέον στη ζωή μου και παίζω με τους όρους που θέτουν.
Τί να πω;
Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος...

# 12 στις 16/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν το παραμύθι σου έχει να κάνει με σεβασμό, ειλικρίνεια, και τις αρχές τις ευγένειας, τότε μάλλον παραμύθι έχεις διαβάσει καλέ μου φίλε....

# 13 στις 17/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ξαναβλέποντας το θέμα, η ερώτηση είναι λάθος! Τι μας νοιάζει γιατί θέλουν παραμύθι. Η σωστή ερώτηση είναι: ΤΙ παραμύθι θέλουν. Σκέψου το διαφορετικά, άμα θέλει ο άλλος παγωτό, τον ρωτάς γιατί θέλει παγωτό; Τον ρωτάς τι παγωτό θέλει, και χαίρεσαι που τη βγάζεις με κανα "παγωτό βανίλια" και δεν θέλει "φιλέ μινιόν αλά φρανσαιζ με σάλτσα μαδέρας και σπαράγγια σωτέ αλά κρεμ"!

Παραμύθι! Τι παραμύθι; Η κάθε μία και διαφορετικό! Όπως και να έχει, στο παραμύθι θέλει "χάπι" στο τέλος, πλάκα από την αρχή, ευκολόπεπτο και σύντομο.

Αααα! και να μη φαίνεται ότι είναι παραμύθι!

koyrsaros

# 14 στις 20/12/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831

Παράθεση:
Originally posted by Jonathan
Μηπως λιγακι μπερδευομαστε (εμεις οι αντρες)?

Νομιζουμε οτι παραμυθιαζουμε αλλα τελικα παραμυθιαζομαστε? Θεωρω οτι αλλο ειναι να σου αρεσει το παραμυθι κι αλλο να το "χαβεις". Το οτι αρεσει το παραμυθι στις γυναικες (αναμφισβητητα), δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να το αναγνωρισουν. Και περα απο το παραμυθι να καταλαβαινουν καλα περι τινος προκειται. Εξαλλου και σε ποιον δεν αρεσει λιγο παραμυθι?

Οπως ειπε ο pelasgian, νομιζω, υπαρχει προβλημα να πουμε και κανα παραμυθι οταν βλεπουμε οτι "φτουραει"? Μην νομιζουμε ομως οτι με το παραμυθι μας καθαρισαμε και ειμαστε ωραιοι. Θα εκτεθουμε.

Παράθεση:
Originally posted by aisiodoxi
Το θεμα ειναι ΤΙ παραμυθι δινεις και σε ποια γυναικα...το θεμα ειναι ΤΙ θελεις να κερδισεις απο αυτο και ποσο σε νοιαζει η οχι τυχον "απωλεια" εκ μερους της γυναικας....Απλα ικανοποιηση του εγω σου...?? Απλα επιβεβαιωση του ανδρισμου σου??...κι αν ναι....μετα, τι??? Καποια στιγμη νομιζεις οτι εσυ δε θα παραμυθιαστεις αντιστοιχα απο καποια?? Τελικα....γιατι να υπαρχει το ψεμα??......Και εχεις μεγαλο δικιο, ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ!!!

***Οι παραπάνω απαντήσεις μεταφέρθηκαν εδώ, αφού προφανώς το νέο thread που δημιουργήθηκε αφορούσε και είναι συνέχεια με το υπάρχον*****
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.