Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι στο καλό συμβαίνει??

Σελίδα : 1

TzeKosAIR

# 1 στις 19/12/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 229
'Aρεσαν+: 0%

Τι στο καλό συμβαίνει??

Πώς νοιώθουμε έτσι παράφορα ??
Πώς ζούμε έτσι αδιάφορα????
Τι στο καλό συμβάνει στη πορεία ?
Πόσο να φουσκώνεις το μπαλόνι γιομάτο από σένα ,από κείνον,απο μας?
Μη μου κάνεις νερά,βαριέμαι να σφουγγαρίζω!!!

TzeKosAIR

# 2 στις 22/12/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Aχ,moo μουυυυυυυυυυυυ,,,,,,αυτό περίμενα να το πιάσεις αστέρι μου ,,,,αλλά αυτά να τα πω οn line ,μωρέ???

# 3 στις 22/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θέλω να μου πείτε κι εμένα!!!!!!!!
Μη με αφήσετε απέξω!!

blossom

# 4 στις 22/12/2003
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766

Παράθεση:
Originally posted by TzeKosAIR
Πώς νοιώθουμε έτσι παράφορα ??
Πώς ζούμε έτσι αδιάφορα????
Τι στο καλό συμβάνει στη πορεία ?
Πόσο να φουσκώνεις το μπαλόνι γιομάτο από σένα ,από κείνον,απο μας?

Αν κατάλαβα καλά:
Παράφορα νιώθουμε όταν ερωτευόμαστε.
Στην πορεία μια σχέσης φουσκώνουμε το μπαλόνι του έρωτα από σένα, εκείνον, από μας. Το μπαλόνι όμως κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει. Και η σχέση αν ο έρωτας έχει μετατραπεί σε αγάπη θα κρατήσει αλλιώς θα διαλυθεί.

TzeKosAIR

# 5 στις 24/12/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ναταλία ???αχ τι να σου πω !!!
Μοο,κάτι σου είπα ε!!
αν και την ερώτηση την είχα αλλιώς στο μυαλό μου μάλλον βγήκε κοινότυπη τελικά.Ας δεχτούμε ότι το παράφορα είναι στη καθαρά ερωτική συνεύρεση (αχ ,Μοο ,μου σεξ το λένε ,αν θυμάμαι καλά:lolκι όμως στη κοινή ζωή υπάρχει αδιαφορία ,εεεεε αυτό πως το λένε τελικά ?Αυτό ήταν που γύριζε στο μυαλό μου και το οδήγησα αλλού .

TzeKosAIR

# 6 στις 28/12/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Φαίνεται ,πως ούτε παράφορα ζούμε ούτε αδιάφορα ,,,,,ίσως ανάλατα. Γι αυτό και δεν μας έμεινε γεύση στον ουρανίσκο

Ghteuths_Oneirwn

# 7 στις 28/12/2003
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Τριανδρία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 131

Παράθεση:
Ας δεχτούμε ότι το παράφορα είναι στη καθαρά ερωτική συνεύρεση (αχ ,Μοο ,μου σεξ το λένε ,αν θυμάμαι καλά:lolκι όμως στη κοινή ζωή υπάρχει αδιαφορία ,εεεεε αυτό πως το λένε τελικά ?Αυτό ήταν που γύριζε στο μυαλό μου και το οδήγησα αλλού .

Εμένα πάντως TzeKosAIR αυτό που περιέγραψες μου αφήνει στο μυαλό μόνο την ικανοποίηση βιολογικών αναγκών....
Η ερωτική συνεύρεση είναι κάτι που απο μόνο του εξιτάρει το μυαλό όταν υπάρχει η σπίθα...και δυστυχώς (καθότι γι αυτό και έχουν χαρακτηρισθεί γουρούνια , γαζούλια ή όποιο άλλο παχύδερμο περάσει από το μυαλό των γυναικών) οι άντρες , κατά πλειοψηφία , εξιτάρονται πολύ με αυτό.
Ωστόσο ποιο είναι το νόημα της στυγνής επαφής αν δεν αγαπάς τον άλλο πραγματικά στη σχέση σου ή έστω αν έχεις ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι να το δείχνεις φανερά μπροστά του...??
...Πώς να μην ισοπεδωθεί μια σχέση που τα άλλα της μέλη-στοιχεία έχουν νεκρωθεί ή έχουν αποθηκευθεί στο μπαουλάκι με τις αντίκες.. ??
Κάποιες δικές μου σκέψεις... ελπίζω να βοήθησα...
Γητευτής Ονείρων....

TzeKosAIR

# 8 στην 1/1/2004
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ενα ευχαριστώ ,στον "ghteuth-oneirwn".

# 9 στην 1/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Ναταλία ???αχ τι να σου πω !!!
Μοο,κάτι σου είπα ε!!
αν και την ερώτηση την είχα αλλιώς στο μυαλό μου μάλλον βγήκε κοινότυπη τελικά.Ας δεχτούμε ότι το παράφορα είναι στη καθαρά ερωτική συνεύρεση (αχ ,Μοο ,μου σεξ το λένε ,αν θυμάμαι καλά:lolκι όμως στη κοινή ζωή υπάρχει αδιαφορία ,εεεεε αυτό πως το λένε τελικά ?Αυτό ήταν που γύριζε στο μυαλό μου και το οδήγησα αλλού .

Αν μιλάς για το ίδιο άτομο.....το να υπάρχει παράφορο συναίσθημα στην ερωτική συνεύρεση αλλά στην κοινή ζωή ............τζίφος......τότε σίγουρα δεν ξέρω να σου απαντήσω...Δεν το έχω ζήσει......δεν νομίζω να το ζήσω ποτέ...

Αν η ματιά δεν έχει σπίθα, αν οι παλάμες δεν ιδρώνουν, αν τα γόνατά σου δεν λυγίζουν......τότε σπίθα δεν θα βρω...γιατί δεν θα υπάρξει καν συνεύρεση...

Κι αν ο έρωτας είναι απών, τότε η αγάπη έχει το γιατρικό της...

Έχει την ασφάλεια, έχει τα κατατόπια της που μόνο εκείνος ξέρει να τα περπατήσει να σε πλησιάσει, μόνο εκείνος σε τραβά να τον ακολουθήσεις.....γιατί σε ξέρει....σε γνωρίζει....σε προκαλεί....Το μπορεί....

Ghteuths_Oneirwn

# 10 στην 1/1/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Τριανδρία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 131

Παράθεση:
Ένα ευχαριστώ ,στον "ghteuth-oneirwn".

Κι επειζή μπήκε ήδη ο νέος χρόνος και θέλω να κάνω καλό ποδαρικό , να σου πω και την θετική πλευρά του θέματος μιας και δεν το κάλυψα πλήρως και σε βλέπω "παλαπονεμένη" Και με το ζίκιο σου..
Το προηγούμενο μου post , που έγραφα για την άσχημη πλευρά του προβλήματος , εστιαζόταν κυρίως σε νέες σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί η κρατήσει χρόνια...Για τις υπόλοιπες σχέσεις τώρα , τουτέστιν μακροχρόνιες...
Σε μια σχέση χρόνων το να αρχίζει κάποιος να θεωρεί δεδομένα κάποια πράγματα στη ζωή του (όπως και το σύντροφό του) είναι αρκετά σύνηθες , δυστυχώς...
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτό ήταν και τελείωσε..... Ακόμα κι αν επήλθε συνήθεια μέσα στη σχέση αυτό δεν συνεπάγεται ότι συνέβη κακοβούλως...
Ένα από τα σοβαρότερα μειονεκτήματα του ανθρωπίνου γένους , που αποτέλεσε στο παρελθόν όπως και τώρα αιτία πολεμικών συρράξεων , εστιάζεται στο εξής....
"Ο άνθρωπος σπανίως σκέφτεται αυτά τα οποία έχει ...... σκέπτεται όμως διαρκώς όλα αυτά που του λείπουν....!!!!"
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λοιπόν ενδείξεων αδιαφορίας από το έτερον ήμισυ δε χλειάζεται ούτε να τα βάψουμε μαύρα ούτε να σηκώσουμε μπαϊράκι και βοορ για ξένους "τόπους"...Η σχέση βασίζεται , εκτός από τα συναισθήματα τα οποία θρέφει ο ένας για τον άλλο , και στην επικοινωνία , η οποία εγκαθιδρύεται από τον πρώτο ακόμα καιρό γένεσης της σχέσης και με τα χρόνια βελτιώνεται και ενισχύεται... Αν όντως υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει καλύτερη λύση κατ' εμέ από τη συζήτηση... Θεωρώντας δεδομένο ότι προϋπάρχει η αγαθή προαίρεση εξ αμφότερων μελών για επίλυση προβλημάτων και περαιτέρω σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών το πρόβλημα είναι θέμα χρόνου να λυθεί ή τουλάχιστον να γίνει λιγότερο αισθητό...
Καλή Πρωτοχρονιά λοιπόν σου εύχομαι και το νέο έτος να σου φέρει λύσεις στα προβλήματά σου και χαρά και ελπίδα σε όλη την οικογένεια σου...
***Θα μου επιτρέψετε κι εμένα να πάω νάνι μου τώλα ζατί πρέπει να κάνω όνειρα για το νέο έτος ....έχω πολλή "δουλειά"
Καλά να περάσετε όλοι δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και με στιγμές γεμάτες οικογενειακή θαλπωρή!

Γητευτής Ονείρων.....
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost