Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ti na kano?

Σελίδα : 1

mariapapa

# 1 στις 26/3/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

τι να κανο?

exo sxesh edo kai ena misi xrono kai etoimazomaste gia gamo se poly ligo kairo, me problimatizei poly ena 8ema omos, an telika teriazoyme me ton aravoniastiko moy, an kai agapiomaste poly alla eimaste poly diaforetikoi, ego eimai drastiria kai eimai sigekrimenh stis epiloges moy kai ekoinos gia na kanei mia doulia prepei na katsei na to skeftei 2 xronia kai na to sxediazei alla 5 xronia kai telika mperdeyei ola ta pragmata kai de briskei akri, milaei poly kai de kanei tipota, an exei 2 diaforetikes doulies na kanei, ta mperdeyei kai ta kanei 8alassa me apotelesma na me mperdepsei kai mena kai na mh ksero ti na kano, etsi opos paroysiazei ta pragmata soy fainontai vouno eno sth pragmatikotita den einai tipota apolitos. ti na kano na proxoriso h na xorisoyme? skeftomai oti mporei na mas dimioyrgisei poloys kabgades o tropos toy sto mellon, alla agapiomaste kai oi dyo!!!

Alexandros

# 2 στις 26/3/2003
author
Ανδρας / 53 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 143

Η γνώμη μου...

Αγαπητή Μαρία,

αν και το μήνυμα σου είναι λιγάκι μπερδεμένο, θα προσπαθήσω να σου πω την γνώμη μου.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις την συμπεριφορά του απέναντι σε σένα και απέναντι στην δουλειά του.

Πολλές φορές ένα χαρακτηριστικό μας που ισχύει σε έναν τομέα της δραστηριότητας μας δεν ισχύει απαραίτητα και στους άλλους.

Απέναντι σε σένα πως είναι; Η σχέση σας εσένα σε καλύπτει; Νιώθεις ότι εξελίσεται κι αυτός μαζί σου; Είναι αυτά που θα ήθελες από έναν άντρα σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό;

Τώρα το αν είναι αναποφασιστικός στον επαγγελματικό τομέα, αυτό δηλώνει μια σχετική ανασφάλεια που μπορεί να οφείλεται σε πραγματικούς λόγους, ή φανταστικούς. Σε αυτό κατά την γνώμη μου πρέπει να τον βοηθήσεις εσύ.

Κάτσε και συζήτα μαζί του, βοήθησε τον να δει τα πράγματα αποστασιοποιημένα και σφαιρικά.
Συνήθως όταν εμπλεκόμαστε προσωπικά σε καταστάσεις, τα συναισθήματα μας θολώνουν την εικόνα και δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις.

Στάσου δίπλα του και βοήθησέ τον, όχι ως επικριτής αλλά ως σύντροφος.

Αν το θέμα σε προβληματίζει, βρες μια αφορμή για να αναβάλεις τον γάμο για λίγο, και δες πως πάει η κατάσταση μαζί του. Αν όλα πάνε καλά, έχει καλώς, διαφορετικά εσύ κρίνεις...

Και πάλι στάσου δίπλα του και βοήθησε τον! Όχι μπουρμούρες, γκρίνιες και επικρίσεις όμως! Συζήτηση και ενδιαφέρον!

Μην ξεχνάς...
Πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια πετυχημένη γυναίκα...

Ελπίζω να σε βοήθησα
Το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάμεσα σε μας και τον καλύτερο εαυτό μας είμαστε εμείς! - Αλέξανδρος

bilacos

# 3 στις 26/3/2003
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 114
Απαντήσεις: 313
θα συμφωνησω με αυτα που λεει ο αλεξανδρος και θα προσθεσωοτι,
εσυ σαν γυναικα εισαι σε θεση να καταφερεις πολλα πραγματα!μπορεις πολυ ευκολα αν θελεις να τον βοηθησεις να εξελιχτει και να μεγαλωσει μαζι σου.
αρκει να εχεις πολυ μεγαλη υπομονη και οτι κανεις να το κανεις με αγαπη!
και οπωσδηποτε,χρειαζεται πολυ μα παρα πολυ κουβεντα για το συγκεκριμενο θεμα και επικοινωνια γενικοτερα αναμεσα σας!
ελπιζω να πανε ολα καλα και να βρειτε το δρομο σας οπως ακριβως τον θελετε!
Βασιλης!
περιπλανωμενος στην αιωνιοτητα...

koyrsaros

# 4 στις 26/3/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Μαράκι μου
Ζήσε μαζί του , όλο το 24ωρο. Να ξυπνάς, να κοιμάσαι και να τον βλέπεις δίπλα σου. Να ζήσετε καθε στιγμή μαζί καλή ή κακή. Μην κάνεις ένα γάμο απο μια σχέση του σαβ/κου ή λίγων ωρών που βλέπεστε κάθε μέρα. Τότε και μόνο τότε θα ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον , ελαττώματα και μη. Και να σαι σίγουρη ότι τότε θα δείς τον ευατό σου μέσα απο αυτόν και εκείνος το ίδιο. Αν το πετύχετε αυτό , ίσως να μπορέσεις να αποφασίσεις να μείνεις μια ζωή μαζί του. Επικοινωνείστε,μιλάτε χωρίς να ντρέπεστε για όλα !!!

Φιλικά...Κωστής

TONIS1

# 5 στις 26/3/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 15
sorru μαρακι για αυτο που θα πω γιατι ειναι σκληρο.
ειναι μεγαλο λαθος να προσπαθεις να αλλαξεις εναν ανθρωπο.
αν δεν τον αρεζουμε ετσι οπως ειναι, μπορουμε να ψαξουμε αλλου για το ατομο που θα ανταποκρινεται σε ολα μας τα γιατι..
και εγω ειχα μια κοπελα που ταιριαζαμε σε ολα+την αγαπουσα, αλλα δεν καταφερα 11 χρονια να την αλλαξω σε κατι...
με συνεπεια να χωρισουμε μετα απο γαμο.
για αυτο η' το δεχεσαι και γερναται μαζι η' φευγεις οσο ειναι νωρις...

# 6 στις 27/3/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μαρακι,πιστευω οτι στο θεμα που εθεσες,οσες απαντησεις και να παρεις θα ειναι ολες σωστες,αφου το συναισθημα νικαει την λογικη και η λογικη το συναισθημα.Η εμπειρια που εγω εχω απο τον δικο μου γαμο,ειναι οτι φροντιζουμε πριν απ αυτον να λυσουμε ολα τα σοβαρα προβληματα που διακρινουμε στην σχεση,αλλα δυστυχως αυτο που φερνει τον γαμο σε αποτυχια ειναι οι λεπτομερειες, που τις αγνοουμε.Σου ευχομαι παντως να κανεις την σωστη επιλογη.

alvanaki2

# 7 στις 27/3/2003
author
Ανδρας / 87 / Ελεύθερος
Ν. Αρτας / Βουργαρέλι
Απαντήσεις: 10
PHGENE STON KATHREPTH KAI RWTA 6 FORES EPI 2 MERES THN............MARIAPAPA

mariapapa

# 8 στις 27/3/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3

σας ευχαριστο πολυ πολυ

paidia sas eyxaristo poly gia tis apopseis sas, me vohthate para poly, hdh exo vgalei polla simperasmata apo tis apantiseis sas, na ste kala panta

split

# 9 στις 27/3/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Πριν παρεις οποιαδηποτε αποφαση, πρεπει να σεβαστεις και να εκτιμησεις την διαφορετικοτητα του ανθρωπου σου.

Επειδη ειναι εντελως αντιθετος με σενα δεν σημαινει οτι ειναι και 'αναξιος'. Αλλωστε για να τον αγαπησεις κατι καλο θα βρηκες.

Καμια φορα ανθρωποι που αρχικα φαινονται 'αποτυχημενοι' εχουν κρυφα χαρισματα που αποκαλυπτονται στις δυσκολες στιγμες.

Προσεξε μονο μηπως ειναι τοσο αναποφασιστος επειδη συνηθισε να στηριζεται πανω σου. Βοηθησε τον να σταθει στα ποδια του και να πιστεψει στον εαυτο του.

LIMAX

# 10 στην 1/4/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 13
ΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΥ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΑΣΤΑ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΚΟΣ.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost