Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως/που διασκεδαζετε οταν βγαινετε?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

silver80

# 1 στις 22/3/2010
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 1.322
'Aρεσαν+: 0%

Πως/που διασκεδαζετε οταν βγαινετε?

Ποσο συχνα βγαινετε εξω για διασκεδαση?

Τι ειδους διασκεδαση προτιματε?

Ας κανω την αρχη...

Συνηθως βγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα και τα τελευταια χρονια προτιμω ησυχα μικρα μπαρ για καφε ή ποτο. Σινεμα πηγαινω αρκετα συχνα και θεατρο σπανιοτερα (2-3 φορες τον χρονο) καθως στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν πολλες επιλογες σε συγκριση με την Αθηνα. Για φαγητο βγαινω συχνα κυριως σε τσιπουραδικα ή παραδοσιακες ταβερνες. Όταν θελω να ακουσω μουσικη πηγαινω σε συναυλιες ή μουσικες σκηνες, φετος εχω ανακαλυψει 2 καταπληκτικα μαγαζια που θυμιζουν μπουατ της δεκαετιας του ’60 με ωραια ατμοσφαιρα και πολύ καλους ερμηνευτες.
ΥΓ.
Με τα νεα οικονομικα μετρα προβλεπω ότι σε λιγους μηνες θα βλεπουμε τις απαντησεις μας και θα αναπολουμε τις παλιες καλες μερες πριν την κριση...
μέτρον άριστον!

ZiziPelagie

# 2 στις 22/3/2010
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 908

Παράθεση:
Originally posted by silver80

Ας κανω την αρχη...

Συνηθως βγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα και τα τελευταια χρονια προτιμω ησυχα μικρα μπαρ για καφε ή ποτο. Σινεμα πηγαινω αρκετα συχνα και θεατρο σπανιοτερα (2-3 φορες τον χρονο) καθως στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν πολλες επιλογες σε συγκριση με την Αθηνα. Για φαγητο βγαινω συχνα κυριως σε τσιπουραδικα ή παραδοσιακες ταβερνες. Όταν θελω να ακουσω μουσικη πηγαινω σε συναυλιες ή μουσικες σκηνες, φετος εχω ανακαλυψει 2 καταπληκτικα μαγαζια που θυμιζουν μπουατ της δεκαετιας του ’60 με ωραια ατμοσφαιρα και πολύ καλους ερμηνευτες.

Αυτά ακριβώς.
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

Therion

# 3 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
2-3 φορές την εβδομάδα το χειμώνα, 2-3 φορές τη μέρα το καλοκαίρι, για καφέ, φαγητό, ποτό όχι πάντα μ'αυτή τη σειρά, cinema, αλλά και περπάτημα στο φρόυριο στην Κάνηθο, κάθομαι ψηλά και αδειάζει το μυαλό μου. Αθήνα 1-2 φορές το μήνα Γλυφάδα συνήθως για κανά ποτάκι ή παώ αποκλειστικά για το ακρωτήρι και το Riba's το καλοκαίρι.

# 4 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κανα σινεμαδάκι και καμία συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

Dardana

# 5 στις 22/3/2010
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:

Ας κανω την αρχη...

ΥΓ.
Με τα νεα οικονομικα μετρα προβλεπω ότι σε λιγους μηνες θα βλεπουμε τις απαντησεις μας και θα αναπολουμε τις παλιες καλες μερες πριν την κριση...

κι εγω καπως ετσι διασκεδαζα μεχρι πριν να φορτωθω αντρα, στεγαστικο και παιδι η αληθεια ειναι οτι πλεον σπανια βγαινουμε, και κυριως για κανα φαγακι (εμενα μ'αρεσει να δοκιμαζω και ξενες γευσεις) ή αμα δινεται η ευκαιρια, εκτος απο τα τσιπουραδικα ρεμπεταδικα κτλ, μου αρεσουν πολυ και οι ροκ μουσικες σκηνες. υπαρχει συγκεκριμενα μια στη λευκωσια με κατι παιδια που παιζουν και τραγουδανε πολυ καλα και η ατμοσφαιρα στο μαγαζι ειναι ολιγον "φοιτητικη" θα ελεγα και μ'αρεσει.
περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις... στην παρουσα φαση λυσσαω για θεατρο, το στερηθηκα πολυ.
κι επειδη εχω και μικρο παιδι, αμα βγαινουμε, προτιμαμε παρκα, παιδικες χαρες και τετοια. ζωη σε λογου σας παιδια.. εμεις τελειωσαμε μ'αυτα, μεχρι νεοτερας
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

Ran_Tan_Plan

# 6 στις 22/3/2010
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by Dardana

κι επειδη εχω και μικρο παιδι, αμα βγαινουμε, προτιμαμε παρκα, παιδικες χαρες και τετοια. ζωη σε λογου σας παιδια.. εμεις τελειωσαμε μ'αυτα, μεχρι νεοτερας

Μια χαρα ειναι και στον παιδοτοπο δυο φορες την εβδομαδα.

Μην γκρινιαζεις γιατι εχει και χειροτερα.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

meandothers

# 7 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα μπορούσα να βγαίνω κάθε βράδυ να πίνω, να ξενυχτάω, να χορεύω...
αλλά μάλλον η παρέα μεγάλωσε ηλικιακά και σε ευθύνες
οπότε συμβιβάζομαι με μία έξοδο Παρασκευή ή Σάββατο!
Κι αυτό συνήθως γίνεται σε μαγαζί που αρχικά μπορείς να φας
και μετά να πεταχτούν τα τραπεζομάντιλα για να ανεβούμε στα τραπέζια!!
(πως φαίνεται η ηλικία, εεεε????)
Κατά προτίμηση στην Γλυφάδα γιατί αγαπάμε ομαδικός την περιοχή!
Καθημερινές...κανένα σινεμά ή καφέ μόνο κορίτσια όμως!
(Σπανιότερα θέατρο…αν και μ’ αρέσει πολύ)

# 8 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αραια και που.

Μπορει να περασουν και 3 και 4 μηνες να βγω εστω και για εναν καφε.
Οι λογοι πολλοι, αλλοτε δεν εχω αντοχες, αλλοτε σκεφτομαι πως μετα θα μου το βγαλει απο τα αυτια και ολες τις ρινικες κοιλοτητες η μανα μου, αλλοτε το ταμειον ειναι μειον εστω και για εναν καφε...και παει λεγοντας.

Το τι μου αρεσει τωρα ..απο μια μοναχικη βολτα στο λεγομενο ιστορικο κεντρο της Αθηνας και εναν μοναχικο καφε, εως καφε με παρεα, φαγακι κινηματογραφο θεατρο καποια μουσικη σκηνη η συναυλια...δεν αντεχω πια τα μπαρακια εκτος και ειναι απο κεινα που εχουν πολυ χαμηλη διακριτικη μουσικη και 5-6 ανθρωπους μονο τα μπουζουκοσκυλαδικα και τους βαρετους ηλιθιους υποψηφιους γκομενους

hellinreaderr

# 9 στις 22/3/2010
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Απαντήσεις: 2.365
Σχεδόν καθημερινά λόγω δουλειάς τρώω έξω.... τις περισσότερες φορές συνδυάζω το φαγητό με δουλειά... (δηλαδή με συνεργάτες)...Τις Παρασκευές όμως είναι κατά 90% φιλική η συντροφιά για φαγητό ... Οπότε τραβάει....μέχρι αργά το βράδυ.... Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει βόλτα στα μαγαζιά και μετά φαγητό και καμιά εκδήλωση....Την Κυριακή το πρόγραμμα έχει βόλτες σε παιδότοπους, παιδικό θέατρο και γενικά παιδική διασκέδαση...Όλα αυτα βέβαια αλλάζουν όταν παίζει ταξιδι ή εκδρομή...

# 10 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
στον παιδοτοπο καλε τι κανεις? τσουλιθρα?

hellinreaderr

# 11 στις 22/3/2010
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Απαντήσεις: 2.365

Παράθεση:
Originally posted by Moreta

Τρελλαίνομαι για τσουλήθρα....
Μορέτα μου δεν χρειάζεται να έχεις γεννήσει παιδιά για να έχεις..... έτσι δεν είναι?
Υπάρχουν και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.... Δεν είμαστε τόσο ψυχροι εμείς τα "κακα αφεντικά" πάντα...

# 12 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κάθε Παρασκευή ψώνια , φαγητό και μετά σινεμά.

Κάθε Σάββατο θέατρο ή μουσική σκηνή ή χορευτικό σόου.

Κάθε Κυριακή έχω κούρα ομορφιάς στο σπίτι.

Μέσα στην εβδομάδα δεν πολυβγαίνω γιατί δεν μπορώ να ξενυχτώ κάθε βράδυ. Ξυπνώ πρωί και θέλω να είμαι ευδιάθετη και ξεκούραστη στη δουλειά.

# 13 στις 22/3/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by hellinreaderr

Παράθεση:
Originally posted by Moreta

Τρελλαίνομαι για τσουλήθρα....
Μορέτα μου δεν χρειάζεται να έχεις γεννήσει παιδιά για να έχεις..... έτσι δεν είναι?
Υπάρχουν και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.... Δεν είμαστε τόσο ψυχροι εμείς τα "κακα αφεντικά" πάντα...

ναι δεν χρειαζεται να εχεις γεννησει παιδια για να εχεις...

Dardana

# 14 στις 22/3/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:

Ας κανω την αρχη...

τωρα που το θυμηθηκα, καποια στιγμη να μου πεις αυτες τις μπουατ για οταν θα ξαναειμαι στη θεσσαλονικη με το Δαρδανο θελω να παμε ενα βραδυ (αν βρουμε baby sitter )

Μυρτώ

# 15 στις 22/3/2010
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχουμε να βγούμε....

Και μεις το ρίχνουμε έξω στους παιδότοπους ....

Α.. και κανένα σινεμά στη χάση και στη φέξη αν έχουμε κάπου να αφήσουμε το μωρό.

Κατά τ άλλα , συνήθως έρχονται φίλοι στο σπίτι....
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

livelusulina

# 16 στις 23/3/2010
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Οσσα
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 26.563
ουτε που θυμαμαι ποσο καιρο εχουμε να βγουμε.
δυστυχως δεν εχουμε κανενα ατομο να μας κρατησει τον μικρο και εκτος απο καναν παιδοτοπο αραια και που,αν παμε οπουδηποτε αλλου μονο διασκεδαση δεν ειναι.
μας ακουνε ολοι και γυρναω στο σπιτι με πονοκεφαλο.
μου λειπει αφανταστα η διασκεδαση,ο χορος,το ξεσαλωμα.
η γλεικια ζαλαδα γυρνωντας τα ξημερωματα,
οι φουστοζωνες και τα ψηλοτακουνα.

αχ! ερημα μου νιατα που τσαλακωθηκατε...

οτι δεν λυνεται...κοβεται!

silver80

# 17 στις 23/3/2010
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 1.322

Παράθεση:

Παράθεση:

Ας κανω την αρχη...

τωρα που το θυμηθηκα, καποια στιγμη να μου πεις αυτες τις μπουατ για οταν θα ξαναειμαι στη θεσσαλονικη με το Δαρδανο θελω να παμε ενα βραδυ (αν βρουμε baby sitter )

Ελπιζω να επιτρεψει ο διαχειριστης να δημοσιευσω ονοματα...

Η μια λεγεται ''Βαρδια'' στην Τουμπα και η αλλη ''Προβα'' στο κεντρο, στην τελευταια αξιζει να πας Πεμπτη οπου το μουσικο σχημα ειναι καλυτερο κατα την αποψη μου...

Το μονο λυπηρο ειναι οτι αυτα τα μαγαζια ειναι απο τα ελαχιστα στο ειδος τους και παρολα αυτα σπανια γεμιζουν σε αντιθεση με τα μπουζουκια...

ΥΓ.

Για baby-sitter θα μπορουσα να βοηθησω εγω...με 200€ την βραδια...και οι πανες δικες μου...
μέτρον άριστον!

Dardana

# 18 στις 23/3/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Originally posted by livelusulina
ουτε που θυμαμαι ποσο καιρο εχουμε να βγουμε.
δυστυχως δεν εχουμε κανενα ατομο να μας κρατησει τον μικρο και εκτος απο καναν παιδοτοπο αραια και που,αν παμε οπουδηποτε αλλου μονο διασκεδαση δεν ειναι.
μας ακουνε ολοι και γυρναω στο σπιτι με πονοκεφαλο.
μου λειπει αφανταστα η διασκεδαση,ο χορος,το ξεσαλωμα.
η γλεικια ζαλαδα γυρνωντας τα ξημερωματα,
οι φουστοζωνες και τα ψηλοτακουνα.

αχ! ερημα μου νιατα που τσαλακωθηκατε...

join the club
επειδη εμενα μου κραταει τη μικρη η μαμα μου 8-9 ωρες τη μερα που λειπω στη δουλεια, δεν τολμαω ουτε για πλακα να της ζητησω να την κρατησει και άλλες ωρες, μερες ή βραδια για να βγουμε. οπου παμε λοιπον, αν παμε, ειναι με τη μικρη. αλλιως δεν παμε πουθενα. τελευταια φορα που βγηκαμε ηταν στην επετειο μας τα χριστουγεννα. απο τοτε δεν εχουμε ξαναβγει βραδυ για διασκεδαση.

παντως εμενα μ'αρεσουν και οι κρασοκατανυξεις σε σπιτια φιλων μαζευομαστε, τσιμπαμε κατιτις, πινουμε κρασακια, ακουμε μουσικες, και τα λεμε.

Dardana

# 19 στις 23/3/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ας κανω την αρχη...

Ελπιζω να επιτρεψει ο διαχειριστης να δημοσιευσω ονοματα...

Η μια λεγεται ''Βαρδια'' στην Τουμπα και η αλλη ''Προβα'' στο κεντρο, στην τελευταια αξιζει να πας Πεμπτη οπου το μουσικο σχημα ειναι καλυτερο κατα την αποψη μου...

Το μονο λυπηρο ειναι οτι αυτα τα μαγαζια ειναι απο τα ελαχιστα στο ειδος τους και παρολα αυτα σπανια γεμιζουν σε αντιθεση με τα μπουζουκια...

ΥΓ.

Για baby-sitter θα μπορουσα να βοηθησω εγω...με 200€ την βραδια...και οι πανες δικες μου...

θα σ'εχω στα υποψιν..κι αμα δεν τα φτυσεις με τη μικρη, εμενα να μη με λενε Δαρδανα

ευχαριστω παντως, τα σημειωνω και δεν πειραζει που δεν παει πολυς κοσμος, καλυτερα λεω. λιγοι και καλοι.

valerie

# 20 στις 23/3/2010
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 16.632
Το χειμώνα 1-2 φορές την εβδομάδα...
Το καλοκαίρι κάθε μέρα όλη μέρα...
Για καφέ, ποτό, μπουζούκια... Ό,τι λάχει...
Εκτός από Γιαννιτσά, και Βέροια και Εδεσσα και Θεσσαλονίκη και Κατερίνη... όρεξη να έχεις να ξενυχτάς.. Τουλάχιστον μέχρι πέρυσι...
Φετος το καλοκαίρι να δούμε τι θα κάνουμε, που οι 2 από τις 4 φιλενάδες είμαστε άνεργες!!
Το να υπόσχεσαι να μην κάνεις κάτι, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σου έρθει μια τρελή επιθυμία να το κάνεις!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.