Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%
Την κουρτινα α?η την κουρτινα β?
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Πεστε αν παντα ειχατε μονο δυο επιλογες για την επιλογη συντροφου σας......η πρωτη να ηταν ενας/μια συντροφος ασχημος/η εμφανισιακα αλλα με προτερηματα αλλα του/της χαρακτηρα του/της και η δευτερη να ηταν ενας/μια συντροφος ομορφος/η εμφανισιακα αλλα με διαφορα ελαττωματα του/της χαρακτηρα του/της......ποιον/αν θα διαλεγατε?
Υ.Σ. Ε και που ειστε μην απαντησετε καλυτερα να μεινω μπακουρι!!!
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 51
Θα συμφωνησω και εγω με την Μοο !!!
Αλλα αν ειχα την δυνατοτητα να διαλεξω και τις δυο κουρτινες θα το εκανα γιατι θα ηταν μοναδικη ευκαιρια να μελετησω δυο αντιθετα ατομα και να εχω ποιο ολοκληρωμενη αποψη
Χεχε σας μπερδεψα λιγο ε ??
Χρονια Πολλά σε ολους !!!!
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Σορρυ φιλε μου γκολντεν αλλα δεν την εχεις την δυνατοτητα....μην εισαι απληστος!!!
# 4
στις 28/12/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χμμμμμμμμμ πολυ ωραιο το θεμα..πρεπει να το μελετήσω να δω ποια κουρτινα μπορω να διαλεξω...
Θα μου δώσετε λιγο χρονο????
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Λιγο χρονο εχεις....οχι κανα χρονο ε?
Ανδρας / 43 / Διαζευγμένος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
Φυσικά το περιτύλιγμα είμαι επιφανειακός άνθρωπος, δεν πάω να το παίξω ήρωας. ίσως αργότερα στη ζωή μου να το σκεφτόμουνα.
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 54
χμ... πολύ θα ήθελα να μπορούσα να επιλέξω την κουρτίνα α!!! Το πιθανότερο είναι ότι θα διάλεγα την κουρτίνα β όμως, θα κοπανούσα το ξεροκέφαλό μου μετά και θα ξεκινούσα μαθήματα κοπτικής - ραπτικής για να ράψω κάποια στιγμή την κουρτίνα ‘αβ‘...
Σοβαρά μιλώντας πάντως, το ‘άσχημο‘ συγχωρείται όταν είναι δώρο ή εξέλιξη της φύσης, όχι αποτέλεσμα του δεν προσέχω το σώμα μου και την υγεία μου... Το τελευταίο δείχνει μάλλον ότι δεν ξέρω να φροντίζω κανέναν...
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Μα....την κουρτινα Α! φυσικα.
(Για σιγουρια ,εαν στην Β υπαρχει ΖΟΝΓΚ;; )
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
Μα αν ειναι δυνατον....Η ομορφια παει κ ερχεται...και απερχεται....η ομορφια της ψυχης ομως που σημειωτεον αντανακλα και στην σωματική ομορφια, ειαν ο,τι πολυτιμότερον μπορεί να βρεί ενας ανθρωπος σε έναν αλλο....
Σημ.Υπαρχει κανεις εκει εξω? Δυσκολο πραγμα στις μερες μας η ανεξιτιλη ομοφια της ψυχής...
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Θέματα: 28
Απαντήσεις: 104
Πάντα την κουρτίνα α
Πάντα προτιμώ ο άνθρωπός μου να είναι ωραίος στα δικά μου μάτια ακόμα και αν για όλους τους άλλους δεν ανταποκρίνεται εξωτερικά
Η αλήθεια είναι ότι το ταίρι σου πρέπει να σου αρέσει εσένα όχι απαραίτητα να είναι όμορφο αλλά δεκτό στις δικές σου απαιτήσεις γιατί έτσι διατηρείται ζωντανός ο πόθος
Διότι αν δεν σου αρέσει εσένα πάντα κάτι θα υπάρχει έξω καλύτερα
Φυσικά πάντως ο χαρακτήρας και η εσωτερική ομορφιά είναι η καλύτερη και η πιο σημαντική
TO Συμπαν συνομωτει υπερ αυτων που συνεχιζουν να ονειρευονται !!!
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Εγω παντως θα διαλεγα την κουρτινα α με την προυποθεση να καναμε μερικες επισκεψεις στον Κο Φουστανο για να γινει σαν την κουρτινα β........
Κλεβω?
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Τριανδρία
Απαντήσεις: 131
Εκείνη με την οποία θα ήμουνα ερωτευμένος...
Η ομορφιά και η ασχήμια είναι διαφορετική στα μάτια της ψυχής μου...& διαφορετική στα μάτια της ψυχής κάποιου άλλου...
Μια
πανέμορφη κοπέλα δεν γεμίζει την ψυχή μου
αν το μόνο που μπορεί να μου προσφέρει είναι η εικόνα της... Αν πάλι
(μιας και έπιασα το άκρο) έχει
ελαττωματάκια μικρά , που
δεν με ενοχλούνε τόσο (άλλωστε ποιος είναι τέλειος?) τότε εναπόκειται η απόφαση μου στην
ευχέρεια που έχω να τα δεχτώ και να τα αγαπώ ΚΑΙ αυτά σε όλη μου τη ζωή...
(θεωρώ ότι μιλάμε για σχέση με ενδεχόμενο μέλλον κι όχι για το τρέχον season..
, ναι αν κοιτάξεις γύρω σου υπάρχουν και αυτά...
)
Μια
άσχημη κοπέλα (αν είναι άσχημη στα μάτια του γύρω κόσμου) "επιτρέπω" στον "κύριο" κόσμο να μην συνάψει σχέση μαζί της...

Αν όμως είναι άσχημη &
στα μάτια τα δικά μου , δεν νομίζω πως συντρέχει λόγος να προχωρήσω σε δεσμό? πόσο μάλλον από τη στιγμή που δε νιώθω κάτι ιδιαίτερο για εκείνη..
Μπορώ κάλλιστα
να την έχω φίλη (αν νιώθω όμορφα μαζί της) ή έστω και γνωστή (αν η ασχήμια της έγκειται σε χοντρά κατ' εμέ ελαττώματα)
Δεν θα με πείραζε και να ήμουν μόνος αν δεν έβρισκα πουθενά κάποιο άτομο όμορφο στα μάτια της καρδίας μου για να ερωτευθώ.... Η αγάπη στο συνάνθρωπο διοχετεύεται με πολλούς τρόπους , και δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο ένας ο αποδέκτης της...
Γητευτής Ονείρων....
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
δεν ξερω αν απαντω στο σωστο κουτακι αλλα για μενα αν και ασχημος η τουλαχιστον οχι ομορφος θα ηθελα η εμφανιση της γυναικας να με εξιταρε ,οποτε προτιμω εμφανιση,τα υπολοιπα στοιχεια μιας γυναικας πιστευω οτι εξαρτωνται και απο εμενα.......οπως και τα δικα μου απο κεινη
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 675
Με καλύπτει απόλυτα η απάντηση του "γητευτή ονείρων". Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω σχέση με κάποιον που δεν θα με έλκυε.. όπως επίσης και με κάποιον που θα με έλκυε μόνο σαν εμφάνιση και η συμπεριφορά του θα ήταν κάκιστη. Και εδώ πάει το τραγουδάκι "Πιο καλή μοναξιά..."
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Απαντήσεις: 43
Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ
Φυσικά και θα διάλεγα τον πιο Ωραίο...χαρακτήρα και άνθρωπο!! Και μάλιστα αυτόν που είναι τόσο "ωραίος" που μπροστά στην πραγματική του ομορφιά και γοητεία ό,τι εμφανισιακό ελάττωμα κι αν έχει μοιάζει ασήμαντο.
για μένα
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Aπο ότι θυμάμαι, το παιγνίδι (εκτός του Ζόνγκ), είχε και κουτί Α και αρκετές φορές και κουτί Β. Αποκλείεται η περίπτωση να υπάρχει συνδυασμός των δύο ''κουρτινών''? Αντε και μια σχετική αναλογία αυτών ας πούμε...
Οπως και να ΄χει, όλα είναι σαν μια λεπτή, ελάχιστα και ακαριαία αισθητή πύρινη γραμμή. Tο σημείο όπου τα αντίθετα συναντιούνται και αντιμετατίθενται. H ομορφιά και η ασχήμια. H δημιουργία και η καταστροφή. H φύση και η παρά φύση. O πολιτισμός και η βαρβαρότητα. Tο φως ενός επίγειου παραδείσου και η φαντασμαγορία της κόλασης μιας αγάπης. H γαλήνη ενός περιβάλλοντος και η φρίκη.
Ποιό άραγε είναι το όριο που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην κουρτίνα Α και στη Β, όταν και στις δύο περιπτώσεις θέμα τους είναι η αγάπη; Oι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Oύτε τα συμπληρωματικά επιμύθια μιας αγάπης. O ίδια η αγάπη ως θέμα έχει μια δική της αισθητική. Προάγει μια πραγματικότητα εξόχως εντυπωσιακή και για αυτό άκρως επικίνδυνη.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Εχεις δικιο Κουρσαρε αλλα ποιος μιλησε για το συγκεκριμενο παιχνιδι......?
Εγω μιλησα για το παιχνιδι....της ζωης!!!:
Εχεις δίκιο αμαζόνα. Την ώρα που έγραφες εσύ διορθωνα το κείμενο μου, οπότε και δεν πρόλαβες να δεις την ολοκληρωμένη απάντηση μου, η οποία έχει την αλληγορία που προσδίδεις εξ΄ αρχής στο θέμα σου.
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ετσι εγινε ναι Κουρσαρε.....με καλυψες πληρως....αν και δεν διαλεξες κουρτινα!
Και πάλι έχεις δίκιο...ανάσα δεν μ' αφήνεις να πάρω.

Την πρώτη φορά που έπαιξα το ''παιγνίδι'' έπεσα σε Ζονγκ. Την δεύτερη τα πήρα όλα και έφυγα (τι κουρτίνες, τι κουτιά !!). Οπότε και στάθηκα πολύ τυχερός.
Υ.Γ : Λές για αυτό να σταμάτησε το παιγνίδι ??

στα social media