Παράθεση:
Originally posted by aris_gr
Επειδη εχω διαλεξει στην ζωη μου και τις δυο κουρτινες εχω διαπιστωσει πως δεν ειναι αναγκαιο ενα ασχημο ατομο να εχει οπωσδηποτε πλουσιο περιεχομενο και αντιστοιχα ενα ομορφο ατομο να ειναι ντε και καλα αψυχο και ακαλιεργητο.Μπορει να συμβαινει αλλα δεν ειναι απαραιτητο ομως.Θα ηθελα να θεσω ομως ενα ας μου επιτραπει συμπληρωματικο ερωτημα.Φανταστειτε οτι επιλεγετε ενα ατομο που εξωτερικα ειναι πολυ εμφανισιμο και ξαφνικα παθαινει ενα ατυχημα και γινεται κακασχημο....τι θα κανατε??![]()
Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Πεστε αν παντα ειχατε μονο δυο επιλογες για την επιλογη συντροφου σας......η πρωτη να ηταν ενας/μια συντροφος ασχημος/η εμφανισιακα αλλα με προτερηματα αλλα του/της χαρακτηρα του/της και η δευτερη να ηταν ενας/μια συντροφος ομορφος/η εμφανισιακα αλλα με διαφορα ελαττωματα του/της χαρακτηρα του/της......ποιον/αν θα διαλεγατε?
Υ.Σ. Ε και που ειστε μην απαντησετε καλυτερα να μεινω μπακουρι!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Πεστε αν παντα ειχατε μονο δυο επιλογες για την επιλογη συντροφου σας......η πρωτη να ηταν ενας/μια συντροφος ασχημος/η εμφανισιακα αλλα με προτερηματα αλλα του/της χαρακτηρα του/της και η δευτερη να ηταν ενας/μια συντροφος ομορφος/η εμφανισιακα αλλα με διαφορα ελαττωματα του/της χαρακτηρα του/της......ποιον/αν θα διαλεγατε?
Υ.Σ. Ε και που ειστε μην απαντησετε καλυτερα να μεινω μπακουρι!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by moo693
Την κουρτίνα Α'
Προτιμώ ένα κουτί με χρυσάφι, τυλιγμένο σε στρατσόχαρτο... παρά ένα κουτί γεμάτο σκ*** τυλιγμένο σε χρυσόχαρτο!!!!
Παράθεση:
Originally posted by enoxos
Διαβάζω τις απαντήσεις που έχουν δώσει κάποια μέλη στο θέμα αυτό και πραγματικά προσπάθησα να απέχω.
Το πεπρωμένων φυγείν αδύνατον όμως, όποτε να `μαι πάλι για να προκαλέσω την μήνη, ίσως, κάποιων φίλων.
Σας ακούω να απαντάτε ελαφρά την καρδιά την κουρτίνα Α, σας βλέπω να προσπαθείτε να πείσετε, τον εαυτό σας κυρίως, για την αγνότητα των προθέσεων σας, να διαλέγετε την προσωπικότητα, την εσωτερική ομορφιά κλπ.
Μπορεί κάποιος όμως να το αποδείξει αυτό;
Μπορείτε να υποστηρίξετε τα λόγια σας με έργα; Με κάποιες πράξεις ή γεγονότα του παρόντος ή του πρόσφατου παρελθόντος;
Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω. Βλέπετε η μικρή μου πείρα στις ανθρώπινες σχέσεις έβγαζε πάντα νικητές τους/τις εκπροσώπους της κουρτίνας β.
Όλα αυτά τα άτομα που βλέποντας τα να περνάν μαγνητίζουν το βλέμμα, με την καλοσχηματισμένα σώματα, τις ωραίες αναλογίες, γενικότερα ότι μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενικά όμορφο. Όλοι οι άλλοι από τις κουρτίνες, τα κουτιά, τις σακουλές και οπουδήποτε κι αν προέρχονται καταλήγουν στον κάδο ανακύκλωσης των κομμωτηρίων και ινστιτούτων ομορφιάς και σώματος για να πετύχουν κάτι, έστω και μια ελάχιστη δόση εξωτερικής ομορφιάς για να μπορέσουν να προσελκύσουν με την σειρά τους τα άτομα του έρωτα τους ή του πόθου τους.
Όμορφα και μεγαλόσχημα λόγια για λαϊκή κατανάλωση είναι τα υπόλοιπα.
Διαφορετικά το πιο καλή η μοναξιά, το σε οποίον αρέσουμε κ.λ.π. μεταφράζονται σε απεγνωσμένες προσπάθειες εξεύρεσης κάποιου /ας για να καταπολεμήσουν την μοναξιά που δεν αντέχετε πια. Μετατρέπονται στα θύματα κάποιων ωραίων που από φόβο μην τους χάσουν υποκύπτουν σε όλα τα θέλω τους.
Ας μην γελιόμαστε πια. Ας αποχτήσουμε το θάρρος να δούμε την αλήθεια κατάματα φίλοι μου, όσο κι αν πονάει. Όσο κι αν δεν μας αρέσει.
Δεν πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε από μας, που θα είχε την δυνατότητα να συνάψει σχέση με την Μόνικα Μπελουτσι π.χ. θα τον χάλαγε ο χαρακτήρας της σε σημείο να αρνηθεί, το ίδιο πιστεύω και για τις κύριες εδώ αν για παράδειγμα την πλησίαζε ο Μπραντ Πητ. Όπως ακριβώς δεν πιστεύω ότι και πολλοί από μας θα περιμέναμε να ανακαλύψουμε την έντονη προσωπικότητα και τον καλό χαρακτήρα της αείμνηστης Γεωργίας Βασιλειαδου, πολύ δε περισσότερο και το να την επιλέγαμε αντί της Ζωής Λάσκαρη ή της Μάρθας Καραγιαννη.
Ας μην δημιουργούμε καταστάσεις παραμυθιαζοντας τους εαυτούς μας τουλάχιστον.
Συμφωνώ ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική (διαφορετική για κάθε έναν) και εφήμερη. Είναι όμως το πρώτο που μας ελκύει στον άλλο. Κατέχει σημαντικό μερίδιο και ειδικό βάρος στις προσπάθειες μας για την ανεύρεση συντρόφου.
Αν και συνήθως το περιεχόμενο είναι αντιστρόφως ανάλογο της εμφάνισης το γεγονός παραμένει. Για να επιλέξει κάποιος ένα άτομο όχι εμφανίσιμο ανακαλύπτοντας τον χαρακτήρα, το επίπεδο, την καλλιέργεια και την ψυχή του άλλου προϋποθέτει αυτογνωσία και ωριμότητα. Βλέπετε αυτά τα χαρίσματα δεν είναι ορατά από τα μάτια μας αλλά από τα μάτια της ψυχής μας.
Διαφορετικά το εν λόγω άτομο καταλήγει με την επιλογή φίλος ή άντε γεια σου.
Πριν με κατηγορήσετε πάλι για οτιδήποτε θα δηλώσω εξ αρχής ΕΝΟΧΟΣ.
αλλά ας λέμε τα πράγματα με τις πραγματικές διαστάσεις τους.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media