Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Την κουρτινα α?η την κουρτινα β?

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

sinister

# 61 στις 27/2/2004
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by aris_gr
Επειδη εχω διαλεξει στην ζωη μου και τις δυο κουρτινες εχω διαπιστωσει πως δεν ειναι αναγκαιο ενα ασχημο ατομο να εχει οπωσδηποτε πλουσιο περιεχομενο και αντιστοιχα ενα ομορφο ατομο να ειναι ντε και καλα αψυχο και ακαλιεργητο.Μπορει να συμβαινει αλλα δεν ειναι απαραιτητο ομως.Θα ηθελα να θεσω ομως ενα ας μου επιτραπει συμπληρωματικο ερωτημα.Φανταστειτε οτι επιλεγετε ενα ατομο που εξωτερικα ειναι πολυ εμφανισιμο και ξαφνικα παθαινει ενα ατυχημα και γινεται κακασχημο....τι θα κανατε??

Εδω φιλε μου παιζουν πολλα!Εξαρταται απο το τι νιωθεις για το σιγκεκριμενο ατομο,σε τι ψυχολογικη κατασταση βρισκεται,κατα ποσο θες να το βοηθησεις κτλ...Σε κατι τετοιες περιπτωσεις φαινεται αν βλεπουμε τους αλλους σαν ανθρωπους ή απλως σαν μια μορφη σαρκας που οταν σαπισει τη πεταμε στα σκουπιδια με τα αποφαγια...

-blond-amazona-

# 62 στις 27/2/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Aς μη ξεφευγουμε απο το νοημα της αρχικης ερωτησης.
Φυσιολογικο ειναι να θελουμε τον καλο χαρακτηρα συνδυασμενο με την ομορφια ολοι μας.
Αλλα ολα στη ζωη δεν ειναι ροδινα.....σωστα?
Εξου και η δυσκολια της συγκεκριμενης ερωτησουλας που εθεσα!!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

Giabbass

# 63 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617

Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Πεστε αν παντα ειχατε μονο δυο επιλογες για την επιλογη συντροφου σας......η πρωτη να ηταν ενας/μια συντροφος ασχημος/η εμφανισιακα αλλα με προτερηματα αλλα του/της χαρακτηρα του/της και η δευτερη να ηταν ενας/μια συντροφος ομορφος/η εμφανισιακα αλλα με διαφορα ελαττωματα του/της χαρακτηρα του/της......ποιον/αν θα διαλεγατε?
Υ.Σ. Ε και που ειστε μην απαντησετε καλυτερα να μεινω μπακουρι!!!

...τώρα για μπακούρι...δε νομίζω....

Προσωπικά, θα διάλεγα το κουτί...

...δηλαδή τέτοιου είδους καταστάσεις ακόμη κι αν διαλέξεις το ένα ή το άλλο πρόσωπο, πάντα σου αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα μέσα σου, συναισθήματα με ερωτηματικά και ανεκπλήρωτες επιθυμίες που αφορούν το πρόσωπο που δε διάλεξες, κάνοντας εσένα να νιώθεις ότι ακροβατείς...ακόμα κι αν έχεις κάνει μια επιλογή....κάποια φορά τελικά, θα εγκαταλείψεις και αυτή σου την επιλογή, για διάφορους λόγους που θα σκαρφιστείς....

...κι ας είναι δυνατός κανείς για να μην αγκαλιάσει τη ζωή του με φορεσιά φαύλων κύκλων...
ωινε δαρκ σεα

Μυρτώ

# 64 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744

Mου έχει τύχει...

να έχω ερωτευτεί κακάσχημους (για τους άλλους) άντρες που στα δικά μου μάτια έμοιαζαν κούκλοι....

Οπότε....την κουρτίνα ένα ....δαγκωτό!!!
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

sula-sula

# 65 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Κοζάνης / Κοζάνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 37

Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Πεστε αν παντα ειχατε μονο δυο επιλογες για την επιλογη συντροφου σας......η πρωτη να ηταν ενας/μια συντροφος ασχημος/η εμφανισιακα αλλα με προτερηματα αλλα του/της χαρακτηρα του/της και η δευτερη να ηταν ενας/μια συντροφος ομορφος/η εμφανισιακα αλλα με διαφορα ελαττωματα του/της χαρακτηρα του/της......ποιον/αν θα διαλεγατε?
Υ.Σ. Ε και που ειστε μην απαντησετε καλυτερα να μεινω μπακουρι!!!

Πάντα προσωπικότητα.Αλλά πίστεψέ με ...μπορεί να την πατήσεις!Εγώ ναι!Κάποια στιγμή σκέφτηκα οτι αν επέλεγα εμφάνιση και μετά χαρακτήρα,θα μου έμενε και κάτι μετά την απομυθοποίησηΤέλος πάντων.....ο άνθρωπος δεν αλλάζει,ούτε και τα κριτήριά του.Απλά ,μαθαίνεις και προσέχεις.

malvina

# 66 στις 30/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Το περίεργο είναι ότι όλοι μας νομίζουμε ότι είμαστε η κουρτίνα άλφα με τα προταιρήματα της κουρτίνας β! Όμορφοι δηλαδή με εσωτερικά χαρίσματα, εξυπνάδα και σκέρτσο. Δεν έχω ακούσει άντρα να λέει ότι είναι άσχημος κι ας είναι λες και τον πάτησε τρένο. so, οι κουρτίνες είναι πολύ υποκειμενικές.

ilektra38

# 67 στις 30/3/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Θα διαλέξω κάτι που θα ταιριάζει με εμένα κατ'αρχήν.... θα προσπαθήσω κάποιο συνδυασμό αν είναι αυτό εφικτό...

Αν υπάρχει περίπτωση να είναι κακάσχημος εξωτερικά δεν θα κάνω καθόλου σχέση μαζί του... αποκλείεται να λειτουργήσω έτσι... αδύνατον... και όταν λέω κακάσχημος εννοώ και στα μάτια τα δικά μου και του κόσμου...
Υπάρχει περίπτωση να έχει μικρά ελαττώματα και να έχει και κάποια εμφάνιση που να ταιριάζει με την δική μου... γιατί πείτε μου τώρα.... υπάρχει κάποιος τέλειος???? Δηλαδή εμείς δεν έχουμε ελαττώματα???

Συνδυασμό της Α και Β κουρτίνας ή αν υπάρχει εναλλακτική λύση, κάποιου κουτιού Γ??

Οποιος κατάλαβε ..... κατάλαβε!!!
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

gt_gr

# 68 στις 31/3/2004
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Την κουρτίνα Α'

Προτιμώ ένα κουτί με χρυσάφι, τυλιγμένο σε στρατσόχαρτο... παρά ένα κουτί γεμάτο σκ*** τυλιγμένο σε χρυσόχαρτο!!!!

Συμφωνω με την moo693 και φυσικα επαυξανω!!!!

Αγαπη δεν ειναι να βρεις καποιον για να ζησεις μαζι του...αγαπη ειναι να βρεις καποιον που δεν μπορεις να ζησεις μακρια του.

kalipatira

# 69 στην 1/4/2004
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Απαντήσεις: 12
............Me εχεις καλύψει πλήρως..........δεν θα μπορουσα να τα ειχα πει καλυτερα....

Παράθεση:
Originally posted by enoxos
Διαβάζω τις απαντήσεις που έχουν δώσει κάποια μέλη στο θέμα αυτό και πραγματικά προσπάθησα να απέχω.
Το πεπρωμένων φυγείν αδύνατον όμως, όποτε να `μαι πάλι για να προκαλέσω την μήνη, ίσως, κάποιων φίλων.

Σας ακούω να απαντάτε ελαφρά την καρδιά την κουρτίνα Α, σας βλέπω να προσπαθείτε να πείσετε, τον εαυτό σας κυρίως, για την αγνότητα των προθέσεων σας, να διαλέγετε την προσωπικότητα, την εσωτερική ομορφιά κλπ.
Μπορεί κάποιος όμως να το αποδείξει αυτό;

Μπορείτε να υποστηρίξετε τα λόγια σας με έργα; Με κάποιες πράξεις ή γεγονότα του παρόντος ή του πρόσφατου παρελθόντος;
Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω. Βλέπετε η μικρή μου πείρα στις ανθρώπινες σχέσεις έβγαζε πάντα νικητές τους/τις εκπροσώπους της κουρτίνας β.

Όλα αυτά τα άτομα που βλέποντας τα να περνάν μαγνητίζουν το βλέμμα, με την καλοσχηματισμένα σώματα, τις ωραίες αναλογίες, γενικότερα ότι μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενικά όμορφο. Όλοι οι άλλοι από τις κουρτίνες, τα κουτιά, τις σακουλές και οπουδήποτε κι αν προέρχονται καταλήγουν στον κάδο ανακύκλωσης των κομμωτηρίων και ινστιτούτων ομορφιάς και σώματος για να πετύχουν κάτι, έστω και μια ελάχιστη δόση εξωτερικής ομορφιάς για να μπορέσουν να προσελκύσουν με την σειρά τους τα άτομα του έρωτα τους ή του πόθου τους.

Όμορφα και μεγαλόσχημα λόγια για λαϊκή κατανάλωση είναι τα υπόλοιπα.
Διαφορετικά το πιο καλή η μοναξιά, το σε οποίον αρέσουμε κ.λ.π. μεταφράζονται σε απεγνωσμένες προσπάθειες εξεύρεσης κάποιου /ας για να καταπολεμήσουν την μοναξιά που δεν αντέχετε πια. Μετατρέπονται στα θύματα κάποιων ωραίων που από φόβο μην τους χάσουν υποκύπτουν σε όλα τα θέλω τους.

Ας μην γελιόμαστε πια. Ας αποχτήσουμε το θάρρος να δούμε την αλήθεια κατάματα φίλοι μου, όσο κι αν πονάει. Όσο κι αν δεν μας αρέσει.
Δεν πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε από μας, που θα είχε την δυνατότητα να συνάψει σχέση με την Μόνικα Μπελουτσι π.χ. θα τον χάλαγε ο χαρακτήρας της σε σημείο να αρνηθεί, το ίδιο πιστεύω και για τις κύριες εδώ αν για παράδειγμα την πλησίαζε ο Μπραντ Πητ. Όπως ακριβώς δεν πιστεύω ότι και πολλοί από μας θα περιμέναμε να ανακαλύψουμε την έντονη προσωπικότητα και τον καλό χαρακτήρα της αείμνηστης Γεωργίας Βασιλειαδου, πολύ δε περισσότερο και το να την επιλέγαμε αντί της Ζωής Λάσκαρη ή της Μάρθας Καραγιαννη.
Ας μην δημιουργούμε καταστάσεις παραμυθιαζοντας τους εαυτούς μας τουλάχιστον.

Συμφωνώ ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική (διαφορετική για κάθε έναν) και εφήμερη. Είναι όμως το πρώτο που μας ελκύει στον άλλο. Κατέχει σημαντικό μερίδιο και ειδικό βάρος στις προσπάθειες μας για την ανεύρεση συντρόφου.
Αν και συνήθως το περιεχόμενο είναι αντιστρόφως ανάλογο της εμφάνισης το γεγονός παραμένει. Για να επιλέξει κάποιος ένα άτομο όχι εμφανίσιμο ανακαλύπτοντας τον χαρακτήρα, το επίπεδο, την καλλιέργεια και την ψυχή του άλλου προϋποθέτει αυτογνωσία και ωριμότητα. Βλέπετε αυτά τα χαρίσματα δεν είναι ορατά από τα μάτια μας αλλά από τα μάτια της ψυχής μας.

Διαφορετικά το εν λόγω άτομο καταλήγει με την επιλογή φίλος ή άντε γεια σου.
Πριν με κατηγορήσετε πάλι για οτιδήποτε θα δηλώσω εξ αρχής ΕΝΟΧΟΣ.
αλλά ας λέμε τα πράγματα με τις πραγματικές διαστάσεις τους.

καλιπατιρα

leoat

# 70 στις 2/4/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 7
//Καί η δυο κουρτίνες κρύβουν//

Ας μην γελιόμαστε !!!!

Οσο κι αν δέν μας αρέσει..!!!!!Text
π-α
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost