Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Την κουρτινα α?η την κουρτινα β?

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

-blond-amazona-

# 21 στις 29/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%
:Παλι δεν διαλεξες.....κανω λαθος?
(πες στο μου στο αυτι δεν θα το πω πουθενα)
Υ.Σ.....οχι βρε συ....πηρες τις κουρτινες......ξερεις ποσο εχει ακριβηνει το υφασμα?

# 22 στις 29/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ανάλογα με το πόσο άσχημος εννοείς ότι θα είναι , όπως και ποιά ελαττώματα εννοείς ότι θα έχει.....

Θα διάλεγα -δυστυχώς- την κουρτίνα β'!!!
Και όχι για την εμφάνιση!!!!
Απλά οι άνθρωποι με πολλά προτερήματα με κάνουν να πλήττω!!!!

morelli

# 23 στις 29/12/2003
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by enoxos
Πριν με κατηγορήσετε πάλι για οτιδήποτε θα δηλώσω εξ αρχής ΕΝΟΧΟΣ.
αλλά ας λέμε τα πράγματα με τις πραγματικές διαστάσεις τους.

Ευτυχως να και ενας ανθρωπος που εχει το <γνωθει σ΄αυτον>. ΕΝΟΧΟΣ παμψηφει !!!!!!
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

MANSUMBOL

# 24 στις 29/12/2003
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Εγώ θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την κουρτίνα Α γιατί πάντα κοιτάω το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα,κοιτάω το άρωμα και όχι το μπουκάλι.
Τι να το κάνω να είμαι με μια πανέμορφη κοπέλα που είναι εμφανησιακά μοντέλο και μόλις βρεθούμε σε παρέα και ανοίξει το στώμα της να ψάχνω μέρος να κρυφτώ?Το έχω βιώσει αυτό και ίσως για αύτο είμαι σίγουρος πλέον ότι θα έπερνα την κουτίνα Α.
Βέβαια σέβομαι τα άτομα που θα έκαναν την αντίθετη απιλογή απο εμένα διότι εξαρτάτε απ'το τι θέλει κάθε άτομο και τι ψάχνει στην ζωή του και σε αυτό πιστεύω καθοριστικό ρόλο παίζει η ηλικία του καθενός,οι εμπειρίες που έχει ζήσει και αν είναι έτοιμος για μια σταθερή σχέση.
βρίσκω πολύ λογικό ένα άτομο νεαρής ηλικίας που δεν ψάχνει κάτι σταθερό αλλά θέλει απλά να περνάει καλά και να ζήσει την ζωή του να μην πολυψάχνει το μέσα αλλά να του αρκεί μια υπέροχη παρουσία.
Όταν όμως αυτά τα κάνεις και τα χορτάσεις και έρθει στην φάση ψάχνω ένα λιμάνι να αράξω τότε αλλάζουν τα δεδομένα αλλάζουν τα θέλω σου.Τότε θα αναζητήσεις το άτομο εκείνο που ταιρίαζεις,που σε γεμίζει σαν άνθρωπο και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα μαζί του.Όταν λοιπόν έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αυτό το άτομα μπροστά σου δεν θα κοιτάξεις την εξωτερική του εμφάνιση.Άλλωστε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα επιλέξεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του.Αν δεν σε γεμίζει ο εσωτερικός του κόσμος τότε σίγουρα με την πρώτη δεύτερη αναποδιά θα προκείψουν δύσάρεστες εξελίξεις και κακά τα ψέμματα η ζωή κανενός δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.
Επίσης και κάτι τελευταίο.Η ωραία εμφάνιση με το πέρασμα του χρόνου θα χάνετε σιγά σιγά και κάποια στιγμή αυτό το προτέρημα που έιχε το συγκεκριμένο άτομο που είχαμε επιλέξει θα πάψει να το έχει και τότε τι κάνουμε???π.χ Τα γκρεμίζουμε όλα και βρίσκουμε μια νεαρή 2μετρη ουκρανέζα

psevdonimo

# 25 στις 29/12/2003
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Απαντήσεις: 26
Στην θέση σου θα διαλεγα την κουρτινα Β. Αν με ενδιεφερε η κουρτινα Α δεν θα ρώταγα καν.....

-maria-

# 26 στις 29/12/2003
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770

Παράθεση:
Σας ακούω να απαντάτε ελαφρά την καρδιά την κουρτίνα Α, σας βλέπω να προσπαθείτε να πείσετε, τον εαυτό σας κυρίως, για την αγνότητα των προθέσεων σας, να διαλέγετε την προσωπικότητα, την εσωτερική ομορφιά κλπ.
Μπορεί κάποιος όμως να το αποδείξει αυτό;

Μπορείτε να υποστηρίξετε τα λόγια σας με έργα; Με κάποιες πράξεις ή γεγονότα του παρόντος ή του πρόσφατου παρελθόντος;
Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω. Βλέπετε η μικρή μου πείρα στις ανθρώπινες σχέσεις έβγαζε πάντα νικητές τους/τις εκπροσώπους της κουρτίνας β.
Όμορφα και μεγαλόσχημα λόγια για λαϊκή κατανάλωση είναι τα υπόλοιπα.
Διαφορετικά το πιο καλή η μοναξιά, το σε οποίον αρέσουμε κ.λ.π. μεταφράζονται σε απεγνωσμένες προσπάθειες εξεύρεσης κάποιου /ας για να καταπολεμήσουν την μοναξιά που δεν αντέχετε πια. Μετατρέπονται στα θύματα κάποιων ωραίων που από φόβο μην τους χάσουν υποκύπτουν σε όλα τα θέλω τους.

Ας μην γελιόμαστε πια. Ας αποχτήσουμε το θάρρος να δούμε την αλήθεια κατάματα φίλοι μου, όσο κι αν πονάει. Όσο κι αν δεν μας αρέσει.
Συμφωνώ ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική (διαφορετική για κάθε έναν) και εφήμερη. Είναι όμως το πρώτο που μας ελκύει στον άλλο. Κατέχει σημαντικό μερίδιο και ειδικό βάρος στις προσπάθειες μας για την ανεύρεση συντρόφου.
Αν και συνήθως το περιεχόμενο είναι αντιστρόφως ανάλογο της εμφάνισης το γεγονός παραμένει. Για να επιλέξει κάποιος ένα άτομο όχι εμφανίσιμο ανακαλύπτοντας τον χαρακτήρα, το επίπεδο, την καλλιέργεια και την ψυχή του άλλου προϋποθέτει αυτογνωσία και ωριμότητα. Βλέπετε αυτά τα χαρίσματα δεν είναι ορατά από τα μάτια μας αλλά από τα μάτια της ψυχής μας.

Διαφορετικά το εν λόγω άτομο καταλήγει με την επιλογή φίλος ή άντε γεια σου.
[/quote
Ποσο δικιο εχει ο - ενοχος - Ποσο δικιο ομως!!!

Goldenspace

# 27 στις 29/12/2003
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 51

Για να σοβαρευτουμε και λιγο !!!

Παράθεση:
Originally posted by -maria-

Παράθεση:
Σας ακούω να απαντάτε ελαφρά την καρδιά την κουρτίνα Α, σας βλέπω να προσπαθείτε να πείσετε, τον εαυτό σας κυρίως, για την αγνότητα των προθέσεων σας, να διαλέγετε την προσωπικότητα, την εσωτερική ομορφιά κλπ.
Μπορεί κάποιος όμως να το αποδείξει αυτό;
------------------------------------------------------
Αποδειξεις φιλε ενοχε υπαρχουν γύρω μας στην καθημερινοτητα μας. Ειναι ολα τα ζευγαρια εκεινα που ο ενας απο τους δυο ειναι απλα συμπαθητικος. Εγω δεν ειδα ζευγαρι που ο ενας να ειναι ομορφος πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Το να αναζητουμε το ωραιο ισχυει για ολους αλλα ποσοι απο μας εκαναν σχεση με αυτο κατα γενικη αποψη και ομολογια.

Και εγω θα ηθελα σχεση με μια ωραια (κατα γενικη ομολογια) γυναικα και σιγουρα θα την κυνηγουσα μια τετοια γυναικα αλλα πολυ φοβαναι οτι και αυτη θα ζητουσε κατι αντιστοιχο.

Αυτο λοιπον σημαινει οτι μαλλον θα ηταν πολυ δυσκολο αλλα και αν γινοταν θα ηταν κατι προσωρινο. Ετσι λοιπον πιστευω οτι ολοι μας επιλεγουμε τον συντροφο μας με τα προσωπικα μας κριτηρια και παντα με το να συνδιαζει κατι απο ολα τοσο σε εμφανιση οσο και χαρακτηρα.

Καλη Χρονια να εχουμε και παντα να τα λεμε !!!!!

-blond-amazona-

# 28 στις 30/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by psevdonimo
Στην θέση σου θα διαλεγα την κουρτινα Β. Αν με ενδιεφερε η κουρτινα Α δεν θα ρώταγα καν..... [/quote

Ερωτηση εκφραζω απλως φιλε μου,μια ερωτηση για ολους μας...δεν σημαινει οτι βρηκα δυο αντρες με τα χαρακτηριστικα που λεω ,τους τυλιξα απο κουρτινα γυρω-γυρω και περιμενω απαντησεις...!!!
Και στην τελικη αν ειδες ειπα Textαν....μιλαω παντα υποθετικα!
Εβαλα τις δυο ακρες και οχι μια μεση λυση...εκανα τα πραγματα ποιο δυσκολα....και απλα περιμενω τις καταθεσεις σας και τις αιτιολογιες σας....
εξαλλου εγω εχω ψωνισει προ πολλου.....την κουρτινα μου!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

-blond-amazona-

# 29 στις 30/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Την πρώτη φορά που έπαιξα το ''παιγνίδι'' έπεσα σε Ζονγκ. Την δεύτερη τα πήρα όλα και έφυγα (τι κουρτίνες, τι κουτιά !!). Οπότε και στάθηκα πολύ τυχερός.

Υ.Γ : Λές για αυτό να σταμάτησε το παιγνίδι ??

Πολυ χαιρομαι που βρηκες την δυναμη να ξεπερασεις τον....Ζονγκ....και που επιτελους σταθηκες τυχερος...
Υ.Σ. **Το παιχνιδι**ειναι στο χερι μας να το σταματησουμε!

psevdonimo

# 30 στις 30/12/2003
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-

Παράθεση:
Στην θέση σου θα διαλεγα την κουρτινα Β. Αν με ενδιεφερε η κουρτινα Α δεν θα ρώταγα καν..... [/quote

Ερωτηση εκφραζω απλως φιλε μου,μια ερωτηση για ολους μας...δεν σημαινει οτι βρηκα δυο αντρες με τα χαρακτηριστικα που λεω ,τους τυλιξα απο κουρτινα γυρω-γυρω και περιμενω απαντησεις...!!!
Εβαλα τις δυο ακρες και οχι μια μεση λυση...εκανα τα πραγματα ποιο δυσκολα....και απλα περιμενω τις καταθεσεις σας και τις αιτιολογιες σας....

οκ ΠΑΡΝΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜ

-blond-amazona-

# 31 στις 30/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-

Παράθεση:

οκ ΠΑΡΝΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜ

ΟΚ ΜΕΣΙΕ!!!

strellitsia

# 32 στις 30/12/2003
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Χανίων / Καβρός Χανίων
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 169
Σίγουρα τα προτερήματά του θα τον έκαναν όμορφα στα μάτια μου κι ας τον έβρισκαν όλοι οι άλλοι κακάσχημο.Οπότε θα διάλεγα την κουρτίνα Α

psevdonimo

# 33 στις 30/12/2003
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

παντως το γενικο συμπερασμα ισχυει
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Rafaella

# 34 στις 30/12/2003
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44

ομορφιά δεν είναι μόνο αυτή που βλέπουμε, αλλά αυτή που νοιώθουμε και αναγνωρίζει η σάρκα και το εί

ποτέ τον όμορφο μόνο εξωτερικά, δώσαμε!!

# 35 στις 30/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για να απαντησω και εγω και να μην το καθυστερω αλλο θα διαλεγα την κουρτινα Α, γιατι πρωτον με ενδιαφερει το περιεχομενο και οχι το περιτυλιγμα ενος ανθρωπου.
Προτιμω τον ανθρωπο και οχι την ομορφιά.
Η ομορφια βρίσκεται στην ψυχη του ανθρωπου και αυτο νομιζω αντανακλα και στο προσωπο του οταν τον κοιτας.
Αν ομως καποιος μας βγει και λαθος, τοτε ειναι πολυ καλος ηθοποιος, οποτε κανουμε λαθος και στην κουρτινα.

MadDog

# 36 στις 31/12/2003
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Η.Π.Α.
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 72
Να σου πω τα ελλατωματα μειωνονται καπως σε εναν ομορφο συντροφο...
Αλλα τωρα ενας κουασιμοδος με καλο χαρακτηρα πως να τον διωρθωσεις?Με πλαστικη?
Πιστευω οτι οταν αγαπας καποιον τον δεχεσαι με τα ελλατωματα του και κανετε μαζι μια προσπαθεια να μειωθουνε αυτα ετσι λοιπον προτιμω εναν ωραιο μεν με ελλατωματα αντρα, αρκει βεβαια να ειναι διαθεσιμος να βοηθησει στην μικρη βελτιωση του..Πρεπει να θελει και πρεπει και εμεις να το προσπαθησουμε με ηρεμο και σωστο τροπο οχι με φωνες και ασχημες κριτικες. Εγω αυτο πιστευω οπως και οτι ο χαρακτηρασ ενος ανθρωπου δεν αλλαζει μονο βελτιωνεται.
Δες ενα κουφο ζωγραφο να δημιουργει τον ηχο που κανει ενα τριανταφυλλο την ωρα που σπαει πανω σε μια κρυσταλινη απο την μοναξια λιμνη...Ειναι κατι το μαγικο...ειναι σαν να πετας στα κρυφα μεσα σε χαμενους παραδεισους...

evans

# 37 στις 31/12/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Α Η Β ΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ!

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ , ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ.
ΛΕΜΕ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Ο Χ ΜΕ ΤΗΝ Ψ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ;
ΟΧΙ!
ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ....
ΑΣΧΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΑΝΤΡΑ , ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΑΝΤΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ" ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ....ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ....

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ...

# 38 στις 31/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εσείς μπορεί να μήν μπορείτε να έχετε και τίς δύο επιλογές αλλά εγώ λόγω θρησκείας μπορώ,και μάλιστα θά πάρω και τρίτη έτσι γιά εφεδρεία.Αν δέν μπορείτε να αλλάξετε τίς επιλογές αλλάξτε τα δεδομένα.

# 39 στις 31/12/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Όταν είσαι ερωτευμένος...

......τότε το ταίρι σου είναι πανέμορφο στα μάτια σου.....
Καμιά φορά και τα ελαττώματά του είναι τόσο μικρά μπροστά σε αυτό που νιώθεις που μπορείς και τα συγχωρείς...

Μπορεί να έχεις την τύχη...να ερωτευθείς ένα πανέμορφο πλάσμα με ένα σωρό ελαττώματα...
Τι κι αν σου πουν οι φίλοι; Τι κι αν σε συμβουλέψουν;
Όταν περάσει ο έρωτας...και βλέπεις τα χάλια σου..μουτζώνεσαι και μόνος σου!!

-blond-amazona-

# 40 στις 31/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Σιγουρα καλυτερο θα ηταν ενα δωρο τυλιγμενο με ενα παλιοχαρτο και μολις το ανοιγες να ειχες το δωρο που παντα ονειρευοσουν μεσα....παρα ενα δωρο τυλιγμενο με το καλυτερο αμπαλαζ και μολις το ανοιγες να ηταν αδειο....
Αλλα πες τε μου...θα επεφτε το ματι σας ποτε να ανοιξετε το.....παλιοχαρτο?
Εδω δυσκολευομαι και εγω να απαντησω στις ερωτησεις μου....φαντασου!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.