Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by aetios572002
Εσείς μπορεί να μήν μπορείτε να έχετε και τίς δύο επιλογές αλλά εγώ λόγω θρησκείας μπορώ,και μάλιστα θά πάρω και τρίτη έτσι γιά εφεδρεία.Αν δέν μπορείτε να αλλάξετε τίς επιλογές αλλάξτε τα δεδομένα.
Ειδες πουθενα γραμμενο οτι....απαντηστε μονο οι χριστιανοι ορθοδοξοι?

Πολυ καλη η απαντηση σου...αλλα θα προτιμουσα να γινοσουν λιγο ποιο συγκεκριμενος...εξαλλου ειπα ..αν..!!!
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση.
Τη μία την ήθελα από καιρό και μου άρεσε(και αρέσει) πολύ, αλλά κάπου φοβόμουν κάποιες πλευρές του χαρακτήρα της. Είναι μία γυναίκα με την οποία μπορείς να νοιώσεις πολύ όμορφα και να την αγαπήσεις, αλλά μπορούσες πολύ εύκολα να τη χάσεις ή να σου επιβληθεί. Η άλλη δεν ήταν άσχημη, αλλά δεν ταίριαζε στο στυλ μου/δεν άρεσε σε μένα. Ωστόσο, ήξερα ότι μπορούσα να νοιώσω ασφάλεια μαζί της.
Τελικά, προχώρησα λίγο με τη δεύτερη, αλλά σε κάποιο σημείο σταμάτησα. Προτίμησα να μην προσωρήσω πιο πολύ, αφού δεν ήταν αυτή που έψαχνα.....
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
Σιγουρα καλυτερο θα ηταν ενα δωρο τυλιγμενο με ενα παλιοχαρτο και μολις το ανοιγες να ειχες το δωρο που παντα ονειρευοσουν μεσα....παρα ενα δωρο τυλιγμενο με το καλυτερο αμπαλαζ και μολις το ανοιγες να ηταν αδειο....
Αλλα πες τε μου...θα επεφτε το ματι σας ποτε να ανοιξετε το.....παλιοχαρτο?
Εδω δυσκολευομαι και εγω να απαντησω στις ερωτησεις μου....φαντασου!!!

OI ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΗΣΟΥΝ....
ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ....
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 34
Επειδή αγαπητή amazona έβαλες την λέξη “πάντα” θα πρέπει να απαντήσουμε πρώτα στο τι θεωρούμε εμείς όμορφο και τι άσχημο… τι θεωρούμε προτέρημα και τι ελάττωμα σε έναν χαρακτήρα, και τι μπορούμε να αντέξουμε (δεν έχει σημασία αν αυτό είναι ο χαρακτήρας ή η εμφάνιση ), μέχρι που ήμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για κάποιον/α.
Αν βρούμε αυτά τότε η κουρτίνα δεν θα έχει πραγματικά σημασία… θα διαλέγουμε αυτό που θα μας ταιριάξει καλύτερα εκείνη τη χρονική στιγμή, το οποίο μπορεί να είναι και κανένα από τα δυο!
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
παραμετροι
*****Το κείμενο σβήστηκε γιατί δεν ήταν γραμμένο στα Ελληνικά.****
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by islanderp
Επειδή αγαπητή amazona έβαλες την λέξη “πάντα” θα πρέπει να απαντήσουμε πρώτα στο τι θεωρούμε εμείς όμορφο και τι άσχημο… τι θεωρούμε προτέρημα και τι ελάττωμα σε έναν χαρακτήρα, και τι μπορούμε να αντέξουμε (δεν έχει σημασία αν αυτό είναι ο χαρακτήρας ή η εμφάνιση ), μέχρι που ήμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για κάποιον/α.
Αν βρούμε αυτά τότε η κουρτίνα δεν θα έχει πραγματικά σημασία… θα διαλέγουμε αυτό που θα μας ταιριάξει καλύτερα εκείνη τη χρονική στιγμή, το οποίο μπορεί να είναι και κανένα από τα δυο!
Συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες!
Απλα ειναι μια υποθετικη ερωτηση και αν θελησεις να απαντησεις πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα δυο και αν θελεις το δικαιολογεις!Το ξαναπα....εβαλα τις δυο ακρες...δεν σας δινω μεση λυση...θελω να δω μεχρι που φτανουν τα ορια του καθενος....για το ονομα της αγαπης!!!
Στο ξαναλεω ωραια αυτα που εγραψες αλλα πιστευω οτι αποφευγεις την ερωτηση...εδωσες την ευκολη λυση...δεν ζητησα κατι τετοιο.
Μπορουσαν να το κανουν και οι υπολοιποι αλλα οπως βλεπεις αναγκαστηκαν να συμβιβαστουν με τις 2 μονο εναλλακτικες λυσεις που εδωσα!!!
Και τα εχουν καταφερει επαξια ολοι τους!
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Αμαζόνα πίσω απο ποιά κουρτίνα είσαι κρυμμένη και μας βάζεις δύσκολα;
Ή τη μία ή την άλλη οπωσδήποτε;
Χωρίς άλλη επιλογή!
Αμα είναι έτσι, εγώ τραβάω τη δική σου κουρτίνα!
YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε!
Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Αμαζόνα πίσω απο ποιά κουρτίνα είσαι κρυμμένη και μας βάζεις δύσκολα;
Ή τη μία ή την άλλη οπωσδήποτε;
Χωρίς άλλη επιλογή!
Αμα είναι έτσι, εγώ τραβάω τη δική σου κουρτίνα!
Βρισκομαι ακριβως στην μεση....αναμεσα και στις δυο κουρτινες....αυτη τη φορα αποφασισα να παιξω τον ρολο του διαιτητη...να μεινω αμετοχη....αλλα να σφυραω το φαουλ!!!
Αλλα επειδη ξερω οτι σε τρωει ελιξακο μου

θα σου πω οτι απο τα 4 χαρακτηριστικα που εβαλα(ασχημια,ομορφια,ελαττωματα,προτερηματα)εχω σιγουρα τα 3!
Αντε τωρα ψαξε εσυ ποια 3 εννοω!

Παλι δυσκολα ε?
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 34
Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
Παράθεση:
Originally posted by islanderp
Συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες!
Απλα ειναι μια υποθετικη ερωτηση και αν θελησεις να απαντησεις πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα δυο και αν θελεις το δικαιολογεις!Το ξαναπα....εβαλα τις δυο ακρες...δεν σας δινω μεση λυση...θελω να δω μεχρι που φτανουν τα ορια του καθενος....για το ονομα της αγαπης!!!
Στο ξαναλεω ωραια αυτα που εγραψες αλλα πιστευω οτι αποφευγεις την ερωτηση...εδωσες την ευκολη λυση...δεν ζητησα κατι τετοιο.
Μπορουσαν να το κανουν και οι υπολοιποι αλλα οπως βλεπεις αναγκαστηκαν να συμβιβαστουν με τις 2 μονο εναλλακτικες λυσεις που εδωσα!!!
Και τα εχουν καταφερει επαξια ολοι τους!
Αν ήταν να διαλέξω αυτό που θα μου ταίριαζε καλύτερα σήμερα και για να μην σε παιδεύω περισσότερο θα σου πω ότι τώρα θα διάλεγα την κουρτίνα Α για τον απλούστατο λόγω του ότι η εμφάνιση αλλάζει συνεχώς ενώ η ψυχή μένει πάντα η ίδια.
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Αν ήταν να διαλέξω αυτό που θα μου ταίριαζε καλύτερα σήμερα και για να μην σε παιδεύω περισσότερο θα σου πω ότι τώρα θα διάλεγα την κουρτίνα Α για τον απλούστατο λόγω του ότι η εμφάνιση αλλάζει συνεχώς ενώ η ψυχή μένει πάντα η ίδια.
Να με παιδευετε,να με παιδευετε μάρεσουν τα δυσκολα εμενα.....τα ευκολα ειναι γιαυτους που βαριουνται να ζησουν...!!!

# 51
στις 5/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ανάλογα την διάθεση. . . ΙΣΩΣ για κάτι σταθερό την κουρτίνα Α
Για κάτι πρόσκαιρο την κουρτίνα Β
((((*_*))))
# 52
στις 5/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ευτυχώς είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι ούτε η ομορφιά αλλά ούτε και η ομορφιά της ψυχής από μόνες τους δε μπορούν να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον ενός άλλου ανθρώπου που τα διαθέτει και τα δύο. Γι αυτό θα διάλεγα τη κουρτίνα τρία, η οποία φυσικά θα ήταν η επιλογή να μείνω μόνος. Κάποιοι που έχουν γνωρίσει και τις δυό κουρτίνες είμαι σίγουρος πως με καταλαβαίνουν......
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44
H Koυρτίνα 3, δηλ. η μοναξιά, αδικεί τον άνθρωπο
και σίγουρα δεν μπορεί να τον καλύψει όταν η καρδιά του χτυπάει, όταν η ψυχή του διψάει... Η λογική από μόνη δεν δίνει πάντα τη λύση, μπορεί όμως να μπλοκάρει τον άνθρωπο σε ένα ψυχολογικό αδιέξοδο.
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59
Για μένα σημασία έχει ο άνθρωπος...η εμφάνιση είναι απλά ένα περιτύλιγμα...σημασία έχει αυτό που βρίσκεται μέσα να αξίζει, να είναι κάτι καλό, αυτό που ψάχναμε, κάτι που μας γεμίζει και μπορεί να μας κρατήσει, να το αγαπήσουμε...να΄γίνουμε ένα...
Σκεφτείτε ότι σιγα-σιγά τα χρόνια παιρνούν και όσο όμορφος κι αν είναι κάποιος αυτό σταδιακά αρχίζει και ξεφτίζει αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας, οι αξίες, η ψυχή, οι γνώσεις...ο πραγματικός άνθρωπος...
Γι αυτό προσοχή στς επιλογές σας...μην ξυπνησετε κάποιο πρωί και αναρωτηθείτε...τι κάνω εγώ εδώ; και γιατί έχασα τόσο χρόνο με κάτι που δεν άξιζε, με τα δικά μας πάντα δεδομένα;
# 55
στις 24/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Την κουρτινα του Μιστερ Ζονγκ!!!
(Γιατι με τρελλαινει η διαδικασια να βρω τροπο μετα να γινω της..Αναληψεως!!!)
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 30
Εγινε διαγραφη του θεματος γιατι ηταν γραμμενο με greeklish .Tabula Rasa.
# 57
στις 25/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ναι ε??
Παιδιά μου σόρρυ, αλλά λίγο ρομαντικά μου τα λέτε.... Κατ'εμέ είναι αδύνατον να κάνεις σχέση με κάποιον/α που δεν σε συγκινεί εμφανισιακά έστω και λίγο, μην τρελαθούμε!! Σκληρό μεν αλλά έτσι είναι! Πάει κανείς εκεί που τον "παίρνει". Δηλ. κάτσε και μένα μου αρέσει η Σκλερανίκοβα αλλά δεν νομίζω ούτε να με φτύσει έτσι? Απο την άλλη για να είσαι με κάποιον που δεν σε συγκινεί και τόσο, μάλλον για ρεζέρβα τον έχεις παρά για σχέση ουσίας...
Από την άλλη η καλή εμφάνιση με ανύπαρκτο ψυχικό κόσμο και χάλια χαρακτήρα να μου λείπει.... Τίποτα παραπάνω απο ένα καλό κρεβάτι και για να κάνεις εντύπωση σε φίλους/ες να σε επαινούν του στυλ "Πςςςς που το πέτυχες αυτόν/ήν??".... Έλεος!!!
Οπότε παίρνω κι εγώ αγαπητή αμαζόνα την κουρτίνα 3 = μια χρυσή τομή εμφάνισης/ χαρακτήρα που να με κάνει ευτυχισμένο

Αυτά!!!
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 29
Τη κουρτινα Β!!!Ποιο το νοημα να εισαι με καποιον που δε σε ελκυει!Ακομα και αν χαρακτηρας του εχει καποια ελλατωματα,αν σε θελει θα τα μετριασει.Εξαλλου με τη συζητηση ολα λυνονται,η ομοφια ομως οσο και να το συζητας...Επεισης ειναι πολυ πιθανο να φας τα μουτρα,αλλα ξερεις οτι πηρες το ρισκο για κατι που αξιζε!(εστω και εμφανισιακα!)
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Έτσι και αλλιώς πάντα οι συμπαθητικοί προς το άσχημοι με τραβούσαν εμένα οπότε σίγουρα την κουρτίνα ένα!!!Αλλά επειδή είμαι και γκαντέμω σίγουρα θα μου τύχαινε ο απαράδεκτος συνδιασμός!!!Δηλαδή και χάλια απο μέσα και χάλια απο έξω

Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 183
στα social media