Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω...

Σελίδα : 1

poniroula_1980

# 1 στις 29/12/2003
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 50
'Aρεσαν+: 0%

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω...

Πριν 7 χρόνια,τέτοια εποχή ήμουν πολύ ερωτευεμένη.Εκείνος μου είπε 'Σ'ΑΓΑΠΩ'',την δευτερη εβδομάδα της γνωρημίας μας.Δεν αποσκοπούσε στο να με ''ρίξει στο κρεββάτι'',το είδα αυτό στην πορεία.Το ανταπέδωσα,με όλη μου την ψυχή,έμπρακτα...ποτέ δεν θύμωσα...ποτέ δεν φώναξα...ποτε δεν έκανα σκηνη...ποτέ δεν είχα καμια απαίτηση...ποτε δεν μήλησα άσχημα...έκανα πως πιστευα ακομα και τα ψέματα που ξέραμε και οι δύο πως ήταν ψέματα,ποτέ δεν τον εμπόδισα,τον στήριξα ψυχικά.Κατάλαβε άραγε πόσο πολυ τον αγάπησα;Η απλά το θεώρησε αδυναμία μου;

poniroula_1980

# 2 στις 5/1/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη

Γιατι δεν μου απαντάτε;

Το έστειλα για να έχω κάποιες αποψεις.Δεν με βοηθάτε έτσι.

elix_geo

# 3 στις 5/1/2004
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Πονηρούλα εγω δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημά σου τώρα!
Τι να πώ; Θέλεις να γίνεις πιό σαφής;
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

-blond-amazona-

# 4 στις 5/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Ειστε μαζι τωρα.....ειστε χωρια?
Μαλλον χωρια καταλαβαινω γιατι μιλας στο παρελθον....καταλαβε αραγε ποσο πολυ τον αγαπησα....!
Λες-το ανταπεδωσα με ολη μου την ψυχη...ποτε δεν θυμωσα...σε ρωταω-ηθελες να θυμωσεις για κατι και καταπιες τον θυμο σου?Γιατι αν το εκανες αυτο ειναι λαθος!
-Ποτε δεν φωναξα-ηθελες να φωναξεις,να ακουστεις και δεν το εκανες?Γιατι αν το εκανες αυτο ειναι λαθος!
-Εκανα πως πιστευα ακομα και τα ψεματα......Γιατι πονηρουλα?Μια σωστη γυναικα που θελει να χτισει μια σχεση σοβαρη βασιζετε μονο στην ειλικρινια...!
Με λιγα λογια θελω να σου πω....οτι αν ειστε χωρια παντα λεω....ψαξτο λιγο βαθυτερα ...ισως να μην φταιει μονο αυτος...!
Δεν ειναι αδυναμια να δινομαστε σωμα και ψυχη στον αλλον γιατι αν μας αγαπαει πραγματικα δεν θα το εκμεταλευτει ποτε!
Αν ολα αυτα που εκανες τα εκανες επειδη ηθελες να τον ικανοποιησεις και οχι επειδη εσυ το ηθελες λυπαμαι αλλα εισαι λαθος...η ειλικρινια και οχι ο θεατρινισμος βασταει μια σχεση!

Υ.Σ.....εσενα βρε κοπελα μου δεν σου ειχε πει η μαμα σου η η γιαγια σου την γνωστη σε ολες μας παροιμια....ο ανδρας να σε ξερει μονο απο την μεση και κατω!

Ευχομαι να σε βοηθησα....αν και απαντησα χωρις να ειμαι σιγουρη αν καταλαβαινω 100% τι ρωτας!

# 5 στις 5/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και άν δέν το κατάλαβε τότε, θα το καταλάβει στήν επόμενη φάση όταν θα του λείψουν όλα αυτά που είχε με σένα.
Ασχολούμενη με το παρελθόν δέν νομίζω οτι σε βοηθάει και πολύ.Ασχολήσου με τό τώρα,ΤΩΡΑ.Συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με το παρελθόν ή το μέλλον ,χάνοντας τό "τώρα".Προσπάθησε να βρείς τήν ομορφιά σε αυτό που ασχολήσαι αυτή τη στιγμή στήν ζωή σου.Αυτό είναι που έχουμε .Το τώρα.Το παρελθόν πέρασε και το μέλλον δέν έχει έρθει ακόμη.Το μόνο που έχουμε είναι τό τώρα.Προχώρα.Φιλιά.

KaterinaPapa

# 6 στις 5/1/2004
author
Γυναίκα / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 51
Κάθε εμπόδιο για καλό! Να το θυμάσαι πάντα όταν πιάνεις πάτο είναι το μόνο φως που μπορεί να σε βγάλει από το τούνελ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Σου το λέω με όλη μου την αγάπη και ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
Οι συνθήκες δεν διαμορφώνουν τον άνθρωπο , τον αποκαλύπτουν!

evans

# 7 στις 6/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by KaterinaPapa
Κάθε εμπόδιο για καλό! Να το θυμάσαι πάντα όταν πιάνεις πάτο είναι το μόνο φως που μπορεί να σε βγάλει από το τούνελ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Σου το λέω με όλη μου την αγάπη και ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

NAI ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ....
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ , Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ........
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

split

# 8 στις 6/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by evans
Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ........
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

Ακριβώς έτσι!
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

poniroula_1980

# 9 στις 13/1/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη

τα ενιωθα

ενιωθα να ειμαι συγκαταβατικη για να μην τον πονω,τα ενιωσα,τον αγαπησα και ενιωθα πως ετσι επρεπε να φερομαι.

bilias2003

# 10 στις 13/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
Μήπως φοβόσουν να αντιδράσεις διαφορετικά γιατί θα τον έχανες; να ξέρεις ότι σε μια σχέση πρέπει να λέμε αυτό που αισθανόμαστε και όχι να να λέμε αυτό που θέλει ο άλλος να ακούσει. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο μπορεί να μη θέλεις να του φερθείς άσχημα σε οποιοδήποτε θέμα αλλά να το να μην εκφράζεσαι είναι πολύ πιο άσχημο και για κείνον και για σένα. Απ' την άλλη όταν κάποιος λέει ψέματα, για οποιοδήποτε λόγο θα ξαναπεί και θα ξαναπεί και αυτό λόγω της ανοχής που του δείχνουμε, το ψέμα δεν συγχωρείται με τίποτα, η αδυναμία έκφρασης πολύ περισσότερο... Είμαστε με κάποιον γιατί βγαίνει κάτι καλό απ' αυτό και για τους δύο και όχι μόνο για τον έναν, κάποια στιγμή θα ξεσπάσει το πράγμα και αυτός που χάνει συνήθως είναι αυτός που αντιδρά όπως περιέγραψες, έχει δώσει πολλά, έχει επέλθει η φθορά της σχέσης και το αποτέλεσμα είναι πίκρα, απογοήτευση και μοναξιά, απέραντη μοναξιά και τάση για δικαίωση... που μακάρι να τη βρει γιατί αλλιώς δεν θα ησυχάσει, αλλά πάλι το τίμημα είναι μεγάλο και άδικο κατά τη γνώμη μου τη στιγμή που μπορείς να χαρείς κάθε στιγμή της ζωής σου και μέσα από τη σχέση και όταν είσαι μόνος... Μήπως θα έπρεπε να ψάξεις τους λόγους που φέρθηκες έτσι και γιατί ο σύντροφος σου αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε;;; Μήπως όλα αυτά ήταν η αιτία του κακού;;;;

Φιλικά πάντα μιλάω και χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρη ότι έχω καταλάβει τι σου συμβαίνει ακριβώς.

MANSUMBOL

# 11 στις 13/1/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123

Παράθεση:
Originally posted by poniroula_1980
ενιωθα να ειμαι συγκαταβατικη για να μην τον πονω,τα ενιωσα,τον αγαπησα και ενιωθα πως ετσι επρεπε να φερομαι.

Πώς ένιωθες ότι ήθελες να τα προσφέρεις όλα αυτά είναι θετικό και αποδυκνείει ότι κάτι άξιζε σαν άτομο για σένα γιατί τα κέρδισε με τον τρόπο του,όμως άν όλα αυτά τα έκανες ή τα πρόσφερες για να μην τον πονάς τότε αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος.Θες να μας πεις ότι δεν έμενες μαζί του απο αγάπη αλλά απο συμπόνια?Αν ναι αυτό είναι ότι χειρότερο.
ΥΓ.εκφράζω προσωπική μου άποψη και μόνο.

# 12 στις 13/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by poniroula_1980
...έκανα πως πιστευα ακομα και τα ψέματα που ξέραμε και οι δύο πως ήταν ψέματα,ποτέ δεν τον εμπόδισα,τον στήριξα ψυχικά.
........ και ενιωθα πως ετσι επρεπε να φερομαι.

Δεν κρίνεσαι όταν αγαπάς....
Κι αν κάποια στιγμή κριθείς θα επιτρέπεται μόνο από άτομα που έχουν αγαπήσει το ίδιο δυνατά και απόλυτα...

Για μένα το παιχνίδι ήταν χαμένο...Ξέρεις γιατί;
Γιατί έκανες όσα νομίζεις ότι ήθελε εκείνος να κάνεις.....κι όχι όσα ήθελες πραγματικά εσύ........

morelli

# 13 στις 14/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Θα συμφωνησω απολυτα με την natalia , και ειδικα στην δευτερη παραγραφο.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

poniroula_1980

# 14 στις 15/1/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη

οχι

δεν εμεινα απο συμπονια,οταν αγαπας απλα δεν θες και να πονας αυτον που αγαπας και ολα οσα εκανα τα ενιωσα εκεινος μου τα δημιουργεισαι.
καταλαβε αραγε ποσο τον αγαπω;
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.