Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Δεν υπαρχει... σ αγαπω, αλλα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

tabula_rasa

# 1 στις 3/1/2004
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
'Aρεσαν+: 0%

Δεν υπαρχει... σ αγαπω, αλλα

Μ ακους κοριτσι μου...

.... δεν υπαρχει σ αγαπω, αλλα....

Το σ αγαπω δεν εχει ορους σε κανενα γραμμα του, ψυχη μου... οποιος βαζει ορους ειναι γελειος σατιρος και προσβαλει τη λεξη και οσους ειχαν την δυναμη να πουν σ αγαπω...

Μεσα στο κενο σου κομπιουτερακι σ ακουσα αλλη μια φορα να υπολογιζεις το σ' αγαπω που πουλησες...
ακριβα το ειχες μωρο μου!!

Σ αγαπω αλλα χωριζουμε
Σ αγαπω αλλα δεν θελω να εισαι ετσι...
Σ αγαπω αλλα θελω να σου επιβαλω τους ορους μου...

Με ρωτησες, ποσο βαρος μου εβαλες να επομιστω οταν ειπες σ αγαπω για να μου απαιτησεις να παιξω με τους ορους σου?

δεν ειναι δικια μου ευθηνη...

Σ αγαπω αρα εσυ εισαι υποχρεωμενος να γινεις το καλουπι που εχω στο μυαλο μου ψελισες...

αφου σ αγαπω εισαι δικος μου μαριονετα ... θα κανεις οτι θελω οπως θελω οποτε θελω...

και αν αντιδρασεις αν ... μονο αν... γελειο ανδρεικελο( ετσι οπως θελω να σε βλεπω παντα...
ναι ετσι οπως βλεπω το ιδανικο μου...)

αν γινεις κατι διαφορετικο απο το οραμα υποκαταστατου μπαμπα που εχω στο μυαλο μου τοτε ...

θα κανεις οτι λεω ... υποχρεωτικα γιατι ...

Σ αγαπαωωωωωωωωωω

Δεν ειναι αγαπη αυτο μικρο μου ...

δεν υπαρχει σ αγαπω ... αλλα!!

Τι αλλα ρε ανθρωπακι...
αλλα πρεπει να κανεις οτι λεω , αυτο θελεις να πεις ...

Σ αγαπω αλλα δεν μπορω να ειμαστε μαζι...
Το σ αγαπω ειναι μ αγαπω ... κοριτσι μου

Αγαπω ολα αυτα που παιρνω οταν ειμαστε μαζι...Αγαπω το οτι υπαρχεις , αγαπω οτι μου δινεις την ευκαιρεια να σου προσφερω, οτι μπορω να γινω κομματι της ζωης σου... χωρις ορους... αγαπω εσενα και δεν μπορω ν αναπνευσω μακρυα σου...

Αγαπω ειναι ανασα ... αναπνοη
Αγαπω με ορους ειναι σαν να μου λες οτι ανασαινω μονο οταν μου κανουν τα χατιρια... μονο αν εισαι καλος μαζι μου...

Δεν ειναι εκκουσια λειτουργια
Δεν μπορει να ειναι καποιος λιγο εγγυος , λιγο πεθαμενος..
Δεν υπαρχουν αποχρωσεις στην αγαπη...

Ειναι μαυρη γιατι ρουφαει καθε χρωμα και ασπρη γιατι αποτελειται απ ολα....

Η αγαπη αρχιζει μεσα απο τη εκκουσια προσφορα της ελευθεριας σου στον αλλο...
Μονο ο απολυτα ελευθερος μπορει να αγαπησει... προσφερεις μονο οτι κατεχεις..
αρχιζει οταν δεν σκευτεσαι τον εαυτο σου ...
-Δεν το βλεπεις μικρο μου οτι τοσο καιρο που ασχολιθηκες με τον εαυτο σου τα εκανες σκατα ...καθε λεξη μετρημενη

σου δινω τη ζωη μου καποιος ειπε καποτε ...
δεν ειπε σου δινω οτι μου ειναι ευκολο ...

-σου βαζω δυσκολα...μουρμουρισες

Στο σ αγαπω δεν υπαρχει συγνωμη και ευχαριστω μονο χαιρομαι μεσα απο τη χαρα στο βλεμα σου γιατι πετυχα...να σε κανω ευτυχισμενο.

Καταφερα να σου γινω απαραιτητος...

μετα απο ενα χωρισμο αυτος που κλεει πιο πολυ μετα την οργη και την απορριψη και για πιο πολυ χρονο ειναι αυτος που εχασε τα περισσοτερα... αυτος που επαιρνε τα περισσοτερα... αυτος που ρουφαγε τα περισσοτερα και η στερηση τον ποναει...

Στο δακρυ σου ειδα το λαθος σου, και καταλαβα οτι σου προσφερα περισσοτερα απ οτι αξιζες...

Αν βρεις το θαρρος να πεις φευγω ... αν ανοιξει η πορτα ... αν εστω απειλησεις οτι φευγεις ... τοτε να ξερεις οτι εχεις αρχισει να σκευτεσαι τον εαυτο σου...
Δογματικα αυτο ειναι ξενο απο την αγαπη...

Μολις την ακουσα να ψοφαει πισω απο το μπαλονι φουσκωμενων εγω και απαιτησεων...

Σε απειλω , μου λες, με βαση τη δυναμη που ασκω επανω στη αναγκη σου να μου προσφερεις...
....δεν υπαρχει τιποτα πιο αισχρο ...

Δεν αγαπησες ποτε απλα σου εμαθαν να τη χρησιμοποιεις μωρο μου εναντιον των αλλων και προς οφελος σου.

Την πουλας ακριβα ... ξεπουλας τη ψυχη σου!

Καποτε σου ειπα...καληνυχτα psixoula

και εσυ ειπες για καρβελια και για ψιχουλα...

Επρεπε να το καταλαβω...σε νομιζα ανθρωπο αλλα

εισαι ανθρωπακι...
Τοσο μακρυα απο την αγαπη και τολμας και την επικαλεισαι...

Ειναι προσβολη ... ψυχουλα!!

split

# 2 στις 3/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by tabula_rasa
Μονο ο απολυτα ελευθερος μπορει να αγαπησει...

Πολύ σωστό.

Και παράλληλα μόνο ο απόλυτα ελεύθερος μπορεί να δεχτεί και να εκτιμήσει την αγάπη που του προσφέρεται χωρίς την αγωνία ότι προσπαθούν να τον ξεγελάσουν με κάτι λιγότερο από ότι ο ίδιος θεωρεί ''σωστό'' η ''αρκετό''. Χωρίς την αγωνία ότι θα πληρώσει αυτή την αγάπη που του προσφέρεται ακριβά, είτε με χρήμα, είτε με την στέρηση της ελευθερίας του.

Είναι λυπηρό να μην μπορούμε να ανοιχτούμε και να δεχτούμε την αγάπη έτσι όπως μας προσφέρεται. Είναι λυπηρό να προσπαθούμε να βάλουμε την αγάπη στα δικά μας καλούπια.

Το να μπορείς να αγαπάς είναι ευλογία.

Το να μπορείς να αγαπιέσαι είναι ο παράδεισος.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

morelli

# 3 στις 3/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Ωραιο το αρθρο. Παρα πολυ ωραιο.
Μου θυμιζει τη θεωρια του Μαρξ και του Ενγκελς. Κοινως "ανεφαρμοστο" απο ανθρωπους που βαζουν μπροστα απο ολα τον εγωϊσμο τους.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

tabula_rasa

# 4 στις 3/1/2004
author
Αν υπαρχει καποιο σχολιο να γινει παρακαλω να γινει επανω στο θεμα ...

Η απαντηση σας ειναι εκτος θεματος ... εκτιμω οτι το διαβασατε και σας αρεσε αλλα δυστυχως διαβασατε κατι αλλο η κατι που ειδατε μεσα απο γιαλλια και φιλτρα!! προς Moo kai Morrelli

tabula_rasa

# 5 στις 3/1/2004
author

Παράθεση:
Originally posted by morelli
Μου θυμιζει τη θεωρια του Μαρξ και του Ενγκελς. Κοινως "ανεφαρμοστο" απο ανθρωπους που βαζουν μπροστα απο ολα τον εγωϊσμο τους.

Ισως και να εχεις δικιο, παντα ρομαντικο βλεπω τον εαυτο μου και αυτα που εσυ θεωρεις ανεφαρμοστα εγω τα εχω αρχη και τροπο ζωης...

Ισως να εισαι τυχερος και μια μερα να δεις οτι αυτα που επιθυμω να βρω ειναι τα αυτονοητα που μεσα στον αφορισμο μικρων ανθρωπων δειχνουν ανεφαρμοστα...

και η ειρηνη ειναι ουτοπια αλλα ολοι την επιζητουν....

ελπιζω να μπορεις να με καταλαβεις καποτε...

-blond-amazona-

# 6 στις 3/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Σωστος ο ταμπουλα....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΆΓΑΠΩ ΑΛΛΑ....
τάκους αγορι μου....?
Υπαρχει μονο σ'αγαπω και το σάγαπω δεν εκφραζετε με λογια...εκφραζετε με συναισθηματα και πραξεις!
Ακου εκει ορους....υπογραψα αιωνια αγαπη για σενα δεν υπογραψα αγορι μου κανενα συμβολαιο.
θα σε αγαπω μεχρι να κρινω εγω οτι αξιζεις την αγαπη μου.....και αν δω οτι τελικα πραγματι δεν την αξιζες....θα σταματησω να το κανω....φανερα!Θα την κλειδωσω βαθια μεσα στην καρδια μου και θα πεταξω το κλειδι στο βαθυτερο σημειο του ωκεανου..ετσι ωστε κανεις να μην μπορεσει να την ξαναφερει στην επιφανεια...ασχετα αν εγω με το αντικλειδι που θα εχω θα την ανοιγω και θα κλαιω βουβα....θα κλαιω γιατι μια τοσο μεγαλη αγαπη να ειναι μονη της αφου τελικα δεν βρηκε ανταποκριση απο εσενα αγορι μου.
Θα συνεχισω να σε αγαπαω απλα δεν θα στο δειξω ποτε!
Μαθε πρωτα τι σημαινει η λεξη σάγαπω και μετα να την λες.....με την αμαθεια σου πληγωνεις καρδιες...και την δικια μου την καταματωσες!
Υ.Σ....Ο τραγουδιστης Σ.Καζαντζιδης ειχε κελαιδησει ενα ασμα για την συγκεκριμενη οπως αυτη περιπτωση....το ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ....ειναι απο τα αγαπημενα μου....
Θεε μου την δευτερη φορα που θα΄ρθω για να ζησω...οσο η καρδια κιαν λαχταρα δεν θα ξαναγαπησω.....

Δεν υπαρχει καλυτερο συναισθημα απο την αγαπη αλλα οταν πληγωνεσε....δυσκολευεσε να το ξανανιωσεις....!

tabula_rasa

# 7 στις 3/1/2004
author
Σωστη Αμαζονα...

Επιτελους και καποιος που καταλαβε...το θεμα.

Ειναι αρθρο βασισμενο επανω σε προσωπικη εμπειρια... και ζηταω να ακουσω και δικα σας προσωπικα αντιστοιχα βιωματα.

Το θεμα δεν ειναι αγαπη και εγωισμος αλλα αγαπη με ορους...
Το λεει καθαρα ο τιτλος
Σ αγαπω αλλα...

Δεν ειναι θεμα προς διαπραγματευση ... απλα μια παραθεση ενος γεγονοτος που μ ενοχλει ...

Αν εχετε βιωματα με αγαπη που σας πληγωσε λογω εγωισμου τι να πω... μαλλον παει σε αλλο θεμα...

split

# 8 στις 3/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
H αγάπη χωρίς όρους αρχίζει από τον εαυτό μου.

Αν εγώ αγαπώ χωρίς όρους, τότε δέχομαι την αγάπη του με όποιο τρόπο μπορεί να μου την εκφράσει. Δέχομαι όση αγάπη έχει να μου δώσει. Δέχομαι τον τρόπο με τον οποίο ξέρει να αγαπά.

koyrsaros

# 9 στις 3/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

# 10 στις 3/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Σ ευχαριστω πολυ Ταμπουλα!

το κειμενο σου μ εκφραζει απολυτα
κι επειδη δεν ειμαι καλη στα λογια εκανες κατι για μενα χωρις να το ξερεις..

DeepPurpleSoul

# 11 στις 3/1/2004
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 519

Αληθεια ...Ποσο μικρος εγινα...Τοτε...???

Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-

Μαθε πρωτα τι σημαινει η λεξη σάγαπω και μετα να την λες.....με την αμαθεια σου πληγωνεις καρδιες...και την δικια μου την καταματωσες!

Πραγματικα φιλε ταμπουλα καθε λεξη απο τα γραφομενα σου ειναι και ενα χαραγμα στο πετσι μου ...!

Μα η συγκεκριμενη παραγραφος της φιλης μας της αμαζονας νομιζω οτι εκφραζει στο απολυτο για εμενα τα συναισθηματα που ενιωσα ...τοτε ...τοτε που εγινα οχι απλος ανθρωπακι μπροστα της ...ενα τοσο δα μερμυγκακι...!

ΝΑΙ Η ΛΕΞΗ Σ'ΑΓΑΠΩ..Η' ΜΑΛΛΟΝ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...Η' ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΩ Η' ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩ Η' ΔΕΝ ΖΩ...!!!

Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΟΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΗΛΙΑ ...!!!

morelli

# 12 στις 4/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Ισως και να εχεις δικιο, παντα ρομαντικο βλεπω τον εαυτο μου και αυτα που εσυ θεωρεις ανεφαρμοστα εγω τα εχω αρχη και τροπο ζωης...

Ισως να εισαι τυχερος και μια μερα να δεις οτι αυτα που επιθυμω να βρω ειναι τα αυτονοητα που μεσα στον αφορισμο μικρων ανθρωπων δειχνουν ανεφαρμοστα...

και η ειρηνη ειναι ουτοπια αλλα ολοι την επιζητουν....

ελπιζω να μπορεις να με καταλαβεις καποτε...

ΔΕΝ ειπα κατι κακο για το αρθρο.

Ειπα οτι ειναι παρα πολυ ωραιο !!!!

Απλα στους <ανθρωπους> γυρω μας μου θυμιζει την ανεφαρμοστη θεωρια του Μαρξ ,γιατι:

1) Ο εγωισμος (αμφοτερων) δεν αφηνει να εκφραστει ,αυτο που η ΚΑΡΔΙΑ λεει.

2) Η ομορφη αυτη λεξη στις μερες μας εχει <καταντησει> ψωμοτυρι, το σ αγαπω κυκλοφορει γυρω μας ,χωρις ομως να υπαρχει , χωρις να πηγαζει απο την καρδια των ανθρωπων ,λεγεται μονο για να ειπωθει.

3) Δεν νομιζω οτι μπορεις να αγαπησεις η να αγαπηθεις απο την μια στιγμη στην αλλη , και οταν αυτο γινει (μετα απο χ διαστημα) τοτε δεν ειναι κατι που επιστρεφεται ,και εαν τυχει για καποιους λογους και "επιστραφει" ......τοτε αφηνει πληγες που κανεις και τιποτα δεν μπορει να γιατρεψει.

4) Η Αγαπη δεν εχει καλουπι , πηγαζει μεσα απο την καρδια του ατομου , ειναι (ισως) το καλυτερο συναισθημα που μπορει να υπαρχει , αρκει να ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ.

Υ.Γ
Και οπως σωστα προαναφερθηκε,απο την blond amazona , ο Στελιος λεγοντας το < Θεε μου την δευτερη φορα...................................>
ειπε και το πιο σωστο

οσο η ΚΑΡΔΙΑ και αν ΛΑΧΤΑΡΑ "ΔΕΝ" θα ξαναγαπησω.

Ισως ο μεγαλος αυτος τραγουδιστης της ζωης , της αγαπης και του πονου ,κατι να ηξερε........για τις αγιατρευτες πληγες, που αφηνει.

morelli

# 13 στις 4/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by DeepPurpleSoul

Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ........ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ...!!!

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ !!!

aypnos

# 14 στις 4/1/2004
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεντέλη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Υπάρχει ένα τραγούδι του Χατζή με την Μαρινέλλα που φωτογραφίζει πολύ καλά την ανυπαρξία αυτού του "αλλά" :

" Το σ'αγαπώ, μια λέξη απλή,
είναι κι αυτό μια λέξη απλή,
μα σε χιλιάδες περιπτώσεις,
γίνεται ανόητη, γελοία και κουτή,
Ομορφη έιναι μοναχά όταν τη νοιώθεις! "

Όταν το νοιώθεις δεν μπορεί, δεν γίνεται να μπει κανένα "αλλά".

-maria-

# 15 στις 4/1/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Σε αγαπώ , αλλά έτσι όπως με συμφέρει, αλλά έτσι όπως με εξυπηρετεί και όχι έτσι όπως εσύ μου την προσφέρεις γιατί είμαι ...... ανίκανος και φτωχός στο μυαλό για να την εκτιμήσω.....γι αυτό και είμαι τόσο ανώριμος.
Γι αυτό και δεν θα ζήσεις ποτέ το μεγαλείο της , την ομορφιά της ......
Μη την χρησιμοποιείς λοιπόν γιατί τη ...... σκοτώνεις!

PROBLEM

# 16 στις 4/1/2004
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Originally posted by -blond-amazona-
........το ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ....Θεε μου την δευτερη φορα που θα΄ρθω για να ζησω...οσο η καρδια κι αν λαχταρα δεν θα ξαναγαπησω.....

Πάλι εκτός θέματος θα βγώ αλλά δεν πειράζει..
Τώρα εμένα το αγαπημένο μου γιατί είναι το ...
"Αλοίμονο σε αυτούς που δεν αγάπησαν ζωή την ομορφιά σου δεν γνωρίσανε ζωή ..." και το "ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμένη..."????

Πάντως αυτό που δεν καταλαβα ακόμη είναι γιατί να θέλουμε την αγάπη να την εχουμε μόνο σε ένα προσωπο?
Η αγάπη θεωρώ οτι μοιράζεται... γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα σε αυτή την ζωή που μπορείς να αγαπήσεις..
Σε αγαπάω ...αλλά σαν μάνα μου γιατί είσαι η μάνα μου.!!!
Σε αγαπάω πατέρα μου.... αλλά δεν θέλω να είσαι έτσι...
Σε αγαπάω αδελφέ μου αλλά πρόσεξε μην κάνεις....
Πόσους τελικά μπορεί να αγαπήσει ενας άνθρωπος? Πολλούς...!!!
Ερωτικά ? ακόμη περισσότερους...
Ποιό το κακό?
Λέει η μάνα μου ....σε αγαπώ αλλά να φύγεις απο το σπίτι, πάρε και ενα χέρι ξύλο επειδή δεν μ' άκουσες!!! ΔΕΝ πιστεύεις οτι σε αγαπά? ΔΕΝ πιστεύεις οτι την αγαπάς?
Αλλο η αγάπη και άλλο η ζωή...

Επρεπε να το καταλαβω...σε νομιζα ανθρωπο αλλα εισαι ανθρωπακι...
Τοσο μακρυα απο την αγαπη και τολμας και την επικαλεισαι...Ειναι προσβολη ... ψυχουλα!!

Εδώ τώρα τι να πώ... είναι χαρακτήρες... που δημιουργήθηκαν, που χτίστηκαν, μέσα απο βιώματα στην παιδική τους ηλικία .. δεν μπορείς να αλλάξεις τα βιώματα τους ούτε και τον χαρακτήρα τους πλέον...
Το μόνο που μένει είναι η αγάπη σου και η προσπάθεια.. να τους μάθεις, αυτό που δεν γνώρισαν...
Κάποτε μια κοπέλλα μου είπε.. ναι καλά ο ΘΕΟΣ όλους τους αγαπά.. αλλά εμένα γιατί με άφησε ορφανή απο μικρή?
Τον αγαπώ αλλά....

Απόστολος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

MadDog

# 17 στις 4/1/2004
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Η.Π.Α.
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 72
ΑΓΑΠΗ??
Σκληρο το θεμα οπως και η αγαπη ανελεητη, αλλα για σταθειτε οταν αγαπας δεν υπαρχουν λογια λεξεις δεν υπαρχει τιποτα τοσο μεγαλιωδες οσο η αγνη αγαπη που να μπωρει να την φτασει...
Ελεος βαρεθηκα να ακουω αφου με αγαπας θα κανεις οτι σου πω..
Αγαπη ειναι να ελευθερωνεις τον αλλο απ'την μιζερια της καθημερινοτητας...
Αδυνατο με λογια φασκω και αντιφασκω.
Προσπαθω να περιγραψω την αγαπη με λογια σε μια παγωμενη οθονη με κουφια λογια ενα παραδειγμα θα φερω που ειναι και αυτο σχεδον ανικανο να περιγραψει την αληθινη την αγνη την πραγματικη αγαπη...
Με την αγαπη νιωθεις ικανος για τα παντα αρκει να ζησει η αγαπη σου...
ουφ! που να παρει κουραστηκα να ακουω να γελοιoπειουνε την αγαπη στο βωμο του sex.
Δεν ειναι συμβολαιο να βαλεις μια υπογραφη δυο τρεις εγωϊστικους ορους και να πεις ενταξει "σ' αγαπω"
Με λιγα λογια η αγαπη ερχεται ετσι εκφραζεται με καθημερινα μικροπραγματα με ενα γελιο ενα μπραβο ενα κλαμμα με ολα αυτα τα απλα που σε φερνουν ποιο κοντα...
Αγαπη να μπορεις να χαιρεσαι με κατι που ηθελες και το αποκτησε ο συντροφος σου...ετσι απλα να χαιρεσαι σαν να το κερδισες εσυ χωρις εγωϊσμους ζηλειες και μουτρα...
Αγαπη να αφησεις τον αλλον να φυγει αν πια δεν νιωθει αγαπη για σε ενα να ειναι ευτιχισμενος αλλου αρκει νε γελαει να ειναι ευτιχισμενος...
Να κλαψεις να πονεσεις με τον αλλο ειτε φιλος ειτε οτιδηποτε...
Να γινεις ενα απλα καθημερινα αυτο ειναι μια μικρη γευση του τι ειναι αγαπη αν δεν το ζησεις φιλε μου εζησες φτωχα και χωρις να εχεις μαθει πολλα...
Πριν κλεισω να κανω μιε ερωτηση...
Σε ολους που αγαπανε..
Σκεφτειτε τον ανθρωπο που αγαπατε, γλυστραει και πεφτει μεσα σε ενα ενυδρειο με καρχαριες... ξερετε οτι μπορειτε να τον σωσετε με τιμημα ισως την ζωης σας,θα πεφτατε μεσα??Σκεφτειτε...κανετε μια κρτικη...
Καλη χρονια σε ολους...
Δες ενα κουφο ζωγραφο να δημιουργει τον ηχο που κανει ενα τριανταφυλλο την ωρα που σπαει πανω σε μια κρυσταλινη απο την μοναξια λιμνη...Ειναι κατι το μαγικο...ειναι σαν να πετας στα κρυφα μεσα σε χαμενους παραδεισους...

split

# 18 στις 4/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by MadDog
γλυστραει και πεφτει μεσα σε ενα ενυδρειο με καρχαριες... ξερετε οτι μπορειτε να τον σωσετε με τιμημα ισως την ζωης σας,θα πεφτατε μεσα??

Χωρίς δεύτερη σκέψη.

# 19 στις 4/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Mόνο για τα παιδιά μου. . . άρα σε μένα ισχύει το σ αγαπώ , αλλά . . . . .

evans

# 20 στις 5/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
MHN ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ....
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.