Δεν υπαρχει... σ αγαπω, αλλα
Μ ακους κοριτσι μου...
.... δεν υπαρχει σ αγαπω, αλλα....
Το σ αγαπω δεν εχει ορους σε κανενα γραμμα του, ψυχη μου... οποιος βαζει ορους ειναι γελειος σατιρος και προσβαλει τη λεξη και οσους ειχαν την δυναμη να πουν σ αγαπω...
Μεσα στο κενο σου κομπιουτερακι σ ακουσα αλλη μια φορα να υπολογιζεις το σ' αγαπω που πουλησες...
ακριβα το ειχες μωρο μου!!
Σ αγαπω αλλα χωριζουμε
Σ αγαπω αλλα δεν θελω να εισαι ετσι...
Σ αγαπω αλλα θελω να σου επιβαλω τους ορους μου...
Με ρωτησες, ποσο βαρος μου εβαλες να επομιστω οταν ειπες σ αγαπω για να μου απαιτησεις να παιξω με τους ορους σου?
δεν ειναι δικια μου ευθηνη...
Σ αγαπω αρα εσυ εισαι υποχρεωμενος να γινεις το καλουπι που εχω στο μυαλο μου ψελισες...
αφου σ αγαπω εισαι δικος μου μαριονετα ... θα κανεις οτι θελω οπως θελω οποτε θελω...
και αν αντιδρασεις αν ... μονο αν... γελειο ανδρεικελο( ετσι οπως θελω να σε βλεπω παντα...
ναι ετσι οπως βλεπω το ιδανικο μου...)
αν γινεις κατι διαφορετικο απο το οραμα υποκαταστατου μπαμπα που εχω στο μυαλο μου τοτε ...
θα κανεις οτι λεω ... υποχρεωτικα γιατι ...
Σ αγαπαωωωωωωωωωω
Δεν ειναι αγαπη αυτο μικρο μου ...
δεν υπαρχει σ αγαπω ... αλλα!!
Τι αλλα ρε ανθρωπακι...
αλλα πρεπει να κανεις οτι λεω , αυτο θελεις να πεις ...
Σ αγαπω αλλα δεν μπορω να ειμαστε μαζι...
Το σ αγαπω ειναι μ αγαπω ... κοριτσι μου
Αγαπω ολα αυτα που παιρνω οταν ειμαστε μαζι...Αγαπω το οτι υπαρχεις , αγαπω οτι μου δινεις την ευκαιρεια να σου προσφερω, οτι μπορω να γινω κομματι της ζωης σου... χωρις ορους... αγαπω εσενα και δεν μπορω ν αναπνευσω μακρυα σου...
Αγαπω ειναι ανασα ... αναπνοη
Αγαπω με ορους ειναι σαν να μου λες οτι ανασαινω μονο οταν μου κανουν τα χατιρια... μονο αν εισαι καλος μαζι μου...
Δεν ειναι εκκουσια λειτουργια
Δεν μπορει να ειναι καποιος λιγο εγγυος , λιγο πεθαμενος..
Δεν υπαρχουν αποχρωσεις στην αγαπη...
Ειναι μαυρη γιατι ρουφαει καθε χρωμα και ασπρη γιατι αποτελειται απ ολα....
Η αγαπη αρχιζει μεσα απο τη εκκουσια προσφορα της ελευθεριας σου στον αλλο...
Μονο ο απολυτα ελευθερος μπορει να αγαπησει... προσφερεις μονο οτι κατεχεις..
αρχιζει οταν δεν σκευτεσαι τον εαυτο σου ...
-Δεν το βλεπεις μικρο μου οτι τοσο καιρο που ασχολιθηκες με τον εαυτο σου τα εκανες σκατα ...καθε λεξη μετρημενη
σου δινω τη ζωη μου καποιος ειπε καποτε ...
δεν ειπε σου δινω οτι μου ειναι ευκολο ...
-σου βαζω δυσκολα...μουρμουρισες
Στο σ αγαπω δεν υπαρχει συγνωμη και ευχαριστω μονο χαιρομαι μεσα απο τη χαρα στο βλεμα σου γιατι πετυχα...να σε κανω ευτυχισμενο.
Καταφερα να σου γινω απαραιτητος...
μετα απο ενα χωρισμο αυτος που κλεει πιο πολυ μετα την οργη και την απορριψη και για πιο πολυ χρονο ειναι αυτος που εχασε τα περισσοτερα... αυτος που επαιρνε τα περισσοτερα... αυτος που ρουφαγε τα περισσοτερα και η στερηση τον ποναει...
Στο δακρυ σου ειδα το λαθος σου, και καταλαβα οτι σου προσφερα περισσοτερα απ οτι αξιζες...
Αν βρεις το θαρρος να πεις φευγω ... αν ανοιξει η πορτα ... αν εστω απειλησεις οτι φευγεις ... τοτε να ξερεις οτι εχεις αρχισει να σκευτεσαι τον εαυτο σου...
Δογματικα αυτο ειναι ξενο απο την αγαπη...
Μολις την ακουσα να ψοφαει πισω απο το μπαλονι φουσκωμενων εγω και απαιτησεων...
Σε απειλω , μου λες, με βαση τη δυναμη που ασκω επανω στη αναγκη σου να μου προσφερεις...
....δεν υπαρχει τιποτα πιο αισχρο ...
Δεν αγαπησες ποτε απλα σου εμαθαν να τη χρησιμοποιεις μωρο μου εναντιον των αλλων και προς οφελος σου.
Την πουλας ακριβα ... ξεπουλας τη ψυχη σου!
Καποτε σου ειπα...καληνυχτα psixoula
και εσυ ειπες για καρβελια και για ψιχουλα...
Επρεπε να το καταλαβω...σε νομιζα ανθρωπο αλλα
εισαι ανθρωπακι...
Τοσο μακρυα απο την αγαπη και τολμας και την επικαλεισαι...
Ειναι προσβολη ... ψυχουλα!!
στα social media