Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 116
'Aρεσαν+: 0%
Μην ψάχνεις κάτι τέλειο για να αγαπήσεις.
Αγάπησε κάτι το ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!
Μην κρίνετε ποτέ τους ανθρώπους απο την εξωτερική τους εμφάνιση γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον πληγώσετε αλλά και να πληγωθήτε εσείς περισσότερο όταν καταλαβετε τι χασάτε! Το λέω επειδή ξέρω έχασα χωρίς να το καταλάβω τον ωραιότερο άνθρωπο της ζωής μου! Σκεφτείται καλά.
Κανείς δεν αξίζει τα δάκρυά σου κι οποίος τα αξίζει, δε σε κάνει να κλαις.
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 28
Απαντήσεις: 104
Πολύ ωραίο το θέμα σου φίλε μου
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ψάχνουμε συνέχεια για να βρούμε αυτόν-η που μας ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και με αυτόν-η θα τσακωθούμε θα έχουμε διαφωνίες , ή και μπορεί και να χωρίσουμε
Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν είναι θέμα κάτι του τέλειο ή του ατελές είναι θέμα επικοινωνίας και συναισθημάτων πάνω από όλα
Γιατί είναι αλήθεια ότι όταν αγαπάς μπορείς να τα επιτύχεις όλα αλλά όταν είσαι και τελείως αντίθετος-η με το έτερον ήμισυ μπορεί να προκληθούν μικροκαβγαδάκια εκτός και αν υπάρχουν παραχωρήσεις όχι όμως χάνω τον εαυτό μου και αλλάζω τελείως
Η αγάπη ανυψώνει δεν αλλάζει
Η αγάπη δημιουργεί και καλλιεργεί αρκεί να υπάρχουν και οι σωστές ρίζες
Η αγάπη δεν κοιτάει μέτρα σταθμά , απλά υπάρχει
Η αγάπη ζεί όταν και οι 2 έχουν τη διάθεση να την διατηρήσουν
Η αγάπη δεν κοιτάει τέλειο ή ατελές γιατί είναι από μόνη της τέλεια
Με εκτίμηση
Γλυκουλίνα
TO Συμπαν συνομωτει υπερ αυτων που συνεχιζουν να ονειρευονται !!!
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Σ'ευχαριστώ
Ναι, είναι ακριβώς οπως το ανέφερες. Είναι θέμα απλότητας.. οσο πιο απλή ειναι η σχέση τοσο πιο αγνή θα είναι.. απο'δώ προκείπτουν οι διαφωνίες, τσακομοί, έως και χωρισμοί. Για το θέμα επικοινωνίας συμφωνώ απολυτως, η επικοινωνία και ο τρόπος επικοινωνίας ειναι παπα πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Όταν αγαπάς το νιώθεις, όταν σ' αγαπούν αμφιβάλλεις... ο καθένας απαπάει με τον τρόπο του, αλλα παντα θα υπάρχουν οι διαφορές και τα παρατράγουδα οσο καλή κιαω είναι η σχέση των δυο.
Το συγκεκριμένο θέμα βγήκε απο μια ασχήμη εμπιρία που ειχα ζήσει, κάνοντας όνειρα για την ζωή ξέχασα να ζήσω.
Όταν υπάρχει αγάπη δεν κοιτάς την ομορφιά, η αγάπη σε μαγεύει και σε τυφλώνει. Στο τέλος σε οδηγεί σε ευχάριστες καταστάσεις που γίνονται αξέχαστες αναμνήσεις.
Σ'ευχαριστώ για την εκτίμηση!
# 4
στις 5/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα σου Vito, ότι δεν πρέπει να ψάχνει κανείς το τέλειο για να το αγαπήσει.
Κανείς σ' αυτόν τον κόσμο δεν είναι τέλειος. Αν αυτό ψάχνουμε, δεν θα το βρούμε ποτέ.
Το βασικότερο σε μία σχέση είναι να υπάρχει χημεία, δηλαδή πολλή καλή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στο ζευγάρι. Έτσι η αγάπη έρχεται μόνη της , χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Η αληθινή αγάπη είναι μεγαλείο. Αλλά για να είναι αληθινή, πρέπει να έχει δοκιμασθεί μέσα σε δύσκολες καταστάσεις. Τότε σίγουρα δεν κολλά σε λεπτομέρειες π.χ. υπερβολική σημασία στην εμφάνιση κ.λ.π.
Όταν αγαπάμε κάποιον αληθινά και βαθειά, στα μάτια μας φαίνεται τέλειος. Τον αγαπάμε γι' αυτό που είναι, γι' αυτό που μας δίνει και εισπράττουμε ανάλογα συναισθήματα κι από κείνον, βλέποντας καθημερινά, ότι μοναδική του φροντίδα είναι, να μας ομορφαίνει με κάθε τρόπο τη ζωή και να μας κάνει να αισθανόμαστε μοναδικοί.
Ένας τέτοιος άνθρωπος όταν βρεθεί μπροστά μας, σίγουρα αξίζει την αγάπη μας, ακόμα κι αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις ενός φωτομοντέλου στην εμφάνιση ή δεν είναι ο τέλειος χαρακτήρας και η έντονη προσωπικότητα.
# 5
στις 5/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν αγαπάς...
......όλα είναι πανέμορφα......
Πόσο μάλλον εκείνος/η που προκάλεσε αυτή την αγάπη......
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Πολύ ωραια τα λες, συμφωνώ και έχω ακριβώς την ίδια γνώμη. Εκεί που λες "Κανείς σ' αυτόν τον κόσμο δεν είναι τέλειος. Αν αυτό ψάχνουμε, δεν θα το βρούμε ποτέ.", εχω να πω οτι πολύ έχουν βρεί αυτό που ψαχνανε, αλλά ξαναγυρνάω αυτομάτως στην αρχίκη ερώτηση... ειναι ευτυχισμένοι μ'αυτο που βρήκαν τελικά; Τους ικανοποιει αυτή η τελειώτητα; Τους συμπληρώνει; Ή μηπώς είναι μια εικονική ψευδαισθηση η οποία σε φιλακίζει και απομονόνει απο τον κόσμο; Ισως υπάρει ενα τρίτο πρόσωπο που αληθεινά αξιζει μια ανταπόκριση, αλλα εσυ δεν το βλέπεις και πληγώνεις εμεσα αυτο το ατομο.. μετα ομως θα κυλησουν ολα σαν ρολοι και ο δεικτης θα ξαναβρεθει στο σημειο απ'οπου ξεκινησε... αλλα η ωρα θα εχει περασει, ολα θα εχουν αλλαξει, θα γυρευεις αυτο το τρίτο προσωπο αλλα θα ειναι αργα θα εχεις εξαπατηθει απο την εικονικη τελειοτητα... και στο τελος μενεις μονος.
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
XM! MA ΦΥΣΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ !
ΥΓ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Μακάρι εμείς οι άνθρωποι να είχαμε τη .....σοφία.....να δούμε.....μέσα και όχι έξω, γι αυτό δεν βρίσκουμε την ......αγάπη....... γι αυτό και είμαστε μόνοι μας !!! Είμαστε πολύ ανώριμοι δυστυχώς!
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Χμμ.. ανώριμοι.. ναι
Τέλειο συναίσθημα.. ναι αυτο εισχυει οταν δυο ατομα αγαπιούνται πραγματικα.. αυτο είναι τέλειο, δεν αναφέρθηκα γι'αυτό. Απλα μην αγαπήσεις περιμένοντας ανταπόδωση γιατί σίγουρα θα πληγωθείς και θα βγεις χαμένος-η. Αγάπα για να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για ένα άτομο έτσι θα διαρκέσει περισσότερο.
Η απλή χαρά να αγαπάς, ξεπερνιέται μόνο από την απλή χαρά να αγαπιέσαι!
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by Vitos
Χμμ.. ανώριμοι.. ναι
Τέλειο συναίσθημα.. ναι αυτο εισχυει οταν δυο ατομα αγαπιούνται πραγματικα.. αυτο είναι τέλειο, δεν αναφέρθηκα γι'αυτό. Απλα μην αγαπήσεις περιμένοντας ανταπόδωση γιατί σίγουρα θα πληγωθείς και θα βγεις χαμένος-η. Αγάπα για να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για ένα άτομο έτσι θα διαρκέσει περισσότερο.
Το αρχικό σου κείμενο αναφέρετε ουσιαστικά στο ....μη κρίνετε ποτέ τους ανθρώπους από την εξωτερική εμφάνιση αλλά κοιτάξτε πιο βαθιά, εγώ σου απάντησα σε αυτό , τώρα σε αυτό το κείμενο που γράφεις εννοείς αλλά πράγματα, θες να μας πεις τι?
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Σε αυτό το μήνυμα, αγαπητή μου, απαντάω στον evans για την τελειότητα..
Όντως.. το θεμα ξεφυγε λιγο.. αλλα πρεπει να καλύψω τις απαντήσεις όλων σας..
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αγαπητέ ξεκίνησες το κείμενο με την λέξη .....ανώριμοι..... που εγώ τελείωσα το δικό μου γι αυτό και μπερδεύτηκαν τα πράγματα, όσο για την απάντηση του Εvans , δες την λίγο πιο .....βαθιά , μέσα στο θέμα είναι , απλά με διαφορετικό τρόπο , εξάλλου αυτός ειναι ο Evans.... ανατρεπτικός !
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Ξεφύγαμε τελείως μου φαινεται.. απλά το θέμα ειναι να μην ψάχνεις κάτι τέλειο εμφανησιακά να αγαπήσεις, δεν είναι αναγκη. Απλά μου έτυχε αυτό στη ζώη. Και γω σαν λογικός και καλά.. εψαχνα κατι τέλειο, αλλα έχασα εναν χρύσο ανθρωπο.. τον πλήγωσα.. και τώρα το μετανιώνω.
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παράθεση:
Σε αυτό το μήνυμα, αγαπητή μου, απαντάω στον evans για την τελειότητα..
Όντως.. το θεμα ξεφυγε λιγο.. αλλα πρεπει να καλύψω τις απαντήσεις όλων σας..
ΑΓΑΠΗΤΕ VITOS
ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Χμμ.. ανώριμοι.. ναι
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.....
Τέλειο συναίσθημα.. ναι αυτο εισχυει οταν δυο ατομα αγαπιούνται πραγματικα.. αυτο είναι τέλειο, δεν αναφέρθηκα γι'αυτό.
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ;
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
Απλα μην αγαπήσεις περιμένοντας ανταπόδωση γιατί σίγουρα θα πληγωθείς και θα βγεις χαμένος-η.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σ' ΑΓΑΠΑΩ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΗΜΙΣΥ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 5 ΚΙΛΑ ;
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ...
Αγάπα για να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για ένα άτομο έτσι θα διαρκέσει περισσότερο.
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ;
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΤΟΚΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΣ .... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Σέβομαι τις γνώμες όλων evans
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 43
Εγώ θα πω:Μην ψάχνεις το τέλειο για να καλύψεις τις δικές σου ατέλειες.
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412
Παράθεση:
-Μην ψάχνεις...απλά αγάπα!
-Μην ψάχνεις...απλά ζήσε! Η αγάπη θα έρθει μόνη της να σε βρεί!
-Μην ψάχνεις...η αγάπη είναι μέσα σου, χάριζέ την απλόχερα!
-Μην ψάχνεις...νιώσε!
Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 519
Η αγαπη θα σου χτυπησει μονη της ...Την πορτα...
Παράθεση:
Originally posted by melique
-Μην ψάχνεις...απλά αγάπα!
-Μην ψάχνεις...απλά ζήσε! Η αγάπη θα έρθει μόνη της να σε βρεί!
-Μην ψάχνεις...η αγάπη είναι μέσα σου, χάριζέ την απλόχερα!
-Μην ψάχνεις...νιώσε!
Οταν θα ερθει ...να εισαι σιγουρος πως θα το καταλαβεις...!
Ασε το ενστικτο της καρδιας σου να σε οδηγησει ...εκει...!
Μην οριοθετεις καταστασεις γυρο σου...!
Ισως ...λεω ΙΣΩΣ...αυτο που ειχες νιωσει τοτε να ηταν ενθουσιασμος...ισως να ενιωσες ερωτευμενος...αυτο ομως δεν σημαινει οτι γνωρισες ...την αγαπη....!
Ανδρας / 65 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Παιανία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
Αγαπη αβιαστη
που θα πει
να μη σε νοιαζει τι παιρνεις
μονο να δινεις
Τι σημασια εχει τοτε αν το προσωπο που αγαπας ταιριαζει στα τρεχοντα κριτηρια αισθητικης εμφανισης ?
Ο Δον Κιχωτης αγαπουσε την Δουλτσινεα του, ως ...Πριγκιποπουλα
και δεν προφταινε να δει πως ηταν μια χοντρη μουστακαλου φουρναρισα
ΜΗΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ?
# 20
στις 7/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ποτέ μη ψάξεις κάτι τέλειο, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς αγάπη. . .
Αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο, και κάνε το τέλειο με την αγάπη σου. . .
(((*_*)))
στα social media