Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μην ψάχνεις κάτι τέλειο για να αγαπήσεις.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Vitos

# 21 στις 7/1/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 116
'Aρεσαν+: 0%
Ο άνθρωπος πρέπει να κρίνεται απο τα εσοτερικά του προσόντα.. αυτά παιζουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία, αλλα και σε μια σχέση.. ομώς κανείς σχεδόν δεν μπορεί να το παραδεχτεί. Δεν μπορείς να πεις καποιον ... α καλο παιδι, επειδη εχει ωραια εμφάνηση, ή χαμογελά δειαρκώς, εστω κιαν το χαμόγελο προέρχεται απο μέσα του ανθρώπου. Δεν μπορείς να αγαπάς τα εξωτερικά του ανθρώπου, δεν ειναι αγάπη..
Κανείς δεν αξίζει τα δάκρυά σου κι οποίος τα αξίζει, δε σε κάνει να κλαις.

aigaias

# 22 στις 8/1/2004
author
Ανδρας / 68 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13
Μιά και ασχολήσαι με ψυχολογία (άρα είσαι λογικό άτομο) εξέτασε ξανά το από που αγαπάμε (αφού καθορίσεις το γιατί αγαπάμε) και σχολίασε και την ιδέα του evans ότι μερικοί μπερδεύουν την αγάπη με κάποιο μέλος του σώματός τους (αφού προσδιορίσεις, φυσικά, το τι κάνουν με την αγάπη τους).!..

Αυτή η πρόκληση απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ

Vitos

# 23 στις 9/1/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 116
Είμαι λογικό άτομο, θα το εξετάσω, αλλά θα εκφρασω και παλι την γνώμη μου και θα πώ και πάλι τι αγαπαμε σε εναν ανθρώπω ετσι οπως το βλέπω απο την πλευρά μου. Ναι αγαπώ το μέσα του ανθρώπου, γιατ; Γιατι την πάτησα... και γω εψαχνα και κοιτουσα τον ανθρωπο απο την εμφάνηση.. και στο τέλος μου βγήκε ξυνό εως πολυ πικρο το αποτελεσμα.. απο τα λαθη μαθαινουμε.. να εξρτάσω αυτο που αγαπώ; Το εξέτασα.
Πολλοι μπερδευουν την αγάπη με το σεκς.. πολλοί την εχουν ως σώματική ικανοποιηση.. και τι μου λεει αυτο; Δηλαδη πρέπει και γω να το βλέπω έτσι; Συμφωνα με το πλήθος; θέλω να πω.. ασχέτο με το τι γινεται στην πράξη.. κανεις δεν θα σταματήσει το εμπόριο ναρκοτικών, κανεις δεν θα σταματήσει τους βιασμούς, χωρίς να κανει εστω μια προσπάθεια. Προσδιόρισα την α΄γαπη... ετσι οπως τη βλεπώ εγω.. ειπες και συ τι γνώμη σου, ειπε και εβανς.. να αφήσω τα οπλα μου και να την ξαναπατήσω.. η να αφήσω καποιον αλλον ανημέροτο για το τι έπαθά; Δεν αναγκάζω.. εκφράζομαι.
Κανείς δεν αξίζει τα δάκρυά σου κι οποίος τα αξίζει, δε σε κάνει να κλαις.

izambella

# 24 στις 10/3/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Φιλε μου βιτο...

Καταλαβαίνω τι εννοείς ...το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορείς να ζήσεις με ένα άνθρωπο μόνο επειδή είναι καλός και έχει εσωτερικά προσόντα...όπως λες...αγαπάς ένα άνθρωπο έτσι απλά..ξέρεις η καρδιά έχει τους δικούς της νόμους που δεν υπαγορεύονται από τη λογική.Αγαπώ κάποιο επειδή ταιριάζει στη δική μου ψυχή..επειδή αναπαύομαι κοντά του χωρίς ιδιαίτερο λόγο..απλά γεμίζει την υπαρξή μου ολόκληρη.Μη μπερδεύεσαι λοιπόν,σαφώς και κάποιοι ίσως μπερδεύουν την αγάπη με το σεξ,ίσως κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι αγαπούν,ο καθένας μας ορίζει την αγάπη με το δικό του μοναδικό τρόπο...και την εκφράζει αντίστοιχα..αν όπως λες δεν μπόρεσες εσύ να αγαπήσεις ένα άνθρωπο ,αν και ήταν πολύ καλός και είχε ψυχικά προσόντα σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος απλά δεν σε κάλυπτε..όχι γιατί απαραίτητα αυτός είχε πρόβλημα ...αλλά απλά δεν ήταν για σένα.Δεν σημαίνει ότι αγαπώ κάποιον μόνο γιατί είναι καλός ...στο θέμα του έρωτα..της σχέσης δηλ.δυο ανθρώπων υπάρχει και η ερωτική έλξη που διαφοροποιεί τη σχέση αυτή από οποιαδήποτε άλλη σχέση αδελφική,φιλική κτλ.Είναι ανεπίτρεπτο να πέσουμε σε περιπτωσιολογία και να προσπαθήσουμε να δικάσουμε ποιος άνθρωπος είναι ολοκληρωμένος και ποιος όχι.Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσουμε κατά νου είναι ότι ανολοκλήρωτος είναι ο άνθρωπος που απορρίπτει την αγάπη και θεμελιώνει τη ζωή του στον εγωκεντρισμό.Ένας τέτοιος μπορεί να μείνει ανολοκλήρωτος ακόμα κι αν είναι έγγαμος...Για να μιλήσουμε λοιπόν για ερωτική αγάπη απαραίτητη είναι η έλξη...όμως για να πραγματοποιηθεί όντως αλληλοσυμπλήρωση ,πρέπει να πρόκειται για μια ένωση με αγάπη,ειλικρίνεια και αμοιβαίο σεβασμό,αλλιώς δεν έχουμε να κάνουμε με συνάντηση προσώπων,αλλά με υστερόβουλη και εγωκεντρική χρήση του άλλου ως εργαλείο...κάπου εκεί λοιπόν χάνουμε τον δρόμο μας και εκπίπτουμε στις προσταγές της σάρκας και αυτονομούμε μόνο το σαρκικό μέρος της υπάρξεως μας..γιατί ουσιαστικά δεν μπορούμε να αγαπήσουμε,δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλο σαν πρόσωπο γιατί φοβόμαστε να βγούμε από τον εαυτό μας και να δωθούμε...Η αγάπη είναι αυτό που καταργεί τη μοναξιά,αυτό που φέρνει το εγώ στον άλλο...
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

angell

# 25 στις 10/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Θρακομακεδόνες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 211
Όσες φορές ...........
αγαπήσαμε..........
ανθρώπους που δεν άξιζαν..........
τόσες φορές..........
γυρίσαμε την πλάτη μας...........
σ' αυτούς............
που μας αγάπησαν..........
πραγματικά........!!!
Πηγαινε οπου σε παει η καρδια...

# 26 στις 10/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το ομορφο, το τελειο, το "φτιαχνουμε" εμεις, με το μυαλο μας, ολες μας τις αισθησεις, το πνευμα μας, τη χημεια μεταξυ μας, τα γελια μας, την επικοινωνια, την οικιοτητα που αποκτουμε.

Ο πιο ομορφος αντρας, στην ψυχη και το σωμα, ειναι ο δικος μου.

Ακομα και ο πιο ασχημος ανθρωπος, για τον συντροφο του που τον αγαπα, ειναι ο καλυτερος σε ολα του... σε ΟΛΑ του!

Αυτος που στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ματια φανταζει τελειος, ειναι αυτος που αγαπω.

fegarahtida

# 27 στις 10/3/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Για να νιώσεις κάτι τέλειο και απόλυτο όπως η αγάπη θα πρέπει και αυτός/η που θα σε κάνει να νιώσεις έτσι να είναι μοναδικός/η τα ημίμετρα σε απολυτες έννοιες και απόλυτα αισθήματα δεν χωράνε.. Αλλωστε το τέλειο για τον καθένα μας είναι διαφορετικό..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 28 στις 10/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Για να νιώσεις κάτι τέλειο και απόλυτο όπως η αγάπη θα πρέπει και αυτός/η που θα σε κάνει να νιώσεις έτσι να είναι μοναδικός/η τα ημίμετρα σε απολυτες έννοιες και απόλυτα αισθήματα δεν χωράνε.. Αλλωστε το τέλειο για τον καθένα μας είναι διαφορετικό..

Η τελειότητα είναι υποκειμενική, όπως κάθε ένας απο εμας είναι ξεχωριστός.. Συμφωνώ με την fegarahtida και την Gianini... Tο τέλειο το θέτουμε εμείς με τα δικά μας κριτήρια, γιατί το βλέπουμε με τα δικά μας μάτια και το αγγίζουμε με την δική μας αφή.. Αν αυτή η αίσθηση είναι αμφίδρομη... το λέμε ευτυχία??

# 29 στις 10/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ούτε η εξωτερική ούτε η εσωτερική εμφάνιση δε δίνει βαθμό αξιολόγησης ενός ατόμου. Όλοι δικαιούμαστε την αναγνώριση. Οι ατέλεις υπάρχουν για να βρίσκει ο καθένας αυτόν που αξίζει.

# 30 στις 10/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
καμμια φορα μπερδευουμε την αναζητη ση της καρδιας με τα προτυπα του μυαλου ,προτυπα φυτεμενα πολυ προσεχτικα και με γερες ριζες ,προτυπα που λανσαρονται εκατερωθεν και αντιπροσωπευουν το ρηχο τροπο που θελουν καποιοι να ζουμε γιατι ετσι βολευονται ολοι..πολλες φορες δεν μπορουμε να δουμε ισως γιατι δεν ειμαστε ετοιμοι ,εννοωντας παντα οσον αφορα το ετοιμοι ,το τι θελουμε πραγματικα απο τον αλλο ξεκινωντας ομως αντιστροφα ..απο μεσα μας...
η ομορφια ειναι υποκειμενικη ...η ομορφια της καρδιας μοναδικη...ο τροπος για να την δεις και να την αναγνωρισεις δυσκολος...και μην ξεχναμε...ομορφια ειναι η αληθεια...και αυτη βρισκεται μονο ...μεσα μας...
""για την ασχημια θελω να σας πω για αυτους τους 'ασχημους'
που η ζωη τους εγινε θαλασσα διχως τελος
δεν εμαθαν,δεν το μπορουν, η φυση τους θα φταιει.
καταρα τους να ελπιζουν να αναζητουν την ζεστασια..
της αγαπης την αληθεια...
κι ας λενε καποιοι οτι.. ''αυτα δεν γινονται....παρα μονο στα παραμυθια''....

# 31 στις 10/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όχι...Δεν έψαχνα κάτι τέλειο για ν'αγαπήσω...

Ήρθε μόνο του και χτύπησε τη πόρτα της καρδιάς μου. Μα έπρεπε να φύγει, τόσο γρήγορα, χωρίς να φταίει κάποιος...

Και έτσι χάθηκε το χαμόγελο, έσβησε η ελπίδα και ράγισε η καρδιά μου...

Όχι δε ψάχνω το τέλειο... Δεν έχω ανάγκη να το ψάξω... Το έζησα, με άγγιξε, χάραξε τη μνήμη μου, άλλαξε τη ζωή μου...

Ότι και να βρεθεί στο δρόμο μου από εδώ και εμπρός, το ξέρω, δε θα είναι ίδιο...

Γλυκέ μου άγγελε σ'ευχαριστώ για τη μαγεία που μου χάρισες, έστω και για λίγο...

Genie

# 32 στις 10/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ταιριαζεις με εναν ανθρωπο, τον γνωριζεις καλα, τον αγαπας και μετα βλεπεις οτι ειναι ο κυριος Τελειος για σενα...
Σε αυτο δεν υπαρχει μετρο...
Για τον καθενα η αγαπη που νοιωθει για τον/την συντροφο του ειναι τελεια...
Ασχετα αν ειναι καλος/η, κακος/η, ομορφος/η...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.