Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Αλήθεια, πώς μπορεί μια γυναίκα να καταλάβει ότι ο σύντροφός της την αγαπάει και δεν συμβιβάζεται με κάποια πράγματα; Αξίζει να είσαι με κάποιον μόνο και μόνο γιατί εκτιμάει κάποια πράγματα σε σένα; Δεν σε αγαπάει είτε γιατί αγαπάει κάποια άλλη και για δικούς του λόγους δεν μπορεί να είναι μαζί της ή τον πρόδωσε μια άλλη αγάπη και δεν μπορεί να ξαναγαπήσει ή στην τελική γιατί δεν του ξυπνάς το συναίσθημα της αγάπης αλλά της εκτίμησης, του σεβασμού, του θαυμασμού; Μπορείς να παντρευτείς αυτόν τον άνθρωπο; Ποια είναι η έννοια της αγάπης τελικά;
Παράθεση:
Αλήθεια, πώς μπορεί μια γυναίκα να καταλάβει ότι ο σύντροφός της την αγαπάει και δεν συμβιβάζεται με κάποια πράγματα; Αξίζει να είσαι με κάποιον μόνο και μόνο γιατί εκτιμάει κάποια πράγματα σε σένα; Δεν σε αγαπάει είτε γιατί αγαπάει κάποια άλλη και για δικούς του λόγους δεν μπορεί να είναι μαζί της ή τον πρόδωσε μια άλλη αγάπη και δεν μπορεί να ξαναγαπήσει ή στην τελική γιατί δεν του ξυπνάς το συναίσθημα της αγάπης αλλά της εκτίμησης, του σεβασμού, του θαυμασμού; Μπορείς να παντρευτείς αυτόν τον άνθρωπο; Ποια είναι η έννοια της αγάπης τελικά;
Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
Καλη μου θα σε θεωρουσα κυνικη αν με ηξερες και απαντουσες με αυτον τον τροπο,με δεδομενο οτι δεν με ξερεις σε κατανοω.φαινεται οτι τα βιωματα σου και οι σχεσεις σου ειναι τετοια που ισως μια γυναικα 45 ετων με τρια παιδια και χωρισμενη το μονο που μπορει να κανει ειναι να συμβιβαστει και να εισπρατει "σεβασμο".
Καλη μου δεν πηγα καν να δω το προφιλ σου αλλα πιστεψε με νοιωθω περισσοτερο νεα απο σενα και φαινομαι ακομη νεοτερη απο αυτο που νοιωθω.μεγαλωσα μονη μου τα παιδια μου,απο τον πρωτο μου γαμο,και το τριτo που ειναι εκτος γαμου κατεπιλλογην και αυτο μονη μου το μεγαλωνω.θα μπορουσα να ειχα πολλα υλικα,αλλα μου φτανουν αυτα που κερδιζω μονη μου για εναν απλο λογο,για να ειναι ελευθερη η ψυχη μου και το κορμι μου.γαι να ζω και να ερωτευομαι χωρις συμβιβασμους και χωρις τον φοβο της απωλειας αυτων που καποιος ισως θα μου παρεχει.
Ευχομαι σε ολους να αγαπησετε και να ερωτευθειτε και να εισπραξετε οσα εγω,τοτε θα νοιωστε τι σημαινει ελευθερια.ευχαριστω για την ευκαιρια που μου δινεται μεσα απο αυτον εδω τον χωρο να επιβεβαιωσω ακομη μια φορα οτι μεσα εδω υπαρχουν και ειλικρινεις και ακομπλεξαριστοι,υπαρχουν απλα ανθρωποι που δεν εχουν αναγκη της θεωριας καποιων,δεν φοβουνται,και για το συγκεκριμενο θεμα......δεν συμβιβαστηκαν κι ουτε θα συμβιβαστουν!
Παράθεση:
blossom έχεις δίκιο, και να σου πω την αλήθεια μου κάποια στιγμή ξέρεις τι μου είπε ένας άντρας (από τη δουλειά) πολύ μεγαλύτερος από μένα (42 χρονών), παντρεμένος με 2 παιδιά και χρόνια στην αγορά; Ότι πρέπει να αρκούμαστε σ' αυτό που θέλει ο άλλος να μας δώσει και όχι να ζητάμε, η αγάπη λέει είναι στα βιβλία, στη ζωή κοιτάμε να συνυπάρξουμε με τα όποια ελαττώματα του άλλου και στην περίπτωση του άντρα-συζύγου να έχει καλή δουλειά και δεν χρειάζεται να τον αγαπάς, απλώς να σ' εκτιμάει και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους. Ο άλλος θα σου δώσει αυτό που μπορεί, και αυτό που μπορεί ή θέλει στην τελική είναι αληθινό, ενώ αν ζητήσεις κάτι παραπάνω μπορεί να στο δώσει αλλά θα τον καταπιέσεις και κάποια στιγμή θα στο στερήσει, οπότε εκτίμα αυτό που σου δίνει και άσε τα περαιτέρω...
Λοιπόν σ' αυτή την περίπτωση τι να του απαντήσω; Το μόνο που μου βγήκε ήταν "η γυναίκα σου είναι ευτυχισμένη;" "την αγαπάς;" και πίστεψέ με δεν θες να μάθεις τι απάντηση μου έδωσε...
Μετά από 6 μήνες έμαθα ότι με τη γυναίκα του είναι σε διάσταση και ότι αυτός κατά καιρούς δημιουργούσε άλλες σχέσεις κι έφτασε στο σημείο να πει στη γυναίκα του ότι σε εκτιμάω σε σέβομαι αλλά δεν με καλύπτεις σαν γυναίκα, σαν μάνα και σαν οικοδέσποινα είσαι ιδανική γι' αυτό άλλωστε και σε παντρεύτηκα, ήθελα να κάνω οικογένεια και όχι σκορποχώρι, μπορείς να βρεις και συ κανέναν άλλο να καλύπτεις τις ανάγκες σου όπως κάνω εξάλλου κι εγώ. Κράταγαν τα προσχήματα μόνο για οικονομικούς λόγους και για τα παιδιά. Η γυναίκα του καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση βρέθηκε.... τον παντρεύτηκε γιατί τον αγαπούσε και πίστευε ότι την αγαπούσε κι αυτός.. μου το είπε σε μια συζήτηση που είχαμε, "αν μπορούσα να φανταστώ έστω και το ελάχιστο απ' όλα αυτά που μου είπε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον χώριζα τότε που τα παιδιά ήταν μικρά και δεν θα καταλάβαιναν πολλά και δεν θα είχα οικονομική εξάρτηση απ' αυτόν που μου απαγόρευσε να δουλεύω..." Και να φανταστείς ότι εμφανισιακά είναι κούκλα, νοικοκυρά, μορφωμένη, με αξίες και επίπεδο σαν άνθρωπος... ενώ αυτός απλώς εμφανίσιμος, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο επάνω του... Είναι αυτό ακριβώς όπως το ανέφερες, μια καλή κοπέλα για σπίτι...
![]()
Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΥΝΙΚΗ ΑΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ "ΣΕΒΑΣΜΟ".
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΓΙΛ ΣΟΥ ΑΛΑΛ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΤΕΠΙΛΛΟΓΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΛΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.ΓΑΙ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΣΑ ΕΓΩ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ......ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΣΤΟΥΝ!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media