Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766
'Aρεσαν+: 0%
Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που κάνατε για το ταίρι σας;
Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που κάνατε για έναν άνδρα ή για μια γυναίκα, για ποιό λόγο την κάνατε και τι σας στέρησε;
# 2
στις 9/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ο γάμος γιατί ήθελα να τη κάνω ευτυχισμένη και να της φτιάξω απογόνους και τελικά μάλλον έχασα εκτός από την ελευθερία μου και την ίδια..αφού ο γάμος κάνει διαφορετικές τις γυναίκες, δένουν το γάιδαρο και τέρμα οι γλύκες!!!!
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412
Ίσως το ότι γινόμουν η ίδια θυσία, και αυτό είναι πολύ βαρύ για να το αντέξει κάποιος που δεν θεωρεί τον εαυτό του αντάξιο....
Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Τίποτα ιδιαίτερο απλά ήμουν ο εαυτός μου.Ήμουν ειλικρινής απέναντι της,σωστός στην στάση μου και προσπαθούσα πάντα για το καλύτερο και την συνεχή μου βελτίωση.Μήπως αυτό στην σημερινή εποχή είναι η μικρότερη,απλούστερη και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη θυσία που μπορούμε να κάνουμε?
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Όταν σε μια σχέση νοιώθουμε ότι κάνουμε θυσίες, ήρθε η ώρα να του δίνουμε γιατί η αγάπη έχει ήδη φύγει.
Όταν αγαπάμε δίνουμε επειδή το θέλουμε. Δεν είναι θυσία. Το δώσιμο στον άνθρωπο που αγαπάμε είναι δική μας ανάγκη.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Απαντήσεις: 51
Θα συμφωνήσω με την split! Θυσίες όλοι κάνουμε, για όλα , για την αγάπη , τη ζωή , τον εαυτό μας , για εκείνη -εκείνον. Υποχωρήσεις πάλι αρκετές αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια! Μη καταπατάμε και ΄΄βιάζουμε΄΄ τις δικές μας αξίες και πιστεύω μας!
Η αγάπη δεν είναι καταναγκαστικά έργα αλλά ούτε και φυλακή να βάζουμε μέσα την καρδιά !
Η αγάπη είναι ανάγκη, έντονα συναισθήματα και ένστικτα.
μεσα στο σκοταδι ενα φως ...και εσυ ο ηλιος ο καυτος!
# 7
στις 10/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by split
Όταν σε μια σχέση νοιώθουμε ότι κάνουμε θυσίες, ήρθε η ώρα να του δίνουμε γιατί η αγάπη έχει ήδη φύγει.
Όταν αγαπάμε δίνουμε επειδή το θέλουμε. Δεν είναι θυσία. Το δώσιμο στον άνθρωπο που αγαπάμε είναι δική μας ανάγκη.
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα . . .Split
Η μεγαλύτερη θυσία είναι να μη κάνουμε καμμιά θυσία ,να είμαστε ο ευατός μας.
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
...καλο ταξιδι!!!
Κατι μου θυμισες ετσι απλα...
Θυμασαι τοτε που σου λεγα να παμε στο φεγγαρι και εσυ μου ελεγες ...
-Ελα κοντα μου
Τοτε που σου ελεγα θελω να κατακτησω το κοσμο και εσυ ελεγες..
-Κατεκτησε εμενα...
Θυμασαι οταν πονεσα και συ μου ειπες..
-Ποναω μαζι σου...
Οταν σου ειπα ειμαι ικανος να κανω τα παντα και συ απαντησες
-Οχι ματακια μου εισαι απλα ο Θεος μου...
Θυμασαι που σου ειπα οτι με κανεις δυστυχισμενο...?
- ψυχη μου θα πονεσω για να σε κανω ευτυχισμενο ειπες...
Τοτε που ειπα δεν σε θελω κουραστηκα...και συ με ματια σα τζαμι με υδρατμους απαντησες...
-Θα σου προσφερω το μεγαλυτερο δωρο μου... την ελλειψη της παρουσιας μου
Γιατι αυτες οι θυμισες να ειναι τοσο εταιρχρωνισμενες παντα ματια μου?
Γιατι τα ματια ν ανοιγουν μονο με το χρονο, γιατι να ειμαστε τοσο τυφλοι οταν ζουμε τα γεγονοτα?
και γω γλυκα σου σκουπισα τα ματια... ισως μια μερα ετσι να δεις ... σου απαντησα...
Χρονια πολλα χαμογελο μου... σου χαριζω το πιο ακριβο δωρο...
Βαλε τα καλα σου σημερα... σ ετοιμασα για μακρυ ταξιδι...μακρυα μου...
Μη κοιτας πισω ...
αν κοιταξεις φευγωντας δινεις υποσχεσεις...
# 9
στις 10/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θυσία;
Τι είναι θυσία όταν αγαπάς;
Τίποτα απολύτως....
Ακόμα και το να πας στα αστέρια είναι απλά ένας περίπατος...
Να σκαρφαλώσεις άγρια βουνά μια απλή βόλτα.....
Όταν αγαπάς έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πάντα, κι αυτή η δύναμη κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο απλά....τόσο φυσιολογικά....
Όταν αγαπάς...μπορείς να βρεις το κουράγιο για όλα...
Ακόμα και να φύγεις μακριά από εκείνον που λατρεύεις....
Και δεν είναι θυσία....πιστέψτε με...
Μπορείς ακόμα να αρνηθείς κι αυτήν την αγάπη....
# 10
στις 10/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θυσία μου φαίνεται τώρα το ότι πήγα 25 μέρες στην Κίμωλο -δεν είμα σίγουρη αν τότε ήταν στον χάρτη- και μέναμε σε μια σπηλιά με νυχτερίδες!!!!
Τότε βέβαια δεν ήθελα να το παραδεχτώ....
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Απαντήσεις: 4
Θυσιες??
Λοιπον γιατι πρεπει να αναφερομαστε ειδικα στις θυσιες που καναμε για το ταιρι μας?
Ας πουμε γενικα τι θυσιες καναμε για τους γονεις αδερφια φιλους συντροφους κ.λ.π.
Εγω πρωσοπικα δεν εχω κανει καμια θυσια γιατι δεν βρηκα ανθρωπο να την αξιζει..
Μονο ομως που θελω να πω ειναι οτι η αδερφη μου εχει κανει μια τεραστια θυσια για μενα θα επρεπε να ημουν εγω αλλα ηταν μεγαλυτερη ηθελε να με προστατεψει και δεν βρηκα το κουραγιο να αναλαβω τις ευθυνες μου......Να εισαι παντα καλα.... Σε αγαπαω..και ας μην το δειχνω και πολυ..
Ανδρας / 65 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Παιανία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
Ωραια καντε καταλογους απο θυσιες που κανατε καποτε να δουμε τι θα καταλαβετε. Αλλα εδω διαπιστωνω πως κανεις δεν μπορει να προβαλλει μια αρνητικη αποψη για κατι στραβο εδω μεσα γιατι τον αρπαζει η λογοκρισια των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ( ποιας ευθυνης ? της...ευδαιμονιας των μελων ?)
και του κοβει τον βηχα εν τω γιγνεσθαι.
Δηλαδη αν θελουμε να βλεπουμε τα αρθρα μας πρεπει να συμφωνουμε ΠΑΝΤΑ ακομα και με κουταμαρες που μας ενοχλουν ? Ωραια πολυφωνια, αριστα.
Μηπως αυτο λεγεται διαλογος ?
Αν μου κοψουν κι'αυτο το αρθρο, αποσυρομαι παραυτα απο περαιτερω αποπειρες. Η πολλη δημοκρατια φαινεται βλαπτει τα αφυσηχασμενα ρομαντικα μελη.
# 13
στις 11/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by split
Καλή μου Split! αν ήταν έτσι όλα τα μυαλά δε θα πληγωνόμασταν ποτέ!
Δε μπορείς να ζήσεις χωρίς έστω μια μικρή ανατπόδωση της αγάπης που δίνεις. Δε μπορείς να ανεβαίνεις το ..βουνό..χωρίς παρέα, όσο κι αν αγαπάς. ιδιαίτερα μετά από κάποια χρόνια, δεν έχεις τη δύναμη να κάνεις άλλη θυσία, όχι γιατί έπαψες να αγαπάς, αλλά γιατί μπήρες χαμπάρι ότι κάποιος σε ..δουλέυει και ζεί πάνω στη καλή σου καρδιά!-
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Παράθεση:
Originally posted by orfeas45
Ωραια καντε καταλογους απο θυσιες που κανατε καποτε να δουμε τι θα καταλαβετε. Αλλα εδω διαπιστωνω πως κανεις δεν μπορει να προβαλλει μια αρνητικη αποψη για κατι στραβο εδω μεσα γιατι τον αρπαζει η λογοκρισια των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ( ποιας ευθυνης ? της...ευδαιμονιας των μελων ?)
και του κοβει τον βηχα εν τω γιγνεσθαι.
Δηλαδη αν θελουμε να βλεπουμε τα αρθρα μας πρεπει να συμφωνουμε ΠΑΝΤΑ ακομα και με κουταμαρες που μας ενοχλουν ? Ωραια πολυφωνια, αριστα.
Μηπως αυτο λεγεται διαλογος ?
Αν μου κοψουν κι'αυτο το αρθρο, αποσυρομαι παραυτα απο περαιτερω αποπειρες. Η πολλη δημοκρατια φαινεται βλαπτει τα αφυσηχασμενα ρομαντικα μελη.
Αγαπητό μέλος. Μπορείς να γράψεις οποιαδήποτε αρνητική θέση θέλεις αλλά με κάποια στοιχειωδη ίχνη σεβασμού προς τους γράφοντες και κυρίως χωρίς διάθεση πρόκλησης η οποία θα οδηγήσει σε αντιπαράθεση. Αν κάποια άρθρα εσύ τα θεωρείς κουταμάρες, για αυτόν που τα γράφει κρίνει ότι είναι σωστά. Αν πιστεύεις ότι το σχέσεις δεν πληροί τα δικά σου στάνταρ,κρίσεις και αξίες μπορείς να αποχωρήσεις και θα παρακαλούσα να επικεντρωθούμε στο ερώτημα του thread.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
OTAN πηγαινοερχομουν Αθηνα Καρδιτσα 2 φορες τη βδομαδα για 2 χρονια να βλεπω την κοπελα μου που σπουδαζε εκει ,ειναι κατι τετοιο?
στα social media