Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χαζομανούλες του Sxeseis ενωθείτε (Νο.8)H εβδομάδα των παθών και άλλες ναρκισσιστικές ιστοριες

Επιλέξτε σελίδα: (1-98)
Σελίδες Αρχική«89909192939495969798

Μυρτώ

# 1901 στις 20/10/2010
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Είναι όντως απίστευτο το πόσα πράγματα καταλαβαίνουν....

Αλλα και τα ίδια είναι τεράστια πηγή θετικής ενέργειας γιατί είναι τρομερό... πως αυτό το χαμόγελο μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα...

Μαρή Ντάρτ ... χαμογέλα μαρή και εσύ... όλα είναι μες τη ζωή αγάπη μου καλή...και τα ζαβά... και τα θεόζαβα.... αλλά και τα καλά.

Είπαμε, δες την μοναδική ευκαιρία που θα έχεις σε πρώτη φάση να περάσεις χρόνο με το Ντοριτάκι μας ....

Κόρες, εγώ είμαι όμως πάντα...
Λίγο πιο χαλαρά γιατί τελείωσαν κάποια project που έτρεχα και έτσι έχω ηρεμήσει ελαφρώς γι αυτό προλαβαίνω να σας γράψω και καμιά κουβέντα...
Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι είμαι τρομερά κουρασμένη...και με πιάνουν και κάτι ταχυκαρδίες μούρλια...

Κατά τ άλλα, ο Κότκος - Αης ... είναι περιβόλι...
Ειλικρινά το τι λέει... είναι το κάτι άλλο. Πάντως όλο γελάει και όλο ψάχνει αφορμές για να γελάει ...
Εχεις αρχίσει και τραγουδάει ολόκληρα τραγουδάκια...
Τη Λιλίκα, το Σοφοκλή το καναρίνι , το φεγγαράκι μου λαμπρό... και το τραγούδι του Μπομπ Σφουγγαράκη που το κλείνει με το αμίμητο "τεταονοοοοο.......πανονιιιιιιιςςςςςς" (τετραγωνοπαντελονής!)

Εμαθε κουλές λέξεις όπως " διακόσμηση" , ¨"μεταμορφώσου" , "ιππόκαμπος" και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα...

Η πλάκα είναι που λέει στην κοπέλα μας "πω πω ένας πωπός " και γελάει...

Το άλλο κουλό , το πρωί όταν ξυπνάει , της λέει "Κίκαααα... μασάζ..." επειδή του έκανε μασάζ μια φορά η κακομοίρα...

Και βέβαια αγαπάει τη μαμά " ΄μέχι .. το φεγγαάκι...τον ήλιο και τα ατεράκια"...
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Dardana

# 1902 στις 20/10/2010
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
αγαπη μου ο Κοτκος τραγουδαει το μαναρακι, παιζει, γελαει, και αγαπα τη μαμα ως το φεγγαρι (αυτο το τελευταιο ειναι ανωμαλια, να το κοιταξετε )

μαρη Κικα τη λενε την κοπελα; γιατι κατι μου θυμιζει; ειναι καμια παλια που εφυγε και ξαναρθε ή εμενα ο εγκεφαλος μου υπολειτουργει;
κι εχει και ωραιο ποπό;; άλλος ενας ερωτυλος στην παρεα μας, μετα τον γιο της Σουλινας

καμια φωτο θα δουμε μαρη ή να το ξεχασουμε;; ελεος μαζι σου, δεν εχεις υποθεση!!

να μου φιλησεις το μαναρακι τον Κοτκο Αη
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

_Nelli_

# 1903 στις 20/10/2010
author
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11.032
Ντάρτ...."αγαπευόσαστε" με την κοράκλα σου.

Κότκος Αης λαλίστατος.

Εχει δίκιο η Ντάρντ αυτό που σε αγαπά τόσο να το δείτε. Δεν είναι φυσιολογικό.

Κυρίες μου τι θα γίνει με τις λάσπες??
Πόσο να τις μαζεύω ακόμα?? Κι εντάξει να μαζεύω και λάσπες ΚΑΙ να κάνω και δουλειά γραφείου.....οχι χρυσέ μου....ή Σαρλότ ή υπάλληλος.
Παρα τριχα...

Dardana

# 1904 στις 20/10/2010
author
Ουζμπεκιστάν
κυλιεσαι ακομα μες τη λασπη μαρη;; ουτε γουρουνα να ησουν.

ο Τιτος τι λεει;; επεσε καμια βροχη στη μυτη του παλι;

επιασε ξαφνικα να φυσαει μανιωδως λετε να'ρθε κανενας Κατρινα απο δω;;

valerie

# 1905 στις 20/10/2010
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 16.632

Παράθεση:
Originally posted by Dardana

μου'ρθε να βαλω τα κλαματα μαρες. πρεπει να'ναι πρωτη φορά που με βλεπει ετσι σαν κλαμμενο μουσμουλο (ετσι το λεει η Βαλ;; ) το παιδι μου..και ενιωσα απιστευτες ενοχές γιατι δε θελω να τις μεταφερω το αγχος και τη στεναχωρια μου.

Ετσι το λέει...
Μαρή Ντάρντυ, Κίκα είναι μια συνδίκτια... Kika-nightshade!
Το να υπόσχεσαι να μην κάνεις κάτι, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σου έρθει μια τρελή επιθυμία να το κάνεις!!

Dardana

# 1906 στις 20/10/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Originally posted by valerie

Παράθεση:

μου'ρθε να βαλω τα κλαματα μαρες. πρεπει να'ναι πρωτη φορά που με βλεπει ετσι σαν κλαμμενο μουσμουλο (ετσι το λεει η Βαλ;; ) το παιδι μου..και ενιωσα απιστευτες ενοχές γιατι δε θελω να τις μεταφερω το αγχος και τη στεναχωρια μου.

Ετσι το λέει...
Μαρή Ντάρντυ, Κίκα είναι μια συνδίκτια... Kika-nightshade!

ναι, μονο που δεν ειναι αυτην που θυμηθηκα..νομιζω οτι Κικα ειχε πει μιαν απο τις ντανταδες η μανατζερες παλιοτερα..εκτος κι αν ειναι η τωρινη κι εγω απλα δεν παω καλα στα μυαλα μου (το πιο πιθανον )

Μυρτώ

# 1907 στις 20/10/2010
author

Παράθεση:
αγαπη μου ο Κοτκος τραγουδαει το μαναρακι, παιζει, γελαει, και αγαπα τη μαμα ως το φεγγαρι (αυτο το τελευταιο ειναι ανωμαλια, να το κοιταξετε )

μαρη Κικα τη λενε την κοπελα; γιατι κατι μου θυμιζει; ειναι καμια παλια που εφυγε και ξαναρθε ή εμενα ο εγκεφαλος μου υπολειτουργει;
κι εχει και ωραιο ποπό;; άλλος ενας ερωτυλος στην παρεα μας, μετα τον γιο της Σουλινας

καμια φωτο θα δουμε μαρη ή να το ξεχασουμε;; ελεος μαζι σου, δεν εχεις υποθεση!!

Tι λές μαρή ;;;; Μουρλόγκα.....
Το παιδί μου να μην με αγαπά ; Που με λέει και "μανούλα"... (και κάνω τσίσααααα από τη χαρά μου δεν το συζητώ...)
Αφού κάθε μέρα του φέρνω από την "δουλειά" ... ακόλλητα....

Η Κίκα είναι η κοπέλα που πήραμε τον Ιούνιο... η τελευταία... μετά τις συνεντεύξεις και τις παρασυνεντεύξεις ... όταν έβρισα το γραφείο.....
Είναι καταπληκτική κοπέλα , λες και είναι οικογένεια... λατρεύονται με τον Κότκο - Άηηηη Νικοκαιδη .... (ναι λέει και επίθετο....)

Μαρή για τις φωτό... σου είπα ποιός ευθύνεται...
Εδώ μου ζητάνε στο γραφείο... και δεν μου δίνει... νομίζω πια ότι το κάνει επίτηδες....

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Μυρτώ

# 1908 στις 20/10/2010
author

Παράθεση:
Originally posted by _Nelli_
ή Σαρλότ ή υπάλληλος.

Σουργελότ .... θα έλεγα εγώ....

Σε καλύπτει για όλα σαν τίτλος ...

Dardana

# 1909 στις 20/10/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ

Παράθεση:

Tι λές μαρή ;;;; Μουρλόγκα.....
Το παιδί μου να μην με αγαπά ; Που με λέει και "μανούλα"... (και κάνω τσίσααααα από τη χαρά μου δεν το συζητώ...)
Αφού κάθε μέρα του φέρνω από την "δουλειά" ... ακόλλητα....

Η Κίκα είναι η κοπέλα που πήραμε τον Ιούνιο... η τελευταία... μετά τις συνεντεύξεις και τις παρασυνεντεύξεις ... όταν έβρισα το γραφείο.....
Είναι καταπληκτική κοπέλα , λες και είναι οικογένεια... λατρεύονται με τον Κότκο - Άηηηη Νικοκαιδη .... (ναι λέει και επίθετο....)

Μαρή για τις φωτό... σου είπα ποιός ευθύνεται...
Εδώ μου ζητάνε στο γραφείο... και δεν μου δίνει... νομίζω πια ότι το κάνει επίτηδες....

Κικα λοιπον κι εχει και ωραιο κωλο.. και αγαπευονται (που λεει κι ο Τιτος) πολυ.
κι εμενα με λεει μανιουλα απο τα μικράτα της και επισης συστηνεται με ονομα και επιθετο

αντε παω μουλαρες...στο παιδι μου το μονακριβο

Dardana

# 1910 στις 28/10/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Αρχιμουλαρες!! Ενδιαφερει...

Τα παιδιά πρέπει να παίζουν στο ύπαιθρο

Ακόμα και όταν έχει υγρασία και ο καιρός είναι μουντός, τα παιδιά επιβάλλεται να βγαίνουν έξω και να παίζουν. Έτσι είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσαρμοστεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να συνηθίσει στις εναλλαγές των θερμοκρασιών για την υπόλοιπη ζωή τους.

Καλό είναι τα παιδιά να μην ντύνονται βαριά και πολύ ζεστά, καθώς η εφίδρωση μπορεί να οδηγήσει σε ύποπτες λοιμώξεις και ιώσεις.

Τα παιδιά πρέπει να φορούν ελαφρά ρούχα, το ένα πάνω από το άλλο, έτσι ώστε όταν ζεσταίνονται να μπορούν να τα αφαιρούν ένα ένα, υποστηρίζει το άρθρο στο γερμανικό περιοδικό Kinder (Παιδιά).

Όταν τα παιδιά είναι μέσα στο σπίτι, οι γονείς δεν πρέπει να έχουν τη θέρμανση σε υψηλή θερμοκρασία, καθώς ο ζεστός αέρας μπορεί να προκαλέσει ξήρανση του βλεννογόνου του λαιμού ή της μύτης γεγονός που επίσης συμβάλλει στην εμφάνιση ιώσεων.

Dardana

# 1911 στις 4/11/2010
author
Ουζμπεκιστάν
περασα για να πω οτι η μανατζερές ειναι μια ανεκδιήγητη μουλαρά ολκής..

μας εχει εγκαταλειψει στο ελεος του θεου!
κι οχι μονο εμας..ολο το σχεσοφορουμ

να της καει το ντιβιντι, η λαμπα, το λαπτοπ και η τοστιερα.

Μυρτώ

# 1912 στις 4/11/2010
author
Aφού ΔΕΝ με θέλατε μαρή....

Δεν είχανε πέσει όλοι να με φάνε και να με βρίζουνε... ;;;

Nα... τους άδειασα την γωνιά ; Ωραία δεν είναι άμα λείπω ;;;
Tρελόγκα μου... είμαι πιο πνιγμένη από τους πνιγμένους....
Θα επανέλθω το βράδυ....

Σας μισώ πάραυτα...

Dardana

# 1913 στις 4/11/2010
author
Ουζμπεκιστάν
για ποιο βραδυ λεμε;; της Αναστασης;;
ριξε μας επιτελους μια τρελλη ματιά!

livelusulina

# 1914 στις 4/11/2010
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Οσσα
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 26.563
τι κανετε κοριτσια?
αλληλοαγαπηθηκατε?
Μυρτω να σε ρωτησω κατι ασχετο με τις μανουλες?
η Ελενα γιατι ειναι ακομη σε προεγκριση και δεν μπαινουν αυτα που γραφει?
οτι δεν λυνεται...κοβεται!

Μυρτώ

# 1915 στις 4/11/2010
author
Σουλίνα μου... ειλικρινά δεν ξέρω για ποιά Ελενα μιλάς ....
Εχω να ασχοληθώ με το site τουλάχιστον 2 μήνες ... αν θέλεις βοήθησε με....
Παλιο - Ντάρτ... όχι μαρή... δεν αναφέρομαι στο βράδυ της ανάστασης.... αλλά στο σημερινό που θα γίνει... το βατερλώ σου... γιατί με διασύρεις αδίκως... και ενίσταμαι...

Μαρές έχω πεθάνει στη δουλειά... και δεν είναι υπερβολή...
Και τώρα δουλεύω - διάλειμμα έκανα για να σας βρίσω και θα φύγω..

Τι κάνεις Νταρτ με την δουλειά ; Βρέθηκε κάτι;
Η άλλη η αλλοπαρμένη Χιώτο καλά είναι ;
Τα μωρά μας όλα ;;;

Πείτε κανένα νέο γιατί έχω χάσει απίστευτα επεισόδια και δεν ξέρω και τι να ρωτήσω χωρίς να φάω κατακούτελα ντομάτες....
Σας μισώ πάραυτα....

livelusulina

# 1916 στις 4/11/2010
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Οσσα
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 26.563

Παράθεση:

για την Ελενα 9779 που ειχε διαγραφει και ξαναηρθε ως σκετο Ελενα αν θυμαμαι καλα...
υπαρχει καποιο προβλημα και δεν δημοσιευονται αυτα που γραφει...
οτι δεν λυνεται...κοβεται!

Dardana

# 1917 στις 5/11/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Παλιο - Ντάρτ... όχι μαρή... δεν αναφέρομαι στο βράδυ της ανάστασης.... αλλά στο σημερινό που θα γίνει... το βατερλώ σου... γιατί με διασύρεις αδίκως... και ενίσταμαι...

Μαρές έχω πεθάνει στη δουλειά... και δεν είναι υπερβολή...
Και τώρα δουλεύω - διάλειμμα έκανα για να σας βρίσω και θα φύγω..

Τι κάνεις Νταρτ με την δουλειά ; Βρέθηκε κάτι;
Η άλλη η αλλοπαρμένη Χιώτο καλά είναι ;
Τα μωρά μας όλα ;;;

Πείτε κανένα νέο γιατί έχω χάσει απίστευτα επεισόδια και δεν ξέρω και τι να ρωτήσω χωρίς να φάω κατακούτελα ντομάτες....
Σας μισώ πάραυτα....

κι αμα σου πουμε θα τα διαβασεις;

το δικο μου το τέκνο καλα ειναι..μας γλωσσοκοπαναει συνεχως και αδιαλειπτως, τραγουδαει απο την αρχη ως τελος ολα τα παιδικα τραγουδια, κανει παζλ (αυτα που ειναι πολλα κομματια και φτιαχνουν μια εικονα), μετραει μονο ως το 12, τα χρωματα ειναι ολα κοκκινα ή πρασινα , αλλά παρολ΄αυτα ξερει τους μηνες του χρονου (να'ναι καλα ο μπαμπας που καθεται και της τα λεει) και τις μερες της εβδομαδας, τις οποιες εμπεδωσε ακουγοντας το γνωστο τραγουδι των στρουμφακίων..
εχει μαθει για τον τρυγο, για την 28η Οκτωβριου, για την ελληνικη σημαια, για τις γυναικες της Πινδου, και αυτες τις μερες μορφωνεται επι θεμάτων γεωργιας... μαθαινει για το τρακτέρ, το άροτρο, τους σπορους, τα φυτά, το χωμα, το λιπασμα κτλ...μιλαμε για υψηλη ακαδημαϊκη μορφωση
επισης εμαθε και μια βρισια και μου την αμολησε τις προαλλες κι εμεινα καγκελο.. εκανα πως δεν καταλαβα κι ελπιζω να μην επαναληφθει..

περασαμε μια βδομαδα ασθενειας οπου ειχε μια ιωση με πυρετο, μετα εβγαλε αφθες στο στομα, μετα εβγαλε εξανθημα, μετα ειχε δυσκοιλιοτητα για μερικες μερες και πονουσε την κοιλια της, τρεχαμε στο γιατρο μερα παρα μερα, καναμε αναλυσεις ουρων για ουρολοιμωξη, τελοσπαντων απ' ολα ειχε το προγραμμα. ευτυχως περασε κι αυτο..αυτο που παραμενει ειναι το προβλημα της δυσκοιλιοτητας (χτες παλι μας ακουσε η γειτονια ) και πραγματικα δεν ξερω τι άλλο να κανω..ο παιδοχειρουργος μας ειπε οτι δεν ειχε κατι παθολογικο, οτι μαλλον το προκαλει η ιδια στον εαυτο της κι οτι στα περισσοτερα παιδια το θεμα αυτο ξεπερνιεται απο μια ηλικια και μετα..αλλά δεν ξερω, μερικες φορες ειναι τραγικη η κατασταση της και σκεφτομαι να ρωτησω ξανα, αν γινεται να παμε για καποιον υπερηχο ή κατι..θα δω.
απο αποψη διατροφης παντως ειναι αρκετα καλη..τρωει και φρουτα, και λαχανικά, και οσπρια.

κατα τα άλλα καλα ειμαστε και..η ζωη τραβαει την ανηφόρα

ΜΟΥΛΑΡΕΣ

Μυρτώ

# 1918 στις 5/11/2010
author
Mαρή πανηλίθια μπίμπο.... τις μανούλες πάντα τις διαβάζω ασχέτως εάν δεν προλαβαίνω να γράψω. Ολο και κάποια ματιά ρίχνω από δώ... μην μην είσαι άδικη μαζί μου, πληγώνεις την ευαίσθητη .... γλυκειά μου καρδούλα....

Χαίρομαι πολύ για το Ντοριτάκι μας και την όλη μαθησιακή του εξέλιξη...
Αντε... μετά τους σπόρους και τους αγρότες ... να περάσετε και στην ανακύκλωση....

Πάντως είναι απόλαυση....σε αυτή την ηλικία.

Και ο δικός μου είναι ο απίστευτος γλωσσοκοπάνος ...
Δεν το βουλώνει Χριστέ μου... ζωή να χει.
Μετράει μέχρι .... δεν ξέρω πια που... 70 - 80....
Τελευταίες δύο μέρες έμαθε και πρόσθεση ... 1+2 = τίααααααααα....
Ξέρουμε όλα τα ζώα της φάρμας , όλα τα ζώα της ζούγλας , ψάρια και πουλιά αναλυτικά.... τα σχήματα... τα χρώματα ... ξέρουμε το "αύριο" το "σήμερα" , το "μετά" (πολύ χρήσιμο όταν του τάζω παπαριές ... για αύριοοοοο )
Μαθαίνει πλέον ποιηματάκια... η γιαγιά του τα μαθαίνει. Τραγουδάει κανονικά με όλο τον στίχο... δεν συμπληρώνει λεξούλες όπως παλιά.... και ιδιαίτερη αδυναμία στο τραγούδι του Μποπ Σφουγγαράκη όπου μας φωνάζει "είσαστεεεεε έτοιμοιιιι" ... και αν δεν πούμε "μάλιστα καπετάνιεεεε" γίνεται το σώσε....

Γενικώς είναι πλακατζής...
Λέει εμένα "μιμίκο" και τον Αλεξ "μπιμπίκο.... μας δουλεύει κανονικότατα και γελάει....
Μας τρομάζει και καλά....
Χοροπηδάει σαν τρελό σε καναπέδες καρέκλες κρεββάτια...
Ζωγραφίζει με μαρκαδόρους , κιμωλίες και ότι ... βρεί!
Χορεύει επίσης και χτυπάει και το πόδι ... "ώπα"... αυτό του το έμαθε ο παππούς...
Νούμερο... νούμερο τρελό... και αλλοπαρμένο... αλλά είναι λατρεία....
Η Χιώτο... που είναι η Χιώτο ;;;
Λες να πνίγηκε ;;;; Που τέτοια τύχη....
Μαρή... με την δουλειά έχεις κάνα νέο ;;;

Dardana

# 1919 στις 5/11/2010
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Mαρή πανηλίθια μπίμπο.... τις μανούλες πάντα τις διαβάζω ασχέτως εάν δεν προλαβαίνω να γράψω. Ολο και κάποια ματιά ρίχνω από δώ... μην μην είσαι άδικη μαζί μου, πληγώνεις την ευαίσθητη .... γλυκειά μου καρδούλα....

Χαίρομαι πολύ για το Ντοριτάκι μας και την όλη μαθησιακή του εξέλιξη...
Αντε... μετά τους σπόρους και τους αγρότες ... να περάσετε και στην ανακύκλωση....

Πάντως είναι απόλαυση....σε αυτή την ηλικία.

Και ο δικός μου είναι ο απίστευτος γλωσσοκοπάνος ...
Δεν το βουλώνει Χριστέ μου... ζωή να χει.
Μετράει μέχρι .... δεν ξέρω πια που... 70 - 80....
Τελευταίες δύο μέρες έμαθε και πρόσθεση ... 1+2 = τίααααααααα....
Ξέρουμε όλα τα ζώα της φάρμας , όλα τα ζώα της ζούγλας , ψάρια και πουλιά αναλυτικά.... τα σχήματα... τα χρώματα ... ξέρουμε το "αύριο" το "σήμερα" , το "μετά" (πολύ χρήσιμο όταν του τάζω παπαριές ... για αύριοοοοο )
Μαθαίνει πλέον ποιηματάκια... η γιαγιά του τα μαθαίνει. Τραγουδάει κανονικά με όλο τον στίχο... δεν συμπληρώνει λεξούλες όπως παλιά.... και ιδιαίτερη αδυναμία στο τραγούδι του Μποπ Σφουγγαράκη όπου μας φωνάζει "είσαστεεεεε έτοιμοιιιι" ... και αν δεν πούμε "μάλιστα καπετάνιεεεε" γίνεται το σώσε....

Γενικώς είναι πλακατζής...
Λέει εμένα "μιμίκο" και τον Αλεξ "μπιμπίκο.... μας δουλεύει κανονικότατα και γελάει....
Μας τρομάζει και καλά....
Χοροπηδάει σαν τρελό σε καναπέδες καρέκλες κρεββάτια...
Ζωγραφίζει με μαρκαδόρους , κιμωλίες και ότι ... βρεί!
Χορεύει επίσης και χτυπάει και το πόδι ... "ώπα"... αυτό του το έμαθε ο παππούς...
Νούμερο... νούμερο τρελό... και αλλοπαρμένο... αλλά είναι λατρεία....
Η Χιώτο... που είναι η Χιώτο ;;;
Λες να πνίγηκε ;;;; Που τέτοια τύχη....
Μαρή... με την δουλειά έχεις κάνα νέο ;;;

ελα εισαι εδω;;; μας κοιτας απο ψηλα;;

μαρη το παιδι σου ειναι ετοιμο για το Χαρβαρντ
απ' τον παππου του πηρε

η χιωτο αδιευει απο χτες
δυστυχως δεν πνιγηκε εχει ενσωματωμενους πλωτηρες κι ετσι σωθηκε λιγη μουχλα μυριζει αλλά τιποτα παραπανω.
αδειευει λοιπον και λιαζεται σε κανα καφε σημερα, παω στοιχημα

Dardana

# 1920 στις 5/11/2010
author
Ουζμπεκιστάν
με τη δουλεια, τιποτα ακομα. εχω παει ως τωρα σε 3 συνεντευξεις σε recruiting companies (άλλη μοδα κι αυτη) που δεν αποκαλυπτουν τους υποψηφιους εργοδοτες, αν δεν φιλτραρουν πρωτα τους υποψηφιους εργοδοτουμενους.. οπότε πηγαινω χωρις να ξερω ουσιαστικα που αιτουμαι δια εργασιαν...σε μια ξενη τραπεζα που εστειλαν το βιογραφικο μου, αποφανθηκαν οτι ημουν over qualified για τη συγκεκριμενη θεση, βλεποντας μονο το βιογραφικο μου να μιλησουν μαζι μου δεν το θεωρησαν απαραιτητο. τωρα περιμενω απο τις άλλες δυο, μου ειπαν οτι κατι εχουν κι οτι εστειλαν χτες το βιογραφικο μου...θα δειξει.
δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη, δεν παιζουν πολλές επιλογες στο παρον σταδιο, και οι οροι δεν ειναι αυτοι που ηταν πριν 9 χρονια, οταν εψαχνα δουλεια τελευταια φορά..περασε πολυ καιρος και αρκετα πραγματα άλλαξαν.
τεσπα, κανω υπομονη και κουραγιο.. ψαχνω μεσω ιντερνετ, παιρνω εφημεριδα, ρωταω παντου, ενημερωνω γνωστους και φιλους..και ελπιζω κατι να κατσει.
Επιλέξτε σελίδα: (1-98)
Σελίδες Αρχική«89909192939495969798
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.