Παράθεση:
Originally posted by Dardana
μου'ρθε να βαλω τα κλαματα μαρες. πρεπει να'ναι πρωτη φορά που με βλεπει ετσι σαν κλαμμενο μουσμουλο (ετσι το λεει η Βαλ;;) το παιδι μου..και ενιωσα απιστευτες ενοχές γιατι δε θελω να τις μεταφερω το αγχος και τη στεναχωρια μου.
Παράθεση:
Originally posted by valerie
Παράθεση:
μου'ρθε να βαλω τα κλαματα μαρες. πρεπει να'ναι πρωτη φορά που με βλεπει ετσι σαν κλαμμενο μουσμουλο (ετσι το λεει η Βαλ;;) το παιδι μου..και ενιωσα απιστευτες ενοχές γιατι δε θελω να τις μεταφερω το αγχος και τη στεναχωρια μου.
Ετσι το λέει...
Μαρή Ντάρντυ, Κίκα είναι μια συνδίκτια... Kika-nightshade!![]()
Παράθεση:
αγαπη μου ο Κοτκοςτραγουδαει το μαναρακι, παιζει, γελαει, και αγαπα τη μαμα ως το φεγγαρι
(αυτο το τελευταιο ειναι ανωμαλια, να το κοιταξετε
)
μαρη Κικα τη λενε την κοπελα; γιατι κατι μου θυμιζει;ειναι καμια παλια που εφυγε και ξαναρθε ή εμενα ο εγκεφαλος μου υπολειτουργει;
κι εχει και ωραιο ποπό;;άλλος ενας ερωτυλος στην παρεα μας, μετα τον γιο της Σουλινας
καμια φωτο θα δουμε μαρη ή να το ξεχασουμε;; ελεος μαζι σου, δεν εχεις υποθεση!!
να μου φιλησεις το μαναρακι τον Κοτκο Αη![]()
Παράθεση:
Originally posted by _Nelli_
ή Σαρλότ ή υπάλληλος.
Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
Παράθεση:
αγαπη μου ο Κοτκοςτραγουδαει το μαναρακι, παιζει, γελαει, και αγαπα τη μαμα ως το φεγγαρι
(αυτο το τελευταιο ειναι ανωμαλια, να το κοιταξετε
)
μαρη Κικα τη λενε την κοπελα; γιατι κατι μου θυμιζει;ειναι καμια παλια που εφυγε και ξαναρθε ή εμενα ο εγκεφαλος μου υπολειτουργει;
κι εχει και ωραιο ποπό;;άλλος ενας ερωτυλος στην παρεα μας, μετα τον γιο της Σουλινας
καμια φωτο θα δουμε μαρη ή να το ξεχασουμε;; ελεος μαζι σου, δεν εχεις υποθεση!!
να μου φιλησεις το μαναρακι τον Κοτκο Αη![]()
Tι λές μαρή ;;;; Μουρλόγκα.....
Το παιδί μου να μην με αγαπά ; Που με λέει και "μανούλα"... (και κάνω τσίσααααα από τη χαρά μου δεν το συζητώ...)
Αφού κάθε μέρα του φέρνω από την "δουλειά" ... ακόλλητα....
Η Κίκα είναι η κοπέλα που πήραμε τον Ιούνιο... η τελευταία... μετά τις συνεντεύξεις και τις παρασυνεντεύξεις ... όταν έβρισα το γραφείο.....
Είναι καταπληκτική κοπέλα , λες και είναι οικογένεια... λατρεύονται με τον Κότκο - Άηηηη Νικοκαιδη .... (ναι λέει και επίθετο....)
Μαρή για τις φωτό... σου είπα ποιός ευθύνεται...
Εδώ μου ζητάνε στο γραφείο... και δεν μου δίνει... νομίζω πια ότι το κάνει επίτηδες....
Παράθεση:
Σουλίνα μου... ειλικρινά δεν ξέρω για ποιά Ελενα μιλάς ....
Εχω να ασχοληθώ με το site τουλάχιστον 2 μήνες ... αν θέλεις βοήθησε με....
Παράθεση:
Σουλίνα μου... ειλικρινά δεν ξέρω για ποιά Ελενα μιλάς ....
Εχω να ασχοληθώ με το site τουλάχιστον 2 μήνες ... αν θέλεις βοήθησε με....
Παλιο - Ντάρτ... όχι μαρή... δεν αναφέρομαι στο βράδυ της ανάστασης.... αλλά στο σημερινό που θα γίνει... το βατερλώ σου... γιατί με διασύρεις αδίκως... και ενίσταμαι...![]()
Μαρές έχω πεθάνει στη δουλειά... και δεν είναι υπερβολή...
Και τώρα δουλεύω - διάλειμμα έκανα για να σας βρίσω και θα φύγω..
Τι κάνεις Νταρτ με την δουλειά ; Βρέθηκε κάτι;
Η άλλη η αλλοπαρμένη Χιώτο καλά είναι ;
Τα μωρά μας όλα ;;;
Πείτε κανένα νέο γιατί έχω χάσει απίστευτα επεισόδια και δεν ξέρω και τι να ρωτήσω χωρίς να φάω κατακούτελα ντομάτες....
Σας μισώ πάραυτα....
![]()
Παράθεση:
Mαρή πανηλίθια μπίμπο.... τις μανούλες πάντα τις διαβάζω ασχέτως εάν δεν προλαβαίνω να γράψω. Ολο και κάποια ματιά ρίχνω από δώ... μην μην είσαι άδικη μαζί μου, πληγώνεις την ευαίσθητη .... γλυκειά μου καρδούλα....
Χαίρομαι πολύ για το Ντοριτάκι μας και την όλη μαθησιακή του εξέλιξη...
Αντε... μετά τους σπόρους και τους αγρότες ... να περάσετε και στην ανακύκλωση....
Πάντως είναι απόλαυση....σε αυτή την ηλικία.
Και ο δικός μου είναι ο απίστευτος γλωσσοκοπάνος ...
Δεν το βουλώνει Χριστέ μου... ζωή να χει.
Μετράει μέχρι .... δεν ξέρω πια που... 70 - 80....
Τελευταίες δύο μέρες έμαθε και πρόσθεση ... 1+2 = τίααααααααα....
Ξέρουμε όλα τα ζώα της φάρμας , όλα τα ζώα της ζούγλας , ψάρια και πουλιά αναλυτικά.... τα σχήματα... τα χρώματα ... ξέρουμε το "αύριο" το "σήμερα" , το "μετά" (πολύ χρήσιμο όταν του τάζω παπαριές ... για αύριοοοοο)
Μαθαίνει πλέον ποιηματάκια... η γιαγιά του τα μαθαίνει. Τραγουδάει κανονικά με όλο τον στίχο... δεν συμπληρώνει λεξούλες όπως παλιά.... και ιδιαίτερη αδυναμία στο τραγούδι του Μποπ Σφουγγαράκη όπου μας φωνάζει "είσαστεεεεε έτοιμοιιιι" ... και αν δεν πούμε "μάλιστα καπετάνιεεεε" γίνεται το σώσε....
Γενικώς είναι πλακατζής...
Λέει εμένα "μιμίκο" και τον Αλεξ "μπιμπίκο.... μας δουλεύει κανονικότατα και γελάει....
Μας τρομάζει και καλά....
Χοροπηδάει σαν τρελό σε καναπέδες καρέκλες κρεββάτια...
Ζωγραφίζει με μαρκαδόρους , κιμωλίες και ότι ... βρεί!
Χορεύει επίσης και χτυπάει και το πόδι ... "ώπα"... αυτό του το έμαθε ο παππούς...
Νούμερο... νούμερο τρελό... και αλλοπαρμένο... αλλά είναι λατρεία....
Η Χιώτο... που είναι η Χιώτο ;;;
Λες να πνίγηκε ;;;; Που τέτοια τύχη....
Μαρή... με την δουλειά έχεις κάνα νέο ;;;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media